Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Jön valaki a Paratúrára vonattal (8.00 Keleti)? Vagy esetleg össze tudjuk szervezni magunkat két autóba? Mert a jelentkezõk száma alapján elférnénk. Bár a bringákkal együtt már nehézkesebb.

Trifo: a Vader gumik szerintem se jók sárba. Sõt, a száraz döngölt utakat leszámítva semmire nem jók. Betonon állatira kopnak, a köveket nem bírják, oldaltartásuk nincs, a sarat meg hajlamosak begyûjteni. Szóval csapnivalóak, ennek ellenére még soha nem ment olyan jól, mint ezekkel a gumikkal, amelyeket már fél éve nyúzok. Legalább a gumi bizonytalanságai miatt fejlõdik a technikai érzékünk. Amíg nem tanyázunk miattuk egy nagyot. :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Viszont a Velocipaptorok nagyon jól érzik magukat benne. :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
KeX: én láttam azt az egyetlen esést a Kevély nyeregbõl lefelé :) Eléggé vicces volt (bocs) :)

Én viszont igen aktívan féltem ugyanott lefelé, mivel régen nem lejtõzgettem már és a jelek szerint kiszállt belõlem a boogie...

Még egy jó kis félõs szakasz volt, már hazafelé a Budai hegyekben a kék jel után ahol rátértünk a sárgára: kis sáros egynyomos ösvény, meredek hegyoldalban, ahol az amúgy is keskenycsúszósnyavalyás ösvény jócskán lejtett is oldalra.

Korábban talán Charon mondta, hogy a *vader gumik nem jók sárba. Nos, tényleg. Tekerek, tekerek, oszt a bringa csak lassul, pedig a pedálfordulat nem. Borulás...

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Thommey:
És ez még elalvás elõtt volt: X ;D ;D ;D
Nagyon fotogén alkat vagy. ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Na szasztok...

Ismét itt... :)

megjártam romániát pénteken, hihetetlen dolgokat láttam, muszály lesz jövõre amint tudok fényképezõbe fektetni pénzt :(

ha idõutazást szeretnél, ajánlom neked romániát... régen voltam már náluk, de most még így is mellbe vágott a látottak... leírhatatlan az érzés, amikor a DACIA iskola elõtt elsétálsz a DACIA utcán, a parkolóban álló 10autóból 9 DACIA elõtt... (a 10ik ARO) Amint meghallják, hogy magyar vagy, ketten is körbefognak, és kunyerálnak folyamatosan, vagy pénzt válltatnának... A szegénység rád telepszik mindenhol... Az árak milliós rendûek... Az egyik helyen majd egy milliót fizettem ki... A boltokban az ultra gigagagyi mindenhol... a giccs... szörnyû... amit nagyon érdemes kinn venni: ruha, kerámia, fonott-szõtt tárgyak, mûszaki cuccok... Megmondom õszintén, nem mernék egy magam kimenni...

ez van...

ez meg lesz ;D

az év utolsó paratúrhája!

::paratúrha:mátra

::2003dec14:vasárnap

::ütközésipont:gyöngyösi vpu

::start:max10ooh

::tervezett útvonal:gyöngyös-mátraháza-kékes-n.a.-gyöngyös

::várható idõjárás:hideg-száraz

::jelentkezõk:
Ors 2fõ
Nati
Era
Baliba
KGADAM
Thommey
Mellon
Ano ?
Don ?
parabá...

csõváz és hátszellõ...
joghurtos muffin rulez :D
paraferee voltam...

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Sziasztok!

Ezúton tájékoztatok minden kedves olvasót, hogy még élek. Sajnika technikai akadélyok miatt nem sikerült a gépem életben tartani, de mostanra elhárultak az akadályok.
A Para féle Mátratúrára igen kevész számú jelentkezõt láttam felírva. Ez :(-sággal tölt el engem.
Pedig terveim szerint viszek kamerát, és készítek 1-2 képkockát. Persze a Sauh-féle felvételem után történt fenyegetések és sorozatos lófejek az ágyamban óvatosságra intenek. ;D
Majd vigyázok, hogy mit, kit kivel és hogyan!

Addig is üdv mindenkinek,

Baliba voltam, vagyok, és leszek!

u.i:Orsi Hívj fel, vagy gyere be a boltba légyszi ;)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Én is hagy' csatlakozzak Lenshez, örülök, hogy megismertelek Benneteket, jó sikerült a túra, nekem a 43 kilcsi jól esett. Az idõvel is szerencsénk volt mert akkor kezdett el esni mikor hazafelé a városban az egyik kútnál mostam a keróról a trutyit.
Era: bocs, hogy a kulacsomat nálad hagytam de majd odaadod.
Remélem minél elõbb megyünk újra tekerni! ;D
Üdv:szamóca

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mi meg majd vacogunk helyettetek is. De majd hozunk sok meleg ruhát, rövidet, és akkor nem fogunk fázni.

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
legalább fázni nem fogtok :-)

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
ugyanez volt velem is tegnap
Bagi: majd hátul szenvedve "égünk" együtt

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Kösz Prefi!
Talán majd eccer én is eljutok odáig hogy levizsgázzak. ;D Még csak 3. éve tanulom a nyelvet. ::)

Bagi: amikor én pár hete voltam a Nati-féle túrán a Pilisben akkor vhogy én is így éreztem magam... Mindenki rajtam kívül mezben meg feszülõs téli gatyában, én meg kb utcai szintû melegítõben, sima sportcipõben, kabátban, iskolai hátitatyóval... ;D
Az edzettségrõl meg annyit hogy õk sztem vagy 5 perccel elõttem felértek mindenhova. ;D

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Sziasztok!

Én is el tudnám képzelni a szombati Paratúrát, 9:38-ra még oda is érhetnék Kecskemétrõl, de ha mindenki hótprofi télicuccokban lenne... Én csak "égnék" mert nekem nincs ilyenem, nem vagyok berendezkedve téli tekerésre (még mindig). Még az se biztos, hogy egyáltalán bármilyen tekerõs ruhát össze tudnék szedni, ami mínuszokra való ;D
A másik meg az edzettség. Hát az sajnos nincs ilyenkor. Vagy 3 hónapja nem tekertem, de inkább négy. Na bumm, hát feltolnám a Kékesre. ;)
Fönt úgyis megvárnátok, gondolom...
Szóval mindenki, aki megy, profi téli tekerõ? Mert akkor nem álltatom magam, megvárom a tavaszt.

Üdv!

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
eric ha tudod a nyelvtant + az 1000 kérdést, akkor nagy gond nem lehet
na jó, ez így kicsit túlzás, de tényleg kell tudni beszélni, és helyesen kell tudni beszélni
amibõl én készültem:
1000 kérdés
Karakai Imre - Francia nyelvtan magyaroknak (nagggggggyyon jóóóó könyv)
Zöld tesztkönyv (sztem utoljára vagy 20 éve adták ki, könyvtárban megtalálod)

a vizsgáztatók nem voltak szemetek, az volt inkább a baj, hogy nagyon izgultam (elõtte már vagy 3 nappal...)

ja, meg amit én nem gyakoroltam eleget: magnóhallgatás. nekem az naon nem megy (ezért lett csak 4 pontom :'( :'( )

ja, és két dolog van: fel kell készülni a nyelvbõl (nyelvtan, szókincs, stb), és fel kell készülni a nyelvvizsgára (mit mikor hogyan csinálj, hogy hajtsd a saját malmodra a vizet, stb), de ez nyelvtõl független, én most francia nyelvvizsga elõtt elõvettem az angolfüzetemet (!), és abból készültem, csomó olyan volt, hogy csak átírtam a dolgokat angolról fr.ra

na kb ennyi, már így is jó hosszú voltam
au revoir
Monsieur Prefi

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Pix, de. De az tényleg nem a takony miatt volt ;D

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

... épp lassitottam egy sáros rész miatt, amikor hirtelen elõttem kidõlt keresztbe egy fa ...

lensver: láltod, látod Isteni gondviselés; azért lettél beteg, hogy ne tudj gyorsabban menni, ne tudj durvulni. Ezért fékeztél és ezért nem esett pont rád.
igaz ennyi erõvel a pékség elötti bácsi is Isteni beavatkozás volt, aki pont annyi ideig tartott fel minket, mint amennyivel elötted kidõlt a fa.

Nektek volt már halálfélelmetek? Egyszer a fejem fölött kb. 1,5mre csapott be egymás után több villám is. És mibe csapott bele?: egy magasfesz.vezetékbe. Durva volt látni, ahogy velem szembe jött (mert a felhõk alacsonyan, én meg egy magas hegyen voltam) a vilám; utána ráadásnak még szikrázott egy ideig a villám(akarom mondani villany)pózna.

Visszatérve mára: nem is volt olyan hideg, a kezeim se fáztak ;) :) Najó, lehet, hogy be kellene ruháznom egy kesztyûbe, márcsak a kezeim épsége miatt is.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Prefi: franciából vizsgáztál? Mennyire volt nehéz? Én is azt tanulom, jó lenne majd nyelvvizsgázni belõle.

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Azért jót tekertünk ma is a nem túl szívderítõ idõ ellenére. Megvolt a kalóriabevitel is - pékség a Széna térnél, palacsintahegyek Ürömön, hazafele kis cukizás Erával :)
Mi még felmásztunk a panorámaútig, kicsit már elalélva kûzdve az ellen, hogy a gravitáció és a sár együttes tényezõje erõsebbnek bizonyuljon a felfelé haladás érdekében kifejtett erõfeszítéseinkkel, de azért feljuottunk, és nagyot jót zúztunk lefelé. Mindenki óvatos volt, a takony ellenére senki sem esett el :)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Mikor elindultam aszittem jó kis tekerés lesz. Aztán elkezdett szitálni, de mint mindíg megin jó kis teperés lett belõle. Kevélyre felfele viszont kicsit mókuskerék utánérzetem volt, ahogy a gumijaim nem akartak megragadni. Csak kell egy sárgumi végre... Jah Ürömön meg találtunk egy tuti palacsintázót, ami elég rendesen el volt dugva, szóval egyenlõre csak én és Pixel tudjuk, h hol van a menyország kapuja.

Neem volt nagyon hideg, a fülemben egy óra alatt elhaltak a szövetek, úgyhogy utána már nem volt vészes... Tényleg, szerintetek az gáz, ha így elkezdett szürkülni? :)

Trifonak üzenem, hogy defekt nélkül hazaértem ;) Nem olyan durva a helyzet, mint amilyennek kinéz, de azért kösz, hogy aggódtál.

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
wov
nem semmi élmény
igen, én most franciából voltam nyelvvizsgázni, szóbelin 41 pontom lett (és 42 kell a sikerhez, szal fellebbezés lesz >:( >:( ), írásbelirõl meg még nincs hír >:(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Gondolom lazábban dolgoznak.

KGAdam, milyen nyelvbõl is vizsgáztatsz? Mert ha nem angol, akkor elkezdek felkészülni abból a nyelvbõl, és megyek hozzád vizsgázni!

Valakik irták korábban, hogy mentek nyelvvizsgázni - talán pont Prefi volt az egyikük? - de sajna már nem emlékszem, kik voltak azok. Srácok, hogy sikerült a vizsga? Átmentetek?

Hát a mai túra is megvolt, örülök, hogy megismertelek titeket, Nesta és Szam. Sajna nagyon a szokásos erõm alatt voltam, igy már a Csobánkai elágtól leváltam a társaságról. Õk továbbmentek a Kevély-nyeregbe. Hogy milyen volt ott, azt majd elmesélik.

Én ahogy mentem visszafelé az Egri-vár fölötti úton, épp lassitottam egy sáros rész miatt, amikor hirtelen elõttem kidõlt keresztbe egy fa. A magassága akkora volt, hogy az egész utat elõttem eltorlaszolta! Ha rámesik nem halok meg, de valószinûleg alaposan fejbe vagy hátba vág. S ha nem lett volna rajtam bukóm, akár el is ájulhattam volna. De szerencsére elõttem történt. Pedig ha fél perccel járok magam elõtt, akkor pont átérek elõtte és nem kell leszállni. Igy viszont kénytelen voltam a fát kicsit lejjebb rángatni, majd az elejét sikerült annyira a földhöz préselni,hogy legalább átemelni lehessen fölötte a bringát! Még ilyenben nem volt részem. Viszont hallottam olyan emberkékrõl, akire rádõlt egy fa és csak azért úszták meg, mert volt rajtuk bukó. ;D