Csuriban van az ujjam holnap azokért akik mennek a Zemplénbe 8)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2002. May 04. - 12:28

Posted 2002. May 04. - 00:12

Posted 2002. May 03. - 22:56

Hello! Május 1-én igenis láttam egy bringás csajt!!! ollyan teste volt, hogy az valami eszméletlen, rövid zöld naci volt rajta amibõl kiláccott a feneke, de amikor megfordult....hát elég illúzióromboló volt a látvány. Viszont kb egy éve láttam egy eszméletlen jó meridás csajt a margixigeten,egyrészes bikedressz volt rajta amibõl kilógtak az isteni -és életet adó- mellei, és bizony azóta sem láttam jobb bringás csajt (kivéve amikor a csajom ráült a bringámra...)!!!

Posted 2002. May 03. - 21:32

Posted 2002. May 03. - 19:19

Lensver a Pedalomán réme ;D ;D ;D
Sanya reggelente nyitáskor kisebb fohászt dörmög el az orra alatt, hogy ne állitson be hozzájuk ismét a kérdéseivel és a problámáival.
De azért biztos szeretnek minket ;D ;D (engem biztos, kevesebb a gond velem :-[)
Sanya reggelente nyitáskor kisebb fohászt dörmög el az orra alatt, hogy ne állitson be hozzájuk ismét a kérdéseivel és a problámáival.
De azért biztos szeretnek minket ;D ;D (engem biztos, kevesebb a gond velem :-[)
Posted 2002. May 03. - 16:05

Szasz Karen!
Igen, a Sanyiék ilyenek, és csúnyákat mondanak. Tudnak marha lenézöek, elitélöek és egoisták lenni. De arany a szivük, valahol ott mélyen. ;D
Hogy rólam miket gondolnak... nos kérdezd meg a Sanyit, szerintem pár oldalas litániát fog zengeni arról, hogy mit ne csinálj úgy, ahogyan én csinálom, és hogy milyen szörnyen bánok a bicajommal. Pedig én szinte minden nap szerelek vagy szereltetek rajta valamit, vagy veszek rá valami újat, vagy mosom le, tisztogatom, stb... Többször is hangoztatta, hogy én igazándiból nem szeretem a bicajomat, pedig ez egyáltalán nem igaz, mert különben már rég egy másikom lenne. És vannak dolgok, amiket sosem mondana a szemembe, de visszahallom másoktól. Ám a Sanyi ilyen, és én ilyennek szeretem öt. Kis Makinak. ;D ;D
Igen, igen, holnap találkozunk, és megyünk Zemplénbe. Már nagyon várom. És jönni fog Aszta meg Pixel is, csak ök vonattal.
Igen, a Sanyiék ilyenek, és csúnyákat mondanak. Tudnak marha lenézöek, elitélöek és egoisták lenni. De arany a szivük, valahol ott mélyen. ;D
Hogy rólam miket gondolnak... nos kérdezd meg a Sanyit, szerintem pár oldalas litániát fog zengeni arról, hogy mit ne csinálj úgy, ahogyan én csinálom, és hogy milyen szörnyen bánok a bicajommal. Pedig én szinte minden nap szerelek vagy szereltetek rajta valamit, vagy veszek rá valami újat, vagy mosom le, tisztogatom, stb... Többször is hangoztatta, hogy én igazándiból nem szeretem a bicajomat, pedig ez egyáltalán nem igaz, mert különben már rég egy másikom lenne. És vannak dolgok, amiket sosem mondana a szemembe, de visszahallom másoktól. Ám a Sanyi ilyen, és én ilyennek szeretem öt. Kis Makinak. ;D ;D
Igen, igen, holnap találkozunk, és megyünk Zemplénbe. Már nagyon várom. És jönni fog Aszta meg Pixel is, csak ök vonattal.
Posted 2002. May 03. - 14:53

Csákány!
Mi lesz holnap éjjel? Éjszakai tekerés? Vagy buli? Vagy ne szóljak bele?
lensver, nem tudom, Te hogy vagy vele, de én már nagyon unom, hogy akármi van a bringámmal, azt kapom, hogy nem kéne ütni-vágni...
Mármint hogy én, értitek... Mit mondana Sanya Rátok??
;D
Merthogy most épp szervízben van a kicsike, bowdenszakadással, meg tegnap defektem is volt.
Zemplénesek, holnap találkozunk!!!!
Ja, ma lesz ugrálás a Királydombnál? Szóltok, ha igen? Mert hétfõig már nem leszek neten.
:-* :-* Karen
Mi lesz holnap éjjel? Éjszakai tekerés? Vagy buli? Vagy ne szóljak bele?

lensver, nem tudom, Te hogy vagy vele, de én már nagyon unom, hogy akármi van a bringámmal, azt kapom, hogy nem kéne ütni-vágni...

Merthogy most épp szervízben van a kicsike, bowdenszakadással, meg tegnap defektem is volt.
Zemplénesek, holnap találkozunk!!!!

Ja, ma lesz ugrálás a Királydombnál? Szóltok, ha igen? Mert hétfõig már nem leszek neten.
:-* :-* Karen
Posted 2002. May 03. - 07:57

Posted 2002. May 03. - 02:11

Posted 2002. May 03. - 00:50

Lensver:Irigyellek,mert ott van tõlünk nem messze a Zemplén,én meg nem tudok menni:(De talán a budai hegyek:)Sajna a Tiszam.-ról is lemaradok,mert messze van,vonattal meg nagyon húzós,meg lehet,hogy az új lovam is akkor fog épülni.
Üdv:Thommey
U.i.:Üzit megkaptad?
Üdv:Thommey
U.i.:Üzit megkaptad?
Posted 2002. May 03. - 00:32

Aszta! Klasszak a képek. Továbbá én hozni neked sok CD, hogy felvehesd az örült bicajosok nekem. Mert muszáj, hogy legyen meg! Holnap talán oda is adhatnám éjjel.
Trifó, rejtett helyeken nekem is nagy fájdalmak, de ez gondolom a sok ugrabugrától támadt.
Gabó, igy van, sejtem én, hogy jössz te még velünk!
Thommey: Én vasárnap Zemplén, de talán a többiek terveznek valamit? ???
Anak: sok sikert a versenyhez, ne hozz ránk szégyent! Drukkolunk, és hétfön várjuk az élménybeszámolót!
Trifó, rejtett helyeken nekem is nagy fájdalmak, de ez gondolom a sok ugrabugrától támadt.
Gabó, igy van, sejtem én, hogy jössz te még velünk!

Thommey: Én vasárnap Zemplén, de talán a többiek terveznek valamit? ???
Anak: sok sikert a versenyhez, ne hozz ránk szégyent! Drukkolunk, és hétfön várjuk az élménybeszámolót!
Posted 2002. May 02. - 18:36

Szevasztok topiclakók!
Tegnapi nap 8), ma izomláz hegyek ;D
Ez az SPD-s dolog tényleg baromi jó. Már én is tudok kicsiket ugrálni vele, de soha nem leszek olyan mint trifo, az tuti.
Ja és AsztA: azok az eddig nem használt izmok, ma mindenem fájt délelõtt ;D ;D, de már elmúlt. A képek nagyon jók, mint mindig :-*
Karen: sajna most 2 hétig nem megyek oda dolgozni, úgyhogy marad a bringázás, ha egyszer sikerül összehozni, hogy te is gyere.
Anak: ja, hát aki ennyit edz! Én sajna erre képtelen lennék :-/
Tegnapi nap 8), ma izomláz hegyek ;D
Ez az SPD-s dolog tényleg baromi jó. Már én is tudok kicsiket ugrálni vele, de soha nem leszek olyan mint trifo, az tuti.
Ja és AsztA: azok az eddig nem használt izmok, ma mindenem fájt délelõtt ;D ;D, de már elmúlt. A képek nagyon jók, mint mindig :-*
Karen: sajna most 2 hétig nem megyek oda dolgozni, úgyhogy marad a bringázás, ha egyszer sikerül összehozni, hogy te is gyere.
Anak: ja, hát aki ennyit edz! Én sajna erre képtelen lennék :-/
Posted 2002. May 02. - 17:55

Posted 2002. May 02. - 14:34

Lensver: asszem láttalak ma, mikor jöttem dolgozni(csak más bringán voltál).
üdv,
kislust
üdv,
kislust
Posted 2002. May 02. - 13:47

Sziasztok!
Nagyon bánom az elsejét, de annyira siettem hétfõn, hogy pont az kerülte el a figyelmem olvasgatás közben. Olvasgatás alatt értsd, átszáguldottam 3 oldalon...
Fõleg Anak, Gabo meg Era miatt, mert õket nem ismerem még.
Sõt, a tegnap esti ugrálást is sajnálom, mi több, esz a sárga irigység, hogy megint kimaradtam vmi jóból! :'( Legközelebb felhívok vkit, de csak lens számát tudom. Ja meg trifoét.
Mi akkor (1-én) János-hegyen voltunk, most már egyre több dolgot megcsinálok öcsém hajcsárkodásának eredményeképp.
Kedden meg Sonka Zsuzsiék edzése a jövõ hétvégi verseny pályáján volt, ma is ott lesz, nem véletlenül. Volt egy letörés, amirõl Zsuzsi hosszú percek alaat sem tudott leimádkozni, ez annyira bosszantott, hogy tegnap (másnap) 4-szer is lementem rajta!!!!! Meg egy mellette levõ hasonlón is! Ti most ezen biztos mosolyogtok, de nekem sikerélmény!! Ha le merek majd menni a pálya elején levõ viszonylag hosszú lejtõn, akkor én is nevezek, másképp nincs értelme.
findli:
Milyen mûszakban dolgozol? Lehet, hogy beugornék, mert közel lakom.
Vissza a bringához: pénteken mit csináltok? Én de. megint megyek a hegyre. Muszáj erõltetnem a lefeléket.
Ki jön még hétvégén Zemplénre?
Lensver, Zöld:
ha nem merek lejönni meredekebb lejtõkön, gázos lesz? Azért elmegyek, mert másképp nem tanulok.
Van egy pukli a gerincemen Létrás óta, bár nem tudom, hogy szereztem. Majd elnézek dokihoz vele, bár smmi kedvem ahhoz, hogy ott vagdossanak. (Mert anyám természetesen bíztatott...)
Sok :-*, legközelebb jobban figyelek, ha szerveztek vmit!
Karen
Nagyon bánom az elsejét, de annyira siettem hétfõn, hogy pont az kerülte el a figyelmem olvasgatás közben. Olvasgatás alatt értsd, átszáguldottam 3 oldalon...
Fõleg Anak, Gabo meg Era miatt, mert õket nem ismerem még.
Sõt, a tegnap esti ugrálást is sajnálom, mi több, esz a sárga irigység, hogy megint kimaradtam vmi jóból! :'( Legközelebb felhívok vkit, de csak lens számát tudom. Ja meg trifoét.
Mi akkor (1-én) János-hegyen voltunk, most már egyre több dolgot megcsinálok öcsém hajcsárkodásának eredményeképp.

Kedden meg Sonka Zsuzsiék edzése a jövõ hétvégi verseny pályáján volt, ma is ott lesz, nem véletlenül. Volt egy letörés, amirõl Zsuzsi hosszú percek alaat sem tudott leimádkozni, ez annyira bosszantott, hogy tegnap (másnap) 4-szer is lementem rajta!!!!! Meg egy mellette levõ hasonlón is! Ti most ezen biztos mosolyogtok, de nekem sikerélmény!! Ha le merek majd menni a pálya elején levõ viszonylag hosszú lejtõn, akkor én is nevezek, másképp nincs értelme.
findli:
Milyen mûszakban dolgozol? Lehet, hogy beugornék, mert közel lakom.
Vissza a bringához: pénteken mit csináltok? Én de. megint megyek a hegyre. Muszáj erõltetnem a lefeléket.
Ki jön még hétvégén Zemplénre?
Lensver, Zöld:
ha nem merek lejönni meredekebb lejtõkön, gázos lesz? Azért elmegyek, mert másképp nem tanulok.
Van egy pukli a gerincemen Létrás óta, bár nem tudom, hogy szereztem. Majd elnézek dokihoz vele, bár smmi kedvem ahhoz, hogy ott vagdossanak. (Mert anyám természetesen bíztatott...)
Sok :-*, legközelebb jobban figyelek, ha szerveztek vmit!
Karen
Posted 2002. May 02. - 13:40

AsztA:
Esetleg ha van rá mód, próbálj meg változtatni a cipõn lévõ stopli pozícióján.
Lehet, hogy ha kicsit elõrébb, hátrább esetleg oldal irányba módosítod a helyét vagy pár fokkal elfordítod, akkor megszûnik a fájás. Kísérletezni kell, hogy melyik az ideális beállítás.
Esetleg ha van rá mód, próbálj meg változtatni a cipõn lévõ stopli pozícióján.
Lehet, hogy ha kicsit elõrébb, hátrább esetleg oldal irányba módosítod a helyét vagy pár fokkal elfordítod, akkor megszûnik a fájás. Kísérletezni kell, hogy melyik az ideális beállítás.
Posted 2002. May 02. - 13:33

Trifo: Nekem izomláz gondjaim már rég nincsenek, szerencsére. :
Bár az SPD új izmokat mozgat meg.
Viszont a bal térdem folyamatosan kattog, és a térdhajlatban a külsõ oldalon fájdogál is. Azt vettem észre, hogy csak akkor, ha belépek az SPD-be. Más szóval SPD nélkül elõrébb van a lábam a pedálon, és érdekesmód úgy nem fáj. A térdszorítóka valamit használ, de ez így nem állapot. Nemtom mi lesz. Remélem ez még a múltkori térdbeütés utózengése, és elmúlik.
Jó bringázást mindenkinek.
AsztA

Viszont a bal térdem folyamatosan kattog, és a térdhajlatban a külsõ oldalon fájdogál is. Azt vettem észre, hogy csak akkor, ha belépek az SPD-be. Más szóval SPD nélkül elõrébb van a lábam a pedálon, és érdekesmód úgy nem fáj. A térdszorítóka valamit használ, de ez így nem állapot. Nemtom mi lesz. Remélem ez még a múltkori térdbeütés utózengése, és elmúlik.
Jó bringázást mindenkinek.
AsztA
Posted 2002. May 02. - 13:11

Sziasztok!
A túra tényleg jól sikerült, élveztem végig és a végére keztem én is fáradni.
Aszta: A képek jók, a kutyusok nagyon aranyosak,
bár élõben jobb volt nézegetni õket. (Meg a csajokat a hegytetõn!
)
Ma reggel már mentem egy laza levezetõ 20-ast, nekem nem volt fizikai problémám a tegnapitól.
Szerintem, a szombati után nem ilyeneket fogok írni. ;D Majd írok egy rövid beszámolót róla.
A képeket nem tudom mikor rakom fel, majd ha több idõm lesz.
A lányoknak sok :-* , jó volt a túra végén sörözni egy kicsit a tömegben és várni a kajára hosszú perceket.
A túra tényleg jól sikerült, élveztem végig és a végére keztem én is fáradni.

Aszta: A képek jók, a kutyusok nagyon aranyosak,
bár élõben jobb volt nézegetni õket. (Meg a csajokat a hegytetõn!

Ma reggel már mentem egy laza levezetõ 20-ast, nekem nem volt fizikai problémám a tegnapitól.
Szerintem, a szombati után nem ilyeneket fogok írni. ;D Majd írok egy rövid beszámolót róla.
A képeket nem tudom mikor rakom fel, majd ha több idõm lesz.
A lányoknak sok :-* , jó volt a túra végén sörözni egy kicsit a tömegben és várni a kajára hosszú perceket.

Posted 2002. May 02. - 10:48

trifo:
"A bringás lányok látványa-társasága megér minden szevnedést."
Ebben egyet értünk. ;D
De nem csak miattuk, hanem sokkal inkább magamért "akarok" szenvedni. Az elsõdleges az, hogy magamnak bizonyítsak. Azt, hogy nem sikerült a tegnapi menet, nem vereségnek, sokkal inkább kihívásnak élem meg.
(Lányok ez mind nem igaz, csak értetek akarok szenvedni!
:-* )
"A bringás lányok látványa-társasága megér minden szevnedést."
Ebben egyet értünk. ;D
De nem csak miattuk, hanem sokkal inkább magamért "akarok" szenvedni. Az elsõdleges az, hogy magamnak bizonyítsak. Azt, hogy nem sikerült a tegnapi menet, nem vereségnek, sokkal inkább kihívásnak élem meg.
(Lányok ez mind nem igaz, csak értetek akarok szenvedni!

Posted 2002. May 02. - 10:10

Sziasztok!
Mi volt itt tegnap??? Karzsibi-lábzsibi-járnisetudok! Kemény 2 kilómétert kell jönni a melóhelyig, de majdnem leestem a bringáról.
Gabo: hajrá, hajrá! A bringás lányok látványa-társasága megér minden szevnedést
Ezúton is :-* a bringás lányoknak!
AsztA: hátizomláz? A magam esetében az ugrálást gyanusítom érte.
Amennyit a kajára vártatok, lehet, hogy én még gyorsabban jutottam hozzá
a Római távolabbi végében. Bár az árakon kicsit meglepõdtem: 2 kalbász, 2 süttkrumpli, egy ásványvíz meg egy sör majnem 1500. Hümmm. De legalább finom volt.
--Trifo
Mi volt itt tegnap??? Karzsibi-lábzsibi-járnisetudok! Kemény 2 kilómétert kell jönni a melóhelyig, de majdnem leestem a bringáról.
Gabo: hajrá, hajrá! A bringás lányok látványa-társasága megér minden szevnedést

Ezúton is :-* a bringás lányoknak!
AsztA: hátizomláz? A magam esetében az ugrálást gyanusítom érte.
Amennyit a kajára vártatok, lehet, hogy én még gyorsabban jutottam hozzá

--Trifo