Örülök, hogy mindenkinek kellemes tekeréssel telt a Húsvét.
Kex: Pszentlõrincen sikerült az útátugrás (és nem csak olyan laposan)! ;D Meg a kispályán is, ahol múltkor ugrálgattak a kissrácok, sikerült megugranom mindent!
Hétvégén meg 4X Bécsben! 8)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. április 13. - 12:48

Írta 2004. április 13. - 10:50

Lensver! A helyet az idõ szempontjából Ti választottátok meg jobban.
A képeken még napsütést is látok. És az is látszik, hogy milyen szép vidéken voltatok és jól éreztétek magatokat.
Szombaton mi szrrá áztunk (annyira, hogy a ruhástól lehetett zuhanyozni, hogy lemossuk magunkról az agyagot ;D), vasárnap szerencsére nem, de akkor is nagy dagonya volt. Hétfõn megint esett, de akkor már a harkányi fürdõben nem zavart.
Végeredményben, fantasztikusan jó volt a hétvége, gyönyörû a Mecsek, bõvizû nagy tavak, patakok vannak, amiket testközelbõl is élvezhettünk. A társaság is szuper volt. Részletesebben itt
A képeken még napsütést is látok. És az is látszik, hogy milyen szép vidéken voltatok és jól éreztétek magatokat.

Szombaton mi szrrá áztunk (annyira, hogy a ruhástól lehetett zuhanyozni, hogy lemossuk magunkról az agyagot ;D), vasárnap szerencsére nem, de akkor is nagy dagonya volt. Hétfõn megint esett, de akkor már a harkányi fürdõben nem zavart.
Végeredményben, fantasztikusan jó volt a hétvége, gyönyörû a Mecsek, bõvizû nagy tavak, patakok vannak, amiket testközelbõl is élvezhettünk. A társaság is szuper volt. Részletesebben itt
Írta 2004. április 13. - 08:21

Kex: csak úgy odatolakodott! Nem is birtuk arrébb hesegetni.
Nekem ez a kedvencem: http://www.bikemag.h...rgesztes119.jpg
Egyébként tényleg nrs tali volt, a többi bringa csendben lapult.
Déli szekció: nálatok milyen idõ volt? Csak szombaton esett, vagy vasárnap is? Nálunk szombaton volt egy kis esõ, de egyébként nagyon klassz idõnk volt és sár se volt, egy helyet leszámitva.
Nekem ez a kedvencem: http://www.bikemag.h...rgesztes119.jpg
Egyébként tényleg nrs tali volt, a többi bringa csendben lapult.
Déli szekció: nálatok milyen idõ volt? Csak szombaton esett, vagy vasárnap is? Nálunk szombaton volt egy kis esõ, de egyébként nagyon klassz idõnk volt és sár se volt, egy helyet leszámitva.
Írta 2004. április 12. - 23:37

nrs találkozó volt, vagy mi a szösz? az a gagyi specko-t hogy engedtétek magatok közé? 8)
Írta 2004. április 12. - 21:31

Ááá itt én is voltam (még csak gyalog), nagyon klassz környék 
http://www.bikemag.h...argesztes72.jpg
Mi balról jöttünk, út helyett domboldalt másztunk, jobbra meg tovább sétáltunk. Vannak arra jónak tûnõ pályák...

http://www.bikemag.h...argesztes72.jpg
Mi balról jöttünk, út helyett domboldalt másztunk, jobbra meg tovább sétáltunk. Vannak arra jónak tûnõ pályák...

Írta 2004. április 12. - 20:55

Írta 2004. április 12. - 20:46

Írta 2004. április 12. - 18:58

Írta 2004. április 12. - 18:35

Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!!!
Jelentem a Várgesztesi bulialakulat hazaért!
Nagyon jó volt újra veletek tekerni, és új arcokat megismerni.Nekünk szép idõnk volt, remélem a Mecsekben is hasonlóan.Mi összesen 240km-t tekertünk, ami nem mondható rossznak."Néha" megálltunk cukrászdázni, meg éttermezni, de ez belefért. A képek még ma:)
Üdv:Thy
Jelentem a Várgesztesi bulialakulat hazaért!
Nagyon jó volt újra veletek tekerni, és új arcokat megismerni.Nekünk szép idõnk volt, remélem a Mecsekben is hasonlóan.Mi összesen 240km-t tekertünk, ami nem mondható rossznak."Néha" megálltunk cukrászdázni, meg éttermezni, de ez belefért. A képek még ma:)
Üdv:Thy
Írta 2004. április 10. - 13:04

Pixel!
Lehet nem jól láttam a képen, de a hátsó váltónál nincs egy kicsit túl nagy bowden-körív?
miért nem használsz vmi ilyesmit?

amúgy nem rossz bringa
üdv
Prefi
Lehet nem jól láttam a képen, de a hátsó váltónál nincs egy kicsit túl nagy bowden-körív?
miért nem használsz vmi ilyesmit?

amúgy nem rossz bringa

üdv
Prefi
Írta 2004. április 10. - 12:18

'akkor ezentúl mindenki írjon így:))'
'vagy' 'így' 'is' 'lehet'
:-))
gyp off:)
'vagy' 'így' 'is' 'lehet'
:-))
gyp off:)
Írta 2004. április 10. - 01:28

Írta 2004. április 10. - 01:20

jah!
;-)
oboa, furuja, letrason lattatok gitarozni is.
mi kell meg.
de 'egyebkent' igen! 8-)
;-)
oboa, furuja, letrason lattatok gitarozni is.
mi kell meg.
de 'egyebkent' igen! 8-)
Írta 2004. április 10. - 01:12

Írta 2004. április 09. - 21:15

milyen fek kell?
bovdenes?
hidraulikus?
valtokar a regi xt kene?
egyebknet szep feher brinyod van.
nagyon bejovos ez az enduro nekem is.
bovdenes?
hidraulikus?
valtokar a regi xt kene?
egyebknet szep feher brinyod van.
nagyon bejovos ez az enduro nekem is.
Írta 2004. április 09. - 20:13

A TF2 azért van ott, mert azzal írtom a hangyákat! ;D
Szóval vevõ vagyok XT vagy XTR rapidfire váltókarra és harapós tárcsafékre, egyben eladó az XTR mindenestül 90-ért. (Nem rossz, csak asszem nem fogom megszokni)
Szóval vevõ vagyok XT vagy XTR rapidfire váltókarra és harapós tárcsafékre, egyben eladó az XTR mindenestül 90-ért. (Nem rossz, csak asszem nem fogom megszokni)
Írta 2004. április 09. - 19:38

Írta 2004. április 09. - 15:12

Na megvolt az elsõ út... nem akarok telhetetlennek tûnni, de az XTR fékváltókar és fékek az elsõ adandó alkalommal le fognak fittyenni, és jön helyettük egy régi XT, az már tuti. Fölfelé nem ezzel fogom leelõzni Thommeyt, de lefelé extázis és õrület ;D
Mellon: majd lesznek jobb képek is, de nem volt türelmem jobbat csinálni
Mellon: majd lesznek jobb képek is, de nem volt türelmem jobbat csinálni

Írta 2004. április 09. - 14:48

Hosszan tartó, nehéz, fájdalmas, kései szülés volt, de megérte ;D
http://www.onogur.com/enduro.jpg
uhh
hö
khmm
...
(de mit keres a tf2 spré a képen??

Írta 2004. április 09. - 14:35