AHOOOOOOOOOOOOY, SÁS, SZEVA!
egy nagyon rossz hét után visszatértem és zavarom az állóvizet

Na és mit csináltam hétvégén? NA MIT?
;D ;D ;D ;D ;D
TEKERTEM AZ ÚJ LOVAMMAL!!!;D YEAH BABY YEAH! ;D
3 évnyi tervezgetés, álmodozás, és több liternyi nyálleválasztás után, ohhh, igen!
Még nem nagyon hiszem el, PEDIG IGAAAAAAAAAZ!!! ;D ;D ;D
ohhhh... YEAH BABY YEAH!
váz KONA BEAR DEE-LUX 18" (króm-szürke)
villa MARZOCCHI DIRTKUMPER III 130mm (fekete)
kormánycsapi CANE CREEK (számomra ismeretlen, fekete)
középcsapi TRUVATIV (röhely, de nem tudom milyen)
hajtómû RACE FACE PRODIGY XC (fekete)
stucni KONA DH (6csavaros, fekete)
kormány KONA DH (fekete)
váltókarok SHIMANO LX
fékkarok AVID 5 (szürke)
fékek AVID mecha tárcsák 160mm (pár hét és 20, ill. 185mmes tárcsákra csere)
váltók SHIMANO LX
fogsor SHIMANO DEORE
agyak SHIMANO DEORE (magasított peremes, fekete)
felnik MAVIC
külsõk TIOGA FACTORY DH 2,3"
nyereg SDG
üléscsõ InterLoc (??)
YEAAAAH BABY YEAH... Na most kerüljön elém az a qrva motoros a mátra marcin! ;D ;D ;D
AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!! BANZÁÁÁÁÁÁÁÁÁI!!!
;D ;D ;D ;D
SZombat reggel kimentem elsõtekerésre vele, neki a "hegy" tetõnek, a murvás-köves úton, egybõl had tapasztaljam mi vár majd reám a felfeléken(egyáltalán nem olyan vészes, mint azt ahogy egyesek beállítják... csak izom kell hozzá... na és?) majd visszafordul és lefeleeeeeeee ereeeeeeeeszd el a a hajaaaaam! ;D a BRONCOszauruszommal itt nyáron 55-60kilcsit nyomtam a közel 500méteres részen, most elsõre csak közelítõleg sikerült ezt elérni... KIRÁLY ÉRZÉS VOLT!!! Na, az alján mondom megállok... Lássuk a bekopatlan fékeket... Elsõ húzásra semmi... Másodikra vmi õrületes hajókürtöket megszégyenítõ dudálás szólalt meg... KOmolyan mondom, láttam egy-két szuomszédot rémült, üveges tekintettel kapkodva magára húzva a mentõmellényt a háztetõre mászni, félellemmel teljesen a távolba tekintve, hogy mikor tör rájuk az ár... Én meg mondjuk majd nem befostam, hogy ezen a szaharútra vmi vadbarom kamionos feljött, és most leakar tolni... Bazzzz... Neken senki nem mondta hogy milyen a féktárcsa bekopáskor... Hál'istennek pár fékezés után elmúlt a dudálás, maradtz a halk cirip...
8)
ohhhh....
!!MÉG 16 NAP!! 
aki nem tudná: Parabá' féle Lillafüredi túrha...
baliba: szvsz jó az a sárgás háttér, csak a felsõ részben, a hirdetési ablak nem kéne, hogy úgy belelógjon a színátmenetes háttérbe... vagy annak a felsõ résznek teljes egészében egy más színt adj keresztbe az ablakban...
versenyzöknek: gratula a teljesítményhez így láttatlanban is!
CSÕVÁZ ÉS HÁTSZÉL GYEREKEK!
JOGHURT LEGYEN VELETEK!
és BANZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁI! ;D