Nos én elsõsorban akkor mennék ha jó idõ van már ... mert nincs "kedvem" bevásárolni olyan cuccokat amiknek horribilis áruk van de nélkülözhetettlenek !!!
Viszont ha megnyerem a lotto 5öst, akkor mindenkit meghívok 1 tátrai kiruccanásra és a rucikat is megveszem hozzá!! ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. szeptember 25. - 11:42

Írta 2003. szeptember 25. - 11:25

Építhettek iglut is. Nekem van pár cimborám, akik már minden megmászható európai csúcsot meghágtak a Mont Blanc-nal bezárólag, és mindezt kb. a bicajaink árát érõ cuccban. Tehát a téli magashegyi túrázás elég költséges, ha biztonságban túl akarod élni. Bár a Cliffhanger óta tudjuk, hogy pólóban, farmerben is lehet nyomulni. Fõ, hogy olyan kondid és stábod legyen mint Stallonénak.
Én ma tuti nem tudok menni mászósütni, mert tanítok, de a holnapira - ha lesz - lehet, hogy már tudok menni.
Én ma tuti nem tudok menni mászósütni, mert tanítok, de a holnapira - ha lesz - lehet, hogy már tudok menni.
Írta 2003. szeptember 25. - 11:04

Tyito: legfeljebb majd csak a túrista ház körül hógolyózgatunk...
Úgye túristaházban lesz a szállás és nem csak sátrazunk, vagy bivak. Azét valahól jó lenne melegedni.
Úgye túristaházban lesz a szállás és nem csak sátrazunk, vagy bivak. Azét valahól jó lenne melegedni.
Írta 2003. szeptember 25. - 11:03

Írta 2003. szeptember 25. - 10:57

hja... ruházat:
hát egy tátrás téli túrázáshoz szerintem egy nagyon komoly bakancs alapból a jég, hó és kövek miatt... így nyáron és õsszel még egy alap túra bakancs elmegy, de a téli körülményekhez halál lenne mind a bakancsodnak, mind Neked...
felsõruházatilag meg hát... lehetõleg a rétegesség, de azon a határon belül, amíg még tudsz benne könnyedén mozogni(nem a SÉTA alatti mozgásról van szó!, hanem a mászás, ereszkedés...), egy jó thermo kesztyû sem árt...
fejre meg egy sapka, melyen nem fúj át az esetleg keményen jeges szél...
szóval szerintem a téli túrázás egy ilyen helyen eléggé költséges :
viszont MÁJUSban... 8) SZERVEZZÜNK EGY HÉTVÉGÉT MÁJUSBAN A TÁTRÁBA!
Én intézek szállást ha gondoljátok (reggelivel, 3fõs faházakban cca.1800perkopperéj Tatra Lesnán) ...
MENJÜNK!
Vélemények?
:
éef::
hát egy tátrás téli túrázáshoz szerintem egy nagyon komoly bakancs alapból a jég, hó és kövek miatt... így nyáron és õsszel még egy alap túra bakancs elmegy, de a téli körülményekhez halál lenne mind a bakancsodnak, mind Neked...

felsõruházatilag meg hát... lehetõleg a rétegesség, de azon a határon belül, amíg még tudsz benne könnyedén mozogni(nem a SÉTA alatti mozgásról van szó!, hanem a mászás, ereszkedés...), egy jó thermo kesztyû sem árt...
fejre meg egy sapka, melyen nem fúj át az esetleg keményen jeges szél...
szóval szerintem a téli túrázás egy ilyen helyen eléggé költséges :

viszont MÁJUSban... 8) SZERVEZZÜNK EGY HÉTVÉGÉT MÁJUSBAN A TÁTRÁBA!
Én intézek szállást ha gondoljátok (reggelivel, 3fõs faházakban cca.1800perkopperéj Tatra Lesnán) ...
MENJÜNK!
Vélemények?
:

Írta 2003. szeptember 25. - 10:34

Tyito: Tudod, sapka, sál!
Era: Mivel iigen erõsen szemembe süt a nap, hát megyek este sziklát mászni 1/2 6-ra

Era: Mivel iigen erõsen szemembe süt a nap, hát megyek este sziklát mászni 1/2 6-ra
Írta 2003. szeptember 25. - 09:54

Ahoy!
Hát egy téli magas hegységi túrára nem vállalkoznék még, mert nincs megfelelõ ruházatom...
Viszont ha lesz jó nagy hóóóó, akkor a KÉkesre vagy a Bükkben Nagymezõre és Tar-kõre szerveznék egy kis sétát... :
Amúgy meg egyre aktuálisabbb lesz, így kicsit sûrûbben fogom írni:
OKTÓBER 19: GYÖNGYÖS... Para-féle MátratúrHa...
Galyatetõ és Szénpatak a fõbb pontok...
Csõváz és hátszél...
NO meg a reggeli joghurt adag... 8)
:
éef::
Hát egy téli magas hegységi túrára nem vállalkoznék még, mert nincs megfelelõ ruházatom...

Viszont ha lesz jó nagy hóóóó, akkor a KÉkesre vagy a Bükkben Nagymezõre és Tar-kõre szerveznék egy kis sétát... :

Amúgy meg egyre aktuálisabbb lesz, így kicsit sûrûbben fogom írni:
OKTÓBER 19: GYÖNGYÖS... Para-féle MátratúrHa...
Galyatetõ és Szénpatak a fõbb pontok...
Csõváz és hátszél...
NO meg a reggeli joghurt adag... 8)
:

Írta 2003. szeptember 25. - 09:04

Gyaloglás télen: még nyári gyalogláshoz sem vagyok felkészülve, de jól hangzik! Csapatlassítónak jelentkeznék! Kicsit messzire vagyok, de asszem bevállalnék egy túrát... mondjuk, kellene sok instrukció. Milyen ruha, cipõ.....
Írta 2003. szeptember 25. - 08:31

Prefi: BMFT tag az, aki annak érzi magát és ír a fórumra. Tehát: Gyere bátran bárhova, ami megmozdulás tetszik. Ennek a fórumnak az a lényege, hogy azokat egybegyûjtse, akik szeretnek bringázni és szívesen tekernek másokkal együtt.
Tátra... De rég is voltam már ott. :
Talán már nem is tudok gyalogolni, csak ha pedált szerelek a bakancsra. ;D Nem is rossz ötlet.
Tátra... De rég is voltam már ott. :

Írta 2003. szeptember 25. - 07:49

Bruce:Télen én többször is megyek ki a Tátrába, és jó lenne,ha több ember is összejönne,mert akkor nem unalmas/veszélyes.Csak még egy mûanyagbakkancsot kell vennem!
Üdv:Thy
Üdv:Thy
Írta 2003. szeptember 24. - 20:12

majd meglátjuk...
én se vagyok túl jó erõben mostanság, de csak nem fogok nagyon lemaradni
én se vagyok túl jó erõben mostanság, de csak nem fogok nagyon lemaradni
Írta 2003. szeptember 24. - 19:34

A Zemplén az nem picit pontosabb?és merre is lesz ez a túra picit pontosabban?

Félre a viccet: Sárospatak-Sárospatak. Bõvebben: Sp-tól É-i irányba van egy kis falucska, amit nem emlékszem, hogy hogy hívnak, na onnan megy tovább egy dózerút. A "csúcstól" a kéken nyugat felé, Nagy Péter - mennykõ, majd Regéc. Innen vissza az idõ függvényében, betonon, terepen.
Legalábbis én erre gondoltam. De úgy módosulhat, ahogy csak akarjuk!

Írta 2003. szeptember 24. - 18:53

Írta 2003. szeptember 24. - 18:40

Írta 2003. szeptember 24. - 18:31

nekem okt. 4-5 nagyon jó
a többi program sajna nem érint (nem vagyok BMFT tag, ergo nem járok talira, meg vmikor engem is szalaggá fognak avatni, meg vmikor lehet h megyünk a családdal a tátárába, meg fr.-ból is le kéne nyelvvizsizni, meg lassan kezdõdik az OKTV-szezon, meg lassan az õsz is itt van, és esõben nem szeretek tekerni. /Nagyon nem./, sötöbö, sötöbö)
és merre is lesz ez a túra picit pontosabban?
köx
prefx
a többi program sajna nem érint (nem vagyok BMFT tag, ergo nem járok talira, meg vmikor engem is szalaggá fognak avatni, meg vmikor lehet h megyünk a családdal a tátárába, meg fr.-ból is le kéne nyelvvizsizni, meg lassan kezdõdik az OKTV-szezon, meg lassan az õsz is itt van, és esõben nem szeretek tekerni. /Nagyon nem./, sötöbö, sötöbö)
és merre is lesz ez a túra picit pontosabban?
köx
prefx
Írta 2003. szeptember 24. - 18:19

Sejtettem, hogy gond lesz az idõpont egyeztetés.... valóban gond lett. De mi meg azért vagyunk, hogy a gondokat megoldjuk!! 
Tehát:
Era beírta, hogy 11tõl 3 hétvége sem jó sok-sok embernek (merthogy gondolom egy Premecsek talira nem 2en mentek... :
). Én még viszont októberben el szeretnék menni, ki tudja, hogy novemberben milyen idõ lesz?!
Tehát én szeretnék menni okt. 4én.
És megyek is, mert nem tudok neki jobb idõpontot. :-[ :-\ :
Lenne valaki, akinek ez az idõpont jó és szívesen jönne?
(nem vagyok izomember, nem fogok tudni gyorsan menni... elõre mondom :
)
Más:
Paratúra: 18án szalagot tûznek rám... nem hiszem, hogy azon a hétvégén tudnék én biciklizni :

Megint más:
Nem tudom, hogy volt-e szó róla, vagy csak képzelgek, de egy Tátra túra (akár csak szimplán gyalog...) igenis érdekelne!
Más valakit?
Ismét más:
Hétvégén voltam a Bihar-hegységben (románia).... és valami eszméletlenül nagyon-nagyon gyönyörû az a környék :
nagyon megtetszett és szeretnék majd még visszatérni oda... van vkinek vmi tapasztalata arrafelé? Pl. merre érdemes menni gyalog, merre bringával, szállást hol hogyan érdemes megoldani.... vadkempinget szeretik-e/tiltják-e stb...

Tehát:
Era beírta, hogy 11tõl 3 hétvége sem jó sok-sok embernek (merthogy gondolom egy Premecsek talira nem 2en mentek... :

Tehát én szeretnék menni okt. 4én.
És megyek is, mert nem tudok neki jobb idõpontot. :-[ :-\ :

Lenne valaki, akinek ez az idõpont jó és szívesen jönne?
(nem vagyok izomember, nem fogok tudni gyorsan menni... elõre mondom :

Más:
Paratúra: 18án szalagot tûznek rám... nem hiszem, hogy azon a hétvégén tudnék én biciklizni :

Megint más:
Nem tudom, hogy volt-e szó róla, vagy csak képzelgek, de egy Tátra túra (akár csak szimplán gyalog...) igenis érdekelne!

Más valakit?
Ismét más:
Hétvégén voltam a Bihar-hegységben (románia).... és valami eszméletlenül nagyon-nagyon gyönyörû az a környék :

Írta 2003. szeptember 24. - 18:02

Flash/Shockwave plugin az 1 olyan kis segédprogi amit ha az internetböngészõdre ráinstalálsz (vagyis inkább a gépedre ;D ) akkor meg tudsz olyan speciális oldalakat is nézni, ahol ilyen "furcsa" csilli-villi izgõ-mozgó a felület ... asszem jól írtam ;D
Írta 2003. szeptember 24. - 17:57

Tyito: van Flash/Shockwave plugined?
ó tudom ne káromkodjak :
??? ??? ??? ??? ??? ???
Írta 2003. szeptember 24. - 17:17

Sziasztok!
Kicsit off leszek, bár tudom, hogy itt semmi nem az 8)
Szóval találtam egy érdekességet:
http://www.origo.hu/...hatarnyito.html
Aki ott volt a kõszegi talin és feljött írott-kõre az tudja, hogy nem tudtunk átmenni a határon
Ez most már nem így van 8)
kissfish
Kicsit off leszek, bár tudom, hogy itt semmi nem az 8)
Szóval találtam egy érdekességet:
http://www.origo.hu/...hatarnyito.html
Aki ott volt a kõszegi talin és feljött írott-kõre az tudja, hogy nem tudtunk átmenni a határon

kissfish