Ja, és ezennel be is telt a szállás! ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. július 29. - 18:03

Írta 2004. július 29. - 18:01

Lensz: Akkor én tutira jelentkezem Tesommal, és Cheesyvel.
Töhát 3 emberke százas, és ha kitalálja a Szegedi bagázs hogy mit akar, akkor õk majd jelentkeznek itt.
Obszidián: Ó te szerencsétlen! Nem szabad tovább öregedni, mert átkerülsz a seniorba.
Töhát 3 emberke százas, és ha kitalálja a Szegedi bagázs hogy mit akar, akkor õk majd jelentkeznek itt.
Obszidián: Ó te szerencsétlen! Nem szabad tovább öregedni, mert átkerülsz a seniorba.

Írta 2004. július 29. - 15:59

És még csak 21? Akkor gyorsan még sok-sok boldog szülinapot kívánok! ;D
Vérmacsak ? ;D Bár az kandúr, de a Srek2 (én is megnéztem 8) ) Csizmáskandúrja jut eszembe
A Bükkre megyek én is. Persze elfelejtettem regisztrálni, de holnap gyorsan befizetem a lovét, mert határidõ van, ha jól emlékszem. Bár a pénz így csak hétfõre ér oda, de remélem még elfogadják elõnevezésnek.
SSS, hm, momentán nincs otthon bicó, így nem is tudtam volna menni. Hétvégére már jó idõ lesz, gondolom a TTt is megtartják. Jövõ héten pedig már sütögethetjük a pecsenyénket
Vérmacsak ? ;D Bár az kandúr, de a Srek2 (én is megnéztem 8) ) Csizmáskandúrja jut eszembe

A Bükkre megyek én is. Persze elfelejtettem regisztrálni, de holnap gyorsan befizetem a lovét, mert határidõ van, ha jól emlékszem. Bár a pénz így csak hétfõre ér oda, de remélem még elfogadják elõnevezésnek.
SSS, hm, momentán nincs otthon bicó, így nem is tudtam volna menni. Hétvégére már jó idõ lesz, gondolom a TTt is megtartják. Jövõ héten pedig már sütögethetjük a pecsenyénket

Írta 2004. július 29. - 14:23

Ó, tényleg. Boldog szülinapot és sok-sok egészséget neked, Obsidian! 
Charon, még mindig jobb, mint ha vérfarkas lennék!
Na, mindenki nagy örömére akkor a mai SSS elmaradt. Esõnap: majd ha végre felszáradt minden ;D és ismét tûzgyújtási tilalom lesz.
Trifó öccse plussz egy emberrel bejelentkezett, úgyhogy van még három szabad hely.

Charon, még mindig jobb, mint ha vérfarkas lennék!
Na, mindenki nagy örömére akkor a mai SSS elmaradt. Esõnap: majd ha végre felszáradt minden ;D és ismét tûzgyújtási tilalom lesz.
Trifó öccse plussz egy emberrel bejelentkezett, úgyhogy van még három szabad hely.
Írta 2004. július 29. - 13:24

vendég_Charon_*
Írta 2004. július 29. - 09:06

Lensver úgy hízeleg hogy idáig hallom a dorombolását!
Hmm. Nekem ez gyanús. Lensver egy vérmacska..... ;D ;D ;D ;D ;D
Írta 2004. július 29. - 08:42

A szállással kapcsolatosan van egy jó hirem: kapunk 2db 7ágyas szobát, és ha öt-öt ember alszik mindegyikben, még mindig csak 1300ft/fõ-t kell fizetni.
A pontos emberlista pedig:
Era
Ors
Thy
Mellon
Ras
én
Kahlesz+haver
Trifó öcsike
Amar
Szóval, még van 4 embernek hely!
A pontos emberlista pedig:
Era
Ors
Thy
Mellon
Ras
én
Kahlesz+haver
Trifó öcsike
Amar
Szóval, még van 4 embernek hely!
Írta 2004. július 29. - 07:46

Írta 2004. július 29. - 06:48

Írta 2004. július 28. - 21:25

Tényleg, ezt át kéne vennünk még egyszer. Kik is azok, akik jönnek?? Kérlek jelezzetek!
Mellon, teljesen egyetértek veled. Te egy nagyon józan ember vagy. Van mit tanulnom tõled. Amig hozzád hasonló emberekkel megyek sütögetni, úgy érzem, nem történik semmi veszélyes dolog.
Mellon, teljesen egyetértek veled. Te egy nagyon józan ember vagy. Van mit tanulnom tõled. Amig hozzád hasonló emberekkel megyek sütögetni, úgy érzem, nem történik semmi veszélyes dolog.
Írta 2004. július 28. - 18:42

Szevasztok!
Közeleg a Bükkmarci, és elérkezett az idõ, hogy letisztázzuk a szállást.
Lensz megkért rá, hogy aki a Felsõtárkányi szállásra jelentkezett, igazoljon vissza, hogy tudjuk, van e szabad hely.
Közeleg a Bükkmarci, és elérkezett az idõ, hogy letisztázzuk a szállást.
Lensz megkért rá, hogy aki a Felsõtárkányi szállásra jelentkezett, igazoljon vissza, hogy tudjuk, van e szabad hely.
Lehetõség szerint jelentkezne még tesóm, Cheesy, és én.És már le is foglaltam!
Akik már ott alszanak:
Ors
Era
Amar
Aszta
én
van még 2 hely (egy ebbõl fönntartva Mellon-nak, ha szeretné és akarja)
Ár: 1300Ft/éj
hely: Felsõtárkány, Imókõ Üdülõ
Tel.: 36/434-748
ágynemû: van
zuhanyzó: a szobában bent
Puszi mindenkinek!
« Módosítva: Július 13, 12:12 írta lensver »
vendég_Charon_*
Írta 2004. július 28. - 16:19

Írta 2004. július 28. - 16:02

Az értelmetlen, hogy valamikor a hasukra ütnek (mert minden évben ez van), hogy "na
Béla bá, rohadt egy meleg idõnk van, mit szó' má' hzzá?"
"Hú de jó, hogy szósz fijjam, há még nem rendeltük el a tûzgyujtási tilalmat!!!"
Oszt megfújják a trombitát, egyszerre az egész ország területére vállogatás nélkül, majd õsszel valamikor feloldják.
A tilalom most érvényben van vagy sem? Szerinted napalm nélkül most mekkora eséllyel gyújtod fel az erdõt?
Egyforma a kockázata, ha valahol az erdõben csak úgy tüzetrakok, vagy egy kiépített tûzrakóhelyen, forrás mellett teszed uygan ezt?
A szabályokat mindig úgy hozzák, hogy bolond biztos legyen, amennyire lehet. "Ha megticsuk, abbúl nem lesz baj, ha nem ticsuk, és gyün valami barom, akkor mi leszünk a hibásak"
Utálom, hogy egy csomó szabályt így hoznak meg...
Voltam okmányirodában. 1 óra sorbanállás, megnézi mit akarok ad csekket, menjek postára, majd jöjjek vissza, újból 1.5 óra várakozás, és elintézik. Kérdem, nem lehetett volna kirakni, az a nyamvad csekket, és kiírni, mit, hogyan mennyiért stb. Áááá nem lehet, mert úgyis hülyék vagyunk (mi állampolgárok, ügyfelek) és elrontanánk csak, és akkor jöhet a reklamálás stb. plusz munka nekik (hogy én mennyit várok ott az nem számí), és különben is mit akarok, 2 óra (volt az 2.5 is) alatt elintéztem, volt ennél sokkal rosszabb is... Majd le estem a székrõl, próbáltam megvilágosítani pici agyát, hogy a 2 óra az nagyon sok, de nem volt képes ezt felfogni (nem jár minden nap az okmányirodába, csak kibírja, örlüjön, hogy csak ennyi)
.
Ettõl függetlenül néha kicsit tényleg laza a tûzgyujtás, de én mindig körültekintõen szétkapom a tüzet már a vége elött, meg is szoltak érte, hogy még ne oltsam el... mondom még nem oltom, csak a túl nagy darabokat kiszedem, hogy a végén minden égjen el, ami nem, az meg ne izzon, amikor elmegyünk, ha nincs 10 liter víz a tûzoltáshoz.
Holnapi SSS: én nem látom az igazi javulást, de ne leygen igazam.
[2004-07-29]
Hazánkban csütörtökön még marad a borongós, hûvös idõ. Továbbra is sokfelé várható esõ, zápor. A délutáni órákban vékonyodhat el a felhõzet. A Dunántúlon élénk lesz az északnyugati szél. Hajnalban 12, 17 fok várható. A hõmérséklet csúcsértéke 18, 23 fok között alakul. Késõ este 15, 20 fok lesz.
[2004-07-30]
Változóan felhõs lesz az ég, fõleg északkeleten várható esõ, zápor. Élénk, erõs lesz az északnyugati, északi szél. Hajnalban 11, 16 fok várható. A hõmérséklet csúcsértéke 21, 26 fok között alakul.
Áradás a Zemplénben
Béla bá, rohadt egy meleg idõnk van, mit szó' má' hzzá?"
"Hú de jó, hogy szósz fijjam, há még nem rendeltük el a tûzgyujtási tilalmat!!!"
Oszt megfújják a trombitát, egyszerre az egész ország területére vállogatás nélkül, majd õsszel valamikor feloldják.
A tilalom most érvényben van vagy sem? Szerinted napalm nélkül most mekkora eséllyel gyújtod fel az erdõt?
Egyforma a kockázata, ha valahol az erdõben csak úgy tüzetrakok, vagy egy kiépített tûzrakóhelyen, forrás mellett teszed uygan ezt?
A szabályokat mindig úgy hozzák, hogy bolond biztos legyen, amennyire lehet. "Ha megticsuk, abbúl nem lesz baj, ha nem ticsuk, és gyün valami barom, akkor mi leszünk a hibásak"
Utálom, hogy egy csomó szabályt így hoznak meg...
Voltam okmányirodában. 1 óra sorbanállás, megnézi mit akarok ad csekket, menjek postára, majd jöjjek vissza, újból 1.5 óra várakozás, és elintézik. Kérdem, nem lehetett volna kirakni, az a nyamvad csekket, és kiírni, mit, hogyan mennyiért stb. Áááá nem lehet, mert úgyis hülyék vagyunk (mi állampolgárok, ügyfelek) és elrontanánk csak, és akkor jöhet a reklamálás stb. plusz munka nekik (hogy én mennyit várok ott az nem számí), és különben is mit akarok, 2 óra (volt az 2.5 is) alatt elintéztem, volt ennél sokkal rosszabb is... Majd le estem a székrõl, próbáltam megvilágosítani pici agyát, hogy a 2 óra az nagyon sok, de nem volt képes ezt felfogni (nem jár minden nap az okmányirodába, csak kibírja, örlüjön, hogy csak ennyi)
.
Ettõl függetlenül néha kicsit tényleg laza a tûzgyujtás, de én mindig körültekintõen szétkapom a tüzet már a vége elött, meg is szoltak érte, hogy még ne oltsam el... mondom még nem oltom, csak a túl nagy darabokat kiszedem, hogy a végén minden égjen el, ami nem, az meg ne izzon, amikor elmegyünk, ha nincs 10 liter víz a tûzoltáshoz.
Holnapi SSS: én nem látom az igazi javulást, de ne leygen igazam.
[2004-07-29]
Hazánkban csütörtökön még marad a borongós, hûvös idõ. Továbbra is sokfelé várható esõ, zápor. A délutáni órákban vékonyodhat el a felhõzet. A Dunántúlon élénk lesz az északnyugati szél. Hajnalban 12, 17 fok várható. A hõmérséklet csúcsértéke 18, 23 fok között alakul. Késõ este 15, 20 fok lesz.
[2004-07-30]
Változóan felhõs lesz az ég, fõleg északkeleten várható esõ, zápor. Élénk, erõs lesz az északnyugati, északi szél. Hajnalban 11, 16 fok várható. A hõmérséklet csúcsértéke 21, 26 fok között alakul.
Áradás a Zemplénben
vendég_Charon_*
Írta 2004. július 28. - 15:20

...de vannak "értelmes", meg "értelmetlen" szabályok.
Szerinted értelmetlen szabály az, hogy van olyan, hogy tûzgyújtási tilalom?
??? >

Írta 2004. július 28. - 14:04

nahátakkor kérjetek iraktól olajat, oszt gyújtsatok tüzet a nedves erdõben ;D
Írta 2004. július 28. - 10:39

Charon, nem semmi a link, amit beirtál, de ez még sokkal durvább: http://index.hu/poli...fold/abomb8290/
igen, és iraknak is tömegpusztító fegyverei vannak.
(meg sok olaja :

Írta 2004. július 28. - 09:41

Nedves fából tüzet gerjeszteni???
Hát....... szerintem akkora füstje lesz, hogy mielõtt begyullad már kint lesznek a tûzoltók.
Szvsz halott ügy, a papír hamar elég, a fa meg nem fog meggyulladni.
Hát....... szerintem akkora füstje lesz, hogy mielõtt begyullad már kint lesznek a tûzoltók.
Szvsz halott ügy, a papír hamar elég, a fa meg nem fog meggyulladni.
Írta 2004. július 27. - 23:18

Úgy láttam az elõrejelzésekben, hogy holnap lesz az utolsó esõs nap és csüti reggeltõl melegedés és napsütés várható. Szóval, ha már csak holnap esik, és csütörtökön nem, én kint alszom szerintem. Igaz, nedves lesz még a környék. Az ebben jártasakat kérdezném, hogy mennyi papirt kell vinni ahhoz, hogy jó tüzet tudjunk gerjeszteni nedves fából?
Írta 2004. július 27. - 15:09

Charon, nem semmi a link, amit beirtál, de ez még sokkal durvább: http://index.hu/poli...fold/abomb8290/
Írta 2004. július 27. - 10:19

Mellon: a teló az Mozo R500. És a plusz 10 centi majdnem maradéktalanul megjelenik még az elsõ monoblokknál. Amivel nem számoltam, az egyrészt a Mozo extra beépítési hossza (150mm-t mozgó villát is lehet kapni ugyanilyen hosszban) másrészt a váz geometriája, ami a jelek szerint hagyományos merevvillához lett kitalálva.
Rave: Tûz... Nos, de. Gáz. Vigyázunk nagyon.
A tandem az este a lehetõségekhet képest elkészült, ma este fogjuk lecipelni és kipróbálni (hacsak nem zuhog nagyon az esõ). Az igazi teszt hétvégén lesz, körbe akarjuk tekerni a Balatont. (halom szerszám a táskában, mert ugye fõ a bizalom)
Para: én is kipróbáltam a medvédet egy körre, tõled se fogjuk megtagadni a teszt lehetõségét
Tudtok olyanról, hogy hol lehet szerezni 210cm hosszú fékcsövet dot3-as olajhoz??? (SRAM 9.0 hidra) Nagyon kellene, mert így csak elsõ fék van.
--Trifo
Rave: Tûz... Nos, de. Gáz. Vigyázunk nagyon.
A tandem az este a lehetõségekhet képest elkészült, ma este fogjuk lecipelni és kipróbálni (hacsak nem zuhog nagyon az esõ). Az igazi teszt hétvégén lesz, körbe akarjuk tekerni a Balatont. (halom szerszám a táskában, mert ugye fõ a bizalom)

Para: én is kipróbáltam a medvédet egy körre, tõled se fogjuk megtagadni a teszt lehetõségét

Tudtok olyanról, hogy hol lehet szerezni 210cm hosszú fékcsövet dot3-as olajhoz??? (SRAM 9.0 hidra) Nagyon kellene, mert így csak elsõ fék van.
--Trifo