Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2002. április 08. - 13:05

Findli: Ja, Thommey is gyütt. Mászik, mint az ördög, a kedves fatörzscombú barátunk.

Írta 2002. április 08. - 12:52

Trifo: Szentendrérõl hazafelé jövet a bringaúton van egy rész, ahol a sáv kettéválik. Balra szépen megy tovább az út, jobbra pedig egy 2-3 fokból álló lépcsõben végzõdik, amirõl simán le lehet ugrani. Én meg is tettem, mert ismertem a helyet, de Charont, aki kb 1 méterrel mögöttem jött kicsit meglepte, amikor hirtelen elkezdtem elõtte lefelé liftezni. De idõben észbe kapott, és õ is le tudott ugrani.
Charon: Nyeknye pórizsnya Halálcsillag, kiszera méra bávatag. ??? ??? ??? ;D
Ennyi,
AsztA
Charon: Nyeknye pórizsnya Halálcsillag, kiszera méra bávatag. ??? ??? ??? ;D
Ennyi,
AsztA
vendég_Charon_*
Írta 2002. április 08. - 11:44

vendég_Charon_*
Írta 2002. április 08. - 11:42

Írta 2002. április 08. - 11:28

AsztA: a HUPÁSTETÕ kimaradt. ...láncspray... fetrengek a röhögéstõl. Meg is éheztem. Lemegyek a büfébe egy homokboszorkányért.
Findli: pénteken csatlakoznék én is. Remélem melegszik egy kicsit az idõ, mert ma reggel még nagykabátban is rá akartam fagyni a biciklire melóba jövet.
charon: 3bit letétbe helyezve. A fék remekül üzemel. Felhívtam a Kerékvárt morogni... a fék miatt is, meg a váltó miatt is. Úgy néz ki új monoblock lesz a dologból...
Mi volt ez a félméteres beton izé?
--Trifo
Findli: pénteken csatlakoznék én is. Remélem melegszik egy kicsit az idõ, mert ma reggel még nagykabátban is rá akartam fagyni a biciklire melóba jövet.
charon: 3bit letétbe helyezve. A fék remekül üzemel. Felhívtam a Kerékvárt morogni... a fék miatt is, meg a váltó miatt is. Úgy néz ki új monoblock lesz a dologból...
Mi volt ez a félméteres beton izé?
--Trifo
Írta 2002. április 08. - 10:59

Charon: nem te vagy az elsõ, aki életveszélyesnek tart. A húsvéti Vértes-túra alkalmával az 1ik DH-s szakaszon a mögöttem száguldó Manó füle mellett kb 30 centire húzott el a ráróm hátsó kereke által felcsapott faág.
Anyázott is rendesen. ;D
A mottód kix ass. Én is gondoltam, hogy berakom, a csapatszellem dédelgetése céljából.
Mi az a láncspray? Amikor imádkozol a Láncs-hoz? ;D ;D
LÉTRÁSPUHA! RÉPÁSTETÕ! LÉTRÁSRÉPA!... Mittudomén... ???
AsztA

A mottód kix ass. Én is gondoltam, hogy berakom, a csapatszellem dédelgetése céljából.

Mi az a láncspray? Amikor imádkozol a Láncs-hoz? ;D ;D
LÉTRÁSPUHA! RÉPÁSTETÕ! LÉTRÁSRÉPA!... Mittudomén... ???
AsztA
vendég_Charon_*
Írta 2002. április 08. - 10:15

Ámberek.
Onlájn vagyok a www.trefort.net-en a Koga_myata szobában Charon667 néven. Html alapon is megy.
8)
Onlájn vagyok a www.trefort.net-en a Koga_myata szobában Charon667 néven. Html alapon is megy.
8)
vendég_Charon_*
Írta 2002. április 08. - 09:35

Koga: Pölö.
A Kiscell 60-hoz még korai, de jöhetsz privátba.
Other pípöl:
Itt van Koga!!!!!
A Kiscell 60-hoz még korai, de jöhetsz privátba.
Other pípöl:
Itt van Koga!!!!!
vendég_Charon_*
Írta 2002. április 08. - 09:33

Lensver:
Nálam 60-at bír max.
Kíváncsi leszek, hogy mi volt az! Lehet, hogy azért száradt ki, mert átmászott a többi alkat-race-re?
Nálam 60-at bír max.

Kíváncsi leszek, hogy mi volt az! Lehet, hogy azért száradt ki, mert átmászott a többi alkat-race-re?

Írta 2002. április 08. - 09:32

Írta 2002. április 08. - 09:28

Aszta: a tekerés jó volt, csak fárasztó: 67 km terepen, és 30 betonon. Este nagyon ki voltam már fáradva. A Pilis gyönyörû volt, érdemes lett volna fotózni, de mivel a zsákom már totál tele volt (lélegeztetõszerkó, stb), nem vittem magammal eszközt. A Budaiból átmentem a Pilisbe, és megmásztam a Kopár-csárda feletti Vörös-hegyet. Egyébként aki szereti az fenyvesben le-fel futó, meredek, sziklás-homokos szûk kis ösvényeket, annak ide kell jönnie, mert marha jó a terep. Van egy olyan ösvény, ami egy szakadék fölött vezet, ha hibázol több száz métert zuhanhatsz lefele. A kilátás fantasztikus, mert érdekes formájú homokbányákat lehet látni , na meg a Pilist is. Késõbb láttam egy nagy vaddisznó kocát, ugyanis kiugrasztottam a bokorból. Utána rohantak az icike-picike, csikos kicsinyei, rémülten röfögve. Nagyon mulatságos látvány volt, bár szerintem csak azért, mert nem felém rohantak.
Ti nem fáztatok? Marha hideg volt, bár nem mindenhol.
Charon: mégis javaslom azt az olajat, mert marha jó. Szerintem ha normálisan fújták volna rá a láncomra, nem lett volna ilyen gond vele. 200km-t tettem meg vele, és a lánc most kezd csak kiszáradni! A TF2-vel már 3-szor kellett volna kennem ez idõ alatt. A Finish Line mondjuk jó lenne, de az túl hamar elfogy. Még nem tudom a csodaszer nevét, de ha érdekel, majd megirom.
Ti nem fáztatok? Marha hideg volt, bár nem mindenhol.
Charon: mégis javaslom azt az olajat, mert marha jó. Szerintem ha normálisan fújták volna rá a láncomra, nem lett volna ilyen gond vele. 200km-t tettem meg vele, és a lánc most kezd csak kiszáradni! A TF2-vel már 3-szor kellett volna kennem ez idõ alatt. A Finish Line mondjuk jó lenne, de az túl hamar elfogy. Még nem tudom a csodaszer nevét, de ha érdekel, majd megirom.
vendég_Charon_*
Írta 2002. április 08. - 08:12

Aszongyahogy. További rieksönz.
Voltam olyan baharohom, hogy otthon hagytam csepp kis beszámolómat úgy amblokk a túráról, majd holnap elhozom.
Trifo: A 3bitet behajtom!
;D Fog még a fék?
Findli: A képre kíváncsi leszek! (The world of healthy smiles - a cukiban ;D ;D ;D ;D)
Lensver: Azt a láncsprayt ajánlod?
Ami mindent jobban szeretett a bringa hátuljánál, mint a láncot?
AsztA: Többet nem megyek pár centivel mögötted. Utólag majd besz@rtam, hogy mit vállaltam be.
T.i.: Szentendre után (?) valahol, túl közel mentem hozzád, és az a fél méteres betonletörés kicsit megviselt. Lelkileg.
;D
[move]Sisakkamera rulez![/move]
Mindenki:
Mi volt az a zagyvaság, amit mondtam Csúcs-hegy fele?
[move][glow=green,2,300]Nézzétek csak a mottómat!
[/glow][/move]
Voltam olyan baharohom, hogy otthon hagytam csepp kis beszámolómat úgy amblokk a túráról, majd holnap elhozom.

Trifo: A 3bitet behajtom!

Findli: A képre kíváncsi leszek! (The world of healthy smiles - a cukiban ;D ;D ;D ;D)
Lensver: Azt a láncsprayt ajánlod?

AsztA: Többet nem megyek pár centivel mögötted. Utólag majd besz@rtam, hogy mit vállaltam be.
T.i.: Szentendre után (?) valahol, túl közel mentem hozzád, és az a fél méteres betonletörés kicsit megviselt. Lelkileg.

[move]Sisakkamera rulez![/move]
Mindenki:
Mi volt az a zagyvaság, amit mondtam Csúcs-hegy fele?
[move][glow=green,2,300]Nézzétek csak a mottómat!

vendég_Charon_*
Írta 2002. április 08. - 07:59

ÓHHHHH MÁÁÁÁÁJ GOD!
KAREN:
ÉN ILYET NEM MONDTAM?!!!!!!! >
:-/
[move][glow=red,2,300]Nekem így tetszel ahogy vagy![/glow][/move]

Szóval kicsit kiakadtam, amikor már két oldalon át ezt olvastam...
Ha már itt tartunk: Én abszolút ellenzem az Ellimekbíl stílusú anorexiás baromságokat, és megjegyzem, hogy eddigi barátnõim sem a pehelysúyú kategóriákból kerültek ki.
Tehát a kérdés eldöntve: (Enni, vagy nem enni, ez itt a kérdés. Akkkor nemesb-e a lélek...) ENNI!
További taglalás és térdencsúszva esedezés kegyelemért priviben.
KAREN:
ÉN ILYET NEM MONDTAM?!!!!!!! >

[move][glow=red,2,300]Nekem így tetszel ahogy vagy![/glow][/move]

Szóval kicsit kiakadtam, amikor már két oldalon át ezt olvastam...

Ha már itt tartunk: Én abszolút ellenzem az Ellimekbíl stílusú anorexiás baromságokat, és megjegyzem, hogy eddigi barátnõim sem a pehelysúyú kategóriákból kerültek ki.
Tehát a kérdés eldöntve: (Enni, vagy nem enni, ez itt a kérdés. Akkkor nemesb-e a lélek...) ENNI!
További taglalás és térdencsúszva esedezés kegyelemért priviben.
Írta 2002. április 07. - 23:51

Írta 2002. április 07. - 23:07

Írta 2002. április 07. - 22:52

Írta 2002. április 07. - 22:46

Írta 2002. április 07. - 22:45

Írta 2002. április 07. - 22:42

Findli: Lehet, hogy m1ek pénteken. Még nemtom. De hétközbeni délutáni Budai-hg barangolás lesz, majd szólok, hogy mikor tervezzük.
Karen: Jól másztál ma (vas.). Csak így tovább.
Lensver: Mien volt a vasárnapi tekerés? Én ma is beszoptam egy tányér rohamosan hûlõ bablevest, és egy meleg(hideg)szenyót a Rómain, némi sörrel dúsítva. És beindult a Vacogás 2.0-ás verziója is, mert brutkóhideg lett.
AsztA
Karen: Jól másztál ma (vas.). Csak így tovább.

Lensver: Mien volt a vasárnapi tekerés? Én ma is beszoptam egy tányér rohamosan hûlõ bablevest, és egy meleg(hideg)szenyót a Rómain, némi sörrel dúsítva. És beindult a Vacogás 2.0-ás verziója is, mert brutkóhideg lett.
AsztA
Írta 2002. április 07. - 21:50

Mai turha útvonala:
Árpád-híd, St.Endre, Pap-rét, Pilisszentmotorosi ??? elágazás (Karen haza), Pilisszentmotoros, Lajos-forrás, Kõ-hegy (kajapianõk (na jó, nõk nem voltak
) Pomáz (brazil vendéginformatikusok kültelki telephelye, RaveAce el.) Kevély (brutál mászás, 80/20 arányban gyalog. TERROR! >
). DH Csillaghegyig. Zaba Rómain.
Képek (a szombatiak is) a www.tar.hu/zengei3 oldalon. Ezúttal nem kep.tar.hu, hanem [glow=red,2,300]WWW[/glow].tar.hu. A Tár továbbra is gecózik (Lensver, a te thumbjaid is szarok
), ezért megcsináltam magam a galériát, és felhánytam webes felületre.
Üdv,
AsztA
Árpád-híd, St.Endre, Pap-rét, Pilisszentmotorosi ??? elágazás (Karen haza), Pilisszentmotoros, Lajos-forrás, Kõ-hegy (kajapianõk (na jó, nõk nem voltak

Képek (a szombatiak is) a www.tar.hu/zengei3 oldalon. Ezúttal nem kep.tar.hu, hanem [glow=red,2,300]WWW[/glow].tar.hu. A Tár továbbra is gecózik (Lensver, a te thumbjaid is szarok

Üdv,
AsztA