Az melyik is? ahol nincsennek sínek?
Mellon 1 szabad helyre jelentkezem:)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. július 06. - 13:42

Írta 2004. július 06. - 13:18

+"%!!!+BVWGFw5"!1320+""!§'!%%*******ááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...
na kb így fest a tegnap Révivel folytatott telefonbreszélgetés után elhangzott mondatom...
egyszerûen szétvagyok...
nem tudom mibõl gondoltam hogy most lesz, de szentül hittem benne...
na mind1... lerendeztem...
szóval vasárnap tekerés-zúzás-nyomulás... részemrõl Én a szén-patak vgyére gondoltam... :
Péef
na kb így fest a tegnap Révivel folytatott telefonbreszélgetés után elhangzott mondatom...

egyszerûen szétvagyok...
nem tudom mibõl gondoltam hogy most lesz, de szentül hittem benne...
na mind1... lerendeztem...
szóval vasárnap tekerés-zúzás-nyomulás... részemrõl Én a szén-patak vgyére gondoltam... :

Péef
Írta 2004. július 06. - 13:15

Szerdán a hugicámmal strandolunk délután. Nem tudom mikor rakom fel a buszra haza. Nekem a Csütörtöki HHH-i mászás tetszik jobban. ;D
Írta 2004. július 06. - 12:53

Nati: Mégis mentek ki?
Hát akkor jó utat, meg sok sikert.
Vasárnap ahogy kissé szenvedõsen tekertünk hazafelé a DMrõl, az jutott az eszembe, hogy mennyi odafigyelést kitartást és lelkirõt igényelhet egy több napos verseny... Respect
SAUHra azért jöttök majd?
PARA bával és Thy-al beszéltem tegnap este. Para bá elnézte a naptárat és most hétvégén már a talira készült. Várturát asszem most jól elfelejtettük... :-\ Abban maradtunk hogy elõreláthatólag egy klasszik vasárnapi Mátra turha 8) fog most befigyelni, várjuk a további jelentkezõket
Szerdai SSSre nincs tolongás, amint látom. Nekem a csütörtök is jó, de mivel én is dolgozok, és gondolom ez sokaknak probléma, ezt tehetnénk a HHHra is akár, egy mászással egybekötve, feltéve, hogy Era is benne van. :-*

Vasárnap ahogy kissé szenvedõsen tekertünk hazafelé a DMrõl, az jutott az eszembe, hogy mennyi odafigyelést kitartást és lelkirõt igényelhet egy több napos verseny... Respect
SAUHra azért jöttök majd?
PARA bával és Thy-al beszéltem tegnap este. Para bá elnézte a naptárat és most hétvégén már a talira készült. Várturát asszem most jól elfelejtettük... :-\ Abban maradtunk hogy elõreláthatólag egy klasszik vasárnapi Mátra turha 8) fog most befigyelni, várjuk a további jelentkezõket

Szerdai SSSre nincs tolongás, amint látom. Nekem a csütörtök is jó, de mivel én is dolgozok, és gondolom ez sokaknak probléma, ezt tehetnénk a HHHra is akár, egy mászással egybekötve, feltéve, hogy Era is benne van. :-*
Írta 2004. július 06. - 12:27

Mi ma nézzük meg Zeddel a Shrek-ket, biztos ari lesz! 
Kár, hogy kimaradok most az SSS-bõl, pedig már nagyon szerettem volna menni én is. Csakhogy csütörtökön indulunk Dolomitokba!

Kár, hogy kimaradok most az SSS-bõl, pedig már nagyon szerettem volna menni én is. Csakhogy csütörtökön indulunk Dolomitokba!
Írta 2004. július 06. - 10:52

Írta 2004. július 06. - 09:53

drakulálok én is a hõs DM teljesítõknek!
Szép volt, lányok-fiúk!
SSS nem lehetne inkább csütörtök este?
(szerda nekünk már Shrek2-é) :
Szép volt, lányok-fiúk!

SSS nem lehetne inkább csütörtök este?
(szerda nekünk már Shrek2-é) :

Írta 2004. július 05. - 17:52

;D
A DM kalssz volt, csak a rajtot bénáztam el. Hátul maradtam, méga karámba sem fértem be. Felhangzott a fire, elindultak az UCIsok, a 100asok, a protkós rövidtávosok, amjd a többiek. Közben végetért a zene, Ádám kézi hangosítóba üvöltözöt. Én meg még mindig ott álltam a szobor alatt. Majd szép lassan elindultunk. hihetetlen turista tempó volt a végén, a rajt után kb 10 perc körül értem le a sikló aljához.
Innentõl jött az elõzgetés, amibe úgy belejöttem, hogy végül még a Vizdák sem ért utól :-) legalább egy percet vertem rá a célban :
8)
Én nagyon szeretem ezt a pályát... ha lenne csipes idõmérés, és a rövidtávosok min 20 perccel az elit után indulnának, akkor maga lenne a tökéj. Így a HHHs rész lefele gázos. (Vagy nagyon tülekedni kel/100on indulni és nyomni felfelé.)
Este sajnos kevesen maradtunk ott, és végül a dizsi is elmaradt, hogy a környékbeliek tudjanak aludni... Így mi is aludni térünk inkább.
Másnap a visszatekerés kicsit macerás volt, Káhlesszel a Pap-réten át jöttünk vissza. Nehezen indult be a lábunk, de lefelé azért nyomtuk neki rendesen. Papréten müzlit ettünk, Szentedrén megáltunk sütizni, a Rómain sõr+tápot vettünk magunkhoz . Szóval nem kapkodtuk el a hazautat, de végül is vasárnap volt :-)
Konamaonak köszönet a sátorért, ellátásért meg a cucc fuvarozásáért :-*
ui.: Jah, és nem akarunk a héten egy kis SSS partit? pl. szerdán?
A DM kalssz volt, csak a rajtot bénáztam el. Hátul maradtam, méga karámba sem fértem be. Felhangzott a fire, elindultak az UCIsok, a 100asok, a protkós rövidtávosok, amjd a többiek. Közben végetért a zene, Ádám kézi hangosítóba üvöltözöt. Én meg még mindig ott álltam a szobor alatt. Majd szép lassan elindultunk. hihetetlen turista tempó volt a végén, a rajt után kb 10 perc körül értem le a sikló aljához.
Innentõl jött az elõzgetés, amibe úgy belejöttem, hogy végül még a Vizdák sem ért utól :-) legalább egy percet vertem rá a célban :

Én nagyon szeretem ezt a pályát... ha lenne csipes idõmérés, és a rövidtávosok min 20 perccel az elit után indulnának, akkor maga lenne a tökéj. Így a HHHs rész lefele gázos. (Vagy nagyon tülekedni kel/100on indulni és nyomni felfelé.)
Este sajnos kevesen maradtunk ott, és végül a dizsi is elmaradt, hogy a környékbeliek tudjanak aludni... Így mi is aludni térünk inkább.
Másnap a visszatekerés kicsit macerás volt, Káhlesszel a Pap-réten át jöttünk vissza. Nehezen indult be a lábunk, de lefelé azért nyomtuk neki rendesen. Papréten müzlit ettünk, Szentedrén megáltunk sütizni, a Rómain sõr+tápot vettünk magunkhoz . Szóval nem kapkodtuk el a hazautat, de végül is vasárnap volt :-)
Konamaonak köszönet a sátorért, ellátásért meg a cucc fuvarozásáért :-*
ui.: Jah, és nem akarunk a héten egy kis SSS partit? pl. szerdán?
Írta 2004. július 05. - 17:47

Szevasztok!
Csatlakozom Phil kollegához. Betegre nevettem magam a Shrek 2-n. Gebasz egy animációs filmecske, és a szinkron az igazi. ;D
Kemény a csizmáskandúr
Sirály volt a DM eltekintve a kis defimtõl, dehát ez is benne van a pakliban.
Cheesy: Csak így tovább
De legközelebb a nyeregcsövemre ragassz útirányjelzõt, ne a kormányomra, hogy a HÁTAM mögött is jól lásd.8)
Csak egyszer legyen meg az új verdám! Odaverek mindenkinek. 8)
Csatlakozom Phil kollegához. Betegre nevettem magam a Shrek 2-n. Gebasz egy animációs filmecske, és a szinkron az igazi. ;D
Kemény a csizmáskandúr

Sirály volt a DM eltekintve a kis defimtõl, dehát ez is benne van a pakliban.

Cheesy: Csak így tovább

Csak egyszer legyen meg az új verdám! Odaverek mindenkinek. 8)
Írta 2004. július 05. - 14:30

Hmm, vajon ez Freud-i elszólás volt?Bocsi, nem vagyok 100%. Phil barátnõje Reni. Nem tudom miért szerettem volna, hogy õ jöjjön. ??? :
Jól összemelegedtetek ti abba a melegbe a strandon, kezdjek féltékeny lenni? Volt már ilyen a világtörténelemben.
Jó volt az útvonalatok, kár hogy nem mentem, helyette Shrek 2-t néztem.
Mindenkinek ajánlom, aki akar egy jót röhögni egy felnõtteknek szóló rajzfilmen.
Írta 2004. július 05. - 09:56

A DML jól sikerült, bár sokan visszamondták,mi hárman (Mallac, Findli és én) rendíthetetlenül nekivágtunk Pap rétnek. Erõsítésül csatlakozott hozzánk Skiri és még egy srác a fórumról (bocsi, nem emlékszem a nevedre). Fel is értünk és eljutottunk a célba is. Olyan jól éreztem magam, repült az idõ. Az eredmény hirdetés után még kellett valami kaja belém, hát beültünk a Pizzériába. Finom volt a hatalmas adag. Minden esetre valahogy 10 körül indultunk el és egy erõsett tóltunk Szentendrére (50 egynéhány perc alatt átértünk), így nagy megkönnyebbülésünkre még elértük az utolsó HÉV-et. 1-re már az ágyamban is voltam.
A lényeg, gratulálok minden DM-et teljesítõ embernek. Örülök, hogy nem törtétek (komolyabban) össze magatokat.
És jó volt látni titeket. :-*
A lényeg, gratulálok minden DM-et teljesítõ embernek. Örülök, hogy nem törtétek (komolyabban) össze magatokat.
És jó volt látni titeket. :-*
Írta 2004. július 05. - 09:34

Szal....
Voltunk a Kõrös torokban. Szép volt, jó volt.
Képek galéria, 8as oldal, Tyitobá, Kõrös torok...
Üdv
Voltunk a Kõrös torokban. Szép volt, jó volt.
Képek galéria, 8as oldal, Tyitobá, Kõrös torok...
Üdv
Írta 2004. július 05. - 08:24

DM: klassz volt! Ugye Vikvuk? 
Mivel nevezés nélkül jöttem (szerdán már nem volt hely :-\:-/ ), az ellenõrzõ pont után "kerülõútra" küldtek, ami szerintem élvezetesebb volt a "hivatalos" pályavezetésnél, és csak kb plusz 4-5 km volt.
Ja, valaki nem hagyott el egy km órát? Csak rajtszám nélküliek jelentkezzenek, mert a "kerülõúton" találtuk.
;D

Mivel nevezés nélkül jöttem (szerdán már nem volt hely :-\:-/ ), az ellenõrzõ pont után "kerülõútra" küldtek, ami szerintem élvezetesebb volt a "hivatalos" pályavezetésnél, és csak kb plusz 4-5 km volt.
Ja, valaki nem hagyott el egy km órát? Csak rajtszám nélküliek jelentkezzenek, mert a "kerülõúton" találtuk.
;D
Írta 2004. július 04. - 19:59

Jee... vissza(t)értem :-)
Fogaras lenni jó hely :-)
Jó dunamarcit mindenkinek! ;-)
Mellon!
Elõre is bocsánat, meg tudom, hogy mindenki utálja a lemondósdit, de légyszíves tegyél kérdõjelre! Nemtom még mikor/hova/hol/miért/mivel megyek, meg nemtom a kötségvetésem mekkora forrást tud szerezni, lehet, hogy majd újra kell szavaztatni :
:-\
Fogaras lenni jó hely :-)
Jó dunamarcit mindenkinek! ;-)
Mellon!
Elõre is bocsánat, meg tudom, hogy mindenki utálja a lemondósdit, de légyszíves tegyél kérdõjelre! Nemtom még mikor/hova/hol/miért/mivel megyek, meg nemtom a kötségvetésem mekkora forrást tud szerezni, lehet, hogy majd újra kell szavaztatni :

Írta 2004. július 04. - 00:41

Ez is azon napok egyike, amit sajnalok, hogy kihagytam. Milyen volt a DM? Meseljetek!
Itt a tavolban minden rendben, megjottek a gyerekek, es ezerrel montizunk. Nem sok lovesuk van az egeszrol altalaban, nagyon felnek es nem sok ero szorult belejuk. Foleg az idosebb csajok rettenetesek, ha nem latnam oket a ket szememmel, nem hinnem el, hogy valaki lehet ennyire bena. Van, aki ma akkor elkezd sikoltozni, ha ket kavics van az uton, es most nem tulzok
De nagyon elvezik, mert azt gondoljak, hogy valami oriasi dolgot csinaltak, amikor legurulnak a 4% emelkedesu fuves lejton. Az emelkedokon 4%-on tul tobbnyire tolas van, es inkabb nem is eroltetem a dolgot. Van azert par klassz srac, a lanyok kozt meg foleg a kisebbekben van tobb vallalkozo szellem.
Remelem, mindenki jol van otthon. NEm nagyon tudon olvasni a forumot, mert miota itt vannak a gyerekek, az egesz napunk be van tablazva, de azert megprobalok visszanezni valamikor. Jo tekerest!
Itt a tavolban minden rendben, megjottek a gyerekek, es ezerrel montizunk. Nem sok lovesuk van az egeszrol altalaban, nagyon felnek es nem sok ero szorult belejuk. Foleg az idosebb csajok rettenetesek, ha nem latnam oket a ket szememmel, nem hinnem el, hogy valaki lehet ennyire bena. Van, aki ma akkor elkezd sikoltozni, ha ket kavics van az uton, es most nem tulzok

Remelem, mindenki jol van otthon. NEm nagyon tudon olvasni a forumot, mert miota itt vannak a gyerekek, az egesz napunk be van tablazva, de azert megprobalok visszanezni valamikor. Jo tekerest!
Írta 2004. július 02. - 15:26

Írta 2004. július 02. - 14:12

;D ;D ;D ;D ;D ;D(Látszik, hogy Era nem szokott csajozni, hogy így keveri a neveket, ez asszem fõbenjáró bûn :
;D)
Nem tudja mit hagy ki...

Írta 2004. július 02. - 13:09

Reni Phil oldalbordája
(Látszik, hogy Era nem szokott csajozni, hogy így keveri a neveket, ez asszem fõbenjáró bûn :
;D)
Ma elbuktam a szénhidrát projektet, amikor megáttam a hagymásrostlyost a kajáldában... Azért egy kis adag spagettit még deszertnek utánaküldtem 8)
(Látszik, hogy Era nem szokott csajozni, hogy így keveri a neveket, ez asszem fõbenjáró bûn :

Ma elbuktam a szénhidrát projektet, amikor megáttam a hagymásrostlyost a kajáldában... Azért egy kis adag spagettit még deszertnek utánaküldtem 8)
Írta 2004. július 02. - 12:50

Bocsi, nem vagyok 100%. Phil barátnõje Reni. Nem tudom miért szerettem volna, hogy õ jöjjön. ??? :

Írta 2004. július 02. - 12:12