Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Ja, és nekem mindegy, hogy az ember tevékenysége, vagy a föld ciklusossága váltja ki az õrült idõt. Sajnos a következmény a lényeg! És a következmény: milliók élete, gazdasági veszteség, bizonytalan életlehetõségek, szegénység. Végülis mindegy, hogy ezt mi okozza, mert ugyanúgy tenni kell ellene valamit.

Szia Lens!

Én ezzel nem értek egyet. A Föld régebbóta van itt, a gazdasági veszteségek - mik azok?! Az a baj, hogy az emberek úgy megszokták, hogy õk itt vannak, és az van, amit akarnak... és aztán egy kidõlt fa és összerosálás.
VISSZA A TERMÉSZETBE!! :-))

na, más:
ha a szederturmix megerjed, akkor nagyon erõs lesz, de lehet kísérõnek csinálni szamócaturmixot :-))

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
Jók a kípek ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Sziasztok!
A mászásról már mindenki elmondta a lényeget, vihar átvészelése nekem nagyon tetszett, csak bõrig ázva hideg volt. Szólhattak volna elõre, hogy a nyári kánikula ruha estére nem lesz elég..

Szóval a képek itt vannak.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Ha az emberiség nem tesz semmit a Föld megóvásáért >:(, majd a Természet tesz. Úgyis Õ az erõsebb

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Bruce, én nem is tudtam, hogy te vagy az! És furcsálltam, hogy ez a Turmix mit irogat ide ennyit, amikor nem is ismer minket. De úgy irogat, mintha régi jó ismerõsök lennénk! ;D

Ja, és nekem mindegy, hogy az ember tevékenysége, vagy a föld ciklusossága váltja ki az õrült idõt. Sajnos a következmény a lényeg! És a következmény: milliók élete, gazdasági veszteség, bizonytalan életlehetõségek, szegénység. Végülis mindegy, hogy ezt mi okozza, mert ugyanúgy tenni kell ellene valamit.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
úgy lett brucébõl szdrtrmx, hogy egyik nap még (!) hülyébben keltem fel, mint máskor :-))

amúgy meg nem aranyos név? :-))

aranyos ember - aranyos név, hát ez vagyok én!! ;-)))

(hülye tanulás az idegeimre megy:))

edit:

...szavazataitokat a **** számon fogadjuk, az üzenetbe csak annyit kérünk beleírni, bruce vagy szdrtrmx. az sms emelt díjas, ára 240+áfa. ezzel egy bringás karrierjét támogatjátok. szavazz most! dönts te! bruce vagy szederturmix?!

...bocs, fáradt vagyok :-)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Még jobb lesz! 4 kérdõjeles emberbõl valami csak összejön ???
Többiek? Jó hely az a Zemplén, érdemes jönni...

Apropos, hogy lett Turmix Bruceból? Elaludt a szederföldön és bedarálták ???

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
;-))

amúgy ezen már én is gondolkodtam, hogy hamarabb kéne menni, és akkor még jobb lenne:-) de úgy tûnik az álomból valóság lesz :-)

(bár még mindig nem ígérek semmit sem tutira!!)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Egy jó turmix bármikor jöhet ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Mellon ha nem gond én is mennék! (ezerrel, jól:)).

Addigra gyúrok és jól fogom bírni :-)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Földciklusok... Nekünk szerintem ki fog jutni az "élményekbõl" rendesen: megcsappannak az energiaforrások, jégkorszak, stb. ::)

Para: Ván vörd ebáut dö nyú paripa: ÁLLLLAAAAT!!!! 8) 8) 8) ;D ;D ;D ::) ;)
Kicsit azért bátrabban megyek neki vele a dolgoknak, mint az elõzõvel és az irányíthatóság sem gyenge... Sz'al 1000 thx!!
A vártúra valszeg engem is érdekel ha júliusban lesz... Így vizsgaidõszakban örülök, ha meló mellett este ki tudok menni tekerni egy kicsit.. Mer'hátugye hétvége az maraton nagyrészt... ::)
A mászócsapat kedden nem volt kint véletlenül? Mondjuk én csak este 9 után tévedtem arra a részre és akkor már nem találtam ott senkit...

Ors: GRATULÁLOK! Ki a szerencsés kiválasztott? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Mégse nem jó a 26os hétvége- rohadt esküvõt mindig elfeljetem :(
de ha jól látom akkor módosult a dátum :D ?

Vikvuk

Vikvuk

vendég

• fórumtag
  • 50 posts
Para: nekem is idõponty függõ, de amennyiben jó, akkor szívesen csatlakoznék... (szintén akkor, ha nem gond)

A tegnap este nekem nagyon tetszett!!! ;D Egy barátommal az utcánkban tomboltuk végig a legnagyobb felhõszakadást, a hömpölygõ vizet és táncoltunk, és egymás nyakába borultunk...és megállapítottuk, hogy tapad rajtunk minden ruha... Lehet, hogy nem vagyok normális??? 8)

Era: egyszer lesz úgy, hogy nem szerdán lesz mászás, mert nagyon szívesen mennék, ám a szerda 6 óra nekem sose jó... :(

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Uhh bazz, mekkora para volt tegnappp ;D Õsember fíling a barlangban meg minden.
Viszont mikor leértünk a városba, káosznak nyoma sem volt, már száradt is fel az esõ... meg a barlangban ücsörögve sem látszott olyan életveszélyesnek a dolog, vagy csak én éreztem így? ;D Bár, ha ilyen öklömnyi jégdarabok torlaszolták volna a "bejáratot", akkor már kínosabb lett volna a helyzet :)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Every body: új program ajánló a T. Nagyérdemûnek! 8)
A SAUHi találkozó elött, már Jul 14. szerda este lemmennénk, túrázni & jólérezni magunkat in da Zemplén hills. Ha minden jól megy, szállás ugyan ott lehet, ahol a Tali lesz. Ezt még Findlitõl megkérdem, egyezetni kell majd, de vélhetõleg nem lesz akadálya. Kérdés, hogy ki jönne?
Eddigi jelentkezõk, not in alphabetic csak úgy Para módra:
Era ?
Nati ?
Mellon ?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Konamano: ma arra tekertem,(mármint Vihar u.)és pont darabolták fel a fát a munkások.

Obsidian: tök jó lehetett! :D

Egyébként nem vagyok én hibbant világvége hivõ, és azt a magyarázatot is szivesen elfogadom, hogy a Földnek is vannak ciklusai, s hõhullámai, mint holmi menstruáló nõnek. ;D Reméljük tényleg csak errõl van szó.

Phil, ja olvastam a szenes cikket is. Az is baromi érdekes volt! Szeretem ezeket a "fõ-cikkeket".

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Feri!

Kezd megtetszeni 8) mármint nem maga(m) ;)

Dátumtól függõen nevezek!

(dunam engem nem érint)

(if szívesen látják my face ;))

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
megtörtént... :D

Te Charon: mikor leszmá fotóóóóóóóóó??

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Te Para, kicsit részleteznéd az utacskát még jobban? Hol aszfalt, hol terep, hol fel, hol le, meg távokat, technikásságot? Nagyon nincs idõm utánanézni semminek. :-(

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Vár-túrha al'a Parabá'
--------------------------
dét: amikor üresedés lesz (egyébként meg az a d-d-duna marat-t-ton meg mi a rák? vmi betegség? nem értem... ::) :P )

itiner: vonattal szombaton as soon as Gyöngyösig, onnan aszfalton és terepen, konkrétabban a kék on sájn, egész Recskig, den aszfalton Bükkszékig, ott lemálházás és locspocs gatyaszakadtáig, és szénné égésig, persze csak akkor ha az opciós napsütés done, majd este hamár nincs mit tenni, és kikergetnek minket, irány Sirok, und vár, és tábor tûz mellett reggelig szliping, szlip ingben :P .
Next day, azaz másnap, kicsit másnaposan irány Pásztó, Galyatetõn keresztül, és hamár homár akkor Hasznos, és ismét vár... majd aszfalton ismét tekerés Hatvanig... ahol vonatra szállunk, még pedig arra ami pestnek visz minket...

jelentkezõk not in alphabetic:
1) Era de csak ha...
2) Ors mer' nem jut el maratonokra
2) Parabá mer mé ne

Hát errõl most ennyit...

Obsidian: hogy szolgál a nyú paripa helszije?

Na most ennyit magamból is...

Csüsz