A péntek nekem lehet, hogy jó. Még meglátjuk.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. december 08. - 22:44

Írta 2003. december 08. - 22:40

Írta 2003. december 08. - 22:37

JAJA ;D
Nanááá
Miazhogy
Mint annak a rendje ;D
Off horse 8)
Tészta party lesz?
Nanááá

Miazhogy

Mint annak a rendje ;D
Off horse 8)
Tészta party lesz?
Írta 2003. december 08. - 22:35

Írta 2003. december 08. - 21:41

Embörök! Era kérdi, hogy a héten el tudnátok-e hozzá jönni valamikor bulizni egyet - úgy mint akkor, nem is olyan rég.
Írta 2003. december 08. - 21:23

Engem is vigyetek magatokkal 
Menniakarok, menniakarok, menniakarok, menniakarok...
Akár máv akár kocsi,
Márta felé menne szami...
Na jó ez már tényleg gáz. >
Ha megtûrtök Kex, Trifó, Era és a többiek akkor ott leszek. ;D
Üdv:szamóca

Menniakarok, menniakarok, menniakarok, menniakarok...
Akár máv akár kocsi,
Márta felé menne szami...
Na jó ez már tényleg gáz. >

Ha megtûrtök Kex, Trifó, Era és a többiek akkor ott leszek. ;D
Üdv:szamóca
Írta 2003. december 08. - 21:09

Írta 2003. december 08. - 21:05

Para: asszem én is mennék. Ez esetben két jelentkezõ tudok vinni autóval. Kivéve hóban (no téli gumi)
Írta 2003. december 08. - 19:29

meghiszem azt Trifo ;D Én is elmosolyodtam egy kicsit magamon
Az az igazság, h ritkán esek, de akkor... Akkor nagyon látványosat, és szerencsémre kis horzsolásokkal megúszom a dolgot, lásd. paratúra még anno nyáron. Benne van a pakliban.
Parafrei: öngöm is fölkarcolhacc a listára. végülis vasárnap lesz?

Parafrei: öngöm is fölkarcolhacc a listára. végülis vasárnap lesz?
Írta 2003. december 08. - 16:53

Bravo Mellon!
Az a "bringával gyolsabb lenne" érzés nekem is eléggé ismerõs, bár az a csapat, akikkel túrázni járunk mostanában, általában talál olyan helyeket, ami még gyalog is nehezen járható, nemhogy bringával. De minden túrában akad olyan szakasz, amikor enyhe lejtõn kell caplatni SOKAT, olyan helyen, ahol játszva lehetne nyomatni 30-cal. Sebaj, kopjon a túrabakacs is
--Trifo
Az a "bringával gyolsabb lenne" érzés nekem is eléggé ismerõs, bár az a csapat, akikkel túrázni járunk mostanában, általában talál olyan helyeket, ami még gyalog is nehezen járható, nemhogy bringával. De minden túrában akad olyan szakasz, amikor enyhe lejtõn kell caplatni SOKAT, olyan helyen, ahol játszva lehetne nyomatni 30-cal. Sebaj, kopjon a túrabakacs is

--Trifo
Írta 2003. december 08. - 16:41

Erdély: Városokat, határközeli részeket elkerülni, és akkor nagyon szép és ! nyugis ! részeket lehet találni kicsit beljebb.
Szombaton voltam a Bakonyi Mikulás 40-n.
Jó volt, bár még ma is enyhén robotszerû a mozgásom. Viszont kaptam csokit a Mikulástól
Érdekes vot, bár az út nagy része bicajjal lett volna jó. Sok viszonylag lapos rész, illetve szolid fel-le volt.
A 30as túra szinte csak ilyenbõl állt. A 40es annyival volt több, hogy Gézaházáról tett egy kunkort, amiben egy igazán izgalmas szakasz volt, az Ördög árok, ami bicajjal teljesen járhatatlan, de gyalog szép és izgalmas túra. Egy szûk völgyben (hasadékban?) haladsz felfelé, keresztbedõlt fákon keresztül. Középtájt található a Gizella átjáró ahol egy kisebb sziklahasadékon kell feljutni (kb 5m 2magasságba”). Lehetett választani: létra, vagy egy belógatott kötéllel támogatott mászás.
Gézaháza után iszonyatos szembeszélben haladtunk egy fennsíkon, miközben hol esõ, hol jégesõ esett. Szerencsére késõbb ismét megszelídült az idõ. Mikor besötétedett, hirtelen teljesen kitisztult az ég, bár a napot egész nap nem láttuk.
A túra végén aszfalton mentünk be Zircre, kb 2km-t, hát azt hittem meghalok, amikor elindultam az aszfalton. Iszonyatosan rossz érzés volt, a puha sárban caplatás után a kemény úton gyalogolni. Hiába, nem szokta a lábam a gyaloglást már jó régen.
8:15kor indultunk és 17:00re bent voltunk, 40km-t és 921m szintet leküzdve. 8)
Mindenesetre megállapítottam, hogy túrázni ott érdemes, ahol bicajozni nem nagyon lehet, különben az ember egyfolytában arra gondol, hogy két keréken mennyivel gyorsabb lenne :
Szombaton voltam a Bakonyi Mikulás 40-n.
Jó volt, bár még ma is enyhén robotszerû a mozgásom. Viszont kaptam csokit a Mikulástól

Érdekes vot, bár az út nagy része bicajjal lett volna jó. Sok viszonylag lapos rész, illetve szolid fel-le volt.
A 30as túra szinte csak ilyenbõl állt. A 40es annyival volt több, hogy Gézaházáról tett egy kunkort, amiben egy igazán izgalmas szakasz volt, az Ördög árok, ami bicajjal teljesen járhatatlan, de gyalog szép és izgalmas túra. Egy szûk völgyben (hasadékban?) haladsz felfelé, keresztbedõlt fákon keresztül. Középtájt található a Gizella átjáró ahol egy kisebb sziklahasadékon kell feljutni (kb 5m 2magasságba”). Lehetett választani: létra, vagy egy belógatott kötéllel támogatott mászás.
Gézaháza után iszonyatos szembeszélben haladtunk egy fennsíkon, miközben hol esõ, hol jégesõ esett. Szerencsére késõbb ismét megszelídült az idõ. Mikor besötétedett, hirtelen teljesen kitisztult az ég, bár a napot egész nap nem láttuk.
A túra végén aszfalton mentünk be Zircre, kb 2km-t, hát azt hittem meghalok, amikor elindultam az aszfalton. Iszonyatosan rossz érzés volt, a puha sárban caplatás után a kemény úton gyalogolni. Hiába, nem szokta a lábam a gyaloglást már jó régen.
8:15kor indultunk és 17:00re bent voltunk, 40km-t és 921m szintet leküzdve. 8)
Mindenesetre megállapítottam, hogy túrázni ott érdemes, ahol bicajozni nem nagyon lehet, különben az ember egyfolytában arra gondol, hogy két keréken mennyivel gyorsabb lenne :

Írta 2003. december 08. - 15:08

(milyen érdekes... Nálunk van egy HEREND ami kerémiás-porcelános, Náluk van egy KOROND... :

Írta 2003. december 08. - 15:05

Írta 2003. december 08. - 15:01

csak karácsonyra akartam vásárolni pár dolgot...
pölö vettem egy félméteres KORONDi kerámia vázát... dönörû mély zöldre mázolt, kézi motívumok... bazinagy... cca1700fötöért... :
pálinkás butykost... kukoricacsutkával... belül mázolt... kívül füstösszerû... naon tutkó... cca1200fötöért... :
kis zsámlit... masszív fa... kicsi fiókocskával... cca1000fötöért... :
mézes csuprocskát... ugyancsak KORONDi kerámia... mély kék máz, kézi minta... kis fedelecske hozzá és mézszedõ... cca800fötöért...
:
;D nagy poén, de a bevásárlóközpontbam(nem a Kulcsár-ügy miatt sokat emlegetettben, hanem a régiben) nincs csak felfele mozgólépcsõ, nincsenek kifejezetten boltok, hanem egy nagy placc, a kirakott árúval körbe hatrárolva, így észre sem vezsed, de már pölö abcben vagy, míg lépsz még egyet és már egy ruhaboltban...
de mint mondtam: egyedül akkor sem mernék elindulni kinn, ha lenne fegyverem, mert nincs az a hátizsák, amibe beférne anyi munííció, hogy minden rám támadó brazilt elkaphatnék... :

péef
pölö vettem egy félméteres KORONDi kerámia vázát... dönörû mély zöldre mázolt, kézi motívumok... bazinagy... cca1700fötöért... :

pálinkás butykost... kukoricacsutkával... belül mázolt... kívül füstösszerû... naon tutkó... cca1200fötöért... :

kis zsámlit... masszív fa... kicsi fiókocskával... cca1000fötöért... :

mézes csuprocskát... ugyancsak KORONDi kerámia... mély kék máz, kézi minta... kis fedelecske hozzá és mézszedõ... cca800fötöért...
:

;D nagy poén, de a bevásárlóközpontbam(nem a Kulcsár-ügy miatt sokat emlegetettben, hanem a régiben) nincs csak felfele mozgólépcsõ, nincsenek kifejezetten boltok, hanem egy nagy placc, a kirakott árúval körbe hatrárolva, így észre sem vezsed, de már pölö abcben vagy, míg lépsz még egyet és már egy ruhaboltban...

de mint mondtam: egyedül akkor sem mernék elindulni kinn, ha lenne fegyverem, mert nincs az a hátizsák, amibe beférne anyi munííció, hogy minden rám támadó brazilt elkaphatnék... :

péef
Írta 2003. december 08. - 14:42

Én is megnézném Romániát, már ezer éve nem jártam ott!
És te mi járatban voltál?
És te mi járatban voltál?
Írta 2003. december 08. - 14:38

;D tudtam...!
amúgy bementem (én balga) egy olyan boltba, aminek a kirakatában messzirõl kerékpár jelleget öltött tárgyak lógtak... mondom vagy hasam-fogva-röhögõgörcsökkel-küszködve-kigurulok vagy meglepetten-kostatálom esete lesz... hát egyik sem... majd nem sírva jöttem ki... az, hogy a legkomolyabb bicigli ("fulltelós..." "tárcsafékes..." "duplavállas telós...") kábé 20kiló volt, mindamellett a telók meg se moccantak a pillle súlyom alatt, és a fékek vagy nem voltak bekötve, vagy a fékhatásuk :-X mindez kb 50e forintért kábé... :'(
alkatrészek terén a legkomolyabb cucc a TY volt, amúgy hódított a krasznahorkán fröccsöntött bazinagyvillódzószínescsiricsárimindenség...
mindez egy Békéscsaba méretû (50-60ezres) nagyváros központjában...
totál m.o. a 80as évek közepén... bazzzzz...
amúgy bementem (én balga) egy olyan boltba, aminek a kirakatában messzirõl kerékpár jelleget öltött tárgyak lógtak... mondom vagy hasam-fogva-röhögõgörcsökkel-küszködve-kigurulok vagy meglepetten-kostatálom esete lesz... hát egyik sem... majd nem sírva jöttem ki... az, hogy a legkomolyabb bicigli ("fulltelós..." "tárcsafékes..." "duplavállas telós...") kábé 20kiló volt, mindamellett a telók meg se moccantak a pillle súlyom alatt, és a fékek vagy nem voltak bekötve, vagy a fékhatásuk :-X mindez kb 50e forintért kábé... :'(
alkatrészek terén a legkomolyabb cucc a TY volt, amúgy hódított a krasznahorkán fröccsöntött bazinagyvillódzószínescsiricsárimindenség...

mindez egy Békéscsaba méretû (50-60ezres) nagyváros központjában...
totál m.o. a 80as évek közepén... bazzzzz...
Írta 2003. december 08. - 14:30

Írta 2003. december 08. - 14:25

jajjj képzeld Nati!
romániában láttam egy kamoint, amin egetverõ betûkkel a NATALIA TRANS felirat volt... ;D
igaz, az elején már MarTi Trans :

péef
Írta 2003. december 08. - 14:18

Írta 2003. december 08. - 13:30