Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szasz Trifó, most értünk haza a BMFT-röl, ami bár számunkra rövidre sikerült, de azért nagyon élveztük. Kár, hogy nem jöttél!

A vasárnapi dolog a következöképpen lesz:  8-kor találkozunk az UVH-nál  (Újpesti Városi Összekötö Hid) budai hidföjénél, nos ott, ahol mindig is.
Útirány: Hosszúhegy- Pilistetö - Sasfészek túrista ház- P.szentlélek feletti erdöség - Dobogó
Vagy valami ilyesmi.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Dzsííííííí. de szépen megújult a topic :)

AsztA: Kedden este könnyen lehet, hogy én voltam. Mentem nagyon hazafele...

Karen: sajnos az emlitett Paprét elmaradt akut sörfogyasztás okán  :) De ez nem jelenti azt, hogy soha többet

Hogy is lesz ez a vasárnapi dolog????

És végül még egy kis büszkélkedés: vettem hátizsákot: RP Bani 25. Még barátkozom vele, de reményeim szerint jó lesz elõbb-utóbb. Holnap lesz aláizzasztós teszt :)

--Trifo

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
hali

Létrás ide vagy oda, de vasárnap azért megyünk tekerni!
Úgyhogy akit érdekel, az 8-kor legyen az összekötõnél, a budai oldalon.

na  :-* :-*

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ha a fenti linkre gondolsz, azt igen, el tudom erni.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Kiscell 60 MTB útvonal a lap alján
Majd rakok fel térképet valahova.
(Lensver: Te el tudod érni?)

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Karen: Május 5 és azt hiszem a Maratonok 2002 topicban van bõvebb info! Ha jól emlékszem Sátoraljaújhelyrõl indul!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Karen: Kiscell60 április27. Budáról megy át Pilisbe.
Zemplén máj.5 v.6. De erröl nagyon részletes leírást találsz a Megmozdulasban.

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Ja, még vmi, semmit nem tudok a Kiscell 60-ról meg a Zemplénrõl se, világosítsatok fel, légyszike!

Köfke!

Karen

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
AsztA:
ma megettük a csokidat trifoval meg Gáborral, de veszk Neked!  ;) Muszáj volt , mert már rosszul voltam az éhségtõl.
Puszillak!
Meg mindenkit!

Karen

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
MINDENKI!!!!!

trifo azt mondta, holnap talán felmegy Pap r-tre 5 után, akit érdekel õt csörgesse meg, vagy talán még engem, bár engem is õ hív majd, ha megy.

Puszka!

Karen

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Lensver: MOST NÉZTEM MEG A KÉPEKET, ÉS RÁ KELLETT JÖNNÖM, HOGY ÉN AZT A MONTIS LÁNYT ISMEREM! EGYÜTT DOLGOZTAM VELE, MÉG BRINGÁZTUNK IS EGYÜTT! a többit priviben! :-* :-* :-*

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Akik nem vesznek részt a létrási bulin, nem akarnak jönni vasárnap a Pilisbe?

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
sajna thommey nem, de majd ti meséltek, akik mennek.

Köszi Lensver, eddig nem is hallottam róla, hogy ilyen klassz hely van fent ;D ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mivel valakik azzal vádoltak,hogy ez a topik olyan, mintha valakinek a magánlevelezésébe pillantanának bele, ezért most MINDEN KEDVES FÓRUMOS TÁRSAMNAK szeretném ajánlani a HHH tetején lévö büfét, ami este tizig nyitva van. Mi tegnap este 7 fele értünk fel a csúcsra ( ;D ), és hirtelen úgy éreztük, hogy egy meleg zugban szeretnénk pihenni egy kicsit. Reménykedve zúztunk le a rövid köves lejtön,ami a büfés házhoz vezet, és yesss, nyitva volt! (bár az ajtót úgy kellett belülröl kinyitni) Fogadtatás kedves, bicóbarátok odaültek mellénk, teát iszogattunk (mondjuk azon kivül más nem is volt).
Szerintem érdemes benézni! :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lensver:
Pedig nem is rosszak!
Csak a "Lens" flare-en kerestelek...  ;) ;D ;D ;D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Na halihó:)
Kicsit meglepett ez a nagy váltás :o
Findli,Lensver: kár,hogy nem lesztek ott Létráson :'(
Üdv:Thommey

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kérlek ezt legközelebb magánba, jó?  :o  >:( >:(

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Lensver, Aszta!
Feltettem pár képet a jobban sikerültek közül a mai (már tegnapi) tekerésrõl, itten ni:
http://kep.tar.hu/ex...ml?aid=27520351

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Látom eléggé felkavartam a kedélyeket az "idegenek" kijelentéssel. Nos, ha ti valóban úgy gondolkodtok, hogy aki ide a fórumra ír, az már nem lehet idegen, akkor rögtön közelebb kerültetek a szivemhez!  :D Ezzel máris szimpibb ez a hely. De gondolhatjátok is, hogy ha már egyszer beirogatok ide, akkor azt nem utálatból teszem.
Az idegen szót értsétek úgy, hogy ismeretlen, mert valóban nem ismerjük egymást. Mégsem írhattam kebelpajtást, nem?  ;D
Ha bárkinek a lelkébe tapostam ezzel a kifejezéssel, akkor elnézést kérek töle!
De meg kell értenetek, hogy nekem az nem olyan magától értetödö, hogy ezidáig sosem látott emberek közé merészkedjek teljesen egyedül! Mégha velem tartana a (nem létezö) bátyám, vagy a barátnöm, de erröl most nincs szó.

A következöre már biztosan jövünk. Addig is, páran találkozunk a teljesitménytúrákon  és maratonokon. Az se kutya.

Mindenkinek élményekben dús hétvégét kívánok!

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
legalábbis én sajnálom ;)