Köszi everibodri a Börzsönyi túrát. Jól éreztem magam és el is fáradtam. Hát igen: ... van még mit fejlõdni... Bocsi a sültkruplis várakozásért de idõben megrendeltük csak az igen kedves személyzet elfelejtkezett rólunk, így késõn kaptuk meg és Q-a forró és olajos volt. Végül is hazafelé mi is vonattal mentünk mert ránkszakadt az ég és beijedtünk, s ott találkoztunk a többiekkel.
Lens: Köszi a szervezést. Gyors, precíz, informatív és látványos, ez igen!!!!!!!!!
Üdv: roobi
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2002. október 28. - 19:12

Írta 2002. október 28. - 18:18

Én is nagyon élveztem a napot, és köszönöm nektek, Koga, Sanya, Bors, Mellon, Zed, Aszta, Pixel, Tyito, Cheesy, Oszkár, Gábor, Kahlesz, Mrc, Mano, Trifo, Anak,Roobi és barátja és Pter, hogy eljöttetek!
Szívesen mentem. Kár, hogy hazafelé akkorát pereceltem, hogy 2 autós megállt lett-e valami bajom

Nekik is meg a JóIstennek is köszönöm szépen a segítséget.Meg Trifónak, hogy nem röhögött ki

Bajom nem lett.
Írta 2002. október 28. - 17:41

Koszi mindenkinek a vasarnapi Borzsonyturat, jo moka volt !!!
Kulon koszonet Manonak es Lensvernek a kenoanyagokert, igy siman elmentem hazaig a felholt kozepcsapagyal. (Ma ment szervizbe a gep, kap szep uj csapagyat
)
cheesy: jok a kepek!
Kulon koszonet Manonak es Lensvernek a kenoanyagokert, igy siman elmentem hazaig a felholt kozepcsapagyal. (Ma ment szervizbe a gep, kap szep uj csapagyat

cheesy: jok a kepek!
Írta 2002. október 28. - 17:41

wooooooow... jó akép... mondhatni ÉN IS ÉN IS! ;D
lens: megkaptad az anyagot?
lens: megkaptad az anyagot?
Írta 2002. október 28. - 16:42

A hétvégén néha igy néztünk ki, amikor libasorban vonultunk az ösvényeken, csak épp az a különbség, hogy nem egy ember alkotta a libasort! ;D
Ezt nézzétek: http://www.petefager.../idiot_pano.jpg
Ezt nézzétek: http://www.petefager.../idiot_pano.jpg
Írta 2002. október 28. - 15:45

Írta 2002. október 28. - 15:36

Írta 2002. október 28. - 15:35

Tyitó! Sohasem tudom megnyitni, amit te fölraksz. Benéztem a tar-os fiókodba, de ott csak két képet látok rólad, amint átgázolsz valami patakon.!! :'(
Ja, kissfish, Manónak hirtelen mégiscsak jó lett a vasárnap! Tudod, van úgy, hogy hirtelen megváltozik az ember dolga, programja. ;D
Ja, kissfish, Manónak hirtelen mégiscsak jó lett a vasárnap! Tudod, van úgy, hogy hirtelen megváltozik az ember dolga, programja. ;D

Írta 2002. október 28. - 15:08

Írta 2002. október 28. - 13:59

OFF:
A tegnapi "hernyózás" után szabadon:
http://kep.tar.hu/ta.../pic1447691.wmv
Annyi különbséggel,hogy NEM Én tettem oda. ;D
Tyito
A tegnapi "hernyózás" után szabadon:
http://kep.tar.hu/ta.../pic1447691.wmv
Annyi különbséggel,hogy NEM Én tettem oda. ;D
Tyito
Írta 2002. október 28. - 13:04

Jo lett volna a hetvegi tekeres,ha lett volna erom,igy leginkabb kinszenvedes volt,legalabbis az emelkedos resze,de a hangulat,es foleg a DH-k... ;D
Írta 2002. október 28. - 12:40

Sziasztok!
Örölök, hogy ilyen jó volt a 7végi tekergõzés
De most én itt valamit nagyon nem értek :-/ a manó , a mikor találkoztunk kimondottan megkért, hogy szóljak nektek, hogy nem tud menni a 7végi tekerésre, most pedig látom, hogy ... ???
Na mind1 ;D
üdv
fish
Örölök, hogy ilyen jó volt a 7végi tekergõzés

Na mind1 ;D
üdv
fish
Írta 2002. október 28. - 12:36

Ras koma!
a reggeli vonathoz hogy állsz?
Megtudod oldani?
Ez ügyben megy PRIVI!
Cs&H........... 8)
a reggeli vonathoz hogy állsz?
Megtudod oldani?
Ez ügyben megy PRIVI!
Cs&H........... 8)
Írta 2002. október 28. - 11:50

vazz geci máv... persze hogy pont a reggeli vonat nincs hétvégépn...
amúgysztem is a szombat lenne jobb
amúgysztem is a szombat lenne jobb
Írta 2002. október 28. - 11:13

Cheesy: szvsz szombat jobb, de ami a többségnek jobb...
induljunk ki a szombatból... ebbõl lehet alkudni
Üdv, PéeF
induljunk ki a szombatból... ebbõl lehet alkudni

Üdv, PéeF
Írta 2002. október 28. - 11:10

Hi,
A Börzsönyi képek itt találhatók. Nem lett sok, mert kicsi memória kártyát vittem.
http://kep.tar.hu/ch...ml?aid=27538210
Para: Szombat v vasárnap?
A Börzsönyi képek itt találhatók. Nem lett sok, mert kicsi memória kártyát vittem.
http://kep.tar.hu/ch...ml?aid=27538210
Para: Szombat v vasárnap?
Írta 2002. október 28. - 11:02

és akkor gyorsan itt vannak a vonatok:
Bp. --> Gyöngyös
6:05 --- 7:33
8:05 --- 9:41
Gyöngyös --> Bp.
15:59 --- 17:32
18:02 --- 19:57
19:59 --- 21:32
a 33%os jegy ára oda&vissza 1.032,-
8)
Bp. --> Gyöngyös
6:05 --- 7:33
8:05 --- 9:41
Gyöngyös --> Bp.
15:59 --- 17:32
18:02 --- 19:57
19:59 --- 21:32
a 33%os jegy ára oda&vissza 1.032,-
8)
Írta 2002. október 28. - 11:00

hát nekem a legkorábbi érkezésem Bpre az 7 óra a délibe, onnan kell még egy fél óra a keletibe szal ez így nekem pont passzentos lenne... és akkor gyöngyösig vonatozunk?
Írta 2002. október 28. - 10:54

Ahoy!
Ras: jó lenne mihamarabb(persze normális értelemben) indulni...
Szerintem a Keletibõl 8:05kor induló vonattal kéne indulni, mert akkor uszkve 11re érünk fel Mátraházára!
Szóval már így is oda a d.e. ... (szívem szerint eggyel hamarabbival mennék :-/ )
Visszaútra lehetõségek 4, 6, és 8óra körül... Pontosítást még ma nyomok ide...
csõváz és hátszél...
Joghurt legyen veletek, Paraferee voltam
Ras: jó lenne mihamarabb(persze normális értelemben) indulni...
Szerintem a Keletibõl 8:05kor induló vonattal kéne indulni, mert akkor uszkve 11re érünk fel Mátraházára!
Szóval már így is oda a d.e. ... (szívem szerint eggyel hamarabbival mennék :-/ )
Visszaútra lehetõségek 4, 6, és 8óra körül... Pontosítást még ma nyomok ide...
csõváz és hátszél...
Joghurt legyen veletek, Paraferee voltam
Írta 2002. október 28. - 10:36

Ras, én is sajnálom, hogy nem tudtál hozzánk csatlakozni!
Következô TT kiirás:
PIROS 85 November 2.
Csillaghegy - Nagy-Kevély - Kevély-nyereg - Majdán-nyereg - Csobánka- Csikóváraljai elág.- Tölgyikrek - Király-kút - Dömös - Szakó-nyereg -Dobogóko´´ - Pilisszentkereszt - Magas-hegyi-nyereg - Pilisszántó széle - Csévi-nyereg - Iluska-forrás - Kopár Csárda - Pilisszentiván - Hosszú-árok Nagy-Szénási-Emlékfal -Nagykovácsi - Vörös-pocsolya - Hárs-hegyi-körút Szépjuhászné - János-hegy - Makkosmária -Budaörs
Indulási hely: Csillaghegy, HÉV megálló, az Orvosi rendelo´´ elo´´tt
idô: 7.00óra dij: 800 Ft/fo´´ táv: 87,14 km szk.:3210 m
Ezt csak azért mertem most közzétenni, mert az elôbb beszéltem a szervezôkkel és azt mondták, hogy biciklisek is mehetnek, max.8-an (Kb.), és ha nem végigszáguldják a pontokat, mert ellenôrzôpontok nem lesznek hamarabb nyitva. Tehát pl. Nagykoviba du.3-nál elôbb érni nem szabad. De szerintem úgysem érnénk. ;D Most már csak a korai keléssel van bajom, a többi jól néz ki.
A túra azonban, ha megnézitek, milyen helyeken megy át, igencsak szivós lesz, tehát sok erô meg kitartás szükséges hozzá!
Következô TT kiirás:
PIROS 85 November 2.
Csillaghegy - Nagy-Kevély - Kevély-nyereg - Majdán-nyereg - Csobánka- Csikóváraljai elág.- Tölgyikrek - Király-kút - Dömös - Szakó-nyereg -Dobogóko´´ - Pilisszentkereszt - Magas-hegyi-nyereg - Pilisszántó széle - Csévi-nyereg - Iluska-forrás - Kopár Csárda - Pilisszentiván - Hosszú-árok Nagy-Szénási-Emlékfal -Nagykovácsi - Vörös-pocsolya - Hárs-hegyi-körút Szépjuhászné - János-hegy - Makkosmária -Budaörs
Indulási hely: Csillaghegy, HÉV megálló, az Orvosi rendelo´´ elo´´tt
idô: 7.00óra dij: 800 Ft/fo´´ táv: 87,14 km szk.:3210 m
Ezt csak azért mertem most közzétenni, mert az elôbb beszéltem a szervezôkkel és azt mondták, hogy biciklisek is mehetnek, max.8-an (Kb.), és ha nem végigszáguldják a pontokat, mert ellenôrzôpontok nem lesznek hamarabb nyitva. Tehát pl. Nagykoviba du.3-nál elôbb érni nem szabad. De szerintem úgysem érnénk. ;D Most már csak a korai keléssel van bajom, a többi jól néz ki.
A túra azonban, ha megnézitek, milyen helyeken megy át, igencsak szivós lesz, tehát sok erô meg kitartás szükséges hozzá!