Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
sziasztok topic olvasgatók!

Lensver és én megjártuk a Vértest, illetve az hogy megjártuk nem fedi a valóságot, mert keresztbe-kasul jártuk. 3 kellemes nap bringázhattunk a hegyen. Oda és vissza felé is a budai hegyeken mentünk keresztül. összesen kb. 260 km-t tettünk a lábunkba és a gépekbe. Ma még elmarad a teljes útleirás, (oksi?), mert nem vagyok képes rá. Bár, lehet, hogy Lensvernek maradt rá energiája...meg hát õ volt a térképes, nekem néha fogalmam se volt merre járunk.
Szállásunk Várgesztesi várban lévõ túrista szálláson volt, ami nem egy elsõ ostály, de megfáradt kis testünket azért jó szivvel tettük el másnapra ott. 2000 ft/éjszaka ár magába foglalta a reggelit és a vacsorát is, meglepetésünkre. A vidék csodálatos, szinte végig tekerhetõ ösvényekkel. Szép várromok, kolostorromok stb., és ember alig, viszont baromi sok õz.

Ezek a rövid infok addig is, hogy legyen mit olvasgatni.

na  :-* :-*

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
tetszett, ahogy a   marokváltó forgott :) jól esett tekergetni , csak emiatt gyakran beszart :D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Lensver: Köszi a GT infókat... Bár az én vázam törésének rám jellemzõ oka van: nehéz vagyok és hosszú a nyeregcsõ. És pont ennek megfelelõ módon is tört a járgány, ahogy az a képeken is jól látható volt. A gyõri srácnak részvétem...

Mellesleg mégse az a váz lesz a végleges, amit mutattam, hanem egy fekete. Ma volt a kezemben egy olyan, csak egyel kisebb méret. Már szinte fáj a biciklim hiánya...

Visszatérve az eredeti topichoz: sikerült újabb tagot toborozzak a bringás lányok táborának. Egy barátnõm vett ma kerékpárt: Caprine Cherokee 10.0-t. Csak munkába jár vele, - egyelõre legalábbis :) - úgyhogy jó lesz neki. Csak az Altus váltóval van probléma, mert kicsit összevissza vált idõnként.

Nos, Imola 4 éve nem ült biciklin, váltóson meg gyakorlatilag soha. Ehhez képest alig 15 km megtétele után szinte tökéletesen képes használni [glow=red,2,300]mindkét váltót![/glow] Én még ilyet nõtõl nem láttam. Teszem hozzá, hogy hihetetlen mit szerencsétlenkedtem össz, mire rájöttem az elsõ váltó helyes használatára, miután elsõ ízben került ilyen dolog a bringámra úgy 13 évvel ezelõtt.

Tényleg, nektek miyen volt az elsõ találkozás a "sok" váltós biciklivel?

--Trifo

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
;D ;D ;D

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
ezt nem fogjátok elhinni, nem tudunk még elindulni a Vértesbe, mert Lensvernek felemásan áll a telója, állitolag a fél szár kicsúszott (??) és most az indulás elõtt még teleszkópot cserélünk.

De aztán usgyi ;D ;D

na :-*

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Éppenséggel megpróbálhatom, de nem tudom biztosra igérni. :-* :-* :-*

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Lensver: ébresztést kérek 1/2 7-kor! Oksi?!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Mar megyek is. Csokolom!

;D ;D

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Vole: a kisfiúknak ilyenkor már agyban a helye! sipirc aludni ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ki tudja??

Oh, mar megint kezdem.... baj lesz...ja es irany aludni neni..... nekem annyi, mar biztos..  ;D ;D ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
lassan úgy tünik, mintha egy bestia lennék! pedig nem is. ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Jó tudni, hogy vannak még udvarias emberek is ezen a fórumon!
Jó tekerést a hétvégére, csõváz

Findli, ne hajnalban feküdj le!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Igazad lehet, mostantol sokkal jobban figyelek a megjegyzeseimre.
;) ;) ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Vigyázz Vole, mert ha egyszer a tépõ karmai közé kerülsz, nem lesz menekvés!  :o

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Koszzi!! Imadlak.
:-* :-*

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
utolsó, hogy megbocsátok! ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
:-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
:-* :-*

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Na, legalabb egy korosztalyban volt Findli -vel, nem??
;D ;D ;D ;D

/ Huha, ha sokat szemtkedek, ez a csaj biztosan megtep egyszer. De nem gondolom komolyan, te is tudod. ;) ;) ;) ;)/
Csocsi.