Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Az a bódé fenn a csúcson valami kivégzõ hely, bezárják oda a delikvenst és megvárják, amíg egy viharban csapkodó villámok eltalálják. ::) Menedék háznak elég veszélyes lehet.

kivégzõ hely :) ...igazából nem:)
Az a torony a környéken sokat járt, meg talán "utat" épített Aljazev bácsi emlékére készült, és olyan, hogy belül körbe a falra van ragasztva egy "körpanoráma", rajta bejelölve a csúcsok, és vannak ezek a fogsor mutogató lyukak, ahol meg ki lehet kukucskálni és csúcsot keresni :) Hát valami ilyesmire lenne jó :)
Menedékháznak meg pici is lenne, mert lehet, hogy elférne négy ember benne, de akkor mind a 4en állnának és egy lépést nem tudnánk külön-külön mozogni....

módosítás:
az eredeti "honlapom" (i2.freeweb.hu) mára megjavult.... anélkül, hogy hozzáértem volna :)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
'Mászósütés'

Megalakult a kannibál tagozat? Akkor csak kenyeret kell vinni, hús lesz helyben? ;D

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Igen, jó lenne tudni, hogy ez a péntek holnap - nekem megfelel - vagy a jövõ péntek.
A zemplémi túrára szívesen mennék és idõpontokkal is egész jól állok, tehát ne kíméljetek.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Remélem hogy jövõhéten, mert akkor 90% hogy én is mennék ... :)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
most pénteken lesz mászósütés, vagy jövõ héten ::) ???

solyminator

solyminator

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Sziasztok!
Bringázáshoz keresek vasárnap embereket. Akinek van kedve csatlakozni jelenkezzen itt: a.solyom@enternet.hu.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D vajhmér?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ez a Gyaloggalopp meg Brájenélete visszatérõ téma, mint a bumeráng...

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Zempllénben ilyenkor talán már nincsenek legyek. És talán csalánsem annyi. ::) ;D Viszont milyen lehet a talaj nedvesen, ha nyáron akkora árkok vannak keréknyomok gyanánt. ???

Köszi Lensver, jó buli volt.

Pénteken mászunk, sütünk. Viszont már megint nem leszek net közelben, ha nem akar jönni senki, azért értesítsetek.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

;D úgy van! ezt látni kell! ;D

(visszük a hullákat! hozzátok a hullákat!... ;D ;D ;D)

"Én még élek, még élek!!!
- nem, már nem élsz! -és itt jól leütik" ;D ;D

Na, csak mert most sikerült bepótolnom az elmaradt oldalak végigolvasását:

Era, gratulálok nektek a 3. helyért, ügyik vagytok nagyon.

BRUCE: én is akarok menni Zemplénbe, hisz az egyik kedvenc hegységem, úgyhogy ki ne hagyj a túrádból. Csak az idõponttal lesz gond, mert egyik hétvégén se érek rá! De csak ki lehet találni már valamit! ?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
era és a gyaloggalopp horror: ;D ;D

evribádi: elsõ rakat kép a tátrából fenn vannak (162db) --> http://kep.tar.hu/paraferi --> TATRA 03. 09. 12. - 14.

ezek kis csípõbõl tüzelõs digigéppel lettek készítve, a következõ adagban már kicsit profibb is lesz 8)

mikor megyünk??

PéeF

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Bruce! ezek a képek csodálatos helyen készültek. Én is nagy kedvet kaptam. De mindig csak a bringa...
Az a bódé fenn a csúcson valami kivégzõ hely, bezárják oda a delikvenst és megvárják, amíg egy viharban csapkodó villámok eltalálják. ::) Menedék háznak elég veszélyes lehet.

A gyalog galoppot már láttam kiskoromban. Igazi horror film volt. Nem is tudtam utána napokig aludni. Lekaszabolták az egyiknek a kezét, lábát, az a rettenetes nyuszi és a repülõ tehenek... Azóta sem mertem megnézni. :-\

Maradjunk abban, hogy jövõ hét pénteken lesz még egy sütögetés a HHH-en. Ezen a héten nem akar összejönni a lelkes társaság. Ha mégis, akkor értesítsetek.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Nati: tudtam! tudtam! ;D ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
no, MI is vmi hasonló szélességû gerincre másztunk fel a hétvégén, csak hát nem hosszában rajta, hanem keresztbe, csak hogy bulibb legyen :P
azaz mind két oldalt láncos mászás egy gynege meredekségû és persze minden hol kapaszkodót lelhetõ helyen, ahol még a hav is segytett minket ::)

fotókat a héten tolok párat... persze ha megkapom végre õket ::)

::Péef::

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Tudatom veletek, hogy még élek, csak elvesztem a suli (számomra) bonyolult beiratkozási procedúráiban.
Látom, hogy távollétemben boszorkánynak tituláltatok, nos mit is mondjak erre?

IGAZ! De hogy miért, azt majd elmondom, mert most megint rohannom kell!
Mindenkinek ragyogó napot. :-*

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

aztazeget! ezek a képek... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :o :o :o
nagyon cooool. 30 cm-es gerinc....
Ide bármilyen mezei túristákat fölengednek? ::) :P
Hol is volt ez pontosan? (tudom h már egy párszor leírtad, de a lustaság félegészség)

ja, a dizájn tényleg nagyon ott van... ;D

mezei turistákat? hát látod.... minek (engem) sem szûrtek ki.... szal igen :)

a hely pedig: Szlovénia, Júliai Alpok, Triglav csúcs (ez viszonylag az olasz-osztrák határhoz közel van)

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
aztazeget! ezek a képek... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :o :o :o
nagyon cooool. 30 cm-es gerinc....
Ide bármilyen mezei túristákat fölengednek? ::) :P
Hol is volt ez pontosan? (tudom h már egy párszor leírtad, de a lustaság félegészség)

ja, a dizájn tényleg nagyon ott van... ;D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Bruce: arra gondoltam én is ;) ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

de ez az uj aztán tuti lett szerintem!! Ki volt a dizájnered??? nagyon coooool a kinézet!!! ::) ;D :o 8)

fõleg az index.html szép ;) ;) :)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
én sem értem miért nem mûxik a másik oldalad, pedig minden jól volt megcsinálva ... de ez az uj aztán tuti lett szerintem!! Ki volt a dizájnered??? nagyon coooool a kinézet!!! ::) ;D :o 8)

Ui.: nincs mit, szívesen, stb stb ;)