Ginger: ismétlem magamat, már sokadszor, de megint azt mondom: [glow=red,2,300]HAJRÁ!!![/glow]
Félni tényleg nincs mitõl, bár ahogy Templar kolléga mondta ez különben sem szokásod. Idõ van dögivel, térképet, csokit meg vizet vinni kell. Pont. Na meg nem árt egy társaság, akik lelkesítenek és megoldják a mûszaki problémákat, ha adódnak
Na megyek én is! ;D
És én fogok meghalni azt hiszem! ;D
szóval hajnalok hajnalán én is ott leszek a keletiben!
Nem gyenge túrácska lesz!
És ne féltsétek már Ginger hiszen lenyomta a Tm és a SzM-t is !
Charon: a második nap nem a meghalás miatt érdekes, csak hát szombat este meg vasárnap nehéz visszavinni a bringát. De azt éppen meg lehetne oldani, hogy az idõ ne vesszen kárba.
Különben én komolyan mondtam ezt a tandem dolgot. Engem nagyon érdekel!
Ez a topic annyira fejlôdik, hogy csak most vettem észre, hogy van már 8. lap is. Most már látom, mennyit folyik a téma errôl a szombati tekerésrôl. No,hát gyûljünk akkor egypáran. Nekem a vonat teljesen ok, bár ez a 6.35 kissé nagyon korán van! Nem lehetne egyel késôbbit találni? Amire gondolok: [Keletibôl indul: 7:05-kor odaér 7:36-kor][Keletibôl indul:7:35-kor, ott van 8:17kor]Vagy, ez a legjobb: Keletibôl 8:05-kor és érkezik 8:35-kor.
Szóval ezek szimpibbek, mint az elôzô! Baj, ha 8:30kor kelünk útnak?
oks.
A behalást pedig én produkálom, még indulás nélkül.
Mivel csak elsõ kerekem van jelen pill és nincs láncs meg váltó sem, azért még mehetek?
Csináljunk tandemet!
Elvben benne vagyok én is az aszfaltszaggatós mókában. Feltéve, hogy meglesz az új kerekem. Péntekre igérték a KerékVárban. (20 ropi majdnem, a fenébe).
nevezhetjük az elsõ PEK(Para-féle Edzõ Kör) Maratonnak is... ;D
belehalni??
ugyan már... az az Én resziortom lesz...
HÉV: no igen... nagyon szívesen mondanám, hogy "ááá..! nemkell HÉVezni, mert itt, meg itt jöttök, és akkor ide értek...", de marhára nem ismerem még erre a járást...
És gondolom olyan 7-8körül kellene indulni... vagy nem jól gondolom? :