Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Mi ez a Tátrás szervezkedés?
Épp jövõ hétvégén szeretnék kimenni.
Péntek reggel indulás, délutánra házba felmenés, ott alvás, szombaton egész napos mászkálás át egy másik házba, megin ott alvás, vasárnap leereszkedés, hazajövés. Vízálló cucc kell, más nem. 1 kocsi van. Érdekel valakit?

pár kép ízelítõnek: http://exseven.freeweb.hu/
A Tátrás részt kell keresni, persze.

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
;D ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Bruce: Én az emelkedõkön akarok meghalni, és a kerékpár nyergében, nem pedig az anyósülésen. ;) ;D

Üsselek el autóval? ???

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Para! És hógolyózni is akarsz? ;D ;D ;D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Bruce: Én az emelkedõkön akarok meghalni, és a kerékpár nyergében, nem pedig az anyósülésen. ;) ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás

Tátra-autó: ha esetleg autó van, de nincs ki vezesse, csak szóljatok!! ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Zemplén: azért még reménykedem, hogy hátha másnak is jó ez az idõpont! Viszont ha nem, hát nem... aki lemarad, az kimarad! ;) ::)

Tátra: sztem az is tök szupi lenne, ha a hegyen töltenénk egy estét ::) én úgy szeretem az olyat!!! :-[

Tátra-autó: ha esetleg autó van, de nincs ki vezesse, csak szóljatok!! ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Kedves B avagy Sittes vagyis hát a Mi BRUCEunk!

Zempléni túrához nem a báotr, erõs emberek fogytak el szerintem, hanem a szabadidõpontook... Legalábbis ami engem illet :(

Tátra: Május utolsó hétvégéin már tudunk olyan túrát tenni, pontosabban olyan körülmények közt, mint amilyen fogadott Minket most hétvégén... Tehát HÓ VAN, de nem sok...

AMúgy GYALOGOS túráról lenne szó, mivel szerintem a legnagyobb siker az lesz, ha megoldjuk a kiutazást autókkal, nem hoyg még lovakat is... ::)

::Péef::

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Hali!

Nos, izé. A Tátrában szerintem május közepéig simán hó van... én egyszer június elején voltam, és akkor is volt rendesen (habár nem áthatolhatatlanul sok). Bár errõl Thommey biztos pontosabb adatokat tud szolgáltatni:). Felszerelés télre: én azt vallom, hogy egyáltalán nem kell hiper-szuper-lélegzõ-kávéfõzõ-beépített faxmodemes kabát, nadrág sötöbö. Szerintem a lelkesedés és az akarat a legfontosabb. Mert látjátok, a Duna Maratont is végig lehet nyomni akár egy kempinggel is - ha akarod. Biztos több százan maradtak otthon, hogy hát nekik nincsen jó bicajuk hozzá... mert minden csak xt, azaz ugye nem a legjobb, iksztéer. Tehát ha egy mezei bakancsba felhúzol még 4-5 jó meleg zoknit (feltéve, hogy így még belefér a lábad), felveszel több nadrágot, melegítõt stb, akkor nem hiszem, hogy ne mehetnél el 1-2 napra a Tátrába kirándulni. A Tátra igaz, hogy magas hegységnek számít, de azért csak nem ugyanaz, mint egy Matterhorn, Everest vagy ehhez hasonló. Ami viszont szerintem elengedhetetlen a téli túrához, az a hágóvas, jégcsákány, és nem utolsó sorban jó helyismeret (a jelzések nem mindig villognak a hó alatt). Az elõbbi kettõt sem muszáj megvenni, lehet kölcsönkérni, kölcsönözni, míg az utóbbi meg vagy megvan, vagy nincs (na jó, ez nem bináris, mert lehet, hogy kicsit ismerõs, kicsit nem, meg hát télen csak máshogy néz ki minden.... de ebbe ne menjünk bele:)).

A Tátrás túrát ti hogyan gondoltátok? Gyalogos/biciklis, vonatos/autós?

És a zempléni túrára az összes eddigi jelentkezõ Prefi?? Elfogytak a bátor, erõs, kalandra vágyó ifjú bringások csoportja?? ??? Ejj-ejj.... ::)

B.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
::MátratúrHa:okt19::
*Nati
*Era
?Ano
*Charon
*Parabá'

Tátrás kiruccanás meg tényleg lehetne egy kisebb BMFT tali...

8) CSAK MENNNYÜNK MÁÁÁ'

mind mátrába, mind a tátrába...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

NINCS déhá jellegû szakasz...

Mint ahogy Zsu szerint nem volt letörés a HHH-n. ;)

Egyébként megyek.

A Tátra pedig ahogy elnézem lehetne 10. BMFTtali. ;)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Para: én is úgy gondoltam, szal szerintem menni fog, vagyis menni fogok én is ... mármint a mátrába .. ööö akarom mondani, vagyishogy írni, hogya Tátrába ;D ;D ;D

Szal komolyra fordítva a szót !!

Tátra szerintem ok lesz Májusban. Mátra meg majd kiderül Premecsek végére ...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Era: :-* naná hogy bevárunk... és a tervezett útvonalon NINCS déhá jellegû szakasz... lejt menet van.. meg mászás is... ;)

::MátratúrHa:okt19::
*Nati
*Era
?Ano
*Parabá'

ANo: májusban már jó idõ van... jó idõ alatt érsd: 15fok körül, napon csiodás, árnyékban, borult idõben elég csípõs...

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
HA valakinek van kedve most tekerni, az hívjon fel. Én 15.00-tól megyek, aztán 1/2 6-ra mászni.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Para: Era is!!!

Az még nem nevezhetõ DH-zásnak, amit én csinálok :-\, de talán néha bevártok. :-[

Hát akkor télire meg átalakulunk gyalogos túrázó csapattá. Legalább lesz pörgés akkor is itt a fórumon. Mátra túra bicajjal vagy anélkül is érdekelne. :-*

Estére aki jön mászni, sütögetni, jól öltözzön fel, mert ha lemegy a nap, már hûvös van. Akkor ma fél 6. Ha valaki nem tud jönni, holnap ismétlünk, akkor tali 4-kor.
Ja és aki késne, annak is érdemes még feljönni, legfeljebb nem mászik, csak sütöget.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Para: május az már gondolom hogy melegnek mondható ...

MátratúrHa: én mennék szívesen, kérdés hogy mennyi pénzem marad Premecsek után ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D
Nati: azt hiszem ezt Én mondhatom... hisz hihetetlen mily módon jösz (Charon is) lefele...

MátratúrHa::okt19
*Nati
*Parabá'

Ano: akkor Neked a május már jó túrázás szempontjából... Mondom: ha gondoljátok leszervezhetek egy ilyen hétvégét... szállást tudok intézni... a legnagyobb kihívást a kocsik leszervezése jelentené...

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
3 mázsa azaz 300 Kg 10.000 -res azaz tízezres -bõl csak futja majd ilyenre ... vagy nem??? ::)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Egyesek milyen könnyen szórják az igéreteket, közben ha tényleg megtörténik a Nagy Esemény, akkor úgy kell majd az orrukba dörgölni a hozzászólásukat!

Para, én jelentkezem a Mátra túrhára! Ezt most nem hagyhatom ki, hisz veled élvezet dh-zni! ;D