Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Csibe, felôlünk csatlakozhatsz hozzánk hétfôn, de azt tudnod kell, hogy ez nem egy üdülôtúra lesz, ugyanis a DM100-at akarjuk bejárni!  Tehát csak abban az esetbe gyere, ha elég erôt érzel magadban hozzá! Nôvéred persze csatlakozzon nyugodtan!  ;)

Thommey:  Azért megnézném, hogyan fogod csinálni azt az áramvonalasitást!  ;D

Anak: köszi a drukkot! Akkor hétfôn jössz velünk?

Adammm: újfent nem csalatkoztam benned: töröd-zúzod magadat ahogy szoktad. De azért vigyázz  magadra, mert még szeretnénk veled tekerni!

Csibe

Csibe

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Hella skacok!

Én már nagyon várom a Tiszát. Lesz nagy buli este. ;)  És még bukóm is lesz. ;D Adamm neked meg jobbulást  ;) Mi is jöhetnénk a Pilisbe? (Hétfõn)

....................Csibe..................

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
hahóó, na nemrég én is hozzájárultam néhány ember derüléséhez. Történt ugyanis, hogy mentem volna át a Szabadság hídon, de ugye ott csak a járdán lehetséges, így az identitásától megfosztott telótlan és 4 barra fújt kerekû magellannal megpróbáltam felugrani a járdára az úttestrõl. Hát ezzel még nem is lett volna baj, csak kicsit zörögtek az alu sárvédõk, de utána igen éles kanyart kellett vennem, és hogy-hogy nem, leért a pedál a bedöntéstõl, aminek következtében a hátsó kerék egybõl elvesztette a talajjal a kontaktust, adamm pedig boldogan csúszott tovább az aszfalton, immár az oldalán. Szép látvány lehettem. Eredmény: pár seb baloldalt térden-vállon, egy lyuk a szép Dainese nacin, meg kis vérzés a jobb hüvelykujjon (??).
Szerencsére a tetanusz hatása még tart!  ;D
Asszem az ilyen mutatványokat megtartom a Scottnak  ;)

Anak

Anak

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Sziasztok!

Baliba: Egy Fujifilm FinePix-MX1700-al csináltam a képeket. Ez egy 1.5M Pixel-es, 1280x1024-es felbontású digitális gép. Ha több infót szeretnél a www.digitcam.hu -n találsz. Köszi a dicséretet. :)

Az S.K. tagjainak (S.K.=Sivatagi Különítmény) sikeres
küldetés teljesítést! Az amortizált egyéneknek is!
->Aszta, Rave Ace
Majd hétfõn meséltek, jó tekerést! Lélekben Veletek leszek! Bár vasárnap lehet hogy nem leszek teljesen jól. ;) ;D

A lányoknak sok  :-*

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Na hali!
Jaj de jó má minggyyáá TM(tejbegríz meggybefõttel ;D ;D).Már lelkiekben nagyon készülök:),de ki tudja testiekben mi lesz.
Ma este áramvonalasítom testemet ;)
Oszt majd kiderül,mit is ér!!
Üdv:Thy

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Csá topiclakók!

Már csak 2 kell aludni és Tisza Maraton!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, már nagyon várom.

De azért ne feledjétek, hogy 20-án hétfõn megyünk tekerni a Pilisbe, oks? Lensver azt is tudja, hog merre.....

Megvan az egyenes kormányom, a teló is állat már. Nagyon pöpec most a bringa, megyek is tekerni a városba. ;D ;D

Kokakólásoknak: :-* :-* :-* :-*

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 posts
Dear Anak!

A képek valóban jók!  8)
Ezt úgy írtam, mintha számítana a szavam bármit is.  :)

Milyen géppel-optikával készítetted óket?

Baliba,
aki régen talán alapítója volt a KOKAKÓLA fun klubbnak, de kitörtem  ;D(ill. betörtek  ;D)!

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Zöld: azért én még próbálok szerezni jegyet, hátha...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Halihó:)
Tegnap mentem 2 kört a Velencei tó körül,csak,hogy szokjam az Alföldet ;D
Olyan baromi szembeszél volt oda vissza,hogy csak na!
Tegnap végre sikerült megnéznem a Flash-t.Vélemény a topicban.
Na napsütés,és mustárostejbegríz! ;D :D ;) :)
Üdv:Thy
MÁR CSAK 3 NAP!!!!!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Kösz adamm, és kösz Aszta. Fúúú de szép vagyok!!! ;D

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
findli: Most hívtam a jegyirodát! Spóroltunk! ELFOGYTAK A JEGYEK!  A ..............be! >:( >:( Késõn eszméltem!  :-[ :'(

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
http://kep.tar.hu/ex...ml?aid=27522362
Na itt van pár kép Csillebércrõl.
Bocs a commentekért  ;D

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Asszem én is igazi kólás vagyok (pedig nem is iszok olyant mermivelhogy nem jó a testemnek -azért évente 1-2x mérgezem magam-). Nem lett ez túl hosszú?  ???

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Nekem az úgy jó lesz, utána még felvonszolom magam a vonatra.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Igen, pénteken mehetünk a HHH-ra. Eredetileg úgy volt, hogy reggel indulok, de közbejött egy meló, amivel csak 2-re végzek. 3-kor találkozhatunk megint a Fenyôgyöngyénél, mint ahogy a múltkor szerettünk volna! Kb. 6-ig fogok ráérni.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Lensver: én még végig sem tudtam olvasni azt a szöveget, bár tényleg nagy ötlet volt az alkotó részérõl, hogy a gyengébbek kedvéért kiírta. (Hála elõrelátó bölcsességéért) IMÁDOM!

Tehát Charont úgy kell keresni, mint egy elátkozott (esõcsináló ???) indián rajzfilm figurát ;)
Így már biztosan rá ismerek. Akkor viszek esõkabátot a versenyre, bár azt mondták kánikula lesz és jó idõ  ::)

Pénteken mit csináltok du.? Mielõtt leutaznék Monorra elmehetnénk valamerre!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Igen, koaliciósok, nyugodtan öntsétek ki nekünk megfáradt és sebzett lelketeket, mi majd balzsammal hûtjük a maró sebek fájdalmát.   :)

Era: nekem is nagyon tetszik a tititútitá... amikor csak rákattintok, mindig mosolygásra kényszerülök. Nekem sikerül velük énekelni, de csak azért, mert oda van irva. Egyébként mindig elfelejtem a szöveget, bár annyira azért nem összetett!  ;D ;D
Charon-t arról ismered meg, hogy a feje fölött mindig lóg egy sötét felhô, mely villámokat szór és esôt permetez a környékre!  ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Charon: fél kilenckor ott leszek. Telefon remélem nálad lesz ::), bár igyekszem rád ismerni.
Tour de Gyömrõ  8)

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
hali skacok!

Era: áááá, ezeknek a srácoknak hiába nyomjuk a szöveget, nem változnak meg ;D.

Charon: csak mikor????????? :'( :'(

Zöld: most mi lesz Manu Chao ügyben?????????

a fiúknak mind mind sok sok puszi, mi azért szivesen beszélgetünk veletek ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Findli:
MSN rulez!
Alig várom!
:-*

Era:
Szombaton a Bringakiállítós sátornál már fél kilenc-kilenc fele! Nem valószínû hogy bringával leszek (amúgy is közel lakom), de azért fel fox ismerni.

Koga:
Átlökök egy menetrendet holnap az emiledre, majd csekkold le! Megmutatom majd a "módosítot pályát du., ha lesz bennetek erõ, meg esetleg az alternatív HHH-t nálunk! ;-) Majd meglátod, hogy nálunk is vannak emelkedõk!!!!