Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Era, Thommey: Gratullaaaa!
Mellon, látom már fog a hátsó féked :)
Para: Én májusban hógojsziztam a Fogarasi-havasokban (megdobáltuk "szegény" töritanárt is, hihi ;D )
Nati, ha tényleg ekkora boszi vagy (a húgom úgy se tudod felülmúlni :) :) ), akkor telepatikus úton foltozd be légyszi a belsõimet (részleteket lásd: Ceglédmaraton topic), mert én lusta vagyok nekiállni.
jók legyetek
Prefi

Ui.:Lovasgabi! Mégis a Bükk80-on mentél?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Hát persze! Én is megyek fel segédkezni.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D era: megyek s veszek egy LOTTOt ;)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
era: most hétvégen lesz a 24 órás verseny a HHH-n ... személyszerint én megyek ha isten is úgy akarja :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Nati! Hol vagy már? Ezt nem hagyhatod szó nélkül, még rád sütik, hogy boszorkány vagy! :-[

Sopron: nekem csütörtök nem lesz jó ezen a héten, csak szerda, vagy péntek. Megszervezhetjük!
Minden esetre ma bringával jöttem, hoztam magammal a cipõm, én mászom egy kicsit (a hétvége nagyon fellelkesített), ha van kedvetek tekerjetek arra (kötelet nem hoztam, most csak traverzálok).

Ja és mi van a hétvégén? ::) Van valami verseny, vagy teljesítmény túra, vagy csak tekerünk egy nagyot?

Para: Így teljesüljön minden vágyad!!! :-*

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Era, Thommey: gratulálok az eredményetekhez. Megyünk ezen a héten is mászni, meg szalonnát sütni? Mondjuk csütörtökön?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D ;D ;D

egyébként az elõbb azon kezdtem el alig hallhatóan röhögni a gépem elõtt (persze ezt egybúõl meghallották a többiek :P ;D ) hogy talán pont múlthét elején modntam: alig vároma havat, de persze úgy, hogy jó idõ legyen mellette...
és tessék... ;D ;D ;D

ahhh...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Szerintem meg, amikor végre megelõztük, akkor szépen ránkmondott valamilyen ártó szándékú varázsigét, amitõl a bringa önnálló életre kelt és ledobott minket a nyeregbõl ;D

Valami van ebben tényleg, ;)mert én gyakorlatilag csak akkor esek el, ha Nati is ott van. Lásd Szilvásváradon, amikor utolért - én kicsúsztam... :P

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
... no ,már megint 3 oldal a 7végi termés, de végig olvastam 8)
Mellon: jobbulást ;)
Era, Thommey: Grat :o ;D

Az én 7végi programomban sajna nem volt tekerés, mert Szécsényben voltunk céges bulin ... nem volt rossz ;D ;D ;D

kissfish

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Szerintem meg, amikor végre megelõztük, akkor szépen ránkmondott valamilyen ártó szándékú varázsigét, amitõl a bringa önnálló életre kelt és ledobott minket a nyeregbõl ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Könnyû Lensverre fogni. Szerintem inkább a férfiúi hiúságotok lehet az oka, hogy megpróbáljátok megelõzni õt! ;D

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Így van, ki van zárva, hogy én lettem volna béna. ::)

"Borulj még egyet, és fogd rá Natira!" ;D

Ahhoz képest, hogy Dobogókõrõl lefelé a köves DHn nem volt gond, egy ilyen egyszerû helyen igen szép esést produkáltam. (Mindenesetre jobb így, mert itt legalább nem voltak kövek, amik alaposan lezúztak volna.)
Ebbõl látszik, hogy ha nem készül az ember, akkor a kisebb problémák is komoly gondot jelentenek.
Autóvezetéssel is így van, tesztpályán hiába jelenik meg "meglepetésszerûen" egy gyalogost jelképezõ akármi az úton, ott számítasz rá, hogy valami történni fog, hiszen azért vagy ott. Az úton meg nem lehet mindig 100%osan felékszült a vezetõ.
Nem hülyeség az az ABS.
Egyszer talán biciklire is kifejlesztik ezt 8) Shimano úgyis nagyon rástartolt az elektromos, automata kütyükre.

A bukót meg mindig hordani kell!
Apropos Thommey bá, van Kendeknek még az akciós sisakokból? Majd megkereslek ez ügyben.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Mellon: szerintem Nati a hibás ezért ;D ... valamilyen kisugárzása lehet neki, mert ugyanígy borultam én is múltkor (túlfékezett hátsókerék) amikor visegrádnál voltunk Natiékkal ... szerintem érdemes elgondolkodni rajta ;D

Nati veled élmény a túrázás ;) :-*

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
huhhh Mellon pajtás... jobbulást...

a hétvégi élményrohamomhoz csatolva:
legek...
-legmagasabb pont 2400egynéhány méter...

-legnagyobb vízesés kb 40méter magas és vagy 20méter széles...

-legjobb élmény amikor kb 2100on egy patakból ittunk...

-legkirályabb vicce:
Az indián fiával nyár elején a télre kezdenek fát vágni. Már vágják egy ideje, amikor az apa leküldi a fiát a városba, hogy ott a sok modern mûszerrel felszerelt tudósokat ugyan kérdezze már meg, milyen telünk lesz, mennyi fát vágjanak. Fia lemegy, és azzal jön vissza hogy kemény tél lesz.
Hát vágják tovább, már több mint egy hónapja, serényen, amikor ismét csak leküldi a városba, hogy ugyan mennyire lesz kemény az a tél. A fiú rohanva jön vissaz, hogy az évszázad legkeményebb tele lesz.
Hát még gyorsabban vágják a fát, és már már elmúlik az õsz is, amikor az Apa úgy dönt most már utáõnna jár ennek, és lemegy a városba. A tudósoktól kérdi:
Uraim, itt vannak ezzel a sok modern mûszerrel, de ugyan mondják már meg, mibõl mérték meg, hogy nagyon kemény tél lesz?
-DE URAM! HÁT MAGA NEM LÁTJA HOGY AZ INDIÁNOK HÓNAPOK ÓTA VÁGJÁK A FÁT ??

:P ;D

-legrosszabb élménye a mentõhelikopter várása, mely 2!!! óra volt...

.... 8)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Történt valami tegnap? ::) Ahh, akkor most már értem, mitõl fáj úgy a lábam. :-[
A fejem rendben van (na jó, ez túlzás, de nem rosszabb mint elõtte), viszont a lábam húzom rendesen.
Egy tök sima földúton, ahol állítólag még vízmosás vagy keréknyom sem volt, elbambultam, majd azt vettem észre, hogy Nati ott van elõttem, kikerültem látom sorompó, és a lehetõ legamatõrebb módon túlhúztam a hátsó féket...
Bicó keresztbe, valahogy megpattant, egy ideig birkóztam vele, majd engedtem a gravitációnak... Sajnos a paripával együtt, összetekeredve, meg kicsit alatta landoltam.
A fejemet fogalmam sincs hova ütöttem be, semmi nyoma nincs, hála a sisaknak, ami egyben maradt ugyan, de a héj eltört benne. Plussz mivel lusta voltam berakni a zsákba a ledes lámpám, ezt is leírhattam.
Át kellet gondolnom, hogy merre indultunk, hol jártunk, hogy rájöjjek hol vagyok. Végül sikerült nagyjából mindent feleleveníteni.
Fájós lábam Nati kezelte egy kis masszírozással, amit ezúton is köszönök: :-*

A túra amúgy szuper volt, én voltam a visszahúzó ember, mert akár a Mátrában, itt is görcsökkel bajlódtam. Majdnem összejött a 100km (95 volt a vége), ha nem pottyanok le, és a Kõ-hegyet is meglátogattuk volna, akkor összejött volna a 100km, ami tavasz óta nem sikerült nekem. Az idõ viszont gyönyörû volt, sajnálhatja, aki otthonmaradt. Remélhetõleg a jövõ hétvégén is ilyen szép idõ lesz.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ide is beírom, csak hogy tudjatok róla:

forrás: METRO
A bicikliknek nem kell jegyet venni
VASÚT KÖZLEKEDÉS Az Európai Mobilitási Hét (autómentes hét) keretében - szeptember 16-tól 22-ig a MÁV és a GYSEV hálózatán a kerékpárjaikkal utazóknak a kerékpár után nem kell fizetniük.
Az érvényes vasúti jegy mellé díjmentes kerékpárjegyet kell kérni a pénztáraknál. Ez csak egy útra érvényes, visszafelé ugyanúgy kérni kell.
(metro)

8)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D ;D ;D ;D ;D ;D
bazzz... uisten császár volt... hja! és mézes pálesz a társaságban úgy fogyott, mint máshol normális esetben a víz ::) ;D

nem is tudom mikor ittam ennyi páleszt ::) izé... vizet ::) ;)

8)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Para: Olyan magasan miért nem hógolyóztatok? Nem volt hó? ;) ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:o :o jesszus: most olvastam vissza: MI EZ A MELLON ZAKÓZÁS???

HOgy van Mellon?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Mellon!!! :o ÁÁÁÁÁ! Nagyon megzakkantál?

Para én is jártam arra! Valóban gyönyörûek azok a tavak. :)

Thommey-val a verseny szuper volt. Én életemben nem másztam még ilyen gyorsan, az az utolsó meg sosem ment, hát most sem. Thommey és Nándi (37 perc) is megdöntötte a saját rekordját. Csapatban úgylátszik jobban húz az ember.