Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hali!

Szerintetek az milyen dolog, hogy már megint totális dögrováson kellett töltsek egy verõfényes hétvégét??? Totális elvonási tüneteim vannak!

Még csütörtökön elmentünk egy spinning órára, hogy ne érjen teljesen készületlenül a Pilis, de azóta csak láz van meg nátha meg torokfájás. Francba >:(

Biciklizni akarok!!!

--Trifo

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Lens, ha azt mondom, sírok, hogy nem mehettünk veletek, akkor nem mondtam _semmit_ :'( :'( :'(

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D hát kéne végre a hétvégén tekerni... csak hát HÓSHOWra is ki kellene menni megnézni a munkáim ::) meg edzés szombat d.u...
szal marad a vasárnap... Setike már invitált egy lájtosabb budai hegyei tekerésre... ::) majd rákérdezek lesznek e kevésbbé lájtos lejtmenetek, vagy katlanok, vagy letörések, vagy vagyvagyvaaaaaaaaaáááááÁÁÁÁÁÁÁ... :-X ::) ;D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Para: ismerõs ... én is akkor szoktam lázasan elindulni tekerni, miután megnéztem néhány ilyen filmet, illetve olvasom az itteni beszámolókat, hogy ki merre járt és milyen jót tekert ...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:'( jó kis túráról maradtam ki... :(

a kranked filmek nézegetésébõl arra a következésre jutottam, hogy kezd elvonási tünetem lenni :(

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
A hozzászólások alapján nem csak nálam nem ment a fórum az elmúlt 2 napban! A lényeg, h, véger okés! 8)
Szerintem is ûberkirály volt a szombati túra! Nagyon jó volt a hangulat, és sok fórumos név végre arcot kapott nálam is! :D
Egész jól bírtam a várthoz képest! Én a Dobogókõre terepen feltekerõ (vszínûleg legnépesebb) csoporttal tartottam. És kis túlzással fütyörészve sikerült feltekernem a csúcsra! (Köszönet Thy-nak a segítségért!!!) ;D ;D
Remélem az egyre zordabb idõjárás nem veszi el a kedvünket attól h. még sok ilyen túrát csináljunk idén is!!! ;)

Üdv!
Amar

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Rás :-*

de kezdem az elején... szombaton voltunk a Pilisben tekeregni s bár hamarabb elindultunk vissza, hogy ne legyünk fáradtak a másnapi Bakony túrán ... így is összejött kb 77 km ::)
aztán másnap reggel 6 kor valahogy egyikünknek sem akaródzott kibújni a meleg ágyból.... de nem ezért késtünk :P :)
Szóval a Bakony csodálatos és iszonyú emelkedõk vannak ... nyáron mindenképp vissza kell oda mennünk :D
A kilátóhoz még felküzdöttem magam, de már oda is nehezen... utánna viszont :( végem volt :'(
A csárdában kicsit magamhoz tértem de amikor megláttam a Cseszneki emlekedõt :o
szómiszó teljesen kikészültem.... :( sétáltam , pihentem, fájt a lábam, minden bajom volt :'(
lehet keveset ettem .. :-\
Nagyon morcos lettem ... és ilyenkor jobb ha nem is szólnak hozzám ::) .... ezt bátyám jól tudva kicsit mellémszegõdött, hogy rajta töltsem ki mérgem ;)
/ :-* Sári /
Nade felértünk, kaptam kis csokit Mellontól :-*
és csodák csodájára újraéledtem és onnatól kezdve baromi jól esett a tekerés :D
-ki érti ezt ??? ::)
/és még izomlázam sincs ?!/

Rás bocsi ... legközelebb nem vállalok egymás után két ilyen túrát :-[
és köszi hogy navigáltál minket :-*

Este persze már más szemmel láttam szenvedésem ... és eszembe nem jutott egy percig sem, hogy megbántam !!!!!

Era köszönet az ismételt vendéglátásért :-* Mellonnak, hogy salit fõzött Nekünk és pizzát is sütött ;D ;D
Tominak a remek tanácsokért ;)
meg mindenkinek e remek három napért :-*

ja van néhány kép a szokott helyen, meg állítólag lesz Natinál is ;)
/ http://kep.tar.hu/ors /

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Végre van fórum! Két napja nem tudtam beirni, és persze egybõl jelentkeztek az elvonás tünetei. A hétvége roppantmód jól telt számunkra: sokat bringáztunk. Ez a hét igencsak emlékezetes marad számomra, mivel 4 napsütötte napot töltöttem a Pilisben összesen. Kb.320km összesen, ez most elég sok lett! Félek, hogy nem lesz még egy ilyen, amikor ennyi jó idõt fogok ki. Olyan jólesett ez a sok terepezés, hogy el se tudom mondani, mennyire. És nagyon örülök, hogy ennyi baráti arcot láttam megjelenni a túrámon, mely eleinte kislétszámúnak indult!
Sajnos nem tudtunk elmenni a Bakonyba, de jövõre majd bepótoljuk ezt a hiányt.
Mindenkinek puszi és kellemes hetet kivánok!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Na itt vagyok én is.
Remélem ors már rendben vagy, én is eléggé kipurcantam... mondjuk nem kellett volna lekésnem a vonatot és akkor 30km-el kevesebb lett volna meg vagy 250m szinttel.
Így hazafelé már elég csehül áltam, útközben meg is kellett állnom pihenni.

Aztán hazaértem lepakoltam/kipakoltam és zuhantam az ágyba vacsi után... reggel 8kor ébredtem egy enyhe izomlázzal, de összességében annak fényében hogy több mint egy hónapja nem tekertem jól bírtam :-)

majd ha kicsit lesz idõm akkor írok egy részletes beszámolót is :-)

valamint: KÉPEKET AKAROK!!!

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
tök jó titeket olvasni :D :D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Igen, ez már függõség lehet. ::)
Tényleg szuper volt a szombati és a vasárnapi tekerés is. Szombaton meglepõen sokan jöttünk össze és idõvel még csatlakoztak hozzánk, voltunk vagy 20-an. Lensver vezetésével indultunk meg és igen, találtunk sarat. Olyan igazi dagonyásat, volt, aki meg is mártózott benne. Egyébként szikrázó napsütés volt és izzadtunk, mint a lovak. ;D
Jó volt a társaság, hagyták magukat fotózni, köszönet érte, (egyszer majd valahova fel is kerülnek a képek.) Jó volt látni az ismerõsöket és új emberekkel is találkoztunk. Orssal, Ildivel a cuki után haza kanyarodtunk, kíméltük magunkat a másnapi Bakony túrára. Az érdekes este az volt, hogy Thommeyval együtt értünk haza :o, aki még megmászta a többiekkel ez alatt Dobogókõt is. ;D
Éjjel megnéztem 2-kor tényleg elfogyott a Hold. :o
Reggel 7-re megérkezett értünk Mellon. (Hála neki kényelmesen utazhattunk, annyira, hogy 1 órát késtünk is.)
Ras viszontagságosan, de megérkezett, Zircen már 4-en vártak minket. Jól beöltöztünk induláshoz, mert Ras szerint dermesztõ hideg volt. Persze emelkedõvel kezdtünk, egybõl vetkõzés. Gyönyörû volt ismét az idõ, csodálatos tájon tekerhettünk. Sarat nem is láttunk (annyit), viszont szép emelkedõket találtunk :o ;D. Egy helyen azt hittük, hogy átléptük a határt, mikor megláttunk egy panziót kis tóval, lovardával. Megcsodáltuk és feltekertünk a Körisre. Jó edzés volt, a tetején végre megálltunk levegõt venni, meg egy kis tápot. Ezután hosszú-hosszú gurulás következett (ezért megérte felmenni), amit csak egyszer szakítottunk meg, a lyukas sziklánál (a srácok törpikéztek egy yedi barlangban). Ja és utána beültünk az Ördög Csárdába és jól bekajáltunk. Innen szavazással megszavaztuk, hogy a lehetõ leg rövidebb úton menjünk a vonathoz. Beletapostunk, de közbejött még Csesznek, ahol megtorpant a lendületünk a 10%-kos emelkedõn :o;D. azért felküzdöttük magunkat, megszemléltük a várat és folytattuk a kapaszkodást. Estére elértünk Zircre még idõben a vonatosok is elérték a vonatukat, hála Mellonnak és egy srácnak, akik elõre téptek a kocsihoz. Hazafelé a kocsiban felváltva bóbiskoltunk, (Mellon talán nem). Jól elfáradtun. Ras köszönjük a csodálatos túrát. Érdemes volt elutazni oda.
:-* Era

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Nah csakhogy van fórum ... enélkül igencsak uncsi volt a mai munkanap ... lassan ... naggggyon lassan teltek a percek fórum nélkül ... azt hittem, hogy sohasem lesz már vége a mai munkaidõnek ... de végre itthon vagyok és nem melóban és még fórum is van ;D

A hétvégérõl annyit, hogy bár Rás túráját kihagytam sajnos, de sikerült végülis jó nagyot tekernem a két nap ... összesen 192 kilcsit mentem szombat reggeltõl vasárnap estig ;D

Na de vegyük kicsit részletesebbre: szombat reggel - akarom mondani hajnali 5 órakkor - keltem, hogy elérjem a 6:40-es vonatot ami pestre vitt ... kb 7:40 érkeztem meg teljesen átfagyva kelenföldre, mert a vonaton 1 szikra fûtés sem volt :( , így az a 20 kilcsi kifejezetten kellemes volt bemelegítésnek amit kelenföldrõl tettem meg lesverékhez, hogy letegyem a cuccaimat náluk ... a kakaó nagyon fincsi volt és teljesen kiolvasztott, bár a nagy tekerésben sem fáztam :) ... kb 8:45 kor indultunk el 2-en lens-el az UVH-hoz mert Zed még valamit bütykölt a bringáján, szal õ késõbb kapcsolódott hozzánk ... UVH-nál nagyon sokan gyûltünk össze ... nem is ismertem mindenkit aki ott volt ... szokásos útvonalon mentünk, vagyis majdnem ugyanarra amerre elötte való héten mentünk ... ja de elötte megtámadtunk 1 pékséget kb 20-an ... jó nagy lett hirtelen a forgalom ;D

A terep jó volt kivéve azt a részt amire azt hittem hogy valamelyest járható bringával és ismét sikrült kerékagyig elsüllyednem!! Fotók eránál vannak, remélem nem töröli le a gépérõl addig amíg fel nem teszi valamelyik szerverre :) ... szal a bringám megint jó saras lett ... valahol nem is tudom hogy hol de megálltunk 1 cukrászdánál .... jó nagyot kajáltunk és jó sok sarat hordtunk a cukiba ... szegény néni biztosan nem volt boldog miután elmentünk onnan ;D

Cuki után teljesen szétszóródott a csapat ... volt aki visszafordult BP-re volt aki aszfalton és volt aki terepen ment fel dobogókõre ... én itt azt hiszem elösször görcsöltem be tekerés közben, ráadásul a combomon ... nem is értettem mitõl lehetett, de pl Nati szerint lehetett a hidegtõl, bár az is közrejátszhatott, hogy szokásommal ellentétben édeskevés, mondhatni szinte semmi folyadékot nem ittam a hosszúra sikerült túra alatt (92 kilcsi lett nekem a vége és max ittam 1.5-2 litykó folyadékot)

Dobogókõröl a szokásos útvonalon mentünk le (frankó kis dh-s rész) ahol sikerült úgy elhagynom az elsõ sárvédõmet, hogy az beakadt az elsõ kerékbe és az ledarálta ... hümm hümm :'(

Kicsivel késõbb meg elkezdtt érdekes hangot kiadni a racsnim, amikor nem tekertem ... (nem rég jöttem a bringaboltból és azt mondták hogy kinyírtam a racsnit és cserélni kell :( )

Szombati túra röviden ennyi volt ... de a szombat estét megspékeltük még 1 mozinézéssel is ... megnéztük a Mátrix 3ik részét!

Vasárnap is voltunk túrázni 1-et, igaz, hogy a Börzsöny helyett megint csak a Pilisben voltunk, mivel nem akartam totál szétcseszni a bringámat, mivel haza is kellett még mennem, így Zedtõl kaptam kölcsönbe az Õ csillagrombolóját 1 túra erejéig!!! ;D ;D Így utólag is köszi érte!!

Hát azzal a felfelémenet igencsak nehézkesen ment, no de lefelé ... ;D azt hiszem tudom már mitõl esik mindig extázisba Parabácsi!!! ;D ;D

Nos így röviden ennyit a hétvégi kalandokról és szeretném még1szer megköszönni lensvernek a szállást és a fincsi vacsit meg reggelit meg teát meg KV-t , Zednek meg a bringát, és mindenkinek a kellemes túrát!!

Ui.: era és Kex!!! Mikor és hol lehet majd megnézni a képeket!!??!!?? ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Jé, végre létezik fórum.... :)

Szóval úgy volt, hogy szombaton elmentünk biciklizni a Pilisbe.
Én nagyon jól éreztem magam, jól elfáradtam, de ez olyan jólesõ fáradtság volt, ami sok endorfint szabadított fel, szóval jóvót. :)

Köszönöm Lensvernek az utikalauzolását, a többieknek meg hogy megvártak :)

Továbbá nagyon köszönöm Parának azt a belsõt, amit tudott adni, történt ugyanis, hogy az elõzõ napokban olyan 8-8 lyukat sikerült szereznem a két kerekembe, belsõt meg otthonhagytam. Ja és asszem kicsit kikészítettem szegény Feri, bocsesz :) Amúgy végül úgy lett egy másik belsõm, hogy amint a Keletiben toltam keresztül a brinyiglit, megláttam egy bringás arcot, oszt vettem tõle egyet :)

Ja, és persze Thommeynak is köszönöm, hogy eligazított abban a furcsán nagy városban! ;)

Remélem nem hagytam ki senkit és semmit ::)

KeX, Era: várom a fotókat!!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
no, ezt a server halált is túléltük...

bár a végén voltak némi elvonási tünetek fórumhiány miatt, de túléltem ::)

Rás: bejon... egy elég nagy cég imidzsreklámjának hátteréül fog alapul szolgálni Mellon apánk egyik nyári fotója...

8) a Mester alkotott, és bezony' vita nélkül sikerült beavanzsálni azt a háttérbe 8)

hétvégi túrázóktól vároma beszámolókat, ha már sajna Én a szombat délutáni edzésig jutottam el tekerés szinten...

de legalább a lakás istenigazából pofás már (tegnap este a Maki család is szemrevételezte :-* )...

8)

csõváz és hátszél...
joghurt legyen mindig!

péef

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Charon nehogymá, a bringa arra való, hogy összetrutymózd, nem is néz ki olyan makulattisztán! Ez használatra van, Ember (ja bocsi, Isten)! És egyébként is, kinek a kedvéért fogunk holnap végigmenni az egyébként tök száraz, sziklás Hosszú-hegyi úton? ???

Sajnálom nagyon, hogy nem mentem, de sajnos egyéb teendõk is akadtak, és engem még nagyon gyõzködtek, hogy sár lesz, meg a kedvem is olyan volt este, hogy másnap reggelre tuti esett volna, ha megyek.
De mivel azt akartam, hogy legalább NEKTEK jó napotok legyen, ezért otthon maradtam, és aludtam délig. Akkor kinyitva a szemem, megláttam a verõfényes napsütést, és arra gondoltam, hogy miért nem lehetek egyszerre két helyen. (Ágyban aludni és tekerni a Pilisben.)
Cserébe az egész napot végigdolgoztam egy sötét laborban, majd este lámpással elmentem a környéken sarat dagasztani. Éjjel legalább nem látom a sarat. Csak érzem. Sikerült egy 62 km/h-s NO FEAR lejtõt mûvelnem, (persze ez száraz volt) valamint megnézni a város éjjeli fényeit a közeli hegyrõl (domb :P)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
ki volt az aki az elõbb megkérdezte telefonon hogy mikor is van találka?..
szóval: a vonatom Zircre 8-42kor ér fel én, meg ha minden igaz még egy LRSes srác fogunk érkezni vele ha nem jön vonattal senki Bprõl...

kirástályos az lesz jégkirstályos: hajnalra fagypont körüli idõt mondanak, nappalra max10 fokot.. befagy a seggünk de király lesz énmondom :-)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Noh, most hogy túl vagyok egy kisebb vacsin (2 tál zöldbabfõzelék oldalassal, 4 szambaszelet, 2 grapefruit, 2 karéj lekvároskenyér, 1 fél ananászkonzerv, tálcányi piritottmandula :) ) kezdek kissé egyenesbe jönni ebbõl a kellemesen fárasztó Pilisi túrából. Azt hiszem minden egybe volt ma, Lensver, köszi a szervezést, a többieknek a részvételt. jameg a cukisnéninek a vécékilincset, ami asszem a nap gegje volt. Képek hamarosan szivárognak fel a netre, csak bírjátok kivárni ;)
Flame, Ti merre jártatok? :)

Rás, sajna én sem tudom abszolválni a holnapi tekerést, mert a jelenlegi fáradtsági állapotom+3 napi-nem-alvás+5 kiló sár a biciklin+irreálisan korán kelés kombináció függvényében ki kell hagynom, pedig iszonyatosan kíváncsi vagyok a Bakonyra! Remélem lesz köv. alkalom...
A beválalósoknak pedig nagyon jó túrát és kristályeget kívánok.

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás

Én kényelmes emberke szeretnék négykeréken odajutni.

Nehéz lehet egyszerre két bringán ülve eljutni a Bakonyig :-)

Jó tekerést mindenkinek holnapra, én sajna itthon senyvedek, esetleg elkísérem Majorékat egy körre a John Mountain környékére.

cAb

cAb

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Minden kedvesd topicolvasó figyelmét felkelteném, erre az offtopic linkre:

Lens, itt az ideje cserélni az aláírásodat.... :-*

cAb

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Igen, sajna pénz hiányában nem tudunk menni a Bakonyba, csak valami közelebbi helyre.

Charon nehogymá, a bringa arra való, hogy összetrutymózd, nem is néz ki olyan makulattisztán! Ez használatra van, Ember (ja bocsi, Isten)! És egyébként is, kinek a kedvéért fogunk holnap végigmenni az egyébként tök száraz, sziklás Hosszú-hegyi úton? ???

Szerintem holnap reggel nem lesz esõzés. Ha tévedek, akkor telefonon hálózatban megbeszéljük a továbbiakat.