Para, most én is meg tudtam nézni. Javasolnám, hogy minden gombhoz legyen szöveg kis buborékban, hogy melyik gomb hova visz, mit csinál, mert ez igy zsákba macska. Legalábbis elsõ odalátogatónak!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. november 04. - 08:27

Írta 2003. november 04. - 00:09

para , nálam sem mûxik az oldal valami fényesen. költözz el az extráról máshová. attól még megmarad az oldalad címe (http://paraferee.vilaga.hu)
http://ingyenweb.lap.hu
de tüstént! :
http://ingyenweb.lap.hu
de tüstént! :

Írta 2003. november 03. - 22:53

Era: ne haragudj, de nem tudok elmenni a bulidra. :'( :'(Sikerült jól keresztbeszerveznem magam. >
Pedig olyan jó lenne már ismét találkozni veletek! De ugye hamarosan megint lesz valami összeröffenés?

Írta 2003. november 03. - 22:35

Lens:
igen, mostanában elég sokat xarik az extra (mint tárhelyszolgáltató). Pl nekem sem megy most, viszont d.u. vitte rendesen, ellenben pl tegnap d.u. sem volt okés :-\
nemtom mi van vele :
remélem, csak bõvítik, ezért vannak az ideiglenes leállások (brusz, a kis naiv, aki azt hiszi, hogy a világ szép, és mindenki jó, rossz bácsik/nénik nem léteznek, és hogy az nukláris hulladékot is környezetbarátan tárolják
)
Más:
A Keleti és a Nyugati pu.nál van csomagmegõrzõ? Olyan is, ami nem csak egy kis luk, hanem mondjuk egy csõvázas hátitáska is befér? :
igen, mostanában elég sokat xarik az extra (mint tárhelyszolgáltató). Pl nekem sem megy most, viszont d.u. vitte rendesen, ellenben pl tegnap d.u. sem volt okés :-\
nemtom mi van vele :

Más:
A Keleti és a Nyugati pu.nál van csomagmegõrzõ? Olyan is, ami nem csak egy kis luk, hanem mondjuk egy csõvázas hátitáska is befér? :

Írta 2003. november 03. - 21:22

nekem csak a "Kész de az oldal hibás" üzi jelent meg soxor, amúgy mûködik, és para öltönybennyakkendõben nagyon rulez ;D
Írta 2003. november 03. - 21:20

Para: gratula a költözés befejezéséhez!
Az oldaladdal viszont problémáim vannak, mert alig nyilik meg. Ezalatt azt értem, hogy tiz perc alatt se töltõdik le az egész! Igy nem is láttam belõle sokat. :-\
Csak azért gondolom, hogy mégis a te oldaladdal van a baj, hogy minden más oldal rendesen bejön a gépemen.
Az oldaladdal viszont problémáim vannak, mert alig nyilik meg. Ezalatt azt értem, hogy tiz perc alatt se töltõdik le az egész! Igy nem is láttam belõle sokat. :-\
Csak azért gondolom, hogy mégis a te oldaladdal van a baj, hogy minden más oldal rendesen bejön a gépemen.
Írta 2003. november 03. - 18:49

Szombaton sikerült egy jót tekernem egyedül. Nem így terveztem de ez most így sikerült.
A történet még a múlt heti Mátra túrán kezdõdött, amikor az utolsó kilómétereken letapostam az elsõ váltómat, ami elgörbült. Akkor kézzel felraktam a láncot a nagytányérra és ott jól elvolt.
Errõl azután szépen elfelejtkeztem, és csak szombaton a Petõfi-hídra felfelé jöttem rá, hogy valami nem stimmel.
Mire sikerült beállítani úgy, hogy ne érjen bele a hajtómûbe, és többé kevésbé váltson is minden irányba, eltelt fél óra, így lekéstem a találkozót az UVHnál.Na ezután Üröm felé üldözõbe vettem a csoportot, de egy félreértés miatt elkerültük egymást
. Én Ürömrõl (by piros jelzés) a Kevélyeket jobbról kerültem. Eleinte még jó volt az út, de késõbb jött az agyag jó nagy sárral. Rádásul lovakkal már korában kijárták az utat, így fel is volt túrva különösen ott, ahol lejtett vagy emelkedett az út. Csobánkán bénáztam egy kicsit (bementem egy jó lejtõs utcába, amirõl a végén kiderlt, hogy zsákutca, és mászhattam vissza :-\), majd aszfalton felmentem Dobogókõre. Közben a többiek a Pilis tetõn kószáltak valahol, én meg hazafelé vettem az irányt. (lefelé nem is volt nagy sár
)
Útközben rengeteg biciklissel találkoztam az aszfaltos szakaszokon.
99.3km-t tekertem 19km/h órás átlaggal, + 1 óra pihenõvel a csúcson. Ez nem is rossz, mivel régen nem tekertem ennyit, fõleg ilyen kevés megállással :-)
Én már ekkor számítottam az esõre :
, így lemostam a biciklimet hazafelé egy benzinkútnál.
És lõn, éjfélre megjött az esõ…
Így másnap B terves pancsikolás, mindenféle hidegg-meleg sokkterápiával
fûszerezve.
A hideg zuhany a szauna után nem olyan jó, mint a hideg medence. A medencébe csak bemenni nehéz de utána már nagyon jó :-)
Ezután jött a kényelmes élet, ezúttal bicikli nélkül (nem is emlékszem mikor volt már ilyen) mentünk Szentendrére.
Era több fotót készített Orsiról és rólam a nap folyamán, mint amennyi eddig készült összesen.
Este Setike sem úszta meg a vakufényt.
Jó volt Veletek Csajok :-* :-* 8)
(persze Seti veled is jó volt 8) ;D )
Kedden én is megyek, viszek egy nagy adag vegyes salátát. Bár ezt én pizzával szoktam enni, de most talán magában is jó lesz. És persze porcukros-mákostésztát is eszek majd
Bakony, hétvége: Nekem a szombat jobb lenne, de végül is mindegy, csak döntsük el véglegesen minél hamarább, mert családi programot kell szervezni a másik napra.
Ha lesz biciklitartóm, akkor autóval tervezem a lemenetelt. De ez a projekt még csúszásban van. :-[ :'(
A történet még a múlt heti Mátra túrán kezdõdött, amikor az utolsó kilómétereken letapostam az elsõ váltómat, ami elgörbült. Akkor kézzel felraktam a láncot a nagytányérra és ott jól elvolt.
Errõl azután szépen elfelejtkeztem, és csak szombaton a Petõfi-hídra felfelé jöttem rá, hogy valami nem stimmel.
Mire sikerült beállítani úgy, hogy ne érjen bele a hajtómûbe, és többé kevésbé váltson is minden irányba, eltelt fél óra, így lekéstem a találkozót az UVHnál.Na ezután Üröm felé üldözõbe vettem a csoportot, de egy félreértés miatt elkerültük egymást

Útközben rengeteg biciklissel találkoztam az aszfaltos szakaszokon.
99.3km-t tekertem 19km/h órás átlaggal, + 1 óra pihenõvel a csúcson. Ez nem is rossz, mivel régen nem tekertem ennyit, fõleg ilyen kevés megállással :-)
Én már ekkor számítottam az esõre :

És lõn, éjfélre megjött az esõ…
Így másnap B terves pancsikolás, mindenféle hidegg-meleg sokkterápiával

A hideg zuhany a szauna után nem olyan jó, mint a hideg medence. A medencébe csak bemenni nehéz de utána már nagyon jó :-)
Ezután jött a kényelmes élet, ezúttal bicikli nélkül (nem is emlékszem mikor volt már ilyen) mentünk Szentendrére.
Era több fotót készített Orsiról és rólam a nap folyamán, mint amennyi eddig készült összesen.
Este Setike sem úszta meg a vakufényt.
Jó volt Veletek Csajok :-* :-* 8)
(persze Seti veled is jó volt 8) ;D )
Kedden én is megyek, viszek egy nagy adag vegyes salátát. Bár ezt én pizzával szoktam enni, de most talán magában is jó lesz. És persze porcukros-mákostésztát is eszek majd
Bakony, hétvége: Nekem a szombat jobb lenne, de végül is mindegy, csak döntsük el véglegesen minél hamarább, mert családi programot kell szervezni a másik napra.
Ha lesz biciklitartóm, akkor autóval tervezem a lemenetelt. De ez a projekt még csúszásban van. :-[ :'(
Írta 2003. november 03. - 18:38

Bruce:
A Déliben biztos van csomagmegõrzõ. Ha jól tudom csak 22.00-ig mûkszik, utána már csak másnap tudod kivenni a cuccot és ki kell fizetni azt a napot is (vagymi? Szóval van egy kis kavarás.)
A Déliben biztos van csomagmegõrzõ. Ha jól tudom csak 22.00-ig mûkszik, utána már csak másnap tudod kivenni a cuccot és ki kell fizetni azt a napot is (vagymi? Szóval van egy kis kavarás.)
Írta 2003. november 03. - 17:42

KeX: 6, azaz 18:00 órától várok mindenkit szeretettel.
A menü, amit fel tudok ajánlani: mákos tészta (Mellon: most lesz hozzá porcukor is
), és sajtos túrós tészta, ja és tea. Ha nem tetszik valakinek, akkor hozzon olyat, amit szeret! :-\
Bruce: ;D ;D ;D Hát ez nagy tekerés volt! Zemplén :'( Na majd Tavasszal jönnek újból a TT-k!
A menü, amit fel tudok ajánlani: mákos tészta (Mellon: most lesz hozzá porcukor is

Bruce: ;D ;D ;D Hát ez nagy tekerés volt! Zemplén :'( Na majd Tavasszal jönnek újból a TT-k!
Írta 2003. november 03. - 17:22

Hali-hali!!
Elmesélem, milyen jót bicikliztem a Zemplénben.
Történt úgy, hogy már nagyon régen ültem biciklin, úgy igazából, valamint régóta szerettem volna elmozdulni a hegyekbe. És aztán hirtelen felugrott egy lehetõség, kiruccanás nagyszülõkhöz. Áhh mondom mekkora állat, nem kell vonatozni meg minden ilyen királyság....
Na jól van, megérkeztunk, kajáltam egy csöppet, majd gondoltam, hogy ideje indulni. Nem is tétlenkedtem sokáig, kezdtem készülõdni... És igen, otthonhagytam a patentcipõm!! vááááá >
>
:-\ :-\ :'( :'(
Gondoltam rá, hogy utcai cipõben menjek, de aztán arra jöttem rá, hogy ilyen saras, nyálkás idõben tuti lecsúszna a pedálról a lábam :
...és amúgy késõbb még az is eszembejutott, hogy a nyerget is frankón otthonhagytam :
Szóval mostanában teljesen rendben vagyok.... :
Evvan :-\
Falatka: ez melyik koli, merre van?
Thommey: köszönöm szépen a felajánlást, de én nagyon nem szeretnék zavarni :
viszont ha máshol nem találok vmi fekvõhelyet (és tényleg nem zavarok!), akkor örömmel elfogadnám 
Ras-túra: igazából én szombat este haza akartam menni :
viszont ha szombaton lesz a túra, akkor sem tudok hazamenni (mert 8kor indul uccsó "normális" vonat, azaz a Bakonyból ha a legkorábbival mennék, akkor is necces lenne elérni, mivel még a cuccomért is be kéne menni, ahol hagytam, mivel 3 napi cókmókkal csak nem biciklizek.... :
)
Tehát azt hiszem sajnos azt kell mondanom, hogy "majd máskor" :
:-\
Nem tudjátok, hogy a nyugatiban vagy a déliben van-e csomagmegõrzés? ???
Ööö... még valami... elfelejtettem...
... ja nem!
Para: nem lesz sok az a heti frissítés??

Hopp, most akkor leálltam.
Jó hetet, szép idõt mindenkinek!
Brúsz
Elmesélem, milyen jót bicikliztem a Zemplénben.
Történt úgy, hogy már nagyon régen ültem biciklin, úgy igazából, valamint régóta szerettem volna elmozdulni a hegyekbe. És aztán hirtelen felugrott egy lehetõség, kiruccanás nagyszülõkhöz. Áhh mondom mekkora állat, nem kell vonatozni meg minden ilyen királyság....
Na jól van, megérkeztunk, kajáltam egy csöppet, majd gondoltam, hogy ideje indulni. Nem is tétlenkedtem sokáig, kezdtem készülõdni... És igen, otthonhagytam a patentcipõm!! vááááá >

Gondoltam rá, hogy utcai cipõben menjek, de aztán arra jöttem rá, hogy ilyen saras, nyálkás idõben tuti lecsúszna a pedálról a lábam :

...és amúgy késõbb még az is eszembejutott, hogy a nyerget is frankón otthonhagytam :

Szóval mostanában teljesen rendben vagyok.... :

Falatka: ez melyik koli, merre van?
Thommey: köszönöm szépen a felajánlást, de én nagyon nem szeretnék zavarni :

Ras-túra: igazából én szombat este haza akartam menni :

Tehát azt hiszem sajnos azt kell mondanom, hogy "majd máskor" :

Nem tudjátok, hogy a nyugatiban vagy a déliben van-e csomagmegõrzés? ???
Ööö... még valami... elfelejtettem...

Para: nem lesz sok az a heti frissítés??

Hopp, most akkor leálltam.

Jó hetet, szép idõt mindenkinek!
Brúsz
Írta 2003. november 03. - 17:11

Írta 2003. november 03. - 17:08

Fel lehet venni a versenyt Charon video készletével? Monnyuk nálam is lakozik 4CD-nyi cucc, amit még Pixeltõl kaptam...
--Trifo
Írta 2003. november 03. - 16:42

ejj, lehet elém is gördült egy kis akadály
izé, hágytól lehet rohamozni az era-lakot?

Írta 2003. november 03. - 16:08

Szia Trifo!
Gyertek Ti is Jenõve! Tészta partinak indult a dolog, de ha tudsz, hozz magaddal fotókat, bringás videot!
Szeretettel várlak titeket is csepeli hajlékomban.
:-* Era
Gyertek Ti is Jenõve! Tészta partinak indult a dolog, de ha tudsz, hozz magaddal fotókat, bringás videot!
Szeretettel várlak titeket is csepeli hajlékomban.
:-* Era
Írta 2003. november 03. - 16:07

Írta 2003. november 03. - 16:05

És én lehet, hogy ismét kimaradok. Mostanában nincs nagy szerencsém.
Para: talán ez az egyetlen elõnye, ha az ember fia/lánya egyedül él. Bár a zokni helyett csipkés bugyi szerintem jobb, mint fordítva!
Para: talán ez az egyetlen elõnye, ha az ember fia/lánya egyedül él. Bár a zokni helyett csipkés bugyi szerintem jobb, mint fordítva!

Írta 2003. november 03. - 15:44

Írta 2003. november 03. - 15:15

Para: én úgy látszik el vagyok tiltva (munkahely) a lap megtekintésétõl. Majd megpróbálom fél 5 után.
Sopron: sajnálom, hogy nem tudsz eljönni.
Lensver: Alvásra rendelkezésre áll egy kétszemélyes ágyikó, de a földön szõnyegek, meg polifom 2 db. És 2 hálózsák, és 2 francia takaró.
Ja, és reggel 7-kor indulunk dolgozni
(Zednek, Thommey-nak egy köpésre lenne :
) (Azért, ha gondoljátok, hozzatok valamit, Charon is ott alszik talán a barátnõjével. Tényleg örülnék nektek, igazi tábori feeling!!!
Sopron: sajnálom, hogy nem tudsz eljönni.

Lensver: Alvásra rendelkezésre áll egy kétszemélyes ágyikó, de a földön szõnyegek, meg polifom 2 db. És 2 hálózsák, és 2 francia takaró.
Ja, és reggel 7-kor indulunk dolgozni

Írta 2003. november 03. - 15:04

Írta 2003. november 03. - 15:00

sopron: na azt sem kell bemutatni... Györgyi mániája, hogy félévente, évente átrendezi a szobákat... tudod milyen car, amikor reggel csipás szemmel benyúlsz a mexokott fijókba egy zokniért vagy gatyáért, és pölö egy bugyit találsz ott? :

péef