Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 posts
Csáo!!

trifo:
Holnap megyek a János-hegyre Sonka Zsuzsiékkal, 5-tõl van edzése, nem t'om, meddig, de utána mehetünk Paprétre, meg a többi napon is, szóljatok majd!  Az a gáz, nem tudom, mikor jövök legközelebb netre.

Kaptam ma elasztomert a telómba.
Ennyi a jó hír, meg hogy egyre jobban jövök le a hegyrõl, egyébként meg K.O.

Na csók mindenkinek!!

Karen

u.i.: Szavazz Sátoraljaújhelyre!! (Hallgass a szívedre, vagy mi??  ;D)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Basszus! :'( :'( :'(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hali mindenkinek!
Szerdai túránk kiirása a következö:

Tali: 9-kor az újpesti vasúti hid budai részén a pataknál
útiterv: Harsány-lejtö -- Virágos-nyereg -- Rózsika-forrás -- Zsiros-hegy -- Nagy-Szénás -- bringagyorsút Perbál irányába(Sárga jelzésen) -- jeltelen utakon tájbringázás vissza föl Nagykovi irányába --
Innentöl útvonal opcionális, mert lesznek akiknek 2-kor vissza kell fordulniuk. Tehát két-három választás is lehetséges:

1. akinek haza kell mennie Nagykoviból haza
2. mindenki röviditett útvonalon megy a Piroson Petneháza irányába
3. hosszú útvonal: Anna vadászház -- Sóderbánya -- Kopasz erdö -- Piroson Petneháza irányába.
Onnan, akiben van még erö és kitartás, önmagába és bringájába való hit és remény, mehet föl a Jáno-hegyre, és-vagy a Hármasra. Hármason vidám napzárás az MTBSz büféjében.

Aszta, Pixel, Anak mindenképp gyertek! It's gonna be fun. ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Lensver: Szívesen csatlakoznék lazább tekerésekhez. Már barátkoztam a gondolattal, de egy nagyobb bajból mostanra gyógyultam fel úgy-ahogy. Ezután bátrabb leszek. :)

Charon: A bicóm átmosását húzom-halasztom (anyagiak :-/) Magam, ahogy tudtam átkentem, sár eltávolítva samponos vízzel, aztán minden alaposan átolajozva. De a tegnapi tekerés óta megint hangoskodik a hátsó váltó és lefelé nem nagyon akar váltani. Lehet, hogy megint használna a mosás?

Köszönöm a barátságos fogadtatást. Lélek melengetõ.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Aki nem ír eccere,
nem kap rétest estére...  ;D ;D ;D ;D ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Era:
Hol láttál minket? Lehet, hogy pont neked nem köszöntem?  :-[ Az eltévedéshez pedig - mint írtam fentebb - nem kell térkép!  ;)
Szerelgetés-ügyben érdekelt vagy még? Ma reggel nem vettem be fogalmazásgátlót, tehát lökhetek privátban infót amirõl csak akarod.  8)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Era, dehát mért nem szóltál ránk? Mert én- igy ismeretlenben - nem ismertelek fel. Nincs kedved velünk jönni néha tekerészni? Persze most nem ilyen Kiscell féle állatkodásokra gondolok, hanem elöször rövidebb lélegzetvételü dolgokra.

Üdv mindenkinek, aki ott volt a Kiscellen, jó móka volt!

ASzta! Szerdán akkor gyere, és jól lenyomsz mindenkit.  ;D ;D Reméljük addig kitart ez a szép idö!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Üdv minden résztvevõnek a KISCELL-en.
Én is ott voltam ám, csak gyalogosként. Csapattal mentünk, de egyébként sem bírtom volna még ekkora távot így év elején. Szóval, amíg a túrázok után összegyült a csapatkám és másfél óra késéssel elindultunk utánuk, én tágra nyílt szemekkel lestem a bicókat, meg az elszánt tulajdonosaikat.  ;DCharon, Lensver, titeket megismertelek, 8) - lelkes olvasója vagyok ennek az oldalnak. Az is feltünt, hogy lányok nem nagyon voltak. Így olvasgatva a beszámolókat, nagyon élvezetes lehetett és írigyellek is Titeket, hogy így egymásra találtatok. Én csak a 30-ra neveztem be, de úgy elkavartunk az erdõben (sose hittem volna, hogy a Pilisben ilyen megtörténhet), hogy még a Pilis térképrõl is lementünk. A nap láthatatlan volt, azt sem tudtuk milyen irányban megyünk. Szóval olyan 45 km lett a vége, és a célt még csak meg sem közelítettük.  >:( Amint vonszoltam magam felfelé egy keskeny köves ösvényen, mögöttem megszólalt egy srác, hogy eresszem már el, a válán a bicójával kocogott felfelé.  :o A betörésben a bakancsom nyert, a lábam járásra jelenleg használhatatlan. Így aztán tegnap pihi helyett úgy döntöttem - gyönyörû volt az idõ - irány a HHH. Érdekes, tekerni tudtam. Keresztül kasul tekeregtem, beszéltem egy pár kedves keróssal. A panoráma kört sehogy sem találtam (pedig már többször lefutottam). A Virágos Nyeregnél lefelé nem akartam menni, hát nekimentem a hegynek a kéken. Húztam, vontam a bicót felfelé a köveken. Jó móka volt... El tekeregtem 2 órát, majd a Szépvölgyi cukit nem hagyhattam ki. Haza még 15 kilcsi. Mivel járni nem tudok gondoltam ma betekerek a melóba, de ahogy felültem az ágy szélén le kellett tennem a bicajozásról is. Tegnap avattam fel az új kemény nyergemet.
Mégegyszer gratula az összes teljesítmény túrázonak
Lensver: Neked külön is, hogy helytálltál a nõi nemértt. :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Koga:
 Már értem, hogy a Csaba névre miért halgattatok mindketten.  :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A szintkülönbségek végre jelentéktelenekké váltak, a hangulatnak hála. Jöttek az "utolsó mondatok".  ;) ;D Pilisrõl lefele ezek itten hárman száguldottak mint a szélvész, alig bírtam lépést (?) tartani velük, a kezem néha el akarta engedni a kormányt, csak úgy poénból. Méeéeégéggxgyegegyilllylyleeenkvövövevesljeejejtõvõõõõtt.  ;) A radiális fûzést hanyagolni fogom ezek után. Hosszúhegy, csobánkai hullavíz, jé! és még mindig mûködik a váltóm?, Lensver kissé bukásgyanús balettmozdulatai cipõ nélkül, majd már felefele a Kevélyre nevem egyedi kiejtésvariációi. Thommey kifárasztása (itt jobbra, ja, mégsem, bocsi!  ;D), ami nem jött össze, mert végül feltekert, és valami populás sláger eldanolászása, ami kicsit felturbózott (csak ezt ne!!!  ;)). Hegytetõn térerõmarkolászás, majd csigasorban, izé libasorban kutyaüldözés, bal-jobb-bal-jobb fel-le-fel-le, én még bírom, paff, stíliusban beszáguldottunk a célba.
Király volt, Veletek ezek után is bárhova szívesen!
Az utóélethez hozzáfûzöm,
- hogy Thommey átszáguldott egy busz elõtt, sz'al majd besz@rtam, hogy most csapja el...  >:(
- Lensvernek beállt az agya...  :(  :'( (mindkettõ!  ;) ;D)
- A FOGADÓBIZOTTSÁG SZUPER VOLT!!!!!!  :-* :-*
- Kár, hogy kasztrálással fenyegettek meg felmenõim, ha nem érem el a vonatot, pedig maradtam volna még...

Na ennyi. Tömör voltam megint.

Charon
            ejtsd: káron, rövid "á"-val,
            esetleg csak és kizárólag Lensver: "seron"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Irány Vörös hegy! Illetve. Elõször a mellette levõ homokbánya, ami egy kis idõ után gyanús lett...
A hegyre feltolva-feltekerve a bikeokat, ismét gyönyörû panoráma tárult elénk, a nap kisütött, egész HHH-ig el lehetett látni. Óvatos lejtõzések és emelkedõk után megfogadtuk az öregember tanácsát és (a másik) balra  ;) ;D ;D ;D mentünk el egy murvás DH szakaszon tobozokat kerülgetve. Nem véletlenül nem emlékeztem erre az útra. Ez bizony a késõbbiekben okozott némi Kiscell 65-70... módosulást nálunk. Elõbb két kis réten vágtunk keresztül, láttunk "hüjén" bambuló erdészt kutyussal, röhörgõgörcsöt a hanyattesõs emelkedõn, ahol tekerni lehetetlen volt. Még jó hogy fenyves! A csúcson az öröm legcsekélyebb jelei sem mutatkoztak, hiszen a lejtõõõõõõõõõõõ! Ugyanolyan meredek. Aztán fel-le. Ühüm. Akkor itt most megköszönöm Thommeynak, hogy õ is elviselt engem. (Minek a térkép!  ;D)
Végeredményben visszamásztunk majdnem az elágazásig, onnan le a szemerkélõ esõben Iluska forrásig, majd a beérkezõ többi bájkerrel banánligetet telepítettünk, kulacsot töltöttünk (fél deci per óra, hiába - a gépész aludt), majd tovább. Irány a mészégetõk, ahol egy a túrát szintén teljesítõ leányzót pillantottunk meg, még  nap is kisütött. Majd beborult, és mintha dézsából öntötték volna! RP kamásli rulez! Állta a sarat. Bemenetülve az erdõbe, a Pilissel párhuzamosan haladva rallyztunk befele Klastrom fele, gyakori keresztbefordulások, kipörgõ kerekek és nyálkás dzsúz közepette. Az esõ alábbhagyott, a "pocsolyás" út lélekvesztõ ösvényein lassan, de biztosan begurultunk.
Klastrompusztára. Lensver szekszi naciját meglátva... nekiálltunk zabálni. Ugyanis X-tra méretû (vagy csak nekem tûnt annak?) édes puhatestûeket, meg pongáncsátot lehetet ham-hamm. Volt lenni itóka is. A beszédkészségünk kábé ilyen szintre csökkent, mire elindultunk Lensverék után fel Simon halálához. Kipörgõ kerék, emelkedõn indulás kézifékkel, csúszós faágak, igazi élmény volt. Simon halálánál pedig konstatáltam, hogy "ez télleg sziklamászó..." Fent beértük Manót és Lenset akik furcsán röhögtek mindenen. Fõleg Manó...  ;D Innen négyesben tovább.
End of part három  ;D

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
Charon:Szentivanon mi is megleltuk a kutat. :)
Zsiroshegyen azert volt sietos a dolgunk,mert faztunk.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A folyadékutánpótlás után nekiálltunk az elsõ Saalbachot megszégyenítõ aszfaltos emelkedõnek, ami vízmosásos sóderben folytatódott, majd kilyukadtunk végre a sárga jelhez. (Koga: Ott vittem fel Tommeyt!  ;) :D ;D ;D ;D) Ez elõtt még hidegvérrel eltekertünk egy véreb elõtt. 60-al.  ;D
A kellemesen emelkedõ úton kitárgyaltuk a bükki motokrosszosokat, meg ami jött, és Zsíroskenyérhegy elõtt 20 (!!!) méterrel rákérdeztünk, na jó rákérdeztem egy gyalogos turistacsoportnál, hogy erre van-e a keresett hely. Fõ a  magabiztosság.
A zsiradékos és lilahagymás kenyeret megint Kogáékkal fogyasztottuk, de sietõs volt a dolguk, mi pedig még emésztettünk is egy kicsit, így megint egyedül maradtunk.
Antónia árok rulez. Rutinosan (életemben másodszor  ;)) vettem a kanyarokat, köveket, ugratókat, hallgatva Tom nyikorgó fékpofáit, míg a kicsit felázott talajon nem igazán jött össze a farolós balkanyar, hát nekiálltam szamócázni. Tomm elsõkeréken megállt azért, és szereléstechnikai továbbképzésben részesítettem, avagy mit is rejt az a kis táska a hátamon: pillanatragyasztó, ragtapasz, húzózár, etc.. A tüskéket csak másnap reggel szedtem ki a térdembõl.
A kényszerpihenõ után irány Pilisszentiván? (asszem) ahol (egyébként láttam kutat!!!) egy wéercé sofõrje megtalálta a kormány közepét és elkezdte nyomkodni ütemesen, miközben - kis túlzással élve - kikerült minket. Thommey beszólásának második része maradt csak meg a fejemben: "Mi is ismerünk ám nemzetközi jelzéseket!" majd két középsõ ujj lendül.  ;D
Percek alatt a Balaton szelet lelõhelyére, a Kopár-csárdához gurultunk.

End of part two

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
Charon:Akit Reszegnek hivsz,az Odor Csaba(az elso O hosszu)
A Kiscell nagyon jo volt,csak a vegen nem kellett volna az eltevedes.A Kevely-nyeregben megkerdeztuk a pecsetelot,merre kene menni,az meg lekuldott a piros negyzeten Uromre.Innen,(mikozben talalkoztunk nehany hirtelenbarna egyennel) at Budakalaszra,majd be Csillaghegyre(15:38).Elindultunk haza,mikor Aquincumnal eszrevettuk,hogy a tatyom a rendezoknel maradt.Vissza.De azert jo volt.
Lenswer:Voltal a Pilis kupan?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Reggelt emberek!

Vééééégre visszatértem a hosszú hétvégérõl, és nekiállok levésni a Kiscell 60 élményeimet, amiket még nem említettek elõttem.

A rendezés szuper volt, a kaja több, mint elég, a zesõ épp elég, a sár diszgászting, de rulez, a társaság és hangulat ááááállaaaaaattttt!  ;D

Nos, a nevezés elõtt még csak felhõs volt az ég, de a pénz átadásával rögtön fekete fellegek takarták el az eget. Lensverék jobbra, Koga, Részeg (ha nem mondod meg a nevét Koga, így fogom hívni  ;)) meg én balra a Kolosy tér fele, hogy a szabvány HHH uphillen bemelegedjünk a néha szembeköpködõ esõben. Egyszer csak utolért valami Thommey ember, csak a 120 kilós táska nélkül kicsit nehéz volt vele lépést tartani, de azért sikerült. HHH tetején szépen szömörcsgõ S.Õ.-ben kaptunk egy pecsétet, és fogyasztottunk valami ehetõt, majd innen már csak ketten a kéken? (DM-DH) lezúgva a dualpályához, áttekertünk Virágosnyereg fele, onnan pedig panorámatekerés címszóval - Rózsika-forrást elkerülve - megmásztuk a Kálváriát. Ez a Thommey gyerek még a függõleges síremlékre is fölmászott volna, ha nem szólok. Az elõzõ heti bejárás alkalmával Kogáékkal mûveltük ugyanezt, és hála a "technikai oktatásnak" sokkal tovább bírtam. Kösz Koga!
A lejtõn az elsõ keréken átfordulás határán legurultunk, majd be Solymárra, ahol a "benzinkúti ellenõrzõpontot" keresgéltük egy ideig, mire rájöttünk a szövegértelmezési nehézségekre. Nem volt csekkpojnt!!!  ;D ;D ;D

End of part one

Karesz

Karesz

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
1-én cangázok meg cangázok. Nektek jó bulizást! Éljenek a bringás csajok, akik vannak és létennek.  

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Tényleg,mondjon már valaki valamit a május 1.-rõl!!
Üdv:Thommey

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Lens, Charon, Thommey, Manci, irigyellek titeket, de örülök, hogy jól szórakoztatok. Mosmá én is bingázni akarok!  >:(

Úgyhogy asszem leszarom a könyököm és a vállam (barna lesz :P), és elmegyek veletek szerdán, akármi lesz is.

Ha minden stimmel, akkor már meglesz a szép új SPD-m is, cipõstül.  :) MINDENKIT LENYOMOOOOOOK! ;D ;D ;D

AsztA

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
A Dilis-kupáról, és az ott drukkerként szereplõ Rokkant-koalícióról készült képeim megtekinthetõk itt:

http://kep.tar.hu/zengei3

Rave, kösz a fuvart.  ;D

AsztA

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Na jó estét mindenkinek:)
Most,hogy letelt a szabadhetem,újra itt vagyok,és asszem most teleírok itt minden ;D
Hát ez a tegnapi buli tök jó volt,csak nekem a napi összesítés Kiscell/Bp 110lett :oTalán,ha nem esett volna jobb is lehetett volna,de hogy a Shrek-et idézzem"ilyen csak a mesében van".Hát az induláas után hozzácsapódtam a felfelé "nyomók" csapatához,és moire körülnéztem,már csupa "ismeretlen" ember között tekertem,de szerencsére nemsokára csatlakozott Charon is,és innentõl együtt nyomtuk az emelkedõket,lejtõket.Végre voltam a HHH-n is,mert eddig csak hírbõl tudtam,hogy van ilyen.Tök szép helyeken tekertünk.Az eltévedéssel(pedig az öreg megmondta,hogy balra,ne jobbra:))pedig egy kis plussz szintet is rátettünk a távra.Egy két csoporttal folyamatosan elõzgettük egymást.Az esõben a sáros rész nekem különösen élvezetes volt a hátsó gumim miatt,mert városi gumi volt,középen összefüggõ mintával.De legalább gyakoroltam az ellenkormányzást.Klastrompusztától,nagyon tetszett "volna"az emelkedõ,ha a sár miatt soxor nem egyhelyben tekertem volna:)A Simon halála  :'( >:(De utána a lefelé jó volt ;)Innentõl már Lensverrel,és még valakivel ???mentünk együtt.Hát a hülyeség nem maradt el.Hiába a fáradtság már csak ilyen.Kergettünk egy kutyit is:)Szerintem fogyott vagy egy kilót.Szal összességben nagyon jó volt a szervezés is,a kaja is,meg a társaság is ;D A vonaton meg volt helyem is.Lehet,hogy azért,mert sáros,meg büdös lehettem ;D :D ;) :) De legalább most felengedtek a vonatra.Hát akkor hip-hopp befejezném:)
Charon:Köszi,hogy elviseltél az út alatt
Lensver:Vazzeg nagyon jól nyomod a pedált:)Már értem,amit létrásnak felfelé  mondtál ;)
Charon,Lensver:Hogy lehet így menni lefelééé???Alig gyõztem utánnatok pattogni a kövek között :DNem semmi.
Ja és ma másfél óra bicajtakarítás >:(
Üdv:Thommey