Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Telefonon keressük egymást a rajtnál, ha túl nagy a tömeg: 30/397-0836.
Én most elmentem, már csak telefonon, vagy holnap reggel...

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Reggel 9-kor talizunk a rajtnál a várban, legurulunk még a rajt elõtt a Klark Ádámra és onnan a sereget hajtjuk a Kolossy térig, majd kerékpárúton Lupa tavak - Szentendre - Pap rét - Visegrád. Hogy mikor érünk oda, azt csak a jó...
Valamikor odaérünk. Szeretettel látjuk Renit is a DML-en. :D

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Hali!

Lehet, hogy holnap csatlakozna még egy leányzó a DM-lighthoz, ha nem gond. Igaz most nem sajat bicoval, mert az messze van, de lakotarsam rendi volt es kolcsonadta.. :) Én részemról letekerem a 65-öt, úgyhogy a fennmaradó idõben rátok bíznám! ;)
Amúgy mikorra tervezitek a Visegrádra érkezést?
Meg hol találkoztok reggel?

obs.

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Mostanában a vad arcát mutatja nekem a HHH, de nincs bennem emiatt sem harag, sem elégedetlenség, mert igazán érdekes, izgalmas és lenyûgözõ ez az arc! :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Mire én hazaértem, egy kis esõ után nagy tiszta eget találtam fölöttem. Azt hittem megúsztátok Ti is. Viszont jó nagy szél volt.
Jenõ mit éltél át már megint a HHH-en?

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Jelentem megvót a Hód! 8) :D

Igaz, úgy 1,5 km-rel a csúcs elõtt rámjött az S (azaza a fél SZ 8)), de épp, mikor halálfélelemtõl nyöszörgõ hangicsálásomnak engedve Trifo hátraarcot vezényelt és megindultunk volna vissza, felbukkant néhány reményt adó fénysugár - KÖVETNEK!!! Ezek után röp-szerencsejátékon kisorsoltuk, hogy most akkor fel avagy le, és mivel a Sors a fel mellett döntött, így újfent nekiduráltuk magunkat és lõn jutalom is a bátorságpróbázóknak a hegytetõn, mert mintegy pihegés közbeni vígasztalásul, megmutatta fényes arcát a Hold - mondhatni ránkröhögött, és visszabújt a dühös felhõk mögé. Így szedtük mi is a nyúlcipõt, és esõmentes vakröpülésben hazahoppanáltunk ;D

Kár, hogy nem az eredeti tömegmegmozdulás lett a vége, de ilyennek még sosem láttam a HHH-t, így mondhatom: így sem volt rossz! ;)

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Háááááááááát a tegnapi telehódas kissé viharosra sikeresett. Trifó, jenõ felmentetek végig? Mert mire mi leértünk már kezdett esni az esõ is. >:(
Legközelebb jobb idõt kell rendelni ;D

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Remélem megússzuk esõ nélkül... Itt még süt a nap :D

SAUH hírek:
Findli megadta a szállás telefonszámát, és lezsíroztam velük 1 faházat (a libegõ aljánál) szerdától 2 éjszakára. Ár 5.000/éj. Ez elvileg 4 felé oszlik majd: Era, Nati, Bruce, és jómagam. Ha esetleg még jön valaki akkor még tovább.
Pénteken felköltözünk sátrazni a néppel. Elvileg lesz fent is vízhez hozzáférésünk, amiért még majd kifizetünk pár forintot. A fenti faház viszont nem elérhetõ.

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Nah, akkor aki jön a telehódasra 21:00 kor van a tali a Batyin :D

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Rossz lehetett Nektek ... hazajönni ...

Ez mekkora lehet (80km * 80% = 64 km DH :o):

A mountain of hapiness !

From June 26th to August 29th you can ride the 80 km of paths in the French-Swiss mountains :
80 % downhill, 15 % flat paths, 5 % up hill …

A truly healthy (sic!!!) program, using the network of 24 lifts to transport you to the summit and high-mountain pastures.

Discover century old mountain chalets and unusual wildlife and flora, pretty waterfalls with wonderful views permanently dominated by the majestic Dents du Midi .

The FFC (French Biking Association) and the Swiss Touring Club have recognized this signposted run.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Ehhh....
Annyi mindent mondanék, de még nem tehetem.... :-X
Ha találkozunk személyesen lesz mirõl mesélni....
Szerinted?
Feltöltött kép

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
asszem most nem pazarolnék arra filmet ::)

maradok inkább az elõre menet felvételén...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
fejkamcsi: magadat fogod videjóznyi? Érdemes lenne ;-)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
a SZLOVÁK PARADICSOMOS bandának üzi:
fotók (attisé nélkül) elméletileg hétfõre CDn!
fejenként úgy fest 2CDre számoljatok!

Thy: Én a szeptemberi tátrai hétvégés laparatatra hétvégén gondoltam, hogy uccsó nap kipróbálom az egyik ösvényt ::) fejkamcsival :P

jó tekerést majd, oszt vigyázz a medvegyekre ;)

Mellon: :D :D :D ó-igen... Én tegnap elõtt már vettem panthenol habot, direkte égésekre... ::) nem bírtam aludni... a vedlési folyamatot Én is kezdem ;D csak a kígyóvá reinkarnálódás! ;D

Beszéltem Matyival lillafüredrõl, úgy fest augusztusra meg lesz a stinkyje 8)
meeeeeekkkorát fogunk zúzni... fehérkövet elkoptatjuk! ;D

péef voltam...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mellon nem lesz esõ. 8)

Max zivatar.

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Thy: :( hát ez gáz... pedig úgy tûnik, most jó idõ lesz hétvégén :-\

Mondjuk most nem bánnám, ha nem sütne a nap, tegnap este majd megpusztultam, egy órán keresztül annyira viszketett a leégett hátam és karom... :(
Most kezdek hámlani ::)

A Tátra klassz lehet, de mi pont 20.tól megyünk a Bükkbe tekerni... Esetleg ha lesz kedved a végén legurulhatnál oda hozzánk, hazai terepre?
(nekem elötte meg várhatóan szakdolgozat írás gõzerõvel...)
Talán majd jövõre, addigra remélhetõleg erõnlét is lesz hozzá... Az AC fogsz menni a Tátrába 8)?

Holnap este telihold, és megint esõt ígérnek >:(, de ha tévednének, akkor valószínüleg kinézek én is.

Ma azért tekerek egy szokásos késõ esti kört. :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
DML (Light-os) tekerés: Szombaton a rajt elõtt találkozunk a várban. Megnézzük a nagy rajtot, majd a nyomukba eredünk egy darabig, aztán aszfalton tekerünk át Szentendrére, fel Pap rétre ott egy kis szurkolás, majd le Visegrádra a célba. Ott újjongva fogadjuk a beérkezõket.

Srácok küldhetitek velünk a barátnõket, persze készítsétek fel õket, hogy 60-70 km-t tekerünk, persze kényelmes tempóban.

A hazautat többféleképpen lehet megoldani, a fáradtak átkompolhatnak és vonattal a Nyugatiba, lehet Szentendréig visszatekerni és onnan hévvel, de haza is nyomhatjuk és persze kint is lehet aludni.

Ja és fürdõrucit is hozhatnánk, ott lesz a Lupa tó, a Duna, hátha jó meleg lesz.

Telefonom: 30/397-0836 a tévelygõk részére, hogy egymásra találjunk.

Gibro

Gibro

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Hello!

Sajnos nem sikerült neveznem :'(
Így lehet hogy én is a DM light-hoz csatlakoznék.Errõl még info ???

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Hurrá, alakul a társaság. Lehet, hogy el jön két barátom is.Sztem 9-kor, vagy elõtte talizzunk.
Ha nincs valakinek szállása a vidékiek közül, jöhet hozzám, Csepelen lakom - az plusz 8-10 km.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
DM Light.... Én is jövök. Holnap visszakapom a bringámat.

--Trifo