Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Nekem csak a Vasárnap jó a tekerésre..:(
Akkor valaki?

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Én majd Bécsbõl gondolok rátok, amint épp a városháza elõtt alázom a sógorok 4x mezõnyét! ;) ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Legalább 9 óra. Jóóó???

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ha kapok rá engedélyt, akkor átükrözöm a képeket a bikemaGalériába...

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Akkor szombaton végig tekerjük azt a túrát? Persze csak ha nem esik!
Épp most vettem új slick gumikat!!! Nagyon állat!!
A 8 óra nagyon korán van? Szvsz megint talizhatnánk a Hûvösvölgyben!

Era, Phil, vki más?!?!?!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
http://www.bikemag.h...ME_ph.sized.jpg

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Kahlesz: nincs harag. Ritkán szervezek túrát, de arra nem szivesen látnálak! ;)
Magyarázat: visszamondom a harmadik házat... indulás elõtt egy nappal telefon, jönnénk (Kahlesz, Trebo, Elnök ur+barátnõ) lefoglalom újra (puncsolás)... odaérkezés helyett este telefon: nem jövünk! :-\ :(

Jó, hogy mindenki tekert-csavart valahol, így gyorsabban telt a Húsvét. Az idõjárás kicsit kegyesebb is lehetett volna, de ha már így alakult... remélem azért mindenki jól érezte magát!

Jaa! Köszönöm, hogy a papucsot eljuttatjátok... ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Era: sajnálom, hogy nem. Igen, ezek azok a fotók, amiket a profifotósok készitettek a verseny ideje alatt.

Lovas Gabi: nem is tudtam,hogy te is OTT VOLTÁL! ;D Ott tekersz sárga mezedben. ;)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
:( Nem engedélyezett nállunk ez a hely. Azok a képek, amiket Konamanónál láttuk?

Téry túra aszfalton? Benne vagyok :D Persze, ha nem esik az esõ.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sziasztok!
Újabb fotók a Cape Epic-rõl, megtekinthetõek itt:

http://community.web...17532qpAJno?453

és alatta a Cape Epic 2 folderben!

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Szeva mindenkinek!
Remélem hétvégére megjavul ez a gány idõ, mert mostmár nagyon hiányzik a természet. Nézegetve a hétvégi Pécsi különítmény képeit, kirázott a hideg.:)
Fõleg mikor Csubi kisjányfori képét megpillan-tottam:D
Biztos jó hangulat lehetett odalent, ha ilyen vacak idõben is biciklit tologattatok a sárban. Ennek ellenére nem bántam meg, hogy nem kelltem útra, és mégegyszer bocsi Tyitónak, hogy mégsem mentem, remélem megértette. A szállást költségét pedig állom!
Szervezkedjetek csak hétvégére bogaraim, aztán majd csapodok 8)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Fel akartam vetni a témát, mert én is menni akarok.
Mit szólnátok az aszfaltos Téry-hez a pap-réttel kiegészítve szombaton (még nincs meg a telóm).Bár a terepet is vállalnám, csak félek a fotel nélkül(tudjátok: a kényelem).
Szombatom teljesen tiszta, pénteken kb. 3-tól érek rá - 4re odaérek bárhová (Pesten ;D)

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Ahoj skacok!

Kinek lenne kedve tekerni egyet pénteken v. szombaton (v. mindkét napon...)?! Akár terepen, akár betonon? Én mindenképpen megyek, egyedül is , ha nincs jelentkezõ!
Remélem esõ nem lesz, bár a Mecsek után már az sem zavarna különösképpen...! ;D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
A hétvégén én is megmozgattam fájó izületeimet egy rövid de kellemes tekeréssel. Mivel még nem igazán szabad terhelni,(sõt pihentetni kéne) csak sík terepen és kis tempóval közlekedtem. Meg is jegyeztem, hopgy ilyen lassan még nem mentem az Avasról a Majális parkig. 18 km, 47 perc alatt. :-\ :-\
Viszont visszafelé lealázott egy fickó, aki kemping bicajjal úgy men el mellettem, mint ha állnék...
Nem erõlködtem, szép nyugis tempóban hazatekertem.
Jól esett, nem fájt utána sem a térdem, kellemeset mozogtam.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
era nem kell minket félteni, csollányba nem csap a ménykû :) csak a felfelé tekeréseken gyûjtött agressziót valahogy le kell vezetni. Amúgy nem egy nagy szám a pálya, hisz még ilyen kis 5 éves kiskölkök simán röpdösnek, ugye Ádám? ;D Najó nem. Viszont igazán jó eséstechnika hozzá tartozik a dologhoz, én csak ráedzettem kicsit ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Én is erre gondoltam. ::)
Azt próbálgatják, hogyan törhetnék össze magukat. :-\ Most is kaptam egy ilyen videot. Borzalmas volt.

Pixel: Szép a biciklid, a fehér is tetszik, nemcsak a piros. :)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Miért nem bicikliztek inkább? ;)

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Én semmit! Kex viszont érdekes repülési technikát fejlesztett ki, amelyik - itt magunk közt bevallhatom - inkább látványos, mint hatékony. A lényege, hogy a megfelelõ ugrási sebességet kombinálja az elégtelen elugrási erõvel és ferede érkezéssel, amelynek a kormány leérkezésekor történõ vázirányra merõleges elfordulása ill. az ezáltal fellépõ váll talaj nagy erejû fizikai érintkezése lesz az eredménye enyhe porfelhõ kíséretében (természetesen a talaj állagától függõen). :)

Szóval Kexnek volt egy elhibázott ugrása. Nekem Szentlõrincen már sajnos három is! Ezért megyek mindig fáslis kézzel tekerni. Véres egy pálya... 8)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
KGADAM, KeX! Mit mûveltetek? :o ::)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
jolvan, megdícsérlek, de ne feledd, még sokat kell tanulni, hogy igazi jedi lovag lehess! 8)
a fognyomom még mindíg ott van az elsõ leérkezõnél? :) amúgy már egy kilóméter gyorsot kibírt ma a vállam, úgyhogy kezd megjavulni... repülni akarok! ;D nomeg leszállni szépen ::)

aztán hétvégén tessék lealázni az osztrákokat hobbiban! ;)