Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Ja-ja! Szélárnyék. ;D ;D Kellemes volt 50-el tépni tekerés nélkül. 8)
Evés :o :o Igen-igen. Azt rögtön ki is szúrtam, hogy evésben verhetetlen vagy. :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Miért beálltatok szélárnyékba?

Nekem nagyon kellemesen telt a tegnapi estém és sikerült már megint mindenkinél többet ennem.
Szerencsére ma el tudok mozdulni a Pilisbe, úgyhogy le is lesz dolgozva. A szalonna zsirját még a torkomban érzem.
Tegnap csak a csillagok hiányoztak a fejünk fölül!

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Az tínyleg jó kis sztori volt.... ;D ;D

Egyébként jó volt végre az írásokhoz arcokat párosítanom, ugyanis most találkoztam elõ* veletek (bocsi lens L már találkoztam 1*) Elsõ benyomásaim alapján kijelenthetem: Jó fejnek tûnt mindenki! :)

pix: a buszos móka hafelé nekem is sikerült, a 139-es után ;D

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Bringaboltos sztori merült fel tegnap is, miszerint Thommey pajtáshoz, amikor még bicóboltban dolgozott, bement egy faszi, kiválasztott magának egy hátsó telót, majd kérte, hogy tegyék be neki a merevvázába :)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Nah errõl az SSS szerüségrõl sajna megint lemaradok :'( ... tudjátok a lábam még nem 100as :'(

Talán majd 1szer összejön végre :) , addig is kellemes idõtöltést nektek ... 8)

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
na. lerántom a leplet. Szóval én nyáron 6 hétig egy bicós boltban dolgoztam. És hát ott is voltak érdekes esetek... Lüke vevõ is volt elég, de kolléga is égett, mint rongy:
Vmi gyerek biciklin hátsó kereket vagy gumit vagy mit cserélt (nem ez a lényeg), és közben szidta úgy rendesen azt aki ezt a biciklit összerakta (de nem bunkó módon szidta), és a végén azért megkérdezte, hogy ezt ki rakta össze. Erre az anyuka: " a férjem". Na mi itt dõltünk el. ;D ;D ;D
Jó csaj nem sok volt nálunk, (igazán) jó bringával (+ 100 Ezer) meg talán egy se
De azért nagyon jó volt ott dolgozni :)
bocs a hosszúságért + az offért

bye
Prefi

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ma hattól!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
HAH!
A mi sulinkba most érkezett egy bringás leány,ma éppen a "csodájára járás" nevû rész ment le,dirtös barátomnak lekoppant az álla,mert amellett,h teker,még jól is néz ki (no nem annyira,mint a Lorka ;) ).Igaz,kicsit fáj a szíve,mert ikszcézik a kisasszony ;D Én meg akkor néztem nagyon,amikor elsõre kiszúrta rajtam a kerós cipõt,és EZER nagyon kihúztam magam,amikor mondta,h hallott már rólam 8) (JAJ,csak nem tudom,h mit ;D )
Kishölgy meg azt mesélte minap,hogy az új osztályában egy lány béemikszezik... :o Ritka madár az ilyen,az tuti :D
Ma hánytól vagytok Fgyöngyénél?

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Most jutottam el eddig... Az a sztori nagyon király!!! Elmegyek bicajboltba! Dolgozni... ;) (mondjuk sztem max. takarítónak lennék jó... :-[ )

Ma csak bicajos lányokkal találkoztam a Szabadság híd és az Erzsébet híd közötti budai szakaszon... Tök furi volt, de szép látvány! :D
Mondjuk nem "top" bicajokkal mentek, de mentek! Többet kell tekernem, mert lassan minden lány le fog nyomni... :-[

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
8)

majd késõbb... ;)

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Óóóóó, köszönjük néked eme édes szavakat! :-*

Kiváncsi vagyok, ma hányan találkozunk a Fenyõgyöngyénél?

Ano, csatlakozok az elõttem szóló hölgyhöz
lens: én sajnos ma semtudok menni mászni - kollégát búcsúbuliztatunk
mallac: most valljam be, hogy többen kínainak néztek miután kipróbáltam a magurás bringádat?
Para: félreértettél: nem félek a farkasoktól! ;D ;)

Mallac

Mallac

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Jenõ: nem is mondtátok, hogy olajfék! Éljen!
Én is nagyon szeretem a Magurámat.
Történeted nagyon aranyos, tutira emlékezni fognak Rád!
Szerintem kevés nõnemû jár oda egyedül bringát szereltetni, de már ketten legalább vagyunk, az biztos, hogy én nem voltam ilyen szórakoztató. ;)

Mallac

Mallac

Mallac

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Sziasztok,

Többen tudjátok, hogy nyáron Trifo, Oscar és Én, no meg egy negyedik emberke nekivágtunk Kamcsatkának, kíváncsiak voltunk Eurázsia legnagyobb vulkánjaira.
Utunk igencsak kalandosra sikerült.
Jövõhéten csütörtökön (szept. 11.) este 6 órától a Sirius Teázóban útibeszámolunk, amelyre szívesen látunk minden érdeklõdõt.
Sirius Teázó címe: VIII. Bródy S. u. 13.
Kb. 40 ember fér be a terembe ahol projektoros kivetítést tudunk csinálni a beszámoló mellé, ezért
kéretik visszajelezni.

Köszi
Mallac

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Óóóóó, köszönjük néked eme édes szavakat! :-*

'jenõ:semmi gond, tegnap láttam a Doktor Szösziben, hogy a szõke nõ is lehet irtó okos és intelligens. Sõt, sok embernek boldogabbá varázsolja az életét.

Kiváncsi vagyok, ma hányan találkozunk a Fenyõgyöngyénél?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Szerintem minden bringás fiú szereti a bringás lányokat és elnézik nekik az ilyen apró bakikat ... hiszem mi lenne velünk, bringás fiúkkal, bringás lányok nélkül .........
Ti édesítitek meg nekünk eme nehéz világ mindennapjait ... ;) 8) :-* :-* :-*

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás

Az a baj, hogy a nagy parától az ember még azt is elfelejti, amit egyébként tud...

;D ;D ;D nem kell ám úgy félni tõlem ::)

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

végre volt egy fergetegesen vicces napjuk!

Sajnos nem csak egy, kettõ is!!!
Mert hát NO1. volt szervíz elõtt, NO. 2 meg szervíz után... csak hogy jobban rögzítsem bennük IQ szintemet ::) ::)

Az a baj, hogy a nagy parától az ember még azt is elfelejti, amit egyébként tud... és szépen hozza a maga kis szõke formáját...
és ha még tudták volna, hogy jenõnek hívnak!!!! :P

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
De jó lenne ha nálunk otthon a szervízben is ilyeneken röhöghetnénk...

nem pedig azon hogy a guberáló csákó ma éppen hogyan próbálja megjavítani az agyon foltozott agyoncsomózott belsõjét

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Tényleg jó! ;D ;D ;D ;D

Figyi, szerintem téged már imádnak ott, mert végre volt egy fergetegesen vicces napjuk!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
'jenõ: ez egy nagyon aranyos történet! ;) 8)