Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Sziasztok!

Anak, gratula!

Ahogy nézem megint jól lemaradtam minden mókáról. Persze ez nem igaz, de a hétvégi biciklizés teljes mértékben elmaradt.

<OFF>
Cserébe voltam úszni, és az uszodában annyi csinosnál csinosabb leány volt egy rakáson, hogy azt se tudtam, hova nézzek :)
<ON>

Ma este megint volt egy sötétes Paprét járás. Nincs kedvetek csatlakozni valamikor? Ha van, adjatok valami mobil elérhetõséget, mert ez úgy szokott történni, hogy hazafele kitalálom, hogy megyek, oszt' megyek. Ha jelzed, hogy csatlakoznál, akkor felhivlak elõtte...

Meg aztán egyszer lehetne valami olyat, hogy jól felmegyünk valahova este sokasban, tüzet rakunk, meg vacsit sütünk rajta. Meg ami ezzel jár...

--Trifo

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Anak: nagyon jó vagy!! Kár hogy nem lehettem ott...visszatartónak ;D ;D

Axel:asszem ezt akkor megdumáltuk!!!! ;D ;D ;D ;D
Nem lesz húzós, lightosra fogjuk, ok?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Sziasztok!

Nem tudtam bejelentkezni, ezért írok vendégként,
késõbb próbálkozom.

Itt vagyok újra én is és igen jól éreztem magam Gyõrben. A szervezés elég jó volt, kaja a versenyen elég változatos (csoki, keksz, banán, szõlõcukor az elit távon), viszont ital csak víz volt. A rajt elõtt kaptunk egy csomag Xenofit (jól írtam?) ::) port amit
örömmel fogadtunk. Gyõrbõl kb. 14km volt az út Gyõrújbarátig, innen volt az éles rajt. Nekem, meg akik még a táborban éjszakáztak reggel ez +14 kilcsit jelentett. Bemelegítésnek ez pont jó volt. :)
A terep változatos volt, szépen hullámzott, igaz nem
voltak hatalmas emelkedõk, kivétel a Kõris-hegy.
Én meredekebb emelkedõre számítottam az elõzetes hírekbõl, a végére azért már lógott a nyelvem rendesen. :) Az út földúton, aszfalton (elég sok volt) és erdei utakon, ösvényeken vezetett.
Az órám szerint 6:36:40 alatt mentem végig, ebben a lassú rajt is benne van. Ha a hivatalos eredményt nézem az éles rajtól akkor 5:49:10-es az idõm ami a 16. helyre volt elég. ;)  Az eredménylistán 44 indulót közöltek, de lehet hogy többen indultak ezen a távon, ezt nem tudom sajnos.
Mindenkinek gratulálok a Zemplén50-hez, az egyik szemem sír, mert jó leAtt volna veletek menni, a másik pedig nevet, mert jól éreztem magam Gyõrben és jól is sikerült a verseny.
Azt hiszem most egy darabig nem tudok írni, mert dolgoznom is kéne valamit. :)

Jó tekerést mindenkinek!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát Findli, ezt csak te tudod, miért nem.

Anak! Kérlek mesélj a györi maratonról! Már nagyon várjuk a beszámolódat!

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Drága egyetlen Lensverem: hajaj, mi lesz ott!!!!! Nem is tudom miért nem akartam eddig menni!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szuper vagy Findláj, akkor ott találkozunk, azt megnoszogatjuk a homokutakat.  ;D ;D

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Lensver: jól irtad!!!!

Axel: oksi, bár inkább legyen május 9-tõl. Hivlak, irok stb. ;) ;) ;)

Ma beneveztem a Tisza Maratonra!!!!!!!!!!!!!YIPPPPPIIII

axel

axel

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
!Buenos Dias!
OK. Bár ez a felfele menés... Na nembánom!  8)
Egyeztessünk! 06/20.46.46.211 E-mail a szerkesztõségben.  ;D
Adios,
a

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Axel: Findli üzeni: a mostani szerdától, nevezetesen május 8-tól, Budapesten. Milyenség: odajutás betonon, de aztán hegyre föl, 90%, hogy a Hármashatárra, és ott Cc a kényelmes kis erdei utakon, egy kis fölfelével vegyitve.
Hogy jó vagy rossz vagy-e, az csak egy együtt-tekerés után derülhet ki.  8)

axel

axel

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
!Duenos Dias!
findli: Én benne vagyok a "szerdátol, környéken tekerés"-ben, csak
-melyik szerdátol? Május 8-tól?
-melyik környéken? Nagykanizsa? Nyíregyháza?  ;D
És persze jó vagyok-e én is, vagy velem nem elégednél meg? ???
+Bonus kérdés: Kemény terep, vagy CC / o.út?
Adios,
a

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Na szevasztok.

Tényleg tökjó lett a Zemplén50. A képek most kúsznak-másznak felfelé, a szokásos helyre: http://kep.tar.hu/zengei3 .

Ezennel üdvözlöm a narancssárga ruhás bringás csajt, akivel 3x is találkoztunk a hegyen, és akit sosem látok többé, és akinek tuti fogalma sincs a BMF-rõl, de azért szia.  ;D

Illetve azt üzenem a kedves gyíktetkós bringáscsajszinak, hogy kiderült: a hátsó rugóstag kattog. Bár õ sem olvassa a fórumot, de hagyjatok meg naivitásom langy bölcsõjében.  ;)

Findlike: tök jó volt a külsõ, mert amikor még nem lyukadt ki, akkor nagyon jól fogta az utat, és jól mászott. A lyuk pedig csak újabb színfoltot vitt a túrába, mert így sokkal viccesebb volt, hogy nagyfolttal és sebtapasszal!! kellett megjavítani (MacGyver hozzám képest sehol nincs). A ragasztgatás után a gummi végig bírta a gyûrõdést, és tökjól viselkedett. Jó ötlet volt Zöld részérõl a sebtapaszos dörzsvédelem. :D

De azért veszek egy új külsõt.  ;D ;D ;D ;D ;D

Üdv,
AsztA

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nos, mint kiderült, ennek a külsönek az anyaga eléggé felengedett már, puha volt. Volt rajta oldalt egy észrevétlen lyuksor, ami miatt a belsö rendkivül sérülékeny lett. Ezt a sérülést azonban csak tüzetesebb vizsgálás után vettük észre.  ;D

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Milyen külsõ lehet ami ennyi defektet okoz??? Egyébként alapszabály, hogy defektnél a külsõt tüzetesen végig kell vizsgálni visszarakás elõtt. Én is jártam már úgy, hogy ezt elmulasztottam és a frissen ragsztott belsõm újból kilyukadt, mivel bennehagytam a külsõben a tüskét.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Igen, nagyon klassz volt a hely!

6:15 alatt csináltuk meg. :P

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
HI! Örülök hogy tetszett a Z50. Jó volt. Mennyi idõ alatt nyomtátok le?

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Lensver:köszi ;D ;D ;D ;D ;D

Bárkinek kell valami, csak szóljon! ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Aki esetleg nem tudná: mindenért Findli a hibás, mert ö adta Asztának ezt a brutál-külsöt! ;D ;D ;D

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
AsztA: :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-X :-X :-X ;D ;)
bocs a külsõért

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sziasztok Fórumtársaim!
Hát a mai Zemplén TT nagyon klasszul sikerült. Mig itthon zuhogott az esö, ott hétágra sütött a nap. A pálya gyönyörüszép volt és egyáltalán nem olyan nehéz, mint amilyennek gondoltam. Jó, volt benne egy-két tolós szakasz, de az utak nagyon járhatóak, és többé-kevésbé követhetöek voltak. Bár ha nem lett volna  nálunk kétféle térkép azért valószinü, hogy eltévedtünk volna párszor!  ::)  Itató-etetö csak egyszer volt, a többit magunknak kellett megoldani, de kajában nem volt hiány, mert jól bepakoltunk üzemanyaggal.
Az útvonal rendkivül változatos és izgalmas volt: szük, bozótos ösvények, széles utak, kövek és sima talaj, nagy Dh-k, keskeny,meredek ösvények, melyek patakban végzödtek. Erös emelkedök és hosszú kaptatók. Sajna jó sok szúnyog és bögöly is ott repdesett és lelkesen vetette rá magát az arra járó, izzadó áldozatokra.
Túránk most is kalandosra sikeredett, mert defektsorozatok kisértek minket az út  negyedétöl kezdve. Elöször Asztának szereltük a hátsóját vagy háromszor meg, mire rájöttünk, hogy a defekteket a rossz külsö okozza. Nagy fantáziánknak köszönhetöen megmenekültünk a csúfos kudarctól, ugyanis Aszta egy sebtapaszt ragasztott a külsö sérült helyére.
Közben Zöld hátsója is ereszteni kezdett, és hamarosan már szinkronpumpáltunk minden 2.-3. km-nél. Neki is lehetett egy lyuk a hátsóban, de pici lévén, igen lassan (de annál biztosabban) eresztett.
Túránk 3,4-ed részénél végül minden defektes gumit rendbe szedtünk, és innentöl sorra értük be azokat a kisebb csapatokat, amelyek minket szerelés közben leelöztek.Már az utolsó checkpoint-nál jártunk,mikor észrevettem hogy most meg az  én gumim ereszt. Még egy utolsót pumpáltam bele, és legurultunk a célba. Ott már teljesen lapos volt a kerekem, de onnantól kezdve már tengernyi idönk volt. 15:30 fele hazaindultunk egy kis kitéröt téve a helyi cukiba.

Mindenkinek aki ma nem volt ott, javaslom, hogy gyertek el jövöre, mert nagyo klassz az útvonal.!!!

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Hali skacok!

Kinek lenne kedve szerdától de. kb. 9-és 12 között rövideket tekerni a közelben? Mert csak 2tõl van dolog és arra gondoltam lehetne edzésként menni. Én mindhárom napra tervezem, hogy elindulok valamerre.

Szóval aki ráér az jöjjön!!! 8)