Szevasztok!
már gondolkodom a jövõheti bringázáson, és arra gondoltam mehetnénk a Börzsönybe vagy a Bükkbe is (kis vonatozás és bárhol ott vagyunk!) elvégre egyre hosszabbak a nappalok!
De aki akar pénteken egy rövid HHH-t az jöhet velem, 4körül indulok.
na :-*
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2002. április 07. - 21:16

Írta 2002. április 07. - 17:49

Hogy alakult a mai túra? Remélem jól mulattatok. Igazság szerint akár veletek is tarthattam volna, mert csak magányos maradtam mása

Néztem otthon a hõmérõt, és 9 fokot mutatott. Olyan csalóka az idõ: kinézel és melegnek látszik, de piszokul nem az. Remélem nem fáztatok meg nagyon, mai túrázók.
--Trifo
Írta 2002. április 07. - 16:19

Írta 2002. április 07. - 16:14

Karen, a másik meg az,hogy ha nem eszel eleget, akkor nem lesz erõd tekerni. És te ugye azt akarsz! Ha megnézed a sokat biciklizõ lányok között nem akad olyan igazán (anorexiásan) soványnak mondható. Vagy az elõbbit választod, vagy az utóbbit. Mert lányoknál sajnos a legtöbb esetben ez a sport úgy mûködik, hogy a combok megvastagodnak az izmoktól. Bár szerintem azért létezik fogyás tekerés mellett, de ehhez egy megfelelõ diéta kell, amit külsõ segitség nélkül az ember nem tud magának összeállitani, mert ehhez nagy tapasztalat kell.
Ha pedig tekerés közben nem eszel, az kifejezetten káros is tud lenni, és szédülést, rosszullétet okozhat.
Ugyanúgy, mint a kevés viz fogyasztása is.
Ha pedig tekerés közben nem eszel, az kifejezetten káros is tud lenni, és szédülést, rosszullétet okozhat.
Ugyanúgy, mint a kevés viz fogyasztása is.
Írta 2002. április 07. - 11:16

Karen ! Nehogy fogyózzál vagy ilyesmi !! Tönkreteszi az embört !! >
>
>
Na meg nekem elhiheted, hogy nem szépek a csontsovány nõk ...

Na meg nekem elhiheted, hogy nem szépek a csontsovány nõk ...

Írta 2002. április 07. - 09:37

Trifo: micsoda lelkierõ! én tegnap letámasztottam, és még ugyanolyan poros, marad is estig, akkor megfürdetem, mert még a múltheti kosz is rajt van. :-[
Karen: ezt a fogyás dolgot én sem értem, nem kimondottan vagy pufi, sõt.
Akik ma is mennek: várjátok meg thommey-t, vagy most már késõ szólni? ;D
Minden elismerésem nektek, én csak szavazni mentem eddig el, de sajnáltam, hogy nem vettem kesztyût, sálat, sapkát.
Karen: ezt a fogyás dolgot én sem értem, nem kimondottan vagy pufi, sõt.
Akik ma is mennek: várjátok meg thommey-t, vagy most már késõ szólni? ;D
Minden elismerésem nektek, én csak szavazni mentem eddig el, de sajnáltam, hogy nem vettem kesztyût, sálat, sapkát.
Írta 2002. április 07. - 07:32

LCS: Hát én úgy tudtam, hogy a legtöbb nagyobb bringaboltban van ilyen.Miért, te nem találtál? Legutóbb a Pedalománban vásároltam, de biztos, hogy máshol is kapsz ebbõl a zöld flakonból. Javasolom még a kerámiasprayt lánchoz, az is nagyon klassz.
Írta 2002. április 07. - 02:16

adammm, lensver:
off
bocsi az offért, de azt olvastam, hogy tf2 teflonos gezemicét hasnyáltok a kis husi SID-etekhez, úgyhogy azt szeretném kérdezni, hogy konkrétan hol lehet beszerezni és mennyiért?
köszi, lcs
on
off
bocsi az offért, de azt olvastam, hogy tf2 teflonos gezemicét hasnyáltok a kis husi SID-etekhez, úgyhogy azt szeretném kérdezni, hogy konkrétan hol lehet beszerezni és mennyiért?
köszi, lcs
on
Írta 2002. április 07. - 01:24

Üdv, Ifja, végre hazakerültem én is. Meg géphez.
Findli: az elsõ verzió jött be a hazaérés utáni teendõk sorrendjável: fagyos bringapucolás, majd jéggé dermedt testem felolvasztása és retketlenitése. Most boldogok és tiszták vagyunk mindketten.
Lensver: köszi a képeket, holnap megbuhetálom a kedves honlapját és kiegészitem a fejleményekkel. Különben itt van ez eredeti állapot: http://banki1.banki.hu/~trifo/gt/. Ha van egy kit türelmed kivárni, akkor még mozog is mindenféle rajta
Karen: Minek neked lefogyni????????? Hihetetlen csinos vagy jelen állapotodban. Tényleg.
Ami meg a vasárnapot illeti (az már ma van), Imolát egyelõre a bicikli kezelésére tanitom, úgyhogy vele messze alúlmúljuk a teljesitõképességedet. Majd - remélem - rohamos fejlõdésnek indul õ is, és akkor egyszer elhozom közös túrára. Paprét meg rulez. Egyik kedvenc helyem. Úgyhogy hajrá.
Sajnálom, hogy kimaradtam a móka végébõl, de igy is elkéstem egy órát az esti programomról. Persze sebaj!
Ja, és még valami, el ne felejtsem:
[move][glow=red,2,300]Vigyázz, S Z A R ! ! ![/glow]
[/move]
--Trifo
Findli: az elsõ verzió jött be a hazaérés utáni teendõk sorrendjável: fagyos bringapucolás, majd jéggé dermedt testem felolvasztása és retketlenitése. Most boldogok és tiszták vagyunk mindketten.
Lensver: köszi a képeket, holnap megbuhetálom a kedves honlapját és kiegészitem a fejleményekkel. Különben itt van ez eredeti állapot: http://banki1.banki.hu/~trifo/gt/. Ha van egy kit türelmed kivárni, akkor még mozog is mindenféle rajta

Karen: Minek neked lefogyni????????? Hihetetlen csinos vagy jelen állapotodban. Tényleg.
Ami meg a vasárnapot illeti (az már ma van), Imolát egyelõre a bicikli kezelésére tanitom, úgyhogy vele messze alúlmúljuk a teljesitõképességedet. Majd - remélem - rohamos fejlõdésnek indul õ is, és akkor egyszer elhozom közös túrára. Paprét meg rulez. Egyik kedvenc helyem. Úgyhogy hajrá.
Sajnálom, hogy kimaradtam a móka végébõl, de igy is elkéstem egy órát az esti programomról. Persze sebaj!
Ja, és még valami, el ne felejtsem:
[move][glow=red,2,300]Vigyázz, S Z A R ! ! ![/glow]
[/move]
--Trifo
vendég__*
Írta 2002. április 07. - 00:51

Lensver:
A roksoksz hivatalos service guide-jában írják ezt a kencés dolgot, a honlapjukon le lehet tölteni. Szerintem inkább a gõzborotvás kezelés tehetett be szegény SIDnek :-) Minden telópapírban leírja a rockshox, hogy azt bizony tilos. +pucolni kell gyakran. Szóval vigyázni kell rá. De szerintem is jobban jársz egy nyilt olajfürdõs+rugós megoldással, jól fesetett az a Bomber a Schwinnen
A roksoksz hivatalos service guide-jában írják ezt a kencés dolgot, a honlapjukon le lehet tölteni. Szerintem inkább a gõzborotvás kezelés tehetett be szegény SIDnek :-) Minden telópapírban leírja a rockshox, hogy azt bizony tilos. +pucolni kell gyakran. Szóval vigyázni kell rá. De szerintem is jobban jársz egy nyilt olajfürdõs+rugós megoldással, jól fesetett az a Bomber a Schwinnen

Írta 2002. április 07. - 00:05

Sziasztok!
Veletek tartanék én is de lehet,hogy egy kicsit késni fogok,mert fehérvárról csak fél 9re ér be a vonat:(
Remélem elolvassa még valaki!!
Üdv:Thommey
Veletek tartanék én is de lehet,hogy egy kicsit késni fogok,mert fehérvárról csak fél 9re ér be a vonat:(
Remélem elolvassa még valaki!!
Üdv:Thommey
Írta 2002. április 06. - 22:05

Karen, hogy mert neked Charon ilyet mondani (hogy fogyjál le) ?! Te tök sovány vagy már igy is! Ez most komoly!!! Ha továbbfogysz, úgy fogsz járni, mint Aszta, akirõl a gatya Pilisszentkereszt után egyfolytában leesett (alig birta visszahúzkodni)!
Egyébként pedig ASZTA: A képeid fönt voltak, mert ha a piros x thumbnail-re rákattintottál volna, már letöltötte volna magát a képet.
Remélem látod Trifó bicóját fönt. Ennek is piros x a thumbnailje.
Egyébként pedig ASZTA: A képeid fönt voltak, mert ha a piros x thumbnail-re rákattintottál volna, már letöltötte volna magát a képet.
Remélem látod Trifó bicóját fönt. Ennek is piros x a thumbnailje.
Írta 2002. április 06. - 21:56

Írta 2002. április 06. - 21:56

AsztA:
"I'll be fine
"I'll be waiting patiently" ;D
(DM)
lensver: köszi az érdeklõdést, mint írtam már, nincs semmi baja (kop-kop), most alszik.
Ruff:
sejtheted, mire kell a fogyigatya, Charontól meg is kaptam a szúrós kis célzást erre vonatkozólag...
Charon: :-[ >
Lefogyok... Többit privben. De azért :-*
"I'll be fine
"I'll be waiting patiently" ;D
(DM)
lensver: köszi az érdeklõdést, mint írtam már, nincs semmi baja (kop-kop), most alszik.

Ruff:
sejtheted, mire kell a fogyigatya, Charontól meg is kaptam a szúrós kis célzást erre vonatkozólag...
Charon: :-[ >

Lefogyok... Többit privben. De azért :-*
Írta 2002. április 06. - 21:32

Írta 2002. április 06. - 21:27

Hát, fiatalság, a képekre még várni kell, mert feltöltöttem, de a Tár elkezdett baszózni... Nem gyártotta le a Thumbnail-eket. Szerintem az volt a baj, hogy hosszú ékezetes karaktereket használtam. Éljen az Unicode! >
Szóval holnap este feltöltöm mégeccer, mert sajna a thumbnaileket külön nem hajlandó legyártani, most meg el kell mennem itthonrul.
Szóval képek vasárnap este. Pésönsz.
AsztA.

Szóval képek vasárnap este. Pésönsz.
AsztA.
Írta 2002. április 06. - 21:11

Írta 2002. április 06. - 21:08

Karen: jó tekerést holnap! A bringád tényleg jó!
Lensver: kicsit nehéz volt ott hagyni titeket :'( :'(
AsztA: képek!képek!képek! már alig várom.
Lensver: kicsit nehéz volt ott hagyni titeket :'( :'(
AsztA: képek!képek!képek! már alig várom.
Írta 2002. április 06. - 21:03

Ruff:
A fogyigatyám térd alá ér, felül meg szegycsontig fel tudom húzni, olysmi anyaga van, mint a szörfruháknak és arra hivatott, hogy izzasszon, mint állat!! Ezt teszi is rendesen, meg tök jól melegen tart, csak mikor leveszem, fázom, mert tiszta víz mindenem. Na ennyi.
Csocsi!
Karen
A fogyigatyám térd alá ér, felül meg szegycsontig fel tudom húzni, olysmi anyaga van, mint a szörfruháknak és arra hivatott, hogy izzasszon, mint állat!! Ezt teszi is rendesen, meg tök jól melegen tart, csak mikor leveszem, fázom, mert tiszta víz mindenem. Na ennyi.
Csocsi!
Karen
Írta 2002. április 06. - 20:58

Findli, akkor beszámolok röviden a túra további menetérõl, ami igen jó hangulatban ment. Ugyanis miután fölmásztunk a FAgyoskatonára,és onnan legurultunk a Sikárosi erdészházig, megint áramos drótkerítésen másztunk át, de ezúttal már nagyobb rutinossággal tettük azt. Pilisszentlacinál jobbra fordultunk, és a Dömör-kapuig még terepen mentünk. A Sid-em tiszta tropa, holnap visszacseréltetem a Bomberre.
Adamm: én pont az ellenkezõjét hallottam: hogy semmi esetre se fújkáljam a Sid-emet Tf2-vel, mert az nem tesz jót neki. Emellett szól az is, hogy már fújkáltam egy ideje, ahogyan te mondtad, mikor hirtelen kicsúszott a szimering. MIntha csak a jó teflonos kenés segitett volna neki.
Hát, most már tényleg egy életre elegem van ebbõl a Rock Suck Shit-bõl, mikor lesz pénzem, másra fogok beruházni.
Karen, jól birtad fölfele, a lefeléken még csiszolni kell. Tesódat is birtuk, nagyon jó fej. Ugye nem esett komolyabb baja? Én szerencsére megúsztam pár karcolással az esést.
Charon, hogy vagy? Nem fagytál szét?
Aszta, várjuk a képeket. Biztos klasszak lesznek, mint mindig.
Adamm: én pont az ellenkezõjét hallottam: hogy semmi esetre se fújkáljam a Sid-emet Tf2-vel, mert az nem tesz jót neki. Emellett szól az is, hogy már fújkáltam egy ideje, ahogyan te mondtad, mikor hirtelen kicsúszott a szimering. MIntha csak a jó teflonos kenés segitett volna neki.
Hát, most már tényleg egy életre elegem van ebbõl a Rock Suck Shit-bõl, mikor lesz pénzem, másra fogok beruházni.
Karen, jól birtad fölfele, a lefeléken még csiszolni kell. Tesódat is birtuk, nagyon jó fej. Ugye nem esett komolyabb baja? Én szerencsére megúsztam pár karcolással az esést.
Charon, hogy vagy? Nem fagytál szét?
Aszta, várjuk a képeket. Biztos klasszak lesznek, mint mindig.