Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Szia Era!

Én a Pedalománba járok, és oda már huzamosabb ideig. Tapasztalatom az, hogy az ottani szerelõ nagyon hozzáértõ, szerintem oda érdemes vinni a kerót. Pont most volt a cangám az éves átnézésén és szétszerelésén. Közepesen drága, ugyanúgy, mint a Kerékvár, amit szintén ajánlanék. A Bergusonról nekem rossz tapasztalatom nincs ugyan, de már többektõl hallottam igen negativ véleményt velük kapcsolatosan. Viszont ami nekem nem tetszett a Bergusonban az az volt, hogy mindig csak nagy sokára lett minden kész. Mig a Pedalománban nagyon gyorsan dolgoznak (és nem trehányul). Pl. a totálátnézést õk 2-3 nap alatt csinálják meg. És 6-7ezer Ft. A Bergusonban szerintem is értenek az eladók az árukhoz, de a szerelőik, akik mostanában gyakran cserélődtek, nem mindig csinálják precizen a szerelést.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Köszi a tippet. Elgondolkodtam még a Bem rakparti szervizen, a Zöld lomb utcain. A biciklit a Bergusonban vettem, ott az volt a tapasztlatom, hogy értenek hozzá és nem árulnak gagyit. Nektek milyen tapasztalataitok vannak.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Era: Én a Kerékvárt ajánlanám figyelmedbe. Nekem az a kedvenc boltom, még akkor is, ha a Berguson sokkal közelebb van hozzám. Csak hát sokkal szívesebben megyek oda, ahol nem érzem úgy, hogy rám akarnak tukmálni mindent, ami nem kell nekem.

Lensver: Szerintem is nyugodtan szólítsd le a külföldi leányt. Még tán jobban is jön ki, mintha egy fickó tenné.

Findli: az alatt, hogy "láttad", azt értettem, hogy láttad mit mûvelek a biciklivel. Persze az azért elgondolkodtató, hogy az elõzõ vázam is úgyanígy tört, csak az nem 1 év után, hanem 5 év után. Szerintem a jó hosszú nyeregcsõ az oka. De azért egy alapos bicikliátnézés sosem árt.

1Stein: Ha a jól kipárnázott havert belököd a letörésbe, akkor a talaj róla is leszedi a párnákat. Nem is beszélve arról, hogy az így látványosan megtört bicikli szerintem nem garanciális eset. De azért lehet próbálkozni. Csak mondjuk inkább egy ellenséggel, mint egy párnás haverral :)

--Trifo

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Szerintem szólítsd meg bátran, én is szívesen venném, pláne, ha külföldön vagyok és végre rám talál egy hasonló szenvedélyû ember.

Kérdésem lenne: Tavaly óta nem mosattam át a gépem. Át akarom kenetni és nézetni az összes mozgó részt rajta. Tudnátok egy jó szervízt ajánlani, ahol értenek hozzá és rendesen megcsinálják, nem vernek át és nem túl drágák. A bicómon elég jó cucc van, nem akarom el ...ni.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ideje most már bringás lányokról is irni:

A Fõvárosi Szabó Ervin könyvtárba szinte minden nap bejön egy lány, aki bicóval jár. Mindig reggel jön, és ebéd körül vagy délután távozik. Egy trekkes sisakot visel, de nem tudom, milyen a bringája, mert Trekket nem láttam még odakint. Becsülöm a szivósságát, hogy sosem lusta tekerni. Egyébként külföldi, és még nem mertem megszólitani.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lensver:
Fel voltál villanyozva.  :D
Vagy mint ahogy Markos modta: Azt hittem magamról, hogy én vagyok XVII. Lajos, aki ugye azt mondta, hogy Az áram én vagyok!
Azóta mindenkivel kezet rázok.
1ébként mostanában mindenkit megrázok a laborban, mert a cipõm sztatikusszzan töltõdik...  ;) ;D ;D ;D Élvezem, csak már kezd unalmassá válni.
És a lényeget nem is fotóztam...  ;D ;D ;D

1stein:
Azóta szeretem a Fuelt, amióta láttam Karlovy Varyban, hogy a szálloda 20m-nyi lépcsõjén hogy jött le egy srác, majd volt lehetõségem kipróbálni nekem is...  ;D ;D ;D

Gabo:
Megnézem, de tuti, hogy nagy lenne nekem.

Lensver:
Tök azonos reakció! Trifo géptörése után én is átvizsgáltam picinyemet.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hey Findli!

Ma gyönyörû idõ van, és bringával megyek dolgozni.(két nap kellett ahhoz, hogy regeneráldójak a túra után ;D) Elõtte megnézem, mi a helyzet a Rómain, és készitek pár fotót. Lehet, hogy a Nyárfás már teljesen viz alatt lesz? :-)

Egyébként nem arról volt szó, hogy kölcsönadod a gumit nekem? >:(

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
1Stein: egyetértek, mármint NRS ügyben.

Trifo: a végeredményt láttam..de durvulás nélkül ezt mûvelni. Lehet, hogy át kellene néznem a gépet? mert vasárnap csak ledobtam és azóta nem is néztem rá. Na holnap tudom mivel kell töltenem csöppnyi szabadidõmet. Úgyis le kell ápolnom a forgó alkatrészeket, és a nyeregcsõvet, úgyhogy megnézem a vázat is!

Vole: Magic-et Smoke-ra?

na  :-*

Dr.Stein

Dr.Stein

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Nekem is van lelkem! (Kicsi és fekete.) Csak olyant lökök a gödörbe, aki jól ki van párnázva.  ;D
Charon:
Tudom, hogy mániád a Fuel, de törõdjél bele, hogy az igazi cc-csoda az NRS! Mer az Dzsájent.  ;D  ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Csak attól nehogy a haveron törjön ki valami a bringa helyett!  ;)

Dr.Stein

Dr.Stein

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Trifo:
Áh, a szakítógép az olyan durva megoldás. Én arra gondoltam, hogy ha a kilencvenegypár kilóm nem elég a fárasztáshoz, akkor ráültetem valamelyik mázsa feletti haveromat és belököm valami legalább öt méteres letörésbe.  ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Charon: mára már elmúlt ;D ;D ;D Tegnap még mindenkit megráztam egy kicsit.

Jók a fotók, fõleg a "nénik".

Gabo

Gabo

törzsvendég

• fórumtag
  • 255 posts
Többet Én sem tudok, csak a képrõl ugrott be a dolog. De ha valakit érdekel érdemes felhívnia a boltot.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
mennyi az az annyi kb?

Gabo

Gabo

törzsvendég

• fórumtag
  • 255 posts
Charon:
Egy ilyen Fuel 100-at Én is el tudnék viselni. ;)

Másodkézbõl származó infoim szerint egy használt XL-es (21.5 col) méretû fekete Fuel 90-es eladó a SpeedMetal-ban emberi áron.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
1Stein: A váztöréshez hajrá! Ha van ismerõsöd valami mechanikai laborban, ahol van fárasztógép, akkor tuti megoldható, csak óvatosan kell megfogatni a vázat, hogy ne maradjon nyoma. Persze nem szabad ilyet csinálni :)

Findli: Hogy mit tettem vele? Láttad, nem? Sõt, vasárnap semmi csúnyát nem mûveltünk...

Trifo: ja, nem tudsz csatlakozni....bocs

Gghhhhrrrrrrrrr! Ennél többet ehhez nem tudok hozzáfûzni :)

Lensver: igen, lesz új váz. NA DE MIKOR??? Azt mondta az ember a Kerékvárban, hogy akár 2 hónapig is elhúzódhat a dolog.

Charon: nézegettem a képeket a kiállításról. Amilyen idõ volt vasárnap, már sajnálom, hogy nem mentem el.

--Trifo

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
1Stein: A váztöréshez hajrá! Ha van ismerõsöd valami mechanikai laborban, ahol van fárasztógép, akkor tuti megoldható, csak óvatosan kell megfogatni a vázat, hogy ne maradjon nyoma. Persze nem szabad ilyet csinálni :)

Findli: Hogy mit tettem vele? Láttad, nem? Sõt, vasárnap semmi csúnyát nem mûveltünk...

Trifo: ja, nem tudsz csatlakozni....bocs

Gghhhhrrrrrrrrr! Ennél többet ehhez nem tudok hozzáfûzni :)

Lensver: igen, lesz új váz. NA DE MIKOR??? Azt mondta az ember a Kerékvárban, hogy akár 2 hónapig is elhúzódhat a dolog.

Charon: nézegettem a képeket a kiállításról. Amilyen idõ volt vasárnap, már sajnálom, hogy nem mentem el.

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Findli:
Jöhet a Giant NRS is, de ezt is elfogadnám gondolkodás nélkül!
Feltöltött kép

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Pix updated!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lensver:
Elmúlt már az az áram hatása?  ;)
Anno, egy gimis osztálykiránduláson csoportos folyadékürítés közben egyik szerencsétlen hím osztálytársamnak sikerült eltalálnia egy ilyet. Nos, a vizelet vezetõképessége meglepõen jó! Fetrengtünk a röhögéstõl, miután magához tért. Kemény csávó volt...  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D