Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Nos én elsõsorban akkor mennék ha jó idõ van már ... mert nincs "kedvem" bevásárolni olyan cuccokat amiknek horribilis áruk van de nélkülözhetettlenek !!!
Viszont ha megnyerem a lotto 5öst, akkor mindenkit meghívok 1 tátrai kiruccanásra és a rucikat is megveszem hozzá!! ;D

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Építhettek iglut is. Nekem van pár cimborám, akik már minden megmászható európai csúcsot meghágtak a Mont Blanc-nal bezárólag, és mindezt kb. a bicajaink árát érõ cuccban. Tehát a téli magashegyi túrázás elég költséges, ha biztonságban túl akarod élni. Bár a Cliffhanger óta tudjuk, hogy pólóban, farmerben is lehet nyomulni. Fõ, hogy olyan kondid és stábod legyen mint Stallonénak.

Én ma tuti nem tudok menni mászósütni, mert tanítok, de a holnapira - ha lesz - lehet, hogy már tudok menni.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Tyito: legfeljebb majd csak a túrista ház körül hógolyózgatunk...
Úgye túristaházban lesz a szállás és nem csak sátrazunk, vagy bivak. Azét valahól jó lenne melegedni.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
IGEN IGEN IGEN !!!!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
hja... ruházat:

hát egy tátrás téli túrázáshoz szerintem egy nagyon komoly bakancs alapból a jég, hó és kövek miatt... így nyáron és õsszel még egy alap túra bakancs elmegy, de a téli körülményekhez halál lenne mind a bakancsodnak, mind Neked... :(
felsõruházatilag meg hát... lehetõleg a rétegesség, de azon a határon belül, amíg még tudsz benne könnyedén mozogni(nem a SÉTA alatti mozgásról van szó!, hanem a mászás, ereszkedés...), egy jó thermo kesztyû sem árt...
fejre meg egy sapka, melyen nem fúj át az esetleg keményen jeges szél...

szóval szerintem a téli túrázás egy ilyen helyen eléggé költséges ::)

viszont MÁJUSban... 8) SZERVEZZÜNK EGY HÉTVÉGÉT MÁJUSBAN A TÁTRÁBA!
Én intézek szállást ha gondoljátok (reggelivel, 3fõs faházakban cca.1800perkopperéj Tatra Lesnán) ...
MENJÜNK!

Vélemények?

::Péef::

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Tyito: Tudod, sapka, sál!:)

Era: Mivel iigen erõsen szemembe süt a nap, hát megyek este sziklát mászni 1/2 6-ra

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy!

Hát egy téli magas hegységi túrára nem vállalkoznék még, mert nincs megfelelõ ruházatom... :(
Viszont ha lesz jó nagy hóóóó, akkor a KÉkesre vagy a Bükkben Nagymezõre és Tar-kõre szerveznék egy kis sétát... ::)

Amúgy meg egyre aktuálisabbb lesz, így kicsit sûrûbben fogom írni:
OKTÓBER 19: GYÖNGYÖS... Para-féle MátratúrHa...
Galyatetõ és Szénpatak a fõbb pontok...

Csõváz és hátszél...
NO meg a reggeli joghurt adag... 8)

::Péef::

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Gyaloglás télen: még nyári gyalogláshoz sem vagyok felkészülve, de jól hangzik! Csapatlassítónak jelentkeznék! Kicsit messzire vagyok, de asszem bevállalnék egy túrát... mondjuk, kellene sok instrukció. Milyen ruha, cipõ.....

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Prefi: BMFT tag az, aki annak érzi magát és ír a fórumra. Tehát: Gyere bátran bárhova, ami megmozdulás tetszik. Ennek a fórumnak az a lényege, hogy azokat egybegyûjtse, akik szeretnek bringázni és szívesen tekernek másokkal együtt.

Tátra... De rég is voltam már ott. ::) Talán már nem is tudok gyalogolni, csak ha pedált szerelek a bakancsra. ;D Nem is rossz ötlet.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Bruce:Télen én többször is megyek ki a Tátrába, és jó lenne,ha több ember is összejönne,mert akkor nem unalmas/veszélyes.Csak még egy mûanyagbakkancsot kell vennem!
Üdv:Thy

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
majd meglátjuk...
én se vagyok túl jó erõben mostanság, de csak nem fogok nagyon lemaradni

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

és merre is lesz ez a túra picit pontosabban?

A Zemplén az nem picit pontosabb? ;)

Félre a viccet: Sárospatak-Sárospatak. Bõvebben: Sp-tól É-i irányba van egy kis falucska, amit nem emlékszem, hogy hogy hívnak, na onnan megy tovább egy dózerút. A "csúcstól" a kéken nyugat felé, Nagy Péter - mennykõ, majd Regéc. Innen vissza az idõ függvényében, betonon, terepen.

Legalábbis én erre gondoltam. De úgy módosulhat, ahogy csak akarjuk! ;)

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
A Zemplénben. Bõvebben is érdekel? ;)

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
nekem okt. 4-5 nagyon jó
a többi program sajna nem érint (nem vagyok BMFT tag, ergo nem járok talira, meg vmikor engem is szalaggá fognak avatni, meg vmikor lehet h megyünk a családdal a tátárába, meg fr.-ból is le kéne nyelvvizsizni, meg lassan kezdõdik az OKTV-szezon, meg lassan az õsz is itt van, és esõben nem szeretek tekerni. /Nagyon nem./, sötöbö, sötöbö)

köx
prefx

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Sejtettem, hogy gond lesz az idõpont egyeztetés.... valóban gond lett. De mi meg azért vagyunk, hogy a gondokat megoldjuk!! :D

Tehát:
Era beírta, hogy 11tõl 3 hétvége sem jó sok-sok embernek (merthogy gondolom egy Premecsek talira nem 2en mentek... ::)). Én még viszont októberben el szeretnék menni, ki tudja, hogy novemberben milyen idõ lesz?!

Tehát én szeretnék menni okt. 4én.
És megyek is, mert nem tudok neki jobb idõpontot. :-[ :-\ ::)
Lenne valaki, akinek ez az idõpont jó és szívesen jönne?
(nem vagyok izomember, nem fogok tudni gyorsan menni... elõre mondom ::))

Más:
Paratúra: 18án szalagot tûznek rám... nem hiszem, hogy azon a hétvégén tudnék én biciklizni ::) :)

Megint más:
Nem tudom, hogy volt-e szó róla, vagy csak képzelgek, de egy Tátra túra (akár csak szimplán gyalog...) igenis érdekelne! :)
Más valakit?

Ismét más:
Hétvégén voltam a Bihar-hegységben (románia).... és valami eszméletlenül nagyon-nagyon gyönyörû az a környék ::) nagyon megtetszett és szeretnék majd még visszatérni oda... van vkinek vmi tapasztalata arrafelé? Pl. merre érdemes menni gyalog, merre bringával, szállást hol hogyan érdemes megoldani.... vadkempinget szeretik-e/tiltják-e stb...

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Elméletileg ha IDE ráböksz, akkor letölti és fel is instalákja neked ezt a kis progit, amivel utána meg tudod nézni azt a weboldalt, amin annyit röhögtek a többiek délelött ;)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Flash/Shockwave plugin az 1 olyan kis segédprogi amit ha az internetböngészõdre ráinstalálsz (vagyis inkább a gépedre ;D ) akkor meg tudsz olyan speciális oldalakat is nézni, ahol ilyen "furcsa" csilli-villi izgõ-mozgó a felület ... asszem jól írtam ;D

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás

Tyito: van Flash/Shockwave plugined?

ó tudom ne káromkodjak ::)

??? ??? ??? ??? ??? ???

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Sziasztok!

Kicsit off leszek, bár tudom, hogy itt semmi nem az 8)
Szóval találtam egy érdekességet:
http://www.origo.hu/...hatarnyito.html
Aki ott volt a kõszegi talin és feljött írott-kõre az tudja, hogy nem tudtunk átmenni a határon :o Ez most már nem így van 8)

kissfish