Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szia Flatlander!
Persze, hogy át lehet menni terepen!
A Reptérrõl lemész Hûvösvölgybe a Kéken, majd ezt követve áttekersz a Hûvösvölgyi Nagyrétre. Ott nyomsz egy balost a Sárga visszaforduló kör jelzésen, de a Sárga is jó. (ha ezek nem ismerõsek, nézd meg a térképen!) Úgy is mehetsz - ha nem akarsz bolyongani, hogy a Nagyrétnél kimész a fõútra és ott balra fordulsz, megteszel 500m-t és ott jobbra be az erdõbe a Sárgán. Ezt úgy ismered föl, hogy a balon elõl feltünedezik már a Kaisers és mögötte a benzinkút.
Nos, ha szerencsésen rákerültél már a Sárgára, követed azt. Ez egyébként fölvisz a Hárshegyre, de ezt ki is lehet kerülni a bal oldalán. Mivel azonban az jelöletlen út, ezt neked kell megkeresned. Szóval, mind ez, mind a Sárga kivisz téged a Szép Juhásznéhoz. Itt átszelve a fõútat Sárga, balra Piros kör és jobbra a Piroson jutsz el a János hegyre.

A gyerekvasút útvonala mentén tudtommal nincsen mindenhol túristaút, körülbelül viszont lehet követni a vonalát. Ehhez viszont azt javaslom, vegyél egy Budai-hegyek térképet, mert azt még leirni is bonyolult.

tizi2

tizi2

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Drága Bringás Lányok, Fiúk,

kérlek, segítsetek egy kicsit az alábbi témában, ha nem nagy fáradtság:

Vidéki vagyok, de mostanában sûrûbben járkálok felfelé a haverommal tekergetni a fõvárosba. A Hármashatárhegyet siklóernyõs múltamból jól ismerem, eddig ott bicajoztunk, el a Virágos-nyeregig, lerombolás a la Dunamarci, majd a 10-esen vissza a kocsihoz a Komjádihoz.
Annyi lenne a kérdésem a hozzáértõkhöz: Ha nem gond írjátok már le légyszi, hogy ha a HH tetõn lemegyünk a reptér felé, utána a Náncsi néni meg a Szépjuhászné felé, akkor át lehet valahogyan vergõdni a János hegyre nem aszfalton?
Jól jönne amolyan változatosságnak egy ilyen edzõkör is. A Jánoshegyrõl meg akkor lejönnénk már aszfalton vissza a kocsihoz.

Érdekelne még, hogy az Úttörõvasút vonalát követve is lehet e valami nem aszfaltos kört összehozni? Vagy a két felvetésem összefügghet?

Maradtam alázatos tisztelettel:

Don St. di Fülig Érõ szájjal:

Flat Kecskemétrõl, királyi vár, félemelet balra ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Nem bírtam magammal, úgy fúrta az oldalamat a kíváncsiság és kikerestem! Miért nem az a címe akkor a topic-nak, hogy Bringás lányok topicja vagy Csak Bringás lányoknak?

Kedves Black Fox, azért nem az a cime, mert akkor te se irogathatnál ide. Igy viszont a bringás fiúk is szót kaphatnak. ;)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
hát mert az indítója nem ezt a címet adta neki, és ígymaradt...

blackfox

blackfox

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
Nem bírtam magammal, úgy fúrta az oldalamat a kíváncsiság és kikerestem! Miért nem az a címe akkor a topic-nak, hogy Bringás lányok topicja vagy Csak Bringás lányoknak?

blackfox

blackfox

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
Hát, akkor úgy érzem, hogy megmarad nekem a nagy rejtély, mert nem fogok a 83. oldalra lapozni, addigra megöregednék.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
csak 598 ;D

amúgy a régi és az újabb fórumok inkompatibilitása miatt az õs topikindító hozzászólás a 83. oldalon található :-X findli követte el ;)....

ja és bizonyára észrevehetõ hogy összevontam mindet együvé ;) (a régiek belekerültek ebbe a topikba...)

szerintem ez a legnézettebb és legpörgõsebb topik a fórum történetében ::)

gratulálok Hölgyeim! :-*

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Olvass, aztán kérdezz >:( ;D
Van rá
634 oldlald!!
Üdv:Thy

blackfox

blackfox

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
Nem bírok rájönni, hogy mi a lényege, vagyis mirõl szól röviden ez a topic, hogy: "Bringás lányok márpedig vannak"?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
era: hmmm, csini vagy ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szia Sezlony! Dehogy bánjuk, sõt, csak örülnénk, ha megtisztelnél majd minket becses társaságoddal!

Sajnálom, hogy lemaradtál az SSS-rõl tegnap. Még biztos, hogy fogunk csinálni ilyet, bár lehet, hogy csak következõ hónapban.
Túrákról se tudok most épp semmit nyilatkozni neked, mivel én elutazom a jövõ héten, de attól még a többiek szervezhetnek valamit! Csak figyeld a topikot.

sezlonyrugo

sezlonyrugo

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás
Hát most verem a fejem a falba, hogy tegnap gyõzött rajta a lustaság, pedíg, még Nati számát is megszereztem a cél érdekében, dehát.... :-\ Esetleg egy péntek esti ugyanilyet? Na most ez egy kicsit önzõ volt, de esetleg e? Vagy egy szombati valamit itt a környéken? Nos
MÁS

Gratula a képekhez, nagyon jók, és hatalmas irigységgel a begyemben szemléltem õket. Persze nem összehasonlítható egy meleg ágy által adott nyugalommal, de a fíling az felbecsüllhetettlen. Egy ilyen kis egynapos kiruccanás legalább egy hétre feltölti az embert. Még ilyet, sokat. Most már figyelem a fórumot, nem akarok kimaradni az ilyenekbõl!! Persze csak ha tise bánjátok! ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
'jenõ: én és a bringám! :D De bringámnak nincs baja, szerencsére. Már megszokta, hogy folyton zúgok vele, s vigyáz magára. Nekem meg azt mondja: "te meg magadra vigyázz!" Nos, ezt én kevésbé tudom megcsinálni sajna :-\

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

ettõl függetlenül klassz kép télleg!

Hejj, ha nekünk is ilyen titkárnõink lennének! ::) de :-\

;)

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Csak a kontrasztnak raktam be, azt láttátok, hogy érkeztem be, de itt nem ülhetek mezben. ;D

ettõl függetlenül klassz kép télleg!
vagyis nem csak a kép klassz! - de ezt majd a hímnemû sporttársak szépen kifejezik ;)

Lensver, írigyellek. (Az esést nem, még jó, hogy nem lett bajotok.)

öööööö bajoTOK?
mármint Nati + bringa?
vagy Nati + ???

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Csak a kontrasztnak raktam be, azt láttátok, hogy érkeztem be, de itt nem ülhetek mezben. ;D

A pilis hegyeit visszatükrözõ síma vizû Omszki tó mellett elhaladtunkban Mucival hazafelé mi is azon álmodoztunk, milyen jó lenne most elmenni tekerni egy nagyot. ::) Isteni volt abban a hûvös idõben biciklizni. :D

Lensver, írigyellek. (Az esést nem, még jó, hogy nem lett bajotok.)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
'jenõ! Én egy csupaszcsigával sem találkoztam ;D

Dobogókõ pedig valóban gyönyörû volt, fõleg a teteje. Nagyon szeretem azt az egész részt. Most valahogy úgy érzem magam, mintha egy speciális lélekmasszázs-terápián estem volna át: teljesen ellazultnak, nyugodtnak és boldognak érzem magam az út után.

Era, ez igen! Nagyon csini vagy ott a képen! :D

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Szia Nati!

Örvendetes, hogy se a nagy barna medvék se a csupszcsigák nem raboltak el és nem háborgatták álmodat! :D

Irígykedve hallgatom az SSS-t levezetõ kis túrádat!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sziasztok! Hát én csak most értem haza!
9 után valamennyivel keltem föl. Isteni volt aludni, annyira szeretem a helyet! Az a jéghideg levegõ hajnalban is olyan, mint a legjobb altató.

Nagyon élveztem a tegnap éjszakát a tûznél is (mmm, fincsi kaják), és a réten is (micsoda király meteorok hullottak, igazi szinpad volt!), nagyon jó volt veletek! :-*
Igen, jó lenne megismételni.

Tomi, tudod, hogy nagyon fázós vagyok, ám a hálózsákban egy vékony hosszú gatya meg a rövidujjú mez volt rajtam, és idõnként ki kellett szednem a karomat, olyan melegem volt. Nem lehet, hogy a zsákoddal volt a gond?

Ma reggel elõször fél8kor ébredtem föl, akkor ti már sehol sem voltatok. Imádom ilyenkor az erdõt: madarak csivitelnek, legyek zümmögnek, messze csorog a forrás vize. A levegõ még hûs és altató... Le is ragadt megint a szemem egy bõ másfél órára.
Ezután kicsit rendbe szedtem a környéket, magamat, és elindultam Dobogókõ felé, elõbb föl a Tölgyikrekhez, majd a sárgán föl. Ott egy jót reggeliztem, megnéztem a kilátást, ami most sajna elég nagy párába burkolódzott, majd a Pilis-szerpentin felé vettem az irányt. Ott sajna zúgtam egy jót egy útra teljesen belógó faág miatt, amibe szerencsésen beleakadtam 30-nál. Nagy baj szerencsére nem lett, viszont most már lassabban mentem lefelé. Hosszú-hegy, Üröm, és hazaértem. Bár az 5 kilós táskával nagyon fárasztó volt tekerni. Kb.2-3-4 fokozattal lejebb kellett váltanom minden mászásnál.

Köszönöm, hogy eljöttetek, nagyon klassz és élménydús éjszakánk volt. Valóban jobb lett volna korábban kiérni, de a dolgozó emberek igy érnek rá, no meg Tomira vártunk egy csomót a hévnél. ;)

Ginger

Ginger

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Húúúú. Ezt most tényleg nagyon sajnálom, hogy nem mentem el veletek. Régóta tervezem, hogy csatlakozom, és a tegnap jó is lett volna, csak nem figyeltem eléggé a fórumot. A meteorok is be voltak tervezve, de helyette én hullottam az ágyba...