Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

Igen! Igen!
Megyek én is! ;D
Csak még kellene egy sátor, megezmegaz.
???

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
t-3nap és naggggyon közeledik!!! :D :D :D :D :D

kergével lebeszéltem a dolgokat... :) jönnek...

alakul a banda... :D

Ors
Thy
Era
Mellon
Kergéné
Kerge
Csubee
skiri?
Don
Lor
Matko
Györgyi
Péef

... ajvé

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
muci, ugye nem baj, ha leszedek egy-két képet háttérnek?
Eddig is vágytam északra, s most ti is megerõsítettetek abbéli elhatározásomban, hogy menni kell.
Grat a teljesítményhez, meg a képekhez

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Kerge: Gyertek ti is! :D
Teljesen nyilt a kempingezés, hely biztos lesz. Sátrat hozzatok!

Thommey: Igen, igen, éjszakai képeket szeretnék nézegetni. :D

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
aaaah Muci ezek a képek huhh nem is tudok mit mondani rá. lenyûgözõek!
ritkán nézek be ebbe a topikba de mint látom szorgosak vagytok (;o) 9000 hozzászólás) és rendesen van mirõl írni.
Era: egyébként ezeket a "dolgokat" ugyanígy megcsinálják a nõszemélyek is sõt szerintem merészebben mint a pasik és merészebb helyeken na mindegy bablablabla Feltöltött kép .. . csak esetleg ti hamarabb észreveszitek ezt egy pasin vagy mittudomén na mindegy ez nem olyan topik ;o)
amiért írni akartam az az lenne ,hogy valószínûleg elmennénk lillafüredre Anita és én ( Feltöltött kép ) és ez Csubee komámnak is jó lenne mert akkor kocsival tudnánk menni mind3-an(õ amúgy vonatozna)
nem tudom most ki a fõszervezõ séf ;o) vagy ilyesmi vagyis kivel kell felvenni a kapcsolatot ,hogy ez mennyire nyílt találka vagyis ,hogy mehetünk-e szóval értitek. mert ha mennénk is akkor is csak pár napra (péntektõl max hétfõig) de asszem reggel Csubeetól kicsalok bõvebb infót errõl az egészrõl.

thommey ha felraktad az éjszakai bp képeket légyszíves linkeld már be köszi elõre is.

na bye.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
T-1 nap:)
Mi már szerdán reggel megyünk:)
Üdv:Thy
Nati hajrá!!!!szurkolunk nektek

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Era: amit tapasztaltatok az sajna eléggé elterjedt dolog. Már én is találkoztam a Lupánál ilyesmi fickóval, csak õ épp közeledett felém, én meg, mivel pont jöttem ki a vizbõl és láttam egy nagy faágat,azt megragadva, fenyegetõen elkezdtem feléje menni és azt kiabálni, hogy takarodjon. Nos, ez be is vált. Sajna a pasik azok magamutogatóbbak mint a nõk -legalábbis ilyen szempontból, de ettõl még ez nem természetes, hanem beteges szerintem és mindig elfog az undor ha ilyet látok. De ugyanakkor mulattat is a helyzet és arra gondolok, vajon mekkorát üvöltene, ha a fütykösére csapnék egy pálcával, vagy valami jó erõs anyaggal. Mondjuk pumpával. Lehet, hogy többé nem lenne kedve ilyesmit csinálni. ;D

Ha élménybeszámoló,akkor én is hozzáteszek egy kicsit:
Ma kezdtük el Ano-val a 6-Hegység-Túrát. Ez egy 4 napos túra és a következõ hegyeken megyünk át: Budai - Pilis - Gerecse - Vértes - Bakony (észak, dél) - Balatonfelvidék

Ma megcsináltuk a Budai-Pilis-Gerecse szakaszt és most tartok 140km-nél (de csak azért, mert reggel még elmentem Csepelre is - Era,te láttál minket :D) Utunk igazán kalandos és szépséges volt. Végigmentünk az egész Pilis-hegyen - az elejétõl a végéig, egészen a Kétágú-elágig, aztán jártunk fönt a Gerecse-csúcson (630m). Képzeljétek, ott van egy kilátó, és onnan látszik a Börzsöny, a Pilis, a Budai-hgys, a Vértes és a Bakony. Irtó klassz hely!
Ma Tatabányán alszunk, a következõ két éjszakát pedig Bakonybélben töltjük.

Ti is bringázzatok sokat! Hátszelet!!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
t - 4 nap

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Még mindig Muci képein ámuldozom. Kegyetlen lehetett akkora csomagokkal tekerni, látszik is néhány képen, hogy kipurcantak a srácok ;D. Viszont, amikor a csomag nincs veletek tök vidámak vagytok. ;D
De gyönyörû vidéken jártatok, nagy élmény marad biztosan egész életetekre.
Jókat nevettem a képeken. :D

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

Legközelebb szólok igérem!
Te úgyis jobban ismered a terepet :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Mellon igazad van, a foltozást tökéletesen megtanultam. 8) ;D

A símogatásra meg: talán a lányok szemérmesebbek, mint a pasik. ::)

Nem semmi az a diósároki pulzus belövésed. ;D
Egyszer megmutathatnád azt az emelkedõt, megpróbálnám, meddig tudok rajta felmenni. 8)

Skiri: Szép túra lehetett, máskor majd szólj nekem is légyszi!

Thommey: bocsi a félretájékoztatásért, nekem éjfélt mondtak a biztosító emberkék. :-\

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Era: csak a kezdet nehéz, vigyél mgaddal javítókészletet és pumpát, mert ha egyszer elkezdõnek a defektetk akkor nincs megállás. Sokáig nekem se volt azután jöttek sorozatban :( Viszont megtanultad a foltozást :)
Hogy fogjátok ki mindig ezt a sok perverz pasit? :o Egyszer látnám, hogy egy csaj mosolyog rám, miközben a "simogatja" magát ;D Persze csak azért, hogy átérezzem a problémátokat ::)

Tegnap délelött én is tekertem egyett, az elõre eltervezett 2 órás "túrát".
Némi gondolkodás után a Normafát céloztam meg, egy max pulzus méréssel egybekötve.
A tavaly már bejáratott Diósárok utca- Vilma utca kombó kézenfekvõ választás volt.
A végén kiállva szenvedés fel a Normafa útig, és ha hinni lehet a pulzusmérõnek 202es pulzussal értem fel(ezek szerint csak 18 éves vagyok :D). Azt hiszem sikerült kihajtani magam maxra, mert egy pár pillantig azon gondolkodtam, hogy elájuljak-e vagy sem. Végül inkább nem vállaltam be ezt a produkciót és gyorsan továbbindultam mókuskerékben a szolid lejtõn. Fölfelé egy lélekkel sem találkoztam, de itt persze rengetegen jöttek, és nézték miért lihegek csigatempóban egy minimális emelkedõn...
Hétvége lévén a Normafánál rengetegen voltak, már láttam, hogy nem lesz zavartalan a lejtõzés. A hétköznap esték nyugalmához képest soxor kellett lassítani a túristák miatt, de azért nem volt vészes a János-hegy Hûvösvölgy túristút. Jó gurulás volt, de rá kellett hogy jöjjek, most már technikásabb ösvényt kéne lefelére keresni...

Thy: tüzijáték korábban volt, valamikor 10 után, tõlem is lehetett látni.

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
Ha élménybeszámoltok, akor én is!

Tegnap végre sikerült megtenni elsõ 100 km feletti túrámat! (tuom, nektek ez mindennapos :)

Végig a HHH oldalában Csúcs-hegyig, ott le, át a 10-es
úton, köves-bérc, aztán a "kijelölt" bringaúton Csobánka, Pilisszántó, Pilisszentereszt
(ezt az utat legközelebb valami szebbre cserélem), onnan pedig a mûúton fel Dobogókõre. Itt kaja, pihenés, majd a kék úton legurultam az erdészeti aszfaltig és onnan Sikároson kresztül haza.
Sikárosi-réten üldögéltem kicsit a délutáni napsütésben, nagyon nem volt kedvem visszajönni a városba. Most meg munkába menni...brrrr
No ennyi. A vége 100,41 km lett.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Szombaton munka után mi is elmentünk egy is tekerésre, de nem jutottunk el csak a Nagy Szénásig, mert már láttuk a sötét fellegeket. Lefelé menekülve el is kapott minket, de egy kapu alá sikerült bemenekülni:)
Aztán visszagurultunk átfagyva Nagykoviba, ahol a rétesezõt is meglátogattuk:) Onnan betonon vissza pestre,persze akkor már szép napsütésben. A Batyin összetalálkoztunk Erával, majd irány haza. Este egy kis éjszakai bp fényképezés, minek képeit ma felrakom. A szabadság hidas tüzijáték nem tudom,mikor kezdõdött, de fél egyig nem volt semmi.
Üdv:Thy

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ja és majdnem elfelejtettem. Nállam van valaki kése, ha hiányolja, jelentkezzen érte. (És a bükki rajtszámokérti is.) :-\

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Muci gyönyörûek a képek!

Képzeljétek, tegnap Visegrádra indultam, de a Lágymányosi hídnál összeszedtem egy defektet, amirõl kiderült, hogy 3 tüske. Nekifogtam ragasztgatni, persze pumpát nem vittem magammal. Úgy kellett bringásokat leintenem, hátha van nálluk. Aztán ahogy beragasztottam egyet, pumpáltam, visszaraktam a kereket, szélnek eresztettem a srácot, felültem és nem mentem 200 m-t már megint lapos volt. Na ezt eljátszottam 4-szer, mert a 3. lyukat nem találtam. Végül a Lupa tóig jutottam el, bringások pumpáját kölcsönkérve, 2 benzinkutat meglátogatva útközben. Ott nekiláttam, beledugtam a vízbe a belsõt és lebukott az a kis lyuk is. Hazafelé már nem volt gond, és jót úsztam és napoztam. Viszont a barátnõm kiszurta, hogy a mellettünk ücsörgõ pasi nem hord fürdõgatyót és lelkesen maszturbál, miközben minket les. Én az egészbõl nem vettem észre semmit, mert csak a napra és a vízre figyeltem. A barátnõm viszont rákiáltott a pasira, hogy otthon intézze ezt el, aztán szedte a sátorfáját és én is követtem. Ezen aztán elbeszélgettünk, hogy õt mennyire zavarta a pasi. Szerintetek ez perverzió a pasi részérõl, vagy természetes dolog? ???
Nekem nem volt idõm azonosulni sem a helyzettel, mert mire felócsudtam, már messzire elhagytuk a terepet és csak a füstölgõ barátnõmet hallgattam mosolyogva.

Susnyás-Ted: szombaton akkora felhõszakadás kapott el, hogy nem gyõztem fedél alá menekülni a bicóval. ::)

tizi2

tizi2

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Gondoltam a tisztesség úgy kívánja, hogy csak beugrom még egyszer megköszönni az útbaigazítást Lensvernek, mert a leírása jóvoltából tegnap egy igen jó kis túrát sikerült megtennünk, tökéletes idôjárásban.

A Kolossy térröl indulva a "szokásos" HHH-tetô leküzdés után le a reptérre, majd a Nagyrét, utána meg fel a Hárshegy, ki a Szépjuhászné megállójához az Úttörôvasútnak (nekem már csak ez az elnevezés marad meg ;D), ott frissítés és utána alföldi gyerek számára eufóriába hajló leszáguldás szinte alig fékezve és alig tekerve a Budagyöngyéig... (Vmax: 67.8 km/ó)
A János hegyet legközelebb bevállaljuk, de tegnap haza kellett érni a Forma-1-re... ;D

Szóval igen jólesett a kör, síksághoz szokott arcunk meg állandó idióta vigyorra húzódott, mert ahogy tegnap sokszor elmondtuk :"...ez már azért jó kis bringázás volt..:"

Jövô héten ugyanitt!

Susnyás Ted

Susnyás Ted

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
Reggel 9 körül indulnék. 10körül érek HHH mellett mellé.

Ma-gellán

Ma-gellán

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
szia Ted! Elméletileg benne lennék, elvileg szabanap vagy mi. Mikor mennél?

Susnyás Ted

Susnyás Ted

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
Vki holnap pilisi tekerés?

Lenne benne pilisi szerpentín, Dobogókû meg mondjuk Prédikálószék mer ott már ezer éve nem voltam. Esõ nem lesz!
Táv: nekem vagy 120km...de csak azért mert rákoscsabai vagyok és át kell másznom egész Bp-en.