Nah csakhogy van fórum ... enélkül igencsak uncsi volt a mai munkanap ... lassan ... naggggyon lassan teltek a percek fórum nélkül ... azt hittem, hogy sohasem lesz már vége a mai munkaidõnek ... de végre itthon vagyok és nem melóban és még fórum is van ;D
A hétvégérõl annyit, hogy bár Rás túráját kihagytam sajnos, de sikerült végülis jó nagyot tekernem a két nap ... összesen 192 kilcsit mentem szombat reggeltõl vasárnap estig ;D
Na de vegyük kicsit részletesebbre: szombat reggel - akarom mondani hajnali 5 órakkor - keltem, hogy elérjem a 6:40-es vonatot ami pestre vitt ... kb 7:40 érkeztem meg teljesen átfagyva kelenföldre, mert a vonaton 1 szikra fûtés sem volt

, így az a 20 kilcsi kifejezetten kellemes volt bemelegítésnek amit kelenföldrõl tettem meg lesverékhez, hogy letegyem a cuccaimat náluk ... a kakaó nagyon fincsi volt és teljesen kiolvasztott, bár a nagy tekerésben sem fáztam

... kb 8:45 kor indultunk el 2-en lens-el az UVH-hoz mert Zed még valamit bütykölt a bringáján, szal õ késõbb kapcsolódott hozzánk ... UVH-nál nagyon sokan gyûltünk össze ... nem is ismertem mindenkit aki ott volt ... szokásos útvonalon mentünk, vagyis majdnem ugyanarra amerre elötte való héten mentünk ... ja de elötte megtámadtunk 1 pékséget kb 20-an ... jó nagy lett hirtelen a forgalom ;D
A terep jó volt kivéve azt a részt amire azt hittem hogy valamelyest járható bringával és ismét sikrült kerékagyig elsüllyednem!! Fotók eránál vannak, remélem nem töröli le a gépérõl addig amíg fel nem teszi valamelyik szerverre

... szal a bringám megint jó saras lett ... valahol nem is tudom hogy hol de megálltunk 1 cukrászdánál .... jó nagyot kajáltunk és jó sok sarat hordtunk a cukiba ... szegény néni biztosan nem volt boldog miután elmentünk onnan ;D
Cuki után teljesen szétszóródott a csapat ... volt aki visszafordult BP-re volt aki aszfalton és volt aki terepen ment fel dobogókõre ... én itt azt hiszem elösször görcsöltem be tekerés közben, ráadásul a combomon ... nem is értettem mitõl lehetett, de pl Nati szerint lehetett a hidegtõl, bár az is közrejátszhatott, hogy szokásommal ellentétben édeskevés, mondhatni szinte semmi folyadékot nem ittam a hosszúra sikerült túra alatt (92 kilcsi lett nekem a vége és max ittam 1.5-2 litykó folyadékot)
Dobogókõröl a szokásos útvonalon mentünk le (frankó kis dh-s rész) ahol sikerült úgy elhagynom az elsõ sárvédõmet, hogy az beakadt az elsõ kerékbe és az ledarálta ... hümm hümm :'(
Kicsivel késõbb meg elkezdtt érdekes hangot kiadni a racsnim, amikor nem tekertem ... (nem rég jöttem a bringaboltból és azt mondták hogy kinyírtam a racsnit és cserélni kell

)
Szombati túra röviden ennyi volt ... de a szombat estét megspékeltük még 1 mozinézéssel is ... megnéztük a Mátrix 3ik részét!
Vasárnap is voltunk túrázni 1-et, igaz, hogy a Börzsöny helyett megint csak a Pilisben voltunk, mivel nem akartam totál szétcseszni a bringámat, mivel haza is kellett még mennem, így Zedtõl kaptam kölcsönbe az Õ
csillagrombolóját 1 túra erejéig!!! ;D ;D Így utólag is köszi érte!!
Hát azzal a felfelémenet igencsak nehézkesen ment, no de lefelé ... ;D azt hiszem tudom már mitõl esik mindig extázisba Parabácsi!!! ;D ;D
Nos így röviden ennyit a hétvégi kalandokról és szeretném még1szer megköszönni lensvernek a szállást és a fincsi vacsit meg reggelit meg teát meg KV-t , Zednek meg a bringát, és mindenkinek a kellemes túrát!!
Ui.: era és Kex!!! Mikor és hol lehet majd megnézni a képeket!!??!!?? ;D