Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2002. April 03. - 23:02

Posted 2002. April 03. - 23:01

Posted 2002. April 03. - 23:00

Posted 2002. April 03. - 22:49

Üdv Trifó! Hát ez valóban nem a legjobb hir! Én is hasonló válaszút elõtt voltam, bár azért nem ennyire durván, mert csak a telóról volt szó. Végül 40ezret fizettem a telóm javitásáért, és kaptam vadiúj szárakat. De aminek nem kéne, az tovább romlik. Képzeld, a vértesi túra napján, reggel hirtelen azt látom, hogy a bal oldali becsúszószár pár centire ki van emelkedve a helyérõl, a belsejébe pedig be lehet látni. Marha jó. De jött a haverom, és kölcsönadta az egyik telóját. Igy sikerült végigcsinálni a 3 napot a Vértesben.
A szervizben azt mondták, hogy ezellen már nem lehet mit tenni, sajnos a SID-ek már csak ilyenek, hogy csak úgy szétjönnek. Klasszak ugyan, de rövid idõre tervezik õket. Hát nagyon el vagyok most kenõdve. Valamivel beragasztották nekem a telót, de akármikor szétjöhet megint! Nagyon elszomoritó! Rock Shox-ot soha többet nem veszek.
Neked tényleg nem fog kelleni a Bomber? Mennyiért adnád el?
A szervizben azt mondták, hogy ezellen már nem lehet mit tenni, sajnos a SID-ek már csak ilyenek, hogy csak úgy szétjönnek. Klasszak ugyan, de rövid idõre tervezik õket. Hát nagyon el vagyok most kenõdve. Valamivel beragasztották nekem a telót, de akármikor szétjöhet megint! Nagyon elszomoritó! Rock Shox-ot soha többet nem veszek.
Neked tényleg nem fog kelleni a Bomber? Mennyiért adnád el?
Posted 2002. April 03. - 18:25

Lensver: kezdek aggódni, hogy nekem is csak bitang sok bajom lesz az új telómmal :-/. Úgyhogy most gyûlnek a kétségek fekete felhõi a fejem körül. Ugyan nekem nem SID-em lesz, de azért RS, Mindjárt meg is nézem a Tech-ben mit irnak a Judy XC 2002-esekrõl, még mielõtt butaságokat irnék itt össze, és a fejemre koppintanának ;D ;D
Trifo: kitartás fiú! bár 5-6 hét az tényleg baromi sok bringázás nélkül...Kölcsön bringa?
AsztA: szevasz!!!! Üdv neked a topicunkon, pöpec, nem?
Az a baj, hogy szinte mindenkinek a szombat, ami jó lenne, de majd csörögj amikor végeztél a munkáddal, és csatlakozz, ahogy mondtad, legfeljebb este a Rómain. Jók a képek!
Charon: vigasztalásul: :-* :-* :-*.
Trifo: kitartás fiú! bár 5-6 hét az tényleg baromi sok bringázás nélkül...Kölcsön bringa?
AsztA: szevasz!!!! Üdv neked a topicunkon, pöpec, nem?

Az a baj, hogy szinte mindenkinek a szombat, ami jó lenne, de majd csörögj amikor végeztél a munkáddal, és csatlakozz, ahogy mondtad, legfeljebb este a Rómain. Jók a képek!
Charon: vigasztalásul: :-* :-* :-*.
Posted 2002. April 03. - 11:55

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá most segítsetek dönteni:
Most hívott az ember a boltból, és mondott nagyon nagyon rossz híreket. Illetve adott két választási lehetõséget:
a) Várok még 5-6 hetet, és akkor kicserélik a vázat simán garanciában.
van egy GT Zaskar Race váz, de arra meg rá kell fizetni vagy 30 rugót.
Ez fáááj. Már egyre jobban. Nem hiszem, hogy bírnék várni másfél hónapot, úgy meg fõleg nem, hogy hivogattok biciklizni. De hát túlontúl jó nekem az a váz.
Lensver: ha ez így meg tovább, akkor átpártolok az úszásra végleg, és neked adom a Bomber telómat. Mer' az jó.
--Trifo
Most hívott az ember a boltból, és mondott nagyon nagyon rossz híreket. Illetve adott két választási lehetõséget:
a) Várok még 5-6 hetet, és akkor kicserélik a vázat simán garanciában.

Ez fáááj. Már egyre jobban. Nem hiszem, hogy bírnék várni másfél hónapot, úgy meg fõleg nem, hogy hivogattok biciklizni. De hát túlontúl jó nekem az a váz.
Lensver: ha ez így meg tovább, akkor átpártolok az úszásra végleg, és neked adom a Bomber telómat. Mer' az jó.
--Trifo
vendég__*
Posted 2002. April 03. - 11:48

Sopánk, sopánk... Nem lehetne vasárnap? Szombaton forgatnom kõ... :-/
Na mind1, megpróbálom gyorsan elintézni, oszt legfeljebb csatlakozom valahol (ha más nem a Rómain, este)
Vasárnap mindenesetre tekerve lesz!
AsztA
Na mind1, megpróbálom gyorsan elintézni, oszt legfeljebb csatlakozom valahol (ha más nem a Rómain, este)
Vasárnap mindenesetre tekerve lesz!
AsztA
vendég_Charon_*
Posted 2002. April 03. - 08:08

Posted 2002. April 03. - 07:43

Köszi, Lensver, mindenképp eljövök, ha addig visszakapom a kedvest. Elvileg ma-holnap kellene hívjon az ember, hogy mi van.
Melyik nap is lenne a túra?
A vértesi mókához gratulálok. Mélységes irigykedés közepette.
--Trifo
Melyik nap is lenne a túra?
A vértesi mókához gratulálok. Mélységes irigykedés közepette.
--Trifo
Posted 2002. April 03. - 06:44

vendég_Charon_*
Posted 2002. April 03. - 06:34

vendég_Charon_*
Posted 2002. April 03. - 06:32

Charon gyün. 8)
Kicsit leamortizálva és roszzkedvûen, de gyün.
Ilyenkor szoktam izomlázig tekerni...
Karen: Gyere!
Kicsit leamortizálva és roszzkedvûen, de gyün.
Ilyenkor szoktam izomlázig tekerni...
Karen: Gyere!
Posted 2002. April 02. - 18:44

jó eddig vagyunk 2-en. ilyen már volt, nem?
de szerintem jön Charon is. és talán Karen.
meg aki akar.
de szerintem jön Charon is. és talán Karen.
meg aki akar.
Posted 2002. April 02. - 18:30

Posted 2002. April 02. - 17:43

Hát ebbõl a vaddisznósból én kimaradtam, mert én a csapat elsõ részével már lejjebb voltam, és a minuszban tüzet próbáltunk rakni, hogy meg ne fagyunk, amig Lens-ék oda nem érnek hozzánk. sikeresen meg is oldottuk a tûz dolgot, erõsen besegitett a WD-40!!!
Tegnap nekem egy õzet sikerült megközelitenem 5 méterre. Én sem vettem õt elõször észre, el voltam foglalva a lélegzésem optimalizálásával és az emelkedõvel. És õ sem, mert a keritésen akart átjutni valahogy, és kereste a megfelelõ helyet, 5 méterre tõlem döbbent rá, hogy nincs egyedül, ekkor átvágott elõttem az úton. persze nem fenyegette veszély, mert a sebességem nem volt elsöprõ!
A túránkra visszatérve megjegyzem, hogy sikerült teljesen kihajtanom magam, ma rázott a hideg, a vádlim és a combom bedagadt, és egész nap el akartam aludni a mhelyemen. De azért jól vagyok!
Szombaton kéne menni bringázni, és akit érdekel csatlakozhat. útvonal valszeg Pilis (hát mi más), pontosabbat még nem tudok.
Ki jönne?
na addig is :-*
Tegnap nekem egy õzet sikerült megközelitenem 5 méterre. Én sem vettem õt elõször észre, el voltam foglalva a lélegzésem optimalizálásával és az emelkedõvel. És õ sem, mert a keritésen akart átjutni valahogy, és kereste a megfelelõ helyet, 5 méterre tõlem döbbent rá, hogy nincs egyedül, ekkor átvágott elõttem az úton. persze nem fenyegette veszély, mert a sebességem nem volt elsöprõ!
A túránkra visszatérve megjegyzem, hogy sikerült teljesen kihajtanom magam, ma rázott a hideg, a vádlim és a combom bedagadt, és egész nap el akartam aludni a mhelyemen. De azért jól vagyok!
Szombaton kéne menni bringázni, és akit érdekel csatlakozhat. útvonal valszeg Pilis (hát mi más), pontosabbat még nem tudok.
Ki jönne?
na addig is :-*
Posted 2002. April 02. - 15:42

Vaddisznós élményem nekem is volt. A legemlékezetesebb az volt, mikor még tudatlan kislány voltam. Szüleim elvittek a Vadasparkba, és ott, életemben elõször pillantottam meg közelrõl is egy vaddisznócsaládot.
Akkor még nem tudtam,hogy a vaddisznó ártani is tud, ezért hatalmas lelkesedéssel horkantani kezdtem, és a kis vaddisznót sikerült is 2 méteres közelségbe csalogatnom. Ekkor azonban mindkét fél mamája beindult. Az enyém az utolsó pillanatban rángatott el engem. Én még akkor is azt hittem,hogy a röfögve-hörögve közeledõ vaddisznó nõstény csak ismerkedni akar velem.
Ijesztõ bicajos-disznós élményeim egyike az volt, mikor épp a Pilisben tekertünk haverjaimmal ezen a télen, de ránksötétedett. Valamit meg kellett szerelni, ezért egy haverommal lemaradtunk, és semmi lámpa nem volt nálunk. A hátsó lámpa fényénél szereltünk, majd továbbindultunk. Hirtelen vad csörtetést hallottunk jobbról a bozótosból: egy vaddisznó falka rohant egy darabig velünk párhuzamosan a fák között, majd hirtelen kivágott elénk. Azt hittük elõször, hogy támadni akarnak, és rémülten fékeztünk le, de azok csak a másik oldalra akartak átszaladni. Megúsztuk.
Akkor még nem tudtam,hogy a vaddisznó ártani is tud, ezért hatalmas lelkesedéssel horkantani kezdtem, és a kis vaddisznót sikerült is 2 méteres közelségbe csalogatnom. Ekkor azonban mindkét fél mamája beindult. Az enyém az utolsó pillanatban rángatott el engem. Én még akkor is azt hittem,hogy a röfögve-hörögve közeledõ vaddisznó nõstény csak ismerkedni akar velem.
Ijesztõ bicajos-disznós élményeim egyike az volt, mikor épp a Pilisben tekertünk haverjaimmal ezen a télen, de ránksötétedett. Valamit meg kellett szerelni, ezért egy haverommal lemaradtunk, és semmi lámpa nem volt nálunk. A hátsó lámpa fényénél szereltünk, majd továbbindultunk. Hirtelen vad csörtetést hallottunk jobbról a bozótosból: egy vaddisznó falka rohant egy darabig velünk párhuzamosan a fák között, majd hirtelen kivágott elénk. Azt hittük elõször, hogy támadni akarnak, és rémülten fékeztünk le, de azok csak a másik oldalra akartak átszaladni. Megúsztuk.
Posted 2002. April 02. - 08:58

Én csak vaddisznóval találkoztam egy erdõben , rámnézet, meg én is ránéztem, aztán mindketten folytattuk utunkat
pedig beszartam , de szerencsére az csak elment 
Õzes élmeényem csak egy kb 10 éves van
valami erdõben sétáltunk a családdal, meg pár másik rokonnal , és egyszer egy egész csorda keresztezte az utunkat . jött kb 50 , és igen csak sietõs dolguk lehetett , na mindegy, lényeg ami lényeg úgy kellett állnunk, mintha egy sorompó vágta volna el az utunkat a vonat miatt.

Õzes élmeényem csak egy kb 10 éves van

vendég_Charon_*
Posted 2002. April 02. - 06:19

Posted 2002. April 01. - 23:17

Az õzekkel meg vigyázni kell, mert idõnként mindent-letipró-módon rohannak ki az erdõbõl, és ha a bringás nem vigyáz, halálra gázolják szegényt. Másnak volt már õz-ütközéses vagy elütéses élménye?
Posted 2002. April 01. - 23:07

Nekem csak annyi megjegyzésem lenne, hogy most egy életre elment a kedvem a Rock-Shocks új telóitól. Az enyém egy 2001-es példány, és az idén már csak a gond és baj volt vele. Pár napja fizettem ki érte a 40ezret, és most megint leadtam szervizbe, mert kijött a bal becsúszószár. Úgy ..r az egész, ahogy van. Persze az is lehet, hogy egyszerûen a szerelõ ..ta el. Szerencsére kaptam egy kölcsönBombert. Az klasszul szuperált.
Trifó: szuper, hogy népesited a lánybringás tábort!
Trifó: szuper, hogy népesited a lánybringás tábort!