Hát nem tudom, mi lesz a hétvégén, de ma megint tavasz volt: 15 fok volt a Pilisben-!!!
Ja, és emlékeztek a sárba ragadt Wartburg-ra az Egri Várrom után? Na, már nincs ott. ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. november 11. - 17:46

vendég_Charon_*
Írta 2004. november 11. - 15:00

Írta 2004. november 11. - 11:56

Nem mehetnénk egybõl most vasárnap? A Kékesen most nincsen 10 centi hó?
Tegnapelõtt olyasmit láttam a tv-ben, hogy a Bakony-ban pl. már siszezon van!
Tegnapelõtt olyasmit láttam a tv-ben, hogy a Bakony-ban pl. már siszezon van!
Írta 2004. november 11. - 11:25

vendég_Charon_*
Írta 2004. november 11. - 08:58

Írta 2004. november 10. - 20:00

ahoy
egyre többet lehet hallani havazásról, és annak jóslásáról, így kénytelen vagyok emlékeztetni a fanatistább társaságot, hogy amint leesik a hav, és hétvégén is megmaradást színlel, mátra-túrha indul :
vesszenek a síelõk jeligére... ;D
semmisemrulezparaferenc
egyre többet lehet hallani havazásról, és annak jóslásáról, így kénytelen vagyok emlékeztetni a fanatistább társaságot, hogy amint leesik a hav, és hétvégén is megmaradást színlel, mátra-túrha indul :

vesszenek a síelõk jeligére... ;D
semmisemrulezparaferenc
Írta 2004. november 10. - 17:35

Írta 2004. november 10. - 11:25

Írta 2004. november 10. - 11:07

Írta 2004. november 10. - 11:02

Írta 2004. november 10. - 10:29

Én még emlékszem a határozottan materialista Thommey-ra, de ezek után mesteremmé fogadom. ;D
Nem gyõzök ámulni.
Nem gyõzök ámulni.

vendég_Charon_*
Írta 2004. november 10. - 10:14

Írta 2004. november 10. - 10:11

Csak nem saját gondolatok ?
![]()
![]()
Hihhetetlen. :
Bizony az, Thy-nak saját gondolatai vannak ;D ;D
vendég_Charon_*
Írta 2004. november 10. - 09:42

Ja és ha valaki tudna teherautóval rendelkezõ ismerõst,akkor azt nagyon megköszönném....költözés jeligére:)
Üdv:Thy
Kamaz jó lesz? ;D (Most komolyan. 8))
Írta 2004. november 10. - 09:17

Thommey !!!

Honnan idézted ezt ? :
Csak nem saját gondolatok ?

Hihhetetlen. :

Honnan idézted ezt ? :

Hihhetetlen. :

Írta 2004. november 09. - 21:42

Tommi, nem is tudtam, hogy te igy is tudod látni a világot! Nahát. Tudod, hogy ezek eléggé ezoterikus gondolatok, amiket most leirtál? ;D
Bizony, amit a szem mutat, az nagyon korlátozott tér, és a valóságot a gondolatok formálják. Köszi, hogy helyettem is megfogalmaztad, ráadásul ilyen szépen.
Bizony, amit a szem mutat, az nagyon korlátozott tér, és a valóságot a gondolatok formálják. Köszi, hogy helyettem is megfogalmaztad, ráadásul ilyen szépen.

Írta 2004. november 09. - 21:06

Ja és ha valaki tudna teherautóval rendelkezõ ismerõst,akkor azt nagyon megköszönném....költözés jeligére:)
Írta 2004. november 09. - 21:04

Kgadam:Gratula:))))
Era: Ne higgy a szemednek!Amit azzal látsz csupa korlát.Az értelmeddel nézz,ébredj rá,amit úgyis tudsz már,és meglátod hogyan kell leküzdeni a technikás lejtõket.A kerékpár,az elejétõl a végéig,semmi más,mint gondolatok látható formája. Rázd le a gondolat láncait,és lehullanak a test láncai is.
Valahogy így kell csinálni....valahogy eképpen csináltam én is a kápolnát...csak a könyv elolvasása után jöttem rá, hogy annak a fura érzésnek értelme is van...
Na mára ennyit ;D
Era: Ne higgy a szemednek!Amit azzal látsz csupa korlát.Az értelmeddel nézz,ébredj rá,amit úgyis tudsz már,és meglátod hogyan kell leküzdeni a technikás lejtõket.A kerékpár,az elejétõl a végéig,semmi más,mint gondolatok látható formája. Rázd le a gondolat láncait,és lehullanak a test láncai is.
Valahogy így kell csinálni....valahogy eképpen csináltam én is a kápolnát...csak a könyv elolvasása után jöttem rá, hogy annak a fura érzésnek értelme is van...
Na mára ennyit ;D
Írta 2004. november 09. - 15:33

KGADAM
8)
Már régen bicikliztünk együtt...
Megnézném miket mûvelsz mostanában. :

Már régen bicikliztünk együtt...

Megnézném miket mûvelsz mostanában. :

Írta 2004. november 09. - 15:14

Örülök, hogy mindenki ilyen jókat tekergett. Én végre (május óta elõször) hazajutottam Sopronba, és bejárhattam az új helyeket (ugratókat), ugyanis a helyi kissrácok nagyon szorgosan ásnak az erdõkben. A legjobb az egy útátugrás volt, amirõl ha jól meghajottam akkor egy 6m-t lehetett repülni és kb.3 szintkülönbséggel. Eléggé féltem tõle, de a sok kis vagány gyereknek meg kellett mutatnom, hogy nem vagyok még én sem olyan vén csont. Bár a tatabányi dh verseny óta nagyon fáj a csuklóm :'(.
Egyébként vettem egy új telót (psylo XC és csak 45000 8) pénz volt gyári csomagolásban) a pyxisbe, amit jó lenne kipróbálni, tehát hétvégén szívesen mennék egy Pilis vagy egyéb kört!
Thommy: a már többször említett hölggyel 2 napja rendben vagyunk! : ;D)
Egyébként vettem egy új telót (psylo XC és csak 45000 8) pénz volt gyári csomagolásban) a pyxisbe, amit jó lenne kipróbálni, tehát hétvégén szívesen mennék egy Pilis vagy egyéb kört!
Thommy: a már többször említett hölggyel 2 napja rendben vagyunk! : ;D)