Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

falatka

falatka

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
aztán úgy néz ki, hogy sikerül péntek estére szállást kerítenem,
Hali!
Ha nem tudnál szállást keríteni csak szólj nyugodtan mert én 400Ft/éjszakáért tudok egyet.Igaz nem a Hilton csak egy koli,de elég jó.Úgyhogy ha gondolod....

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Nagyon jól sikerült a délelõtti Lukács-fürdõzés. Era gondosan megtervezte az útvonalat - szaunával kezdtük, azután felváltva gõz, hideg fürdõ, meleg fürdõ, majd végül az élményfürdõben masszíroztattuk magunkat. Nekem nagyon tetszett. Mit szólnátok, ha havonta egyszer meglátogatnánk ezt a helyet?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
bakony tekergõzésre én is becsekkolnék, ha nem nagyon sárdagasztós az idõ jövõhét végén. én vasárnappárti vagyok, de szombat is ok.
Ha minden jól megy, viszek digi gépet, amivel lehet mozgóképet is felvenni, úhogy para: csapó1 ;)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
lens: megnézném ahogy azt a jópárszáz embert ellenõrzik egyeknént le és felszállásnál...

nov 8 vs 9 eddig 0,5 2,5re áll...
akkó mi legyen?

vonat vasárnap este még tán több is van...

16:22 18:08 Budapest-Déli pu.
16:43 18:48 Budapest-Déli pu. 1 átszálllás
18:10 20:23 Budapest-Déli pu. 1 átszállás
20:15 21:58 Budapest-Déli pu.

a választási lehetõségek...
remléhetõleg csütörtökön sikerül hamar leadni a tédékámat és akkor felmegyek körülnézni a Bakonyban...

no mostalámerülök...
ha gond van: privi/email ha kérhetném mert ritkán vagyok erre...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Bruce, igen, igen: gyere velünk!

Kerge: rosszul mondtam: mert csütörtöktõl fogják ellenõrizni. De hogy akarsz elbújni, amikor felszállásnál és leszállásnál is elkérik a jegyeket - tehát gondolom külön-külön mindenkitõl?

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Amar mondta, hogy 7végén lesz valamiféle Pilis túra! Na ehhez jó szórakozást mindenkinek, én bicaj hiányában nem hiszem, hogy csatlakozom... :'(

Majd analízis tanulás közben gondolok rátok... :-\

Charon: akkor kell az az átprogramozás, vagy nem!? ???

sopron: emil címe nincs véletlen a hölgynek? azt valahogy jobban szeretem... elsõre telefon? :-[ Még azt hiszi akarok valamit... :-[ ::)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Ors: még egyáltalán nem biztos a bicikli. A helyek, ahova aludni mennék (2 különbözõ :D) nem biztos, hogy szeretik a bicikli látványát, vagy nem biztos, hogy elférne... ::)

de ha más nem, akkor mennék gyalogolni és fényképezni :D - ehhez mégis csak kevesebb cuccot kell vinni ::)

((ors:az Almodovar film ma lesz? hánytól??))

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Bruce , jöv. hétvégén Rás túra a Bakonyban. Gyere oda s menjünk együtt ;)

Rás: bár nekem a szombat jobb lenne , mert akkor még vasárnap haza tudok menni, de ha többségnek jobb a vasárnap, akkor megoldom :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

egyébként tegnap dobozolt számítógépeket kellett hurcolászni, és amikor befejeztük, és épphogy kifértem a 17"os monitorral az ajtón, akkor döbbentem rá, hogy Nekem meg 19es lesz....... :-X
hogy fogom hazavinni?? ?? ?? ?? :-[

Szeeeegény Parabá'!
Micsoda gondok!!

Javasolom, ha nem fér be, fogod, kettéfûrészeled, apukád meg tud hegeszteni, nem? :)

Jövõ hétvége:
Ha minden jól megy, pénteken BPesten leszek, aztán úgy néz ki, hogy sikerül péntek estére szállást kerítenem, akkor pedig szombaton szívesen bicikliznék egyet a környéken! (ha egyáltalán meg tudom oldani a bringaszállítás/elhelyezés/táplálás/gondoskodás problémáját). Valaki másnak lenne kedve?

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
thnx az infót lensver 8)
vonattal jöttem haza és most sem vettem jegyet (pénteken sosem veszek mert a sok kollégista között elvegyülök ::) ) ... de mostantól jobban odafigyelek ... jobban elvegyülök! :P

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nekem jó lenni vasárnap is!

Most hallottam a rádióban, hogy hétfõtõl kezdve megerõsitik a jegyellenõrzést a Máv járatain, de fõleg a budapestieken. A jegyeket fel és leszálláskor is ellenõrzik! Úgyhogy bliccelõk, csak óvatosan! ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

De ha esetleg átkerülne vasárnapra...akkor boldogan mennék.

nekem nincsen ellene kifogásom, ha más részvenni szándékszónak sem...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Én is gratulálok! Tök jó érzés, ha az ember a saját munkáját látja valahol!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás

Egyébként ha valaki netán novemberi Fonó mûsorfüzettel találkozik, az úgy nézze, hogy a címlapfotó az én fotóapparátomból származik. 8) Igen, jól érzitek, büszke vagyok! Fõleg mivel tul.képp.soha nem tanultam fotózni. Hevanájszvíkendevribádi!

wow... GRATULA! bár még nem láttam, de ha már címlap lett ::) 8)

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Vagy ajtófélfatágítás?
Ezennel búcsúzok a hétre. Remélem tudok menni vasárnap.
Egyébként ha valaki netán novemberi Fonó mûsorfüzettel találkozik, az úgy nézze, hogy a címlapfotó az én fotóapparátomból származik. 8) Igen, jól érzitek, büszke vagyok! Fõleg mivel tul.képp.soha nem tanultam fotózni. Hevanájszvíkendevribádi!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás

Egy az egyben elcserélheted a 15"-ös monitoromra. Az biztos befér hozzád ;D
;) ;) ;) 8)

;D ;D ;D yo...

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Egy az egyben elcserélheted a 15"-ös monitoromra. Az biztos befér hozzád ;D
;) ;) ;) 8)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D egyéb frappáns ötlet? ;D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Csak az elsõ emeleten lax??? Hát akkor tök 1szerû a megoldás!!

Kilógatsz az ablakon 1 erõs és hosszú kötelet, majd rákötöd a monitort és után felhúzod ... az ablakon csak befér!!! ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás

Hali!

Vagy csak felkötöd a hátadra az egészet és vaddisznó bicikliddel berontasz vele az ajtón :)

..Trifo

;D ;D ;D az elsõ emeleten? ;D ;D ;D

yo bemutatkozás lenne az új szomszédoknak ::)