Én is nagyon élveztem a tegnapi napsütést, gyönyörû tájat. Jó társaság jött össze, meg is illetõdtem, hogy "Na lefagy mindenki, mire beérem a csapatot" :

. Szerencsére ott volt Bors is erõsíteni az önbizalmam. ;D
Tényleg gyönyörû völt a Börzsöny dimbes dombos, barna vonulataival. Tetszettek a hidacskák, a patakon átkelések is. Sose hittem volna, hogy ennyi követ össze lehet hordani egy ösvényre. Nagyon nagy megelégedésemre szolgált, hogy lejöttem rajta, de ez inkább a bringának köszönhetõ, mert én csak akadályoztam a gurulásban. ;D És meglepõ volt, hogy ugyanúgy leizzadtam a lefelén is, mint a felfelén. ;D
Ja és igenis meg lehetett úszni sár nélkül a túrát. 8)
Lensver, köszi a túravezetést, tényleg szép helyeken jártunk, igazán lélekemelgetõ volt a látvány (szerintem gyüjtöttünk mindnyájan egy kis pránát, még ha nem is tudatosult mindenkiben). ;D
KeX, köszi a szórakoztatást, remélem nem történt maradandó kár a hátsódban. ;D De kitartás, mert tényleg jó az az spd, csak meg kell szokni. A lefeléken sokkal biztosabban tartod a pedálon a lábad és a felfeléken sokat számít, hogy húzni is tudod, körbe tekerni a pedált. Szóval kitartás. 8)
Képek (már amennyit az elem bírt), holnap lesznek.