Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hûha,akkor nekem is igyekezni kell. :o
Üdv:Thy

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Hétvégén csillebércen lehet nevezni a Duna maratonra! ;D
Igyekezni kell mert megint "csak 1000 fõ a max induló!
Én tuti nevezek! ;)

Gabo

Gabo

törzsvendég

• fórumtag
  • 255 hozzászólás

Nem tudtok valami összesítõ listát, amin minden maraton, verseny stb. fel van tüntetve? Nem tudom, mi mikor van.

AsztA nézze el a következõ címekre!

http://www.hunbike.hu/
Ezt most találtam a Bikemag-ban. :) (Az apró betûs részeket is el kell ám olvasni! ;) )

http://ttt.tr.hu/naptar/
Ez meg a KT2-ön volt emlegetve. (Kétlakiság rulez! ;D )

Anak

Anak

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Lensver: Köszi a bizalmat.(az emelkedõkre) ;D
            Sajnos holnap este 7-ig dolgozom, így nem
            tudok csatlakozni a tekerésedhez. :'(
            De reggel ráérek, 6-tól 8-ig.
            Benne vagy? ;) :)    

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sziasztok!
Gratula a Z50-eseknek ;D ;D
Bassz* meg,annyi a melóm,hogy elolvasni is alig tudtam a hozzászólásokat,nem,hogy válaszolni rájuk:(Most is reggel 6-tól vagyok bent.
De hát értetek mindent ;)
Tegnap délután nekem is volt autós sztorim,mert ledudált az emelkedõn egy Skoda Medzsikes ember,és mivel nemzetközi jelzések közepette megkérdeztem tõle,hogy mivan b**dmeg,neked nem elég másfél üres sáv,kicsivel elõttem megállt keresztben.Kiszállt(na mondom végre egy kis testmozgás ;D),és azt mondta,hogy akkor most elmagyarázza,hol is a helye a bicikliseknek.A legrosszabb az volt az egészben,hogy fingja nem volt az aktuális Kresz szabályokról,így baromira leégett,vagy 4 bambuló járókelõ elõtt.Ezekután felvilágosítottam az autós közlekedés rejtelmeirõl,és az elõzés fortélyairól.Na ekkor a járókelõk még ki is röhögték.Kicsit vörös volt az ürge feje.Õ még nyomta volna tovább a rizsát,de már meguntam.Pedál bekatt,legyintettem egyet,és hajrá.Hát ennyi volt.Kiváncsi vagyok,legközelebb,ledudál-e egy biciklist.
Ja a kulacsos téma teccik.Majd kipróbálom.Málnaszörpel locsolni is ér? ;D :D ;) :) :-* :P
Üdv:Thy

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Ott leszünk AsztA!
Viszünk kolompot meg kereplõt meg a hatalmas és gyönyörü hangunkat! ;D
Majd beszéljünk mikor, hol és hogyan!!

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Asszem nézõként megjelenek a vasárnapi versenyen. Findli, Révi? Egyéb rokkantak? Hm? A jövõ 7végi valamin pedig már indulni is tudok.

Nem tudtok valami összesítõ listát, amin minden maraton, verseny stb. fel van tüntetve? Nem tudom, mi mikor van.

Köszi, jó bringázást,
AsztA

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ma este nem, de holnap igen.
A lefelék nem brutálok, inkább a felfelékkel van gond! De ez mind relativ. Neked szerintem nem fog gondot okozni.

Anak

Anak

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gratulációt! A hétvégi versenyre szeretnék én is menni, de nem akarok úgy elindulni, hogy nem ismerem a terepet. Szóval, ha jó idõ lesz szombaton, akkor délután bejárom a pályát.(Ha lehet még) Van kedve valakinek csatlakozni?

Karen: Ahogy olvastam Te már jártál arra, milyen a pálya? A lefelék nagyon durvák? (Nem igazán érzem magam biztonságban a túl meredek lefeléken. ;D
Ma mentek este a HHH-ra?

Anak

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Sziasztok!

trifo:
Változatlanul számíthatsz rám esti kiruccanásokon, csak kedden és csütörtökön egyesületi edzésen vagyok, jövõ héttõl a HHH-n lesznek, akár több emberrel is összefuthatok ott közületek! Ha nem lóg a nyelvem, aká edzés után is mehetünk egy kiskört! Vagy talán egy Paprétet is, majd meglátom. Csillebérc annyival rosszabb, hogy soká tart, mire onnan eljutok a Tímár utcáig.

Képzeljétek, tegnap, pont mikor a fogashoz rohantam (gurultam), megállított 2 motoros rendõr - a leggyorsabb állat a világon ;D), hogy átmentem a piroson, magyarázzam meg, miért tettem (mintha gyilkosságot követtem volna el!), hány éves vagyok, van e papírom (természetesen nem volt) és hogy autóval is ezt csinálom-e.  Mivel látták, hogy a dolog halványan nem érdekel, hamar elengedtek, persze próbáltak fenyegetõzni, hogy bevisznek a kapitányságra, ezen persze jót röhögtem magamban, majd biztos felrakják a hátsó ülésre a bringámat!
Szóval, kalandosan, de odaértem!

Megyek hétvégén a Csillebérci versenyre, már le tudok jönni minden lejtõn!!!!  :D :D :D :D  Nincs most nálam büszkébb biciklista kerek e földön!!  :D

Na sok-sok  :-*, osszátok el és be!

Karen

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Zed: ez a locsolósdi nagyon tetszik  :D
Azt hiszem alkalmazni fogom.

axel

axel

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
!Buenos Dias!
Nem konkrétan ablakbetörõs-tükörlerúgós vadulásról beszélek, de valóban hihetetlen milyen komoly hatást tud gyakorolni, amikor egy bringás úgy rendesen rádõl egy autóra. Persze én csirke vagyok, mert azért ott észnél kell lenni!
Egyébként ez a tükörlerúgás már volt egyszer téma a MBAH-ban (ugy 5-6 éve). Akkor egy kocsi a bringaúton parkolt (ugyebár ott tilos). Jött két kerós,  >:( lerúgták a tükröt (vagy trükköt?  ;D). A pilóta utánuk ment, a kerósok meg beleegyeztek, hogy kivárják a rendõrt,  8) gondolván, hogy úgyis nekik lesz igazuk. Eredmény: Autós fizetett 2000 (kettõezer!)  forintot tilosban parkolásért  :o , bringások 14000-et, a tükör árát + feljelentés magántulajdon bla-bla rongálás, meg minden. Mivel 5000 fronyesz feletti a kár ez már priusz.  :o Szóval úgy vigyázni!
Adios,
mAX

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Betörni? Ugyan má, az egyébként is nehéz. Rúgni már annál inkább, csak hogy tanulj egy egyébként csendes és szerény közös ismerõsünktõl.  
De azért egy autót bringával beszorítani a villamos elé sem semmi! Amúgy nagyon hatásos (nyáron, amikor minden autós letekeri az ablakot) beöntözni kulacsból, csak legyen menekülõutad me' elég morcosak lesznek tõle!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Elszigeteltségem eddig tartott, mert közben megjavitottam a dolgokat. Addig nyomkodtam a gombokat , meg cibáltam a zsinórokat, mig most megint van összeköttetésem, bár ha jön egy telefonhivás, egyböl leakadok.

Axel: a bringás lányokba irogatók közt tudtommal nincsenek országútisak. De én sose tennék olyat, hogy betöröm egy hüle kocsis szélvédöjét, csak azért, mert hibázott egy nagyot.  ;D

axel

axel

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
!Buenos Dias!
Tudom, hogy MTB lista meg minden, de nem szoktatok beszélgetni/nincsenek a listán országútisok? Azoktól lehet tanulni autó-kerékpár párbajtechnikákat! Fõleg a taxisokat szeretik alázni.  ;D
Adios,
mAX

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Lensver: Ez a jelenet akár a spike-bike-ban is lehetett volna... Nem biztos, hogy okos ötlet egy béna vezetõvel szemben bringával nyomakodni...

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Gyerekek most egy ideig nem fogom tudni ontani a hozzászólásokat, mert az ADSL-es dobozom befuccsolt. A szerelõ mikor beszerelte januárban emlegetett valami olyasmit, hogy ezek a dobozok néhány hónapon belül sajna elromlanak, mert eléggé szar minõségûek. Akkor még nem vettem komolyan, de most ez bekövetkezett. Net-éhségemet csillapitani csak úgy tudtam, hogy elcsórtam valakinek a hozzáférését, és néhány percre beugrottam ide, hogy szóljak hozzátok. Mert mint mondtam, máris hiányzik a fórum!  :'(
Remélem Matáv minél hamarabb kiszáll a helyszínre és megjavítja ezt a szörnyû hibát!

Egy rövid sztorit még elmondok, aztán lekapcsolódok, mert drága lesz. Tehát: megyek ma a XIV.kerületben , közeledek egy keresztezõdéshez. Hátulról hallom, közeledik egy kocsi, de gondolom, azért jön egyre közelebb, mert õ is, mint én, egyenesen fog tovább menni. Keresztezõdésnél én alsóbbrendûrõl jövök, de balról semmi, igy elindulok át egyenesen. Ám közben a kék szinû kocsi ott terem bal oldalamnál, és a szemét úgy kezd el jobbra kanyarodni, mintha én ott se lennék. Érzem a kocsi melegét bal vádlimon, és csak éberségemnek köszönhetõ, hogy vele együtt kezdek el kanyarodni jobbra. Ha nem, akkor alámegyek. Viszont nem adom be a derekamat, és élet és halállal szórakozva nyomom a kormányt kicsit balrább, hogy azért lássa, nekem más irányba vezet az utam. Végre megáll, én elõtte fékezek le, és látom, egy fiatal, buta liba ül a volánnál. Megelégszem egy anyázással és mutogatással, hisz végülis majdnem elgázolt, majd megyek tovább. Megelégedésemre, a csaj jó ideig nem tud elmenni, mert az úton keresztbe áll, és balról, a fõbb útvonalon már jönnek kocsik, és rádudálnak. Majd jön a villamos is, és csörög, hisz a csaj a villamossinen várakozik. Többé nem nézek hátra, brutálisabb embertársaim úgyis rázúditják a dühüket a béna vezetõre. Bõrömön végigsimit a meleg tavaszi szél, és folytatom utamat a kiszámithatatlan és veszélyekkel terhes beton-dzsungelben, miközben magamban elmosolyodom: "hát ezúttal is megúsztam"!!!  :D

Gabo

Gabo

törzsvendég

• fórumtag
  • 255 hozzászólás
Részvétem AsztA! Mihamarabbi gyógyulást!

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
AsztA: basszus ;D ;D ;D ;Dte aztán ügyes vagy.
Tiszáig már ne amortizáld magad, jó? mert hát birom a rokkantkoaliciót, de azért inkább együtt bringázzunk!!!!! :-*

Trifo: én ezeket sajna kihagyom...

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
trifo: a számom 06.20.342.7709. Bár most hiába adom meg, mert újabb esésemnek köszönhetõen a bal karom teljesen leamortizálódott. Szóval Paprétileg bármikor jelezhetsz, de szerintem még a jövõ 7en sem bringázom. De ne feledjetek el!

Findli: szerintem a Tiszára én is megyek, illetve ha felépülök, akkor next weekend... well... arra ami lesz. Nemtom mi lesz. Szilvásvárad, vagy mi az ördög?

Anak: szép teljesítmény. Flatulálok.

Ha valakit érdekel az esés sztorija, nézzen el az esõs topikba.

AsztA,
a rokkantkoalíció egyik oszlopos tagja.