Sziasztok Fórumtársaim!
Hát a mai Zemplén TT nagyon klasszul sikerült. Mig itthon zuhogott az esö, ott hétágra sütött a nap. A pálya gyönyörüszép volt és egyáltalán nem olyan nehéz, mint amilyennek gondoltam. Jó, volt benne egy-két tolós szakasz, de az utak nagyon járhatóak, és többé-kevésbé követhetöek voltak. Bár ha nem lett volna nálunk kétféle térkép azért valószinü, hogy eltévedtünk volna párszor! :

Itató-etetö csak egyszer volt, a többit magunknak kellett megoldani, de kajában nem volt hiány, mert jól bepakoltunk üzemanyaggal.
Az útvonal rendkivül változatos és izgalmas volt: szük, bozótos ösvények, széles utak, kövek és sima talaj, nagy Dh-k, keskeny,meredek ösvények, melyek patakban végzödtek. Erös emelkedök és hosszú kaptatók. Sajna jó sok szúnyog és bögöly is ott repdesett és lelkesen vetette rá magát az arra járó, izzadó áldozatokra.
Túránk most is kalandosra sikeredett, mert defektsorozatok kisértek minket az út negyedétöl kezdve. Elöször Asztának szereltük a hátsóját vagy háromszor meg, mire rájöttünk, hogy a defekteket a rossz külsö okozza. Nagy fantáziánknak köszönhetöen megmenekültünk a csúfos kudarctól, ugyanis Aszta egy sebtapaszt ragasztott a külsö sérült helyére.
Közben Zöld hátsója is ereszteni kezdett, és hamarosan már szinkronpumpáltunk minden 2.-3. km-nél. Neki is lehetett egy lyuk a hátsóban, de pici lévén, igen lassan (de annál biztosabban) eresztett.
Túránk 3,4-ed részénél végül minden defektes gumit rendbe szedtünk, és innentöl sorra értük be azokat a kisebb csapatokat, amelyek minket szerelés közben leelöztek.Már az utolsó checkpoint-nál jártunk,mikor észrevettem hogy most meg az én gumim ereszt. Még egy utolsót pumpáltam bele, és legurultunk a célba. Ott már teljesen lapos volt a kerekem, de onnantól kezdve már tengernyi idönk volt. 15:30 fele hazaindultunk egy kis kitéröt téve a helyi cukiba.
Mindenkinek aki ma nem volt ott, javaslom, hogy gyertek el jövöre, mert nagyo klassz az útvonal.!!!