Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

Anak

Anak

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Sziasztok!

Findli: Én benne vagyok egy tekerésben jövõ szerdán, remélem a többiek is. Persze csak ha esik. ;) :)  Na jó, inkább legyen ragyogó napsütés.

Szombaton dolgozom, így nem tudok menni, :'( de vasárnap megnézem a versenyt. (Pilis-kupa) Részt nem veszek rajta, bár ez még változhat. ;D

AsztA: Még nem olvastam az esés történetét, de jobbulást!

Jön valaki Gyõrbe Május 3-4.-én a maratonra?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lányok-fiúk!

Lökjetek hanyatt, de most szombaton szakadni fog, vagy nem? Genya idõben jöttök Kiscellre? Egyelõre elszánt vagyok, mert jelentkeznek az elvonási tünetek. Tegnap voltam oylan állat, hogy 20 kömöperórát mutatott a macskaszem felfele a ehlyi terepen. aésgdjnéésndioavéijfnáeséoéivnaf

Uff! Bezséltem.  ;) ;D

Posztszkriptum:
Ugye érdekelne mindenkit a DM elõtti héten egy baráti cc-verseny nálunk? Még Karen öccse is kiugrálhatná magát a "szuperbiztonságos" épített ugratóinkon.  ;D
Készül a hónaljlap, meg digizem a tavalyi versenyt is.

Sisak! Böfff!  ;) :D ;D ;D ;D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Tegnap este-éjjel Paprét Karennel... Az edõ csendje, a csend békéje, az árnyékok az úton... Egyszerûen szép volt. Szerintem legalábbis. Állatokkal is találkoztunk. Az erdõben futott mellettünk valami elég hosszan - szerintem róka volt.

Fent a réten öltözködés, csokievés. Induláskor kerékbõl sziszegés hallás - utána anyázás csendben. Van egy kis lik az elsõmben, de nem vészes...

Lefelé lilára fagyás, melegedni megállás. Holdban gyönyörködés, útmenti szakadékba majdnem leugrás. Persze mindezt tök sötétben, úgy este 10 körül.

Nos, én rettenetesen élveztem, Karen meg majd leírja a saját tapasztalatait az erdõben látott szörnyseregrõl.

Én nem voltam még Papréten éjjel, de azt hiszem, hogy ezután leszek még. Csak talán egy kicsit több ruhával felszerelkezve...

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát ASzta, csak egyet tudok erre mondani: jó kis párost alkottok ti az Ádámmal! Ilyen mutatványt csinálni! Legalább látta is valaki, vagy teljes izoláltságban történt az eset?

Szegénykék jól össze-vissza sérültetek. Ha ennyire fáj, szerintem minél hamarabb menj el orvoshoz! Sose lehet tudni, mi történt,föleg, ha még be is lázasodtál utána!  ???
Nem irigyellek, nekem még most is fáj a múltkori eséstöl a könyököm, hát akkor neked milyen durva lesz a helyzeted!
A bringákról nem is irtál,megúszta mind a kettö csodagép?

Kár, hogy nem tudsz jönni Kiscellre, pedig jó móka lesz. Föleg mert úgy tünik, hogy sarat fogunk dagasztani rendesen.

Ja, és most már hamarosan  nekem is lesz rendes bukóm, ami nem lifeg a fejemen, és akkor én is hordani fogom!  ;) Ha már ennyien mondják, hogy kell!  ;D

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
OFF
Ja, és úgy érzem, hogy megérdemeltem az esést, ezért most átadok némi általános életbölcsességet, amit szerintem érdemes megfogadni (nem mintha én oan húde bölcsnek tartanám magam):

Ne legyetek irigyek, és ne akarjátok mások kárát. Azt kapod vissza, amit adsz, de sokszorosan.

Ennek semmi köze az esés technikai részleteihez, es most télleg általános, for life.
ON

Esni nem jó, és emiatt krónikus nembringázásra kényszerülni sem jó.  :( Odafigyelni viszont tök egyszerû.

AsztA.

PS: Bocs az ömlengésért és az OFFért.

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Haller.

Qrva nagyot zúgtunk Adammal, kicsit lerobbantunk. Én lehet hogy nem megyek ezért a szombati Kiscellre  :'( Megláttyuk, holnap hogy leszek. Remélem szombatra rendbejövök.

A részleteket megírom az esõs topikba.

Jóccakát,
the battered AsztA, who's missing a patronizing girlfriend  :'(

PS: Nem olyan súlyos a helyzet, de jól esik sajnáltatni magam.  ;)

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Zöld: biztosan elérhetõ áron lesz...bár nekem mindegy, én megyek. azért megpróbálok szerezni jegyeket, ha sikerül...

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
:'( :'( :'( :'(ilyen jó buli lesz, és én csak az élménybeszámolókat hallgathatom meg :'( :'( :'(

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Szombaton bejártuk a Kiscell apraja-nagyját, hát elég baráti a terep, de mindez nem veszi el a kedvem attól, hogy hétvégén végre egyszer tényleg teljesítsem (6 éve nem bírtam, 2 éve eltévedtem, és kihagytam egy pontot :), remélhetõleg ezúttal defektek, emésztési problémák és izomgörcsrohamok, na meg alattomos sárgödörben eltûnõ elsõkerekek nélkül. Majd valami találkát beszéljünk meg.

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 posts
Háj!

Mennék Pilis CC-re is, de miért nem írják ki a CC versenyeken a távot, vagy szintidõt vagy vmit? Egy kör hosszából nem tudom meg, milyen terhelésre számítsak. Vagy csak nem látok a szememtõl?

:-* Karen

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Üdv

Anak: Idõnként rámjön és akkor nem bírom abbahagyni a gépelést! Már azt is tömörítenem kellett!  ;D

Findli:Koncert? Kihagyhatatlan!!  ;D Remélem megfizethetõ lesz a jegy!

Köszi mindenkinek a jókívánságokat! Ahogy nézem a színeket holnap holnapután a testfestés képek nonfiguratív alkotásai közzé betehetném a térdemet!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Jó tekerést mindenkinek!

Zöld

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

És lassan visszatér az élet és lassan újra vérrel telnek meg az elhaltnak hitt részek. És az elhaltnak hitt részekbõl összeálló ember fogja a szerszámait, hogy a feltámadásnak a kerékpárja is részese lehessen. És tisztí, és csavaroz, és olajoz. Dörzsöl és ken. Ken jú fíl it?

És már csak 10 deka sár maradt a cipõmön a szövetrészek réseibe ékelõdve, és lassan meg is szárad már a lábamon, mert a tegnapi nap nem volt neki elég.

Ami életben tart, az az a gondolat, hogy szombatra egyben kell lenni. Mert hát Kiscell...

És utána valószínûleg kezdõdik az egész elölrõl.

--Trifo

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 posts
Hát csajok!!!!!
Meg fiúk!!!!!

Oltári volt a hétvége!!!!!! Tök jó, hogy azért eljöttetek!!  :)
Mindent megteszek azért, hogy ott lehessek Kiscellen és Zemplénen is!!!!!!

Most csók!  :-* :-* :-*

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Hali!!!

AsztA: JÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!! 8) 8) 8) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Zöld: Minden elismerésem a tied! Jól túlélted, és jobbulást!Manu Chao koncert? Én tuti megyek, bármennyit kell is tanulnom...NEM ÉRDEKEL!!!

Anak: Végre a fórumon, ezaz!!!! :)

Én sajnos nem tudok menni a Kiscell60-ra, se a Zemplénbe, de május 1-én azért szeretnék veletek bringázni. Lécci, menjünk valahova!

Trifo: RP rulez! nekem most kamáslira fáj a fogam!!!!!

Charon: ha megyünk május1, akkor te is jössz, ugye???
Puszi mindenkinek :-* :-* :-

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Zöld akart menni de szombaton 9 és 14 óra között az iskolapadban fogják izzasztani! Ezért igazoltan lesz távol!   ;) Sajnos!  :(

Zemplén május 5 vasárnap!
Ralph, Baliba, Én biztosan megyünk! Azt hiszem Karen is szeretne elindulni!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ha jól tudom, akkor jön Aszta, Manó (leendö fórumos ;D), Charon, és akart jönni Zöld meg Thommez  is. Nekem is jön pár haverom.
De innen a fórumról még sokan mások is jelezték, hogy mennek.

Egyébként, ha nem a jövö héten van a Zemplén Maraton, mehetnénk a Vértesbe!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Lensver: Úgy értem ismerõs. Bár jön velem haver, aki nem fórumos.

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Trifó, eddig úgy néz ki, hogy egy egész tömeg fog menni a Kiscellre. Sokan mondták, hogy jönnek, igy biztosan nem leszel egyedül!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Üdv LátensPéter! Tök jó, hogy bejelentkeztél!
Minden tisztelet a tied, amiért te igen szerény módon két hónapig úgy voltál jelen a Fórumon, hogy csak olvastad, de nem irtál hozzá. Valamelyik Admin erröl beszélt nekem, mikor gyanútlanul elkezdtem hozzászólni.  ;D
Én azonban (kissé talán túl) nagy lelkesedéssel nyomogattam a billentyüzetet továbbra is. De ez van.
Szóval: üdv köreinkben!  :D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Skacok! Hát de na de! Hétvégén Kiscell 60 van, nem? Én a magam részérõl oda mennék. Ki tart velem?

--Trifo