Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2004. November 02. - 16:05
Posted 2004. November 02. - 16:04
Ehh... a sok szemellenzõs fórumolvasó
nem árulom el keresétek a megfelelõ topicban
Rave, ennyi erõvel már rég beirhattad volna a helyet és az idõpontot! Miért olyan nagyon megerõltetõ neked?
Ne légy már undok!
Én belenéztem a topikba, de nekem se volt valami nyilvánvaló. Úgyhogy légyszi, ide is ródd be!
Posted 2004. November 02. - 16:03
Posted 2004. November 02. - 16:01
Rave: a Stuffz talira gondolsz? Én úgy olvastam, az 6-án lesz. ???
ÁHÁÁÁ, IGEN Arról van szó!
Szombat? :
Ha megint megyünk ilyen nagyot mint tegnap...
Tegnap negyed 9-kor elaludtam.
ÁHÁÁÁ, IGEN Arról van szó!
Szombat? :
Tegnap negyed 9-kor elaludtam.
Posted 2004. November 02. - 15:48
szinuhe:
Rajtad kivül mindenkit ismerek személyesen, tudtam, hogy rá fognak jönni és rávezetik a népet a megoldásra
Rajtad kivül mindenkit ismerek személyesen, tudtam, hogy rá fognak jönni és rávezetik a népet a megoldásra
Posted 2004. November 02. - 15:42
most sajat borunkon erezhetjuk a
"ha valami nem megy, kerdesetek, vagy gondotok van, szoljatok batran a modiknak" ideologiat
"ha valami nem megy, kerdesetek, vagy gondotok van, szoljatok batran a modiknak" ideologiat
Posted 2004. November 02. - 15:39
Posted 2004. November 02. - 15:38
Posted 2004. November 02. - 15:29
Posted 2004. November 02. - 15:18
Posted 2004. November 02. - 15:17
Posted 2004. November 02. - 15:09
Kislust a bringáslányok topicba írogat.... 
remélem azért szombat este sokan jöttök innen is bulizni...
remélem azért szombat este sokan jöttök innen is bulizni...
Posted 2004. November 02. - 14:57
http://www.bikemag.hu/gallery/album593
aztán nemröhög...
(alanyi hozzájárulás hiányában azokat ki kellet szednem, amelyeken a barátnõm is rajta van...
)
aztán nemröhög...
(alanyi hozzájárulás hiányában azokat ki kellet szednem, amelyeken a barátnõm is rajta van...
Posted 2004. November 02. - 14:55
A felsõ sor balról jobbra:
Skiri, Pixel, lensver, Ors, thommey
Alsó sorban balról jobbra:
??, Aszta, Kahlesz
Találtam most egy érdekes hirdetést:
Olaszországi munka = pihenés
Udine-tõl 100 km-re egy sí paradicsom panziójába kersek valakit, aki az ottani munkába be segít. Hogy mibõl is állna ez: terítés, felszolgálás, leszedés, mosogatás, ágynemû fel- és lehúzása, besegítés a konyhán. S miért lány? Mert két ember mehet maximum s a fiú már adott, aki én lennék, a másik pedig jobb ha lány, mivel a tulaj így szeretné. Fizetés: Na ez az ami nincs. Csak kivisznek és hazahoznak, kapsz szállást, ellátást, s a síbérletet. Hát ezért is írtam hogy inkább pihenés.
Hehe, méghogy pihenés. Azt hiszem, nem sok idõ maradna a sok takarítás mellett! Azért én lehet, hogy szivesen kipróbálnám ezt,de csak pár hónap erejéig.
Skiri, Pixel, lensver, Ors, thommey
Alsó sorban balról jobbra:
??, Aszta, Kahlesz
Találtam most egy érdekes hirdetést:
Olaszországi munka = pihenés
Udine-tõl 100 km-re egy sí paradicsom panziójába kersek valakit, aki az ottani munkába be segít. Hogy mibõl is állna ez: terítés, felszolgálás, leszedés, mosogatás, ágynemû fel- és lehúzása, besegítés a konyhán. S miért lány? Mert két ember mehet maximum s a fiú már adott, aki én lennék, a másik pedig jobb ha lány, mivel a tulaj így szeretné. Fizetés: Na ez az ami nincs. Csak kivisznek és hazahoznak, kapsz szállást, ellátást, s a síbérletet. Hát ezért is írtam hogy inkább pihenés.
Hehe, méghogy pihenés. Azt hiszem, nem sok idõ maradna a sok takarítás mellett! Azért én lehet, hogy szivesen kipróbálnám ezt,de csak pár hónap erejéig.
Posted 2004. November 02. - 14:37
hehe...hogy tömik a fejüket.. 
Ez dobogókõ? szerintem ebben a kis izében kajáltunk mi is a múltkor..bár mi kocsival voltunk..
keresek képeket...
Ez dobogókõ? szerintem ebben a kis izében kajáltunk mi is a múltkor..bár mi kocsival voltunk..
keresek képeket...
Posted 2004. November 02. - 14:32
Posted 2004. November 02. - 14:26
Ja, Kex bátyja ügyességben is Kex-re ütött (meg hasonlítanak is egymásra) Mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy õ az idõsebb.
Posted 2004. November 02. - 14:17
"UFÓ egység" hihi, jó. ;D
Akkor már nem viháncoltunk, az erejünk végén jártunk, közel a 100 km-hez. Thommey húzott minket és csak Ors kerekéig láttam, de feltünt, hogy NINI EGY ISMERÕS!
(Bukó nélkül rontja a BMFT hírét. >
)
Azért vagyok morci, mert a túrán is ott volt KeX báttya bukó nélkül vállalta be a meredek lejtõket. Én meg rettegtem, csak nehogy egy fának menjen... De ügyes a srác. ;D
Akkor már nem viháncoltunk, az erejünk végén jártunk, közel a 100 km-hez. Thommey húzott minket és csak Ors kerekéig láttam, de feltünt, hogy NINI EGY ISMERÕS!
Azért vagyok morci, mert a túrán is ott volt KeX báttya bukó nélkül vállalta be a meredek lejtõket. Én meg rettegtem, csak nehogy egy fának menjen... De ügyes a srác. ;D
Posted 2004. November 02. - 14:10
Úgy néztetek ki a sötétben, mint valami ufó egység.....sûrû sorban, különféle maskarákban/lámpákkal elhúztatok marhanagy tempóban.. ;D
NEm, városban nem szoktam, lévén, hogy egyenesen megyek (tudom, hogy kéne)...azon ritka alkalmakkor, mikor elmegyek a hegyre, akkor elõkeresem a bukómat, és jól leporolom... ;D
NEm, városban nem szoktam, lévén, hogy egyenesen megyek (tudom, hogy kéne)...azon ritka alkalmakkor, mikor elmegyek a hegyre, akkor elõkeresem a bukómat, és jól leporolom... ;D
Posted 2004. November 02. - 14:00
Én meg pont azzal szoktam vidítani magam, meg, unalomûzõként is mindig köszönök a szembe bringázóknak. ;D Mi hárman voltunk, elõl Thommey, aztán Ors, aztán meg én, már sötétben. (De Thommey-ék is sötétben voltak már. :
;D)
Kislust én köszöntem is neked, mert fel is ismertelek. 8) (Bukót nem szoktál hordani?)
Kislust én köszöntem is neked, mert fel is ismertelek. 8) (Bukót nem szoktál hordani?)

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top