Akkor valaki?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. április 14. - 20:00
Írta 2004. április 14. - 18:27
Én majd Bécsbõl gondolok rátok, amint épp a városháza elõtt alázom a sógorok 4x mezõnyét!
;D
Írta 2004. április 14. - 17:14
vendég_Charon_*
Írta 2004. április 14. - 17:13
vendég_Charon_*
Írta 2004. április 14. - 17:12
Akkor szombaton végig tekerjük azt a túrát? Persze csak ha nem esik!
Épp most vettem új slick gumikat!!! Nagyon állat!!
A 8 óra nagyon korán van? Szvsz megint talizhatnánk a Hûvösvölgyben!
Era, Phil, vki más?!?!?!
Épp most vettem új slick gumikat!!! Nagyon állat!!
A 8 óra nagyon korán van? Szvsz megint talizhatnánk a Hûvösvölgyben!
Era, Phil, vki más?!?!?!
vendég_Charon_*
Írta 2004. április 14. - 17:12
vendég_Charon_*
Írta 2004. április 14. - 16:27
Kahlesz: nincs harag. Ritkán szervezek túrát, de arra nem szivesen látnálak! 
Magyarázat: visszamondom a harmadik házat... indulás elõtt egy nappal telefon, jönnénk (Kahlesz, Trebo, Elnök ur+barátnõ) lefoglalom újra (puncsolás)... odaérkezés helyett este telefon: nem jövünk! :-\
Jó, hogy mindenki tekert-csavart valahol, így gyorsabban telt a Húsvét. Az idõjárás kicsit kegyesebb is lehetett volna, de ha már így alakult... remélem azért mindenki jól érezte magát!
Jaa! Köszönöm, hogy a papucsot eljuttatjátok...
Magyarázat: visszamondom a harmadik házat... indulás elõtt egy nappal telefon, jönnénk (Kahlesz, Trebo, Elnök ur+barátnõ) lefoglalom újra (puncsolás)... odaérkezés helyett este telefon: nem jövünk! :-\
Jó, hogy mindenki tekert-csavart valahol, így gyorsabban telt a Húsvét. Az idõjárás kicsit kegyesebb is lehetett volna, de ha már így alakult... remélem azért mindenki jól érezte magát!
Jaa! Köszönöm, hogy a papucsot eljuttatjátok...
Írta 2004. április 14. - 16:21
Era: sajnálom, hogy nem. Igen, ezek azok a fotók, amiket a profifotósok készitettek a verseny ideje alatt.
Lovas Gabi: nem is tudtam,hogy te is OTT VOLTÁL! ;D Ott tekersz sárga mezedben.
Lovas Gabi: nem is tudtam,hogy te is OTT VOLTÁL! ;D Ott tekersz sárga mezedben.
Írta 2004. április 14. - 16:17
Téry túra aszfalton? Benne vagyok
Írta 2004. április 14. - 15:21
Sziasztok!
Újabb fotók a Cape Epic-rõl, megtekinthetõek itt:
http://community.web...17532qpAJno?453
és alatta a Cape Epic 2 folderben!
Újabb fotók a Cape Epic-rõl, megtekinthetõek itt:
http://community.web...17532qpAJno?453
és alatta a Cape Epic 2 folderben!
Írta 2004. április 14. - 12:45
Szeva mindenkinek!
Remélem hétvégére megjavul ez a gány idõ, mert mostmár nagyon hiányzik a természet. Nézegetve a hétvégi Pécsi különítmény képeit, kirázott a hideg.
Fõleg mikor Csubi kisjányfori képét megpillan-tottam:D
Biztos jó hangulat lehetett odalent, ha ilyen vacak idõben is biciklit tologattatok a sárban. Ennek ellenére nem bántam meg, hogy nem kelltem útra, és mégegyszer bocsi Tyitónak, hogy mégsem mentem, remélem megértette. A szállást költségét pedig állom!
Szervezkedjetek csak hétvégére bogaraim, aztán majd csapodok 8)
Remélem hétvégére megjavul ez a gány idõ, mert mostmár nagyon hiányzik a természet. Nézegetve a hétvégi Pécsi különítmény képeit, kirázott a hideg.
Fõleg mikor Csubi kisjányfori képét megpillan-tottam:D
Biztos jó hangulat lehetett odalent, ha ilyen vacak idõben is biciklit tologattatok a sárban. Ennek ellenére nem bántam meg, hogy nem kelltem útra, és mégegyszer bocsi Tyitónak, hogy mégsem mentem, remélem megértette. A szállást költségét pedig állom!
Szervezkedjetek csak hétvégére bogaraim, aztán majd csapodok 8)
Írta 2004. április 14. - 12:14
Fel akartam vetni a témát, mert én is menni akarok.
Mit szólnátok az aszfaltos Téry-hez a pap-réttel kiegészítve szombaton (még nincs meg a telóm).Bár a terepet is vállalnám, csak félek a fotel nélkül(tudjátok: a kényelem).
Szombatom teljesen tiszta, pénteken kb. 3-tól érek rá - 4re odaérek bárhová (Pesten ;D)
Mit szólnátok az aszfaltos Téry-hez a pap-réttel kiegészítve szombaton (még nincs meg a telóm).Bár a terepet is vállalnám, csak félek a fotel nélkül(tudjátok: a kényelem).
Szombatom teljesen tiszta, pénteken kb. 3-tól érek rá - 4re odaérek bárhová (Pesten ;D)
Írta 2004. április 14. - 11:43
Ahoj skacok!
Kinek lenne kedve tekerni egyet pénteken v. szombaton (v. mindkét napon...)?! Akár terepen, akár betonon? Én mindenképpen megyek, egyedül is , ha nincs jelentkezõ!
Remélem esõ nem lesz, bár a Mecsek után már az sem zavarna különösképpen...! ;D
Kinek lenne kedve tekerni egyet pénteken v. szombaton (v. mindkét napon...)?! Akár terepen, akár betonon? Én mindenképpen megyek, egyedül is , ha nincs jelentkezõ!
Remélem esõ nem lesz, bár a Mecsek után már az sem zavarna különösképpen...! ;D
Írta 2004. április 14. - 11:40
A hétvégén én is megmozgattam fájó izületeimet egy rövid de kellemes tekeréssel. Mivel még nem igazán szabad terhelni,(sõt pihentetni kéne) csak sík terepen és kis tempóval közlekedtem. Meg is jegyeztem, hopgy ilyen lassan még nem mentem az Avasról a Majális parkig. 18 km, 47 perc alatt. :-\ :-\
Viszont visszafelé lealázott egy fickó, aki kemping bicajjal úgy men el mellettem, mint ha állnék...
Nem erõlködtem, szép nyugis tempóban hazatekertem.
Jól esett, nem fájt utána sem a térdem, kellemeset mozogtam.
Viszont visszafelé lealázott egy fickó, aki kemping bicajjal úgy men el mellettem, mint ha állnék...
Nem erõlködtem, szép nyugis tempóban hazatekertem.
Jól esett, nem fájt utána sem a térdem, kellemeset mozogtam.
Írta 2004. április 14. - 11:11
era nem kell minket félteni, csollányba nem csap a ménykû
csak a felfelé tekeréseken gyûjtött agressziót valahogy le kell vezetni. Amúgy nem egy nagy szám a pálya, hisz még ilyen kis 5 éves kiskölkök simán röpdösnek, ugye Ádám? ;D Najó nem. Viszont igazán jó eséstechnika hozzá tartozik a dologhoz, én csak ráedzettem kicsit ;D
Írta 2004. április 14. - 09:38
Én is erre gondoltam. :
Azt próbálgatják, hogyan törhetnék össze magukat. :-\ Most is kaptam egy ilyen videot. Borzalmas volt.
Pixel: Szép a biciklid, a fehér is tetszik, nemcsak a piros.
Azt próbálgatják, hogyan törhetnék össze magukat. :-\ Most is kaptam egy ilyen videot. Borzalmas volt.
Pixel: Szép a biciklid, a fehér is tetszik, nemcsak a piros.
Írta 2004. április 14. - 09:29
Írta 2004. április 14. - 09:25
Én semmit! Kex viszont érdekes repülési technikát fejlesztett ki, amelyik - itt magunk közt bevallhatom - inkább látványos, mint hatékony. A lényege, hogy a megfelelõ ugrási sebességet kombinálja az elégtelen elugrási erõvel és ferede érkezéssel, amelynek a kormány leérkezésekor történõ vázirányra merõleges elfordulása ill. az ezáltal fellépõ váll talaj nagy erejû fizikai érintkezése lesz az eredménye enyhe porfelhõ kíséretében (természetesen a talaj állagától függõen). 
Szóval Kexnek volt egy elhibázott ugrása. Nekem Szentlõrincen már sajnos három is! Ezért megyek mindig fáslis kézzel tekerni. Véres egy pálya... 8)
Szóval Kexnek volt egy elhibázott ugrása. Nekem Szentlõrincen már sajnos három is! Ezért megyek mindig fáslis kézzel tekerni. Véres egy pálya... 8)
Írta 2004. április 14. - 08:37
Írta 2004. április 13. - 20:43
jolvan, megdícsérlek, de ne feledd, még sokat kell tanulni, hogy igazi jedi lovag lehess! 8)
a fognyomom még mindíg ott van az elsõ leérkezõnél?
amúgy már egy kilóméter gyorsot kibírt ma a vállam, úgyhogy kezd megjavulni... repülni akarok! ;D nomeg leszállni szépen :
aztán hétvégén tessék lealázni az osztrákokat hobbiban!
a fognyomom még mindíg ott van az elsõ leérkezõnél?
aztán hétvégén tessék lealázni az osztrákokat hobbiban!

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére