Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Para:

anyááááád ;D 8)

én mindjárt megyek nyomok egy jó kis 50es Zirc kört :D

szép napot mindenkinek

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Para, waóóó, szivem repes az örömtôl hogy ilyen fantasztikus paripára tettél szert! Már várom, hogy láthassam!

Egyébként aki látja a sok eladófélben lévô alkatrészt, ne ijedjen meg, nem azzal foglalkoztam mostanában, hogy csavarhúzóval meg imbusszal felszerelkezve jártam a várost alkatrészeket keresve. Csak most lomtalanitok a bicajos szekrényemben és megpróbálok megszabadulni (hasznosan) a nem használt alkatrészektôl. ;D

Trifó: oké, húsvét után akkor tájékoztatlak, hogy mi történt!

Kisfish: ja, az elôfordulhat.

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Tyito: Ne haragudj, hogy nem hívtalak, de ez az egész bringázás vasárnap 2-kor pattant ki a fejünkbõl Zénóval, és én csak 1/2 4-g értem rá, mert vissza kellet jönnöm. Így aztán senkit sem hívtunk. Ámbár mikor én hazaindultam, megjelent Szasza, Ivko, Gumis, Jones Smith, és még sokan mások is akiket nem ismerek.
Ha mész a Boszi kupára, akko kéz és lábtörést. Én csak nézõnek megyek valószínûleg :P

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Lenszi: Köszönöm a jótanácsot, én leszek az új Alufolen man, csak derült égbül villámcsapás ne gyüjjön :D
Szép az idõ megyek és legurulok a Hhh-rõl a szánkós odalon. Az a multkor is sirály volt.
Mindenkinek további szép jó napot- ja, és esetleg munkát :-\
Ahoj

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
AHOOOOOOOOOOOOY, SÁS, SZEVA!
egy nagyon rossz hét után visszatértem és zavarom az állóvizet ;)

Na és mit csináltam hétvégén? NA MIT?
;D ;D ;D ;D ;D

TEKERTEM AZ ÚJ LOVAMMAL!!!

;D YEAH BABY YEAH! ;D

3 évnyi tervezgetés, álmodozás, és több liternyi nyálleválasztás után, ohhh, igen!
Még nem nagyon hiszem el, PEDIG IGAAAAAAAAAZ!!! ;D ;D ;D

ohhhh... YEAH BABY YEAH!
váz KONA BEAR DEE-LUX 18" (króm-szürke)
villa MARZOCCHI DIRTKUMPER III 130mm (fekete)
kormánycsapi CANE CREEK (számomra ismeretlen, fekete)
középcsapi TRUVATIV (röhely, de nem tudom milyen)
hajtómû RACE FACE PRODIGY XC (fekete)
stucni KONA DH (6csavaros, fekete)
kormány KONA DH (fekete)
váltókarok SHIMANO LX
fékkarok AVID 5 (szürke)
fékek AVID mecha tárcsák 160mm (pár hét és 20, ill. 185mmes tárcsákra csere)
váltók SHIMANO LX
fogsor SHIMANO DEORE
agyak SHIMANO DEORE (magasított peremes, fekete)
felnik MAVIC
külsõk TIOGA FACTORY DH 2,3"
nyereg SDG
üléscsõ InterLoc (??)

YEAAAAH BABY YEAH... Na most kerüljön elém az a qrva motoros a mátra marcin! ;D ;D ;D

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!! BANZÁÁÁÁÁÁÁÁÁI!!!
;D ;D ;D ;D

SZombat reggel kimentem elsõtekerésre vele, neki a "hegy" tetõnek, a murvás-köves úton, egybõl had tapasztaljam mi vár majd reám a felfeléken(egyáltalán nem olyan vészes, mint azt ahogy egyesek beállítják... csak izom kell hozzá... na és?) majd visszafordul és lefeleeeeeeee ereeeeeeeeszd el a a hajaaaaam! ;D a BRONCOszauruszommal itt nyáron 55-60kilcsit nyomtam a közel 500méteres részen, most elsõre csak közelítõleg sikerült ezt elérni... KIRÁLY ÉRZÉS VOLT!!! Na, az alján mondom megállok... Lássuk a bekopatlan fékeket... Elsõ húzásra semmi... Másodikra vmi õrületes hajókürtöket megszégyenítõ dudálás szólalt meg... KOmolyan mondom, láttam egy-két szuomszédot rémült, üveges tekintettel kapkodva magára húzva a mentõmellényt a háztetõre mászni, félellemmel teljesen a távolba tekintve, hogy mikor tör rájuk az ár... Én meg mondjuk majd nem befostam, hogy ezen a szaharútra vmi vadbarom kamionos feljött, és most leakar tolni... Bazzzz... Neken senki nem mondta hogy milyen a féktárcsa bekopáskor... Hál'istennek pár fékezés után elmúlt a dudálás, maradtz a halk cirip...
8)

ohhhh....

!!MÉG 16 NAP!!
;) aki nem tudná: Parabá' féle Lillafüredi túrha...

baliba: szvsz jó az a sárgás háttér, csak a felsõ részben, a hirdetési ablak nem kéne, hogy úgy belelógjon a színátmenetes háttérbe... vagy annak a felsõ résznek teljes egészében egy más színt adj keresztbe az ablakban...

versenyzöknek: gratula a teljesítményhez így láttatlanban is!

CSÕVÁZ ÉS HÁTSZÉL GYEREKEK!
JOGHURT LEGYEN VELETEK!
és BANZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁI! ;D

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Lens: igen látom, Emese 0 kör :( :-\ lehet, hogy õ is lebetegedett 8)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Az eredmények helyére én is kiváncsi lennék, de az Emese nem indult.
1. Kruncz Viki
2. Deli Anett
3. Vajda Márti

Szerintem a Márti volt az, aki defektet szerelt, ezért is lett csak 3.!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
:D Halihó!
A tegnapi nap fantasztikusan szép volt. Csodálatos idõ volt a bringásokra. Gratuláció minden versenyzõnek. Kemény pálya volt, ::)sok homokos (poros) mezt láttam és horzsolt bõrfelületet.
Nem tudom ki volt az a lány, de nagyon büszke voltam rá, hogy a verseny közben kicserélte a belsõjét és befejezte a versenyt - mások feladták a defekt miatt. De volt láncszakadás, meg mindenféle.

Thommy: Gratulálok az eredményedhez. :-*

Rave-ékkel nem futottam össze hazafelé sem. Lehet, hogy otthon átszundikáltad ezt a szép napot?

Ezen a napon egyébként a Batyin volt valami duatlon verseny és Csobánkán egy tájfutó versenybe is belebotlottunk.
:-* Era

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Pilis kupa eredmények
http://www.extra.hu/...03_eredmeny.htm

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Igen, az eredmények engem is érdekelnének különös tekintettel Simon Emese helyezésére lennék kiváncsi ;D Ha valaki tud, segítsem ;D ;D 8)

köszi

Lorka

Lorka

vendég

• fórumtag
  • 218 hozzászólás

Lorka:Na végre még egy lány a CC-n,nagyon helyes ;D ;D ;D ;D De aztán maratonon is indulni ám!!
Üdv:Thy

Tommey:Nemhogy indulni ,de nézni sem tudtalak titeket,mert idõközben én is lebetegedtem. Az az igazság ,hogy a maratonoktól tartok egy kicsit... ::)Tényleg hol lehet megnézni az eredményeket Pilisrõl?
Az eredményedhez meg grat! ;)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Kahlesz: Ilyen délutáni mókákban benne leszek már!

Lensver: akkor ezennel komoly szándéknyilatkozatot teszek a váltókarjaid megvásárlását illetõen, amennyiben a már meglévõ jelentkezõ elállna vásárlási szándékától.

Tegnap délután mentem haza kocsival, és a nyálam csorgott a sok sok bringás látványától. És még inkább a sok sok bringás leány látványától. Csak úgy rajzottak a rakparton...

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Thy, gratula az eredményért! Mert szerintem azon a brutál pályán a 13. hely igenis klassz eredmény!
Anak is kiért a végén?

Kahlesz: azon a helyen valószinüleg valamilyen káros sugárzás megy ki a földbôl, hogy egyfolytában ilyesmi történik ott veled. Olvastam egyszer egy könyvben, hogy ezek ellen alufóliával lehet földelni magadat. Tehát ha evvel tekered be legközelebb a bicaj alját és hajtókarját, tuti nem ér baj legközelebb!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Halihó!
Hát megvolt a tegnapi verseny is:)Szép volt jó volt,a pálya durva volt,és poros...fölfelé sziklamászás,lefelé sziklaugrás ;D,kicsit leégett a testem fedetlen része,na de akkor is jó buli volt!!A BMFT-seknek köszi a szurkolást,most csak egy haladó 13.helyre futotta,na de gyakorlom én még a hegymenetet,meg az ereszkedést ???
Lorka:Na végre még egy lány a CC-n,nagyon helyes ;D ;D ;D ;D De aztán maratonon is indulni ám!!
Üdv:Thy

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
lens: ejj ezek a bringás lányok... jobbulást
Julcsinak is kedden veszik ki a maradék manduláját (így a BMFT Stuffs ugrott), de legalább nyáron már tekerhet javában :D

baliba a szineket talán átgondolhatnád kicsit..
a sárgás árnyalatok plussz kék szerintem nem bejövõs
a piros meg kék sem passzol egyszerre, a kék gfeliratokat át lehetne nyomatni pirosba ;)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Káhlesz:Itthon voltál és rám sem csörögtél... :-\ :(

Na... ez az a híres nagy tanya-szegedi keróstársaság :-X

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
HAli!

Tiszteletem teszem köreitekben, és egyben véleményezés szintjén a segítségeteket is kérném!

Elkészítettem (kapkodva és összecsapva) a családi vállalkozásunk weblapját. Ha rátekintenétek egy pillanatra, és netalán-tán véleményeznétek (csak fikázás érdekel ;D) nagyon +köszönném. Lassú, nem áttekinthetõ, zagyva, szar mert..., gagyi...,
stb...

Tudom, hogy ez nem a megfelelõ hely (topic) erre, de ti vagytok azok, akiknek adok a véleményére!

Azt még hozzátenném, hogy ezt tényleg fél nap alatt raktam össze, és ez még csak a béta 0.0.0.0.0.0.0.1

Elõre is köszi!

Üdv,
Baliba

és a hely, ahol +tekinthetõ:
web.axelero.hu/kistoth1/nyito.html

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
trifo: Hajtómû nem érdekel? Stylo SL, szerszámokkal együtt 20 ropiéé? ::)
Neked jol bejön a nokia telcsid? Egy haverom is ilyet vett, és nekem is megtetszett. Garantáltan ütésálló?

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Ragyogó, szép új hetet mindenkinek. ;D
Képzeljétek hogy jártam ma: Reggel felkelvén arra gondoltam, milyen jó is volna egyet gurulni a Boszorkányszigeten, Szegeden -minthogy odavalósi vagyok, és otthon kempeltem-, csak egy gubi volt, hogy a pacim meg fent volt Pestön. Ám szerencsémre egy haverom- akinek a nevét nem említeném meg, mert aztán szét rugja a picsámat- éppen Pesten járt, így elkértem a lovát. Tuti kis gép volt, bár nehéz volt spd-n utcai cipõben tekerni. Aztán hazafelé jövet száguldok egy kifejezetten zsúfolt utcán, büszkén feszítek eme csodálatos paripán, mikor egyszercsak megtörtént a baj. A bal hajtókarom önállósította magát, és elrepült balra. Én meg csak kapkodtam a levegõbe, és hirtelen nem értettem mi is történt. Hála Alahnak megtaláltam minden alkatkütyüt, és nem is látták túl sokan a méreg drága keró darabokra hullását.
Hozzá kell tennem, hogy két hete ugyanott a tesvérem bal spd-je ragadt a talpamra, és inkább azzal mozgott tovább mint a hajtómüvel. :)
Azt már meg sem említem, hogy akkora tuskót fogtam a szigeten a hátsommal, hogy satufékhatás harmatos gyíkfing ahhoz képes, ahogy a canga megállt. Szerencsére ez anyagi , és teskikár mentes baleset volt.

Trifo: Nincs semmi gáz, de ha esetleg hétközben is ráérnél, jó volna ha elküldenéd a telszámod, hogy tudjalak keresni. Holnap is megyek, ha van kedved, vagy bárkinek van kedve egy lightos teperéshez- mivel a szobatársam is jön, úgy néz ki- akkor irjon egy privit nekem, én menézem 10-kor, és fél 11-kor a Margitnál találkozhatunk. Irány nem kötött, de 4, max 5 órás hajtás fér bele.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Trifó, valaki már érdeklôdött, és eltettem neki a váltókaromat Húsvét utánig pár nappal. Ha akkor nem viszi el, akkor árulom megint. Egyébként 7e Ft.