Kedvem lenne elmenni, csak Reni anyukáját ünnepeljük, de még nem tudom mikor.
Uhh, most jut eszembe, hogy vigyáznom kell szombat délután a keresztlányomra, meg az unokaöcsémre, ez ugrott.
gondol gondol gondol.
Semmi, max. hétközbeni bringázást vállalok szerda-csüt.-pénteken.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. június 28. - 13:17

Írta 2004. június 28. - 13:11

Írta 2004. június 28. - 13:06

Írta 2004. június 28. - 12:57

Sziasztok! Igen, nagyon jó volt a Zempléni marci. ;D 8)
SSS ezen a héten hétközben?
A Duna rajtjánál úgy tervezem ott leszek, de nem neveztem, így, ha volna kedve még valakinek eltekerni velem aszfalton a Célba Visegrádra, csinálhatnánk egy olyan túrát, mint tavaly. Talán fürödhetnénk is egyet a Lupa tónál. :
SSS ezen a héten hétközben?
A Duna rajtjánál úgy tervezem ott leszek, de nem neveztem, így, ha volna kedve még valakinek eltekerni velem aszfalton a Célba Visegrádra, csinálhatnánk egy olyan túrát, mint tavaly. Talán fürödhetnénk is egyet a Lupa tónál. :

Írta 2004. június 28. - 08:58

Úgy látom mindenkinek jól telt a hétvégéje
Nekem se volt rossz, bár nem volt betervezve, hogy egy öngyilkos slusszkulcs miatt hirtelen Gyõrbe kell utaznom. Ugyanis belevetette magát a Duna hûs hullámai közé, így örökre eltûnve... :'( Így ott állt a családom egy része, persze a kocsiban minden cucc, pótkulcs Bp-n.
Mellon: ha csak a HHH.n lesz tülekedés...akkor mi lesz a rajtnál ??? ugyanis tavalyi rajterület/2= idei. Na igen a hír igaz: betelt a nevezési limit, sõt... de egy próbálkozást talán megér, csak nem tudom tudnak e még rajtszámot adni.

Nekem se volt rossz, bár nem volt betervezve, hogy egy öngyilkos slusszkulcs miatt hirtelen Gyõrbe kell utaznom. Ugyanis belevetette magát a Duna hûs hullámai közé, így örökre eltûnve... :'( Így ott állt a családom egy része, persze a kocsiban minden cucc, pótkulcs Bp-n.
Mellon: ha csak a HHH.n lesz tülekedés...akkor mi lesz a rajtnál ??? ugyanis tavalyi rajterület/2= idei. Na igen a hír igaz: betelt a nevezési limit, sõt... de egy próbálkozást talán megér, csak nem tudom tudnak e még rajtszámot adni.
Írta 2004. június 27. - 23:39

Na, megvolt a Zemplén marci is, igazán állat volt! Sikerült hullára kifáradnom, most pár napig pihi lesz.
Ez igazándiból olyan dzsungelharc volt! ;D
Ez igazándiból olyan dzsungelharc volt! ;D
Írta 2004. június 27. - 21:22

Írta 2004. június 27. - 21:01

Írta 2004. június 27. - 21:00

Hmm, állítólag már lezárták a nevezést, de azért próbálkozzál, de javaslom minnél hamarabb!
Egyébként valóban én is megyek, sõt Káhlesz Zoli (jól írom végre ???) rajtszáma is nálam van, Õ is jön, kapott kölcsön bicajt
Meg még kb 1200 másik cangás...
Lesz nagy tülekedés megint a HHHn :-X
Jah, és mielött elfelejtem:
Mekkora állatkiráylbrutált csúszkáltunk ma !!!!!!!
Kicsit ropogósra sültem, úgy a bicajosruha alatti részen csak persze :
De azért megérte, egy ezresért meg végképp megérte :
;D
hullmám, UFO rulez, vakond is rulez,meg gravity is flash (gyors fííling után jó nagyot beüt ;D)
Dupla úszogumis csúszás és polifoamon kacsázás, már csak a hab volt a tortán 8)
Sejjjjj!
Egyébként valóban én is megyek, sõt Káhlesz Zoli (jól írom végre ???) rajtszáma is nálam van, Õ is jön, kapott kölcsön bicajt

Meg még kb 1200 másik cangás...
Lesz nagy tülekedés megint a HHHn :-X
Jah, és mielött elfelejtem:
Mekkora állatkiráylbrutált csúszkáltunk ma !!!!!!!
Kicsit ropogósra sültem, úgy a bicajosruha alatti részen csak persze :

De azért megérte, egy ezresért meg végképp megérte :

hullmám, UFO rulez, vakond is rulez,meg gravity is flash (gyors fííling után jó nagyot beüt ;D)
Dupla úszogumis csúszás és polifoamon kacsázás, már csak a hab volt a tortán 8)
Sejjjjj!
Írta 2004. június 27. - 20:57

Írta 2004. június 27. - 17:00

Hát én annyit tudok, hogy Begbie, Rave Ace, Findli, és én biztosan megyünk. Sztem Mellon, Era, Zed, Lensver is, meg még ki tudja hányan:)
Írta 2004. június 27. - 16:17

Sziasztok!
Duna maratonra megy valaki közülletek? Mert ha igen szivesen megismernék pár embert személyesen is. Én a jövõ héten megpróbálok még benevezni, tudom kicsit késve, de úgy elrepült az idõ, hogy észre se vettem, hogy egy hét múlva maraton
A mielõbbi viszont látásra
Duna maratonra megy valaki közülletek? Mert ha igen szivesen megismernék pár embert személyesen is. Én a jövõ héten megpróbálok még benevezni, tudom kicsit késve, de úgy elrepült az idõ, hogy észre se vettem, hogy egy hét múlva maraton

A mielõbbi viszont látásra

Írta 2004. június 25. - 23:06

Írta 2004. június 25. - 17:53

Fú tényleg már el is felejtettem a Vártúrát ...
Parabá': akkor lesz VártúrHa júli 10es hétvégén ?? ?
Parabá': akkor lesz VártúrHa júli 10es hétvégén ?? ?
Írta 2004. június 25. - 16:43

Asszem a ma esti SSSnek lõttek vagy inkább estek
:'(
Meg a ma esti tekerés is úszott... Holnap reggel egy rövid menetet azért majd beiktatok, remélem addigra eláll az esõ :-\
Ha 10.én megyünk Vár Turhára, akkor a következõ szabad péntek jul 23. De hétköznap is kimehetünk egyszer, bár akkor nem aludnák kint.
Weekend:
Elõreláthatólag vasárnap reggel megyünk csúszni, így a tekerésbõl (gurulásból ???) most kimaradok.
Aki viszont akar jönni Mogyoródra, az keressen meg!
Aki most nem tud jönni, de jönne, az se aggódjon a Várturha is tartalmaz viziparkot, ugye Para?
Kellemes hétvégét mindenkinek!

Meg a ma esti tekerés is úszott... Holnap reggel egy rövid menetet azért majd beiktatok, remélem addigra eláll az esõ :-\
Ha 10.én megyünk Vár Turhára, akkor a következõ szabad péntek jul 23. De hétköznap is kimehetünk egyszer, bár akkor nem aludnák kint.
Weekend:
Elõreláthatólag vasárnap reggel megyünk csúszni, így a tekerésbõl (gurulásból ???) most kimaradok.
Aki viszont akar jönni Mogyoródra, az keressen meg!
Aki most nem tud jönni, de jönne, az se aggódjon a Várturha is tartalmaz viziparkot, ugye Para?

Kellemes hétvégét mindenkinek!
vendég_Charon_*
Írta 2004. június 25. - 11:13

Ugyan kérem, seggre esnek azok a szúnyogok, ha megpróbálnak leszállni a lábára. ;D ;D ;D 
Mátramarcis topicba valaki.... társulna hozzánk egy lájtos csapattekerésbe?

Mátramarcis topicba valaki.... társulna hozzánk egy lájtos csapattekerésbe?
Írta 2004. június 25. - 11:06

Írta 2004. június 25. - 10:48

Írta 2004. június 24. - 23:58

Valakinek van kedve vasárnap egy kiadós Janihegy,és környékéhez? ugrálás zúzás stb????
Na?
Na?
Írta 2004. június 24. - 21:50