Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Csibe

Csibe

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Lusta disznók  :)!

Mi bezzeg tegnap kinn voltunk Beggel a királydombon. Egyébként Aszta: Tudom ,hogyan lehet eltüntetni azt a nagy feketeséget az SPD cipõd belsõ felérõl. Körömkefe ,melegvíz, szappan. Ma én is ezt csináltam ugyanis tegnap az én velúr BK cipõmet is megfogta a hajtókar. Én le tudtam szedni. Próbáld ki te is. Mikor mentek legközelebb a király dombra?

............................Csibe.......................

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Párduc: egyszer majd megyek urbannightozni, mert érdekel a dolog, de nem ma. Már más van kitalálva.

AsztA

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Ma nem lesz "nightride"?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Trifó: a budapesti szekció szombaton a 6:25-ös vonattal indul Várpalotára. Ez azt jelenti, hogy 6-kor találkozunk a Déli jegypénztára elôtt.
Nem sokan jönnek egyelôre: Aszta, én, (talán Pixel?), Thommey.

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Révi, Findli? Vasárnap jövésileg?

AsztA

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Para:
Ha lenne egy tartalék hátsó váltóm, meg a kerekem is közelítene legalább egy kicsit a kör formához, biz'isten mennék veled! De, így hogy nincs szinte semmi mûködõképes a bikeon ez igencsak keresztbetesz...   :'( :'( :'( Pedig a Kékesig meg sem álltam volna!  ;)

Mindenki:
Tekerjetek jól!  ;D Én most kivonom magam hivatalosan is az esõcsinálás alól, de ne reménykedjetek, a DM-re teljes erõvel bevetem magam!  ;)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Én mennék a Tési dologra. Hogy is van az egészen pontosan? Meg mennék vasárnap is, de az majd kiderül. Végülis mindegy, csak forogjon a kerék :)

Karen: én is mentem volna a dombhoz, de ott aludt a bringám a KerékVárban. Most megyek érte. Aztán irány a HHH talán. De ez még nem 100%. Valaki csatlakozna különben?

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Para, nem értem, hogy mért gond az, ha a Rombolóval jelensz meg. Legalább kevesebben fognak zajongani körülöttünk. Nálunk meg lesz olaj,és ha zavar, akkor össze-vissza fogunk kenni, mig van hang. ;) A Tési-fennsik egyébként a Bakony-déli része.

Hát ezek szerint akkor nem jön össze ezen a hétvégén a közös tekerés. De mi is fogunk neked kiabálni Tésrôl!

Csô és hát be wid ju!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Sziasztok!

lensver: nagyon szívesen mennék(ööö... hova is?  ::) ) de attól félek ha megjelennék a rombolóm jelenlegi állapotával, pontosabban hangszintjével, hamar üres lenne a "pálya"....  :(
[úgy fest, hogy most hangosabb vagyok mint egy RÁBA STEIGER tavaszi nagy szántáskor félméteres sárból kifele küszködve...  :P persze csak ha tekerek... ;) )

Na mind1...
Majd Gondolok rátok!  :D és jóóóóóóóóóóó nagyot kajabálok Nektek Galyatetõrõl arra(merre is akkor?)  ;D

PUSSZ és CSÕ mindenkinek!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
TÚRAKIÍRÁS vasárnapra:

találkozás az északi-összekötô hid (sose tudom a rövidítését ennek >:() budai részén a kis hidnál.
idô: 10:00
irány: helyben eldöntjük
táv: kb. 62.356 km  ;D
idôhossz: kb. 16h-ig
szintk.: 500-1000m
elmarad: esô esetén

Feltöltött kép

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ja igen, Karen, én tegnap tényleg lusta voltam, és ugra-bugra helyett inkább elmentem suliba és ott ültem este negyed9-ig!  ;D

Aszta, hát igen, Tési-fennsik nekem is csábitóbb. Még megvárjuk, mit szól Thommey, és akkor döntünk. De ASzta, ne mondj oszolj-t, inkább menjünk rövidebb távot, csak gyere te is. :)

Ja, tar-hiányos arcok: Anak Szilvásos képeit felraktam a szokásos helyre a webshots-on! Meg  ITT is vannak képek az Mt-rôl, jobb oldalt, a Caprine fesztivál linkjében. Ugyanott megtekinthetôk infók a Zalaegerszegi XC versenyrôl!

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Karen: exkjúzmí milédi, de én fél hatkor odanéztem, és légüres teret láttam a domb tetején. Ezek után hazafelé vettem az irányt.

Hát, így jártunk...

Én szombaton inkább Tésizni mennék, de ha a többség Parával megy tekerni, akkor asszem otthom maradok pihenni. Megint 150km-be tuti megmurdelnék. Már hetek óta 4-5 órákat alszom. Zzzzz...

AsztA

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mi is imádunk téged, Karen-topiclakó!  :P

Para, végülis lenne kedvem hozzá, csábit a távolság és a slick gumi, csak szombaton van a Tési TT. De ha a többiek is csatlakozni akarnak hozzád, akkor megyek én is. Tehát döntsön a többség! Gondolok itt Asztára, Thommey-ra, Pixelre, egyéb vállalkozó kedvûekre. De van itt más megoldás is: Para, nem jössz te velünk el tésizni? Végig terep...

Aszta: jó a szöveged!  ;D ;D
Párcuc, hogy ki a felelôs a szélért? Hát persze, hogy Charon. Ô most már minden rosszért a felelôs: bármi is történik ôrajta lehet kitölteni a bosszúnkat! Na nem, most csak viccelek. Ô szerencsére csak az esôért felel, és köszi Charon, most egy jót tudtam tekerni a  HHH-n! Odafönt találkoztam egy sráccal, akik elvesztette a társait. Kiderült, hogy Gyôrbôl jött és a DM-re készülnek. Teljesen tanácstalan volt, hogy merre is menjen. Kérdezte, hogy nem-e ismerem a Pisztácia nevû taxist, mert hogy azzal ment el tekerni ma reggel.  ;D ;D Na mondom nem. Már egy tiz perce, hogy ott ácsorogtunk, mikor szerencsére megjöttek a haverjai. Ez az eset még jobban eszembe juttatta azt,  hogy teljes erôvel kéne most már készülni a DM-re.

Más: akárki is a Szél Istene, köszönet neki. Ugyanis végre, végre valahára el tudtam kapni az ablakom elôtt növô fát, és letörtem az egész tetejét. Igy most újra látom a hegyeket! Jippiiii! Ez eme óriási nagy szél nélkül nem valósulhatott volna meg!  ;D

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Halihó!!!

Lusta dögök!!!!!!  >:( >:(  ;DSenki se jött ki tegnap Királydombra!! Begbie volt ott meg Csibe, én csak néztem õket, merthogy drága öcsém elvitte a lakáskulcsot, nem jutottam be a bringáért.  :'(
 Beg mondta, hogy hívta Rave-et, de éppen aludt... No comment  ;D
Hétvégén megyek megint a Bükkbe!!!!! Bebebeeee  8) 8) 8)

:-* :-* Imádlak Titeket topiclakók!!!
Karen

Anak

Anak

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Hali!

A képeket felraktam a www.tar.hu/anak oldalra.
Most csak ennyi. Nincs sok idõm munka közben fórumozni. :(  A többi a Szilvásvárad Mar. topicban.

Hétvégén lesz tekerés?

Anak

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy...

Mivel itt vannak a legtöbben tekerõmanók ;) így ide is írom:

szombaton egy 160-170kmes nagyon fincsi kis távot szeretnék tekerni a következõ útvonalon: Gödöllõ ---> Hatvan ---> Gyöngyös ---> Mátraháza ---> Galyatetõ ---> Pásztó ---> Veresegyháza ---> Gödöllõ

Elméletileg végig aszfalton, de ha erõmbõl telik, lehet, hogy Bagolyirtásnál letérek egy kellemesnek tûnõ 4-6km hosszú ösvényrre, mely egy hegy gerincen fut végig, majd le Pásztó alá...

Hogy miért is írom ezt?
Elõször is mert úúúúúúúúúúúútálok egyedül tekerni, másodszor meg nagyon úúúúúúúúúútálok egyedül tekerni... szóval, ha van valaki, akinek kedve és ideje lenne csatlakozni egy hümériai barbárhoz...izé..ööö...ez most nem az a sztori... ;D szal hozzám, az JELENTKEZZEN!
Csõváz és Joghurt legyen Velünk... mert ha szõlõcukor nincs, jó a joghurt is! ;D
Paraferee voltam

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nézzetek át a MonddMag-be a Hejesírás topicba!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
AsztA: lefárAsztAsz. Most mehetek még egy kávé'.

--Trifo

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Mégsem  ;D:

"Mikor fúj a szembeszél,
a száj hallgat, a szem beszél."
       /Somlai/

AsztA

aszta