A köv számban, ezek szerint lesz egy A4 hirdetés by Para, fotó by Mellon.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. november 07. - 17:47
Listát módosítotam.
Írta 2003. november 07. - 17:41
kezdek idegroncs lenni, és tele a tököm...
LESSED A KÖVI BIKEMAG SZÁMÁT! MEGNYERTED!!!! 8) (vagyis -tük)
Para részvétem... én most jövök ki az idegroncsállapotból
tudom hogy legalább két hét kiesett a nálam szinte minden téren, de mit nyertetek ???... amúgy gratul bármi lészen is az
Írta 2003. november 07. - 16:48
Vow
!
És tudod: azításhoz van még nálam pár üvegcse habos itóka, made in Slovenskájá...
És tudod: azításhoz van még nálam pár üvegcse habos itóka, made in Slovenskájá...
Írta 2003. november 07. - 16:44
>
>
>
>
>
>
kezdek idegroncs lenni, és tele a tököm... holnpa tuti jó lesz a foci edzés... minuszegylabdarendel >
Mellon: rajta vagyok ígérem Te kapod meg leghamarabb a listát...
HJA!
kezdek idegroncs lenni, és tele a tököm... holnpa tuti jó lesz a foci edzés... minuszegylabdarendel >
Mellon: rajta vagyok ígérem Te kapod meg leghamarabb a listát...
HJA!
Írta 2003. november 07. - 15:51
Vasárnapra erõsen fogy alétszám.
Most beszéltem Zeddel, Õk sem jönnek sjnos a Bakonyba
Én kényelmes emberke szeretnék négykeréken odajutni. Ha minden jól megy, Trifotól kölcsönkapok 4 bicaj tartót, ami vagy felmegy az én tetõtartómra vagy nem, de ez esetben Seti mester talán tud adni adaptert. Szóval ha minden jól megy, akkor megyek autóval, viszem szerintem Era+Orst és Thommeyt.
Ez esetben Zircen találkozunk.
És ezúton is köszönet a segítségért Trifó + Seti.
(Para! Help!!!)
Ki jö végül is?
Akirõl én tudok:
Ras + DózR
Era
Ors
Ors bátyja + 1srác
KeX
Mellon
Thommey de csak autóval 8)
Ha csatlakozna hozzánk valaki egy kis esti lazitásra, akkor csörögjön rám, idõpont majd valamikor este...
Most beszéltem Zeddel, Õk sem jönnek sjnos a Bakonyba
Én kényelmes emberke szeretnék négykeréken odajutni. Ha minden jól megy, Trifotól kölcsönkapok 4 bicaj tartót, ami vagy felmegy az én tetõtartómra vagy nem, de ez esetben Seti mester talán tud adni adaptert. Szóval ha minden jól megy, akkor megyek autóval, viszem szerintem Era+Orst és Thommeyt.
Ez esetben Zircen találkozunk.
És ezúton is köszönet a segítségért Trifó + Seti.
(Para! Help!!!)
Ki jö végül is?
Akirõl én tudok:
Ras + DózR
Era
Ors
Ors bátyja + 1srác
KeX
Mellon
Thommey de csak autóval 8)
Ha csatlakozna hozzánk valaki egy kis esti lazitásra, akkor csörögjön rám, idõpont majd valamikor este...
Írta 2003. november 07. - 14:41
Köszi a helyzetjelentést, vasárnap ott leszünk, a 6:05-ös vonattal megyunk a Déliból Orssal.
:-* Era
Írta 2003. november 07. - 14:21
na megérkeztem teljes mellszélességgel a fórumra...
5hét kerékpármentesség, egy leadott TDK az eredmény.. de vasárnap betyárkodunk egyet
bakonyi idõjárásjelentés: tegnap csöpögött egy kis esõ, de úgynézki a múlt szombati nagyesõt kiheverte már a talaj a sok szél következtében.
Jelenleg borult ég nagyjából 10-12 fok.
A kilátások: esõ vasárnapig nem várható, a felhõk néhol takarják a napot éjjels és hajnalban fagypont körüli, napközben 10 Celsius-fokos csúcshõmérséklet valószínû.
én remélhetõleg 7-50re érek ki vasárnap a vasútállomásra, elképzelhetõ hogy egy helyi kolléga is csatlakozik hozzánk, ha a társaságnak nincsen ellene kifogása
5hét kerékpármentesség, egy leadott TDK az eredmény.. de vasárnap betyárkodunk egyet
bakonyi idõjárásjelentés: tegnap csöpögött egy kis esõ, de úgynézki a múlt szombati nagyesõt kiheverte már a talaj a sok szél következtében.
Jelenleg borult ég nagyjából 10-12 fok.
A kilátások: esõ vasárnapig nem várható, a felhõk néhol takarják a napot éjjels és hajnalban fagypont körüli, napközben 10 Celsius-fokos csúcshõmérséklet valószínû.
én remélhetõleg 7-50re érek ki vasárnap a vasútállomásra, elképzelhetõ hogy egy helyi kolléga is csatlakozik hozzánk, ha a társaságnak nincsen ellene kifogása
Írta 2003. november 07. - 14:04
Írta 2003. november 07. - 13:23
Írta 2003. november 07. - 12:33
KGADAM (hogy fogod levakarni magadról a Sopront?) kár, hogy nem jösz.
Eszembe jutott, mi lenne, ha holnap, ha szakadna az esõ ( :-X) megint elmennénk fürdeni. Lukács 10 óra? De nem is szóltam semmit, ragyogó napsütés lesz és 15 fok. ;D
Eszembe jutott, mi lenne, ha holnap, ha szakadna az esõ ( :-X) megint elmennénk fürdeni. Lukács 10 óra? De nem is szóltam semmit, ragyogó napsütés lesz és 15 fok. ;D
Írta 2003. november 07. - 12:29
Mert még csak elõször jársz ezen az oldalon. Én kapásból tudnék mondani párat, akikkel találkozhatsz is szombaton, ha 9-re kigurulsz az Újpesti Vasúti Híd (ÚVH) budai hídfõjéhez.
Írta 2003. november 07. - 11:43
Írta 2003. november 07. - 11:38
Ezennel mint látjátok nevet változtattam. Sopron voltam, amit csak kényszerûségbõl használtam, mert amikor elõször jelentkezetem a fórumra valamit elrontottam és nem tudtam a saját nevemen nyomulni, és valahogy sopron lett belõle. Most viszont már fejlõdött annyit a számgépes tudásom 8), hogy ezt az igazán bonyolult problémát megoldjam.
És ez még rövidebb is. Egyébként a Kovács-Gombos Ádám rövidítése. Hátha más Ádámok is kószálnak a fórumon. Bár Pixel álnéven tevékenykedik!
Írta 2003. november 07. - 11:26
Hát lehet, hogy ismét le kell mondanom egy összejövetelt. tegnap ugyanis a konzulens tanárnénim közölte telefonban, hogy rengeteget keel javítani a szakdolgozatomon. >
Miért is ne? Hiszen jövõ hét a leadási határidõ? Ma fogja személyesen közölni, hogy mi a teendõm.
Addig is próbálok optimista lenni, hogy csak ijesztget, meg majd ki/megmagyarázom, mert csak félreértett dolgokat, de biztosat majd csak délután tudok mondani. Akkor viszont nem leszek már netközelben.
Szóval csak azt akarom mondani, hogy nem valószínû, hogy tudok menni a Bakonyba. Attól tartok tuti nem.
Ha már biztosat tudok, akkor írok az Erának egy sms-t, hogy ne várjatok fölöslegesen.
Viszont 15. után már mindenre rá fogok érni.
Addig is próbálok optimista lenni, hogy csak ijesztget, meg majd ki/megmagyarázom, mert csak félreértett dolgokat, de biztosat majd csak délután tudok mondani. Akkor viszont nem leszek már netközelben.
Szóval csak azt akarom mondani, hogy nem valószínû, hogy tudok menni a Bakonyba. Attól tartok tuti nem.
Ha már biztosat tudok, akkor írok az Erának egy sms-t, hogy ne várjatok fölöslegesen.
Viszont 15. után már mindenre rá fogok érni.
vendég_Charon_*
Írta 2003. november 07. - 11:04
vendég_Charon_*
A sár miatt meg én nem fogok menni, mert nincs kedvem megint kimosni az összes ruhámat, meg a bringa is köszöni szépen, de jobb neki most szárazon.
Arról nem is beszélve, hogy hazafele nem engednek fel a vonatra mocskosan.
Sorry.
>
Arról nem is beszélve, hogy hazafele nem engednek fel a vonatra mocskosan.
Sorry.
>
Írta 2003. november 07. - 10:55
sebaj! szeretek miss disznõködni ;D
és állítólag jót tesz a reumának az iszappakolás! :
és állítólag jót tesz a reumának az iszappakolás! :
Írta 2003. november 07. - 10:41
Írta 2003. november 07. - 10:34
Írta 2003. november 06. - 21:59
Akkor most 9! És Uvh budai hidfõje!
Bruce: könnyû lesz megtalálni, mert az Uvh Bp uccsó, legészakibb hidja!
Bruce: könnyû lesz megtalálni, mert az Uvh Bp uccsó, legészakibb hidja!
vendég_Charon_*
Írta 2003. november 06. - 16:54
vendég_Charon_*
Akkor most 9 vagy 10? Mikorra jöjjek?
Bruce mester Hévvel, vagy Vonattal érkezel? Én vonattal, és saccra 10 perc eltérés lehet a kettõnk vonata között...
Bruce mester Hévvel, vagy Vonattal érkezel? Én vonattal, és saccra 10 perc eltérés lehet a kettõnk vonata között...

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére