Karen: Örülök, hogy jól van ecséd. Úgy érzem, felelõs vagyok az ügyért, nem kellett volna ökörségekre rávennem. Remélem nem lett semmi baja.
NÉPSÉG: Vasárnap 9-kor az Árpád hídi HÉV-megállóban találkozó. Cél: Pap-rét, majd egyebek.
AsztA
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2002. April 06. - 20:52

Posted 2002. April 06. - 20:48

Ruff, nem bántottál meg, értem, mit mondasz. De én olyan hátszelet kivántam nektek, ami mindig hátulról fúj. Csak kell már lennie olyannak is! Mert olyan széllel gyakran találkoztam már, ami mindig szembõl fúj!
Zöldfülû, hát a túrán már túlvagyunk, és sajnálhatod, hogy nem jöttél, mert nagyon klasszra sikeredett. De ami késik, nem múlik, legközelebb majd csatlakozol népes, de egyre gyérebbé váló társaságunkhoz.!
Zöldfülû, hát a túrán már túlvagyunk, és sajnálhatod, hogy nem jöttél, mert nagyon klasszra sikeredett. De ami késik, nem múlik, legközelebb majd csatlakozol népes, de egyre gyérebbé váló társaságunkhoz.!
Posted 2002. April 06. - 20:43

[glow=red,2,300]VIGYÁZZ, SZAR![/glow]
Hát, a végén ketten maradtunk Lensverrel.
A 12-bõl!! Pilisszentkereszttõl csak Charon, Lensver és jómagam mentünk tovább, de Charon a Római parton már nem maradt velünk. Itt Lensverrel még betoltunk egy-egy tányér félhideg, majd egyre hidegebb bablevest. 
A fényképeim nemsokára megtekinthetõk a kep.tar.hu/zengei3 oldalon, a "DM felderites" albumban. Most toloncolom fel õket.
Jó pihenést,
AsztA
Hát, a végén ketten maradtunk Lensverrel.

A fényképeim nemsokára megtekinthetõk a kep.tar.hu/zengei3 oldalon, a "DM felderites" albumban. Most toloncolom fel õket.
Jó pihenést,
AsztA
Posted 2002. April 06. - 20:42

Sziasztok!!
Öcsém üzeni, hogy nagyon jól érezte magát veletek, már jobban van, de a holnapi napot kihagyja. ;D Ha nem pisil rózsaszínût, akkor nincs gáz.
Nekem nagy élmény volt ez a mai nap, kezdve a karamellás tortától egészen a felfedezésig, hogy "jé, ez a Gábor Dénes, ilyen messzi voltunk?" ;D
Remélem az elsõ néhány hét alatt rohamos fejlõdésen megyek keresztül, egyenlõre a lefeléken mindig én voltam az utolsó, gyök 2-vel közlekedtem, azt hiszem a felfelé jobban ment, igaz, hogy 1/1-ben, dehát azt ki nézi... ;D
Charon okítása után már kicsit bátrabb voltam a végére, bár ez még mindig a láma szint.
Ja,FIGYELEM!!
Holnap reggel 9-kor randevú az Árpád-hídi HÉV megállóban, megyünk Pap-rétre, meg ami belefér!
Na puszi, csókol Titeket a Ti szeretõ Lámátok, ezt a mai napot még sokszor ismételjük meg!
:-* :-*
Karen
Öcsém üzeni, hogy nagyon jól érezte magát veletek, már jobban van, de a holnapi napot kihagyja. ;D Ha nem pisil rózsaszínût, akkor nincs gáz.
Nekem nagy élmény volt ez a mai nap, kezdve a karamellás tortától egészen a felfedezésig, hogy "jé, ez a Gábor Dénes, ilyen messzi voltunk?" ;D
Remélem az elsõ néhány hét alatt rohamos fejlõdésen megyek keresztül, egyenlõre a lefeléken mindig én voltam az utolsó, gyök 2-vel közlekedtem, azt hiszem a felfelé jobban ment, igaz, hogy 1/1-ben, dehát azt ki nézi... ;D
Charon okítása után már kicsit bátrabb voltam a végére, bár ez még mindig a láma szint.
Ja,FIGYELEM!!
Holnap reggel 9-kor randevú az Árpád-hídi HÉV megállóban, megyünk Pap-rétre, meg ami belefér!
Na puszi, csókol Titeket a Ti szeretõ Lámátok, ezt a mai napot még sokszor ismételjük meg!

:-* :-*
Karen
vendég__*
Posted 2002. April 06. - 20:16

Hát részünkrõl ebbõl családi kirándulás lett, mert Ildinek túl nagy falat volt a dolog. Azért mi is elmentünk a krosszpályához élvezkedni, meg lementünk a kéken, és felfedeztünk egy tük szép helyet Sólymár felett, ahol patakon kell átkelni csomószor. Néhány lejtõn elég közel kerültem a KTT-hez, de dolgoztak a reflexek, és a SID is jól bírta a kiképzést, pedig nem kímélem. Ugye tudjátok, hogy a SID-et minden tekerés után kenni kell teflonos gezemicével?
Posted 2002. April 06. - 19:13

na hali mindenki!
a mai túránk igen érdekesen alakult ismét. Még hárman úton vannak, én Pilisszentkereszten visszaindultam Trifoval, mert már szétfagyott a s....m. Mai napon volt a DM útvonal, a holnapi bringázók nem tudom merre mennek, érdemes Trifo-t, Karent kérdezni, õk azt hiszem útrakelnek holnap is. Én inkább a családomnak szentelem magamat, mert már igen régen láttak.
Összesen (ha jól számolom) 12-en gyültünk össze, ebbõl fórumos Karen és öccse, Charon, Adamm, Trifo, AsztA, Lensver és jómagam. Velünk tartott még az egyik kolleganõm és a barátja, Adamm barátnõje és a lány öccse. Szóval népes csapat indult el a Szépvölgyi úton felfelé
. Már a HHH tetejénél leszakadtak ketten. Egy-két kilométer és még 3 ember. A HHH turista ház utáni "aranyos" lejtõn hosszas szerelgetés következett. Kománycsapágyak meghúzása, Trifo hátsófékének üzembehelyezése, mert addig semmi nem volt váltó állítások. Lensver telója megint becsõdölt (el is neveztük Rock Suck Shitnek). Majd tovább is mentünk. A cross pályán mentünk egy pár kört, mindenki élvezkedett egy kicsit. Szegény Karen öccs óriásit esett, remélem nincs baja...
Én Trifoval rendesen el is tévedtem, mert a többiek szerint rossz ösvényen téptünk tova, de szerintem jó helyen jártunk. De ezután telefonos segitséggel kellett egymást keresgetnünk kb. 1 órán keresztül ;D. Mondjuk mi jól szórakoztunk. Majd egy kicsit Charon is eltünt ;D.
Mire megtaláltuk egymást már Karen és az öccse is leváltak, mert nekik 2 körül dolguk volt. Megcsökkent csapattal végig nyomultunk a Hosszúhegyen, majd a Piliskereszti cukiban sütizés és a többirõl nem tudok semmit, mert onnan én hazaszáguldoztam magamra húzva az összes cuccomat, amit a zsákomba rejtettem reggel nagy okosan.
Hát ennyi! szerintem azért viccesre sikeredett ez a mai nap is. Következõ útra jöjjetek még többen. A holnapi cangázóknak is jó utat.
na :-* biztos lesznek még élménybeszámolók.
Mai túrázók: VIGYÁZZ, SZAR!!!!!
a mai túránk igen érdekesen alakult ismét. Még hárman úton vannak, én Pilisszentkereszten visszaindultam Trifoval, mert már szétfagyott a s....m. Mai napon volt a DM útvonal, a holnapi bringázók nem tudom merre mennek, érdemes Trifo-t, Karent kérdezni, õk azt hiszem útrakelnek holnap is. Én inkább a családomnak szentelem magamat, mert már igen régen láttak.
Összesen (ha jól számolom) 12-en gyültünk össze, ebbõl fórumos Karen és öccse, Charon, Adamm, Trifo, AsztA, Lensver és jómagam. Velünk tartott még az egyik kolleganõm és a barátja, Adamm barátnõje és a lány öccse. Szóval népes csapat indult el a Szépvölgyi úton felfelé

Én Trifoval rendesen el is tévedtem, mert a többiek szerint rossz ösvényen téptünk tova, de szerintem jó helyen jártunk. De ezután telefonos segitséggel kellett egymást keresgetnünk kb. 1 órán keresztül ;D. Mondjuk mi jól szórakoztunk. Majd egy kicsit Charon is eltünt ;D.
Mire megtaláltuk egymást már Karen és az öccse is leváltak, mert nekik 2 körül dolguk volt. Megcsökkent csapattal végig nyomultunk a Hosszúhegyen, majd a Piliskereszti cukiban sütizés és a többirõl nem tudok semmit, mert onnan én hazaszáguldoztam magamra húzva az összes cuccomat, amit a zsákomba rejtettem reggel nagy okosan.
Hát ennyi! szerintem azért viccesre sikeredett ez a mai nap is. Következõ útra jöjjetek még többen. A holnapi cangázóknak is jó utat.
na :-* biztos lesznek még élménybeszámolók.
Mai túrázók: VIGYÁZZ, SZAR!!!!!
Posted 2002. April 06. - 16:09

Hello lensver
Holnap mentek végig a Duna maraton útvonalán?
Mikor és hol van a találka?
Mert ha jól értettem akkor a cukrászda elõtt a ma reggeli csapat találkozott! Vagy holnap is ott lesz? Vagy elolvastam csak nem értem meg? Vagy holnap nem is mentek tekerni?
Zöld a tudatlan és összezavart
Holnap mentek végig a Duna maraton útvonalán?
Mikor és hol van a találka?
Mert ha jól értettem akkor a cukrászda elõtt a ma reggeli csapat találkozott! Vagy holnap is ott lesz? Vagy elolvastam csak nem értem meg? Vagy holnap nem is mentek tekerni?
Zöld a tudatlan és összezavart
Posted 2002. April 06. - 11:10

Posted 2002. April 06. - 11:07

Lensver ! Remélem nem bántalakmeg ,de ezt a hászél kívánságot hagyjuk, mert a múltkor megkaptam - jó nagy hátszelet ... de haza is kellett jönnöm !!
Posted 2002. April 06. - 08:22

Thommey: Eredetileg a Duna Maraton útvonalán akartunk elindulni, de miután ilyen sokan leszünk, és mindenki mást akar majd, igy lehet, hogy közben elterelõdünk másfelé.
Trifó: ez a bringaszervizi hiányosság nekem is ismerõs, mert mostanában egyfolytában megcsinálják velem is, hogy valamit lazán húznak meg, rosszul tesznek be. Nem tudom, ez a trehányság nem-e annak köszönhetõ,hogy a világban terjed a nemtörõdömség. A pénz utáni sóvárgás gyors és silány munkára sarkallja a kerékpárszerelõket is, akik mit sem törõdve a bringatulajdonosok precizitás iránti igényével hányaveti módon szerelik meg a problémákat, vagy újakat csinálnak a régiek mellé.
Az embernek magának kell megoldania a dolgokat. Tegnap vettünk részt Findlivel a második bicajszerelési workshop-on. Findli könyékik benzines trutymóban vájkált, úgy tisztogatta a láncokat és egyéb tisztitandó alkatrészeket. Megtanultuk leszedni a racsnit, átdobót, hajtómûvet, váltót. Na persze, leszedni könnyû (bár azért rendesen megszenvedtem a hajtómûcsavarokkal), a sok kis darab összerakása már nem volt annyira, igy elsõre. ;D ;D ;D
Elõször 8-as alakban raktam fel a láncot. Szép lett volna úgy tekerni. De elhatároztam, hogy legalább bizonyos dolgokat meg fogok tanulni.
Minél kevésbé fogok függeni a bringaszervizektõl a jövõben, annál jobb.
Nos, úgy néz ki, a hétvégén nagyon szép idõre számithatunk. Mindenkinek jó tekerészést és hátszelet.
Trifó: ez a bringaszervizi hiányosság nekem is ismerõs, mert mostanában egyfolytában megcsinálják velem is, hogy valamit lazán húznak meg, rosszul tesznek be. Nem tudom, ez a trehányság nem-e annak köszönhetõ,hogy a világban terjed a nemtörõdömség. A pénz utáni sóvárgás gyors és silány munkára sarkallja a kerékpárszerelõket is, akik mit sem törõdve a bringatulajdonosok precizitás iránti igényével hányaveti módon szerelik meg a problémákat, vagy újakat csinálnak a régiek mellé.
Az embernek magának kell megoldania a dolgokat. Tegnap vettünk részt Findlivel a második bicajszerelési workshop-on. Findli könyékik benzines trutymóban vájkált, úgy tisztogatta a láncokat és egyéb tisztitandó alkatrészeket. Megtanultuk leszedni a racsnit, átdobót, hajtómûvet, váltót. Na persze, leszedni könnyû (bár azért rendesen megszenvedtem a hajtómûcsavarokkal), a sok kis darab összerakása már nem volt annyira, igy elsõre. ;D ;D ;D
Elõször 8-as alakban raktam fel a láncot. Szép lett volna úgy tekerni. De elhatároztam, hogy legalább bizonyos dolgokat meg fogok tanulni.
Minél kevésbé fogok függeni a bringaszervizektõl a jövõben, annál jobb.
Nos, úgy néz ki, a hétvégén nagyon szép idõre számithatunk. Mindenkinek jó tekerészést és hátszelet.
Posted 2002. April 06. - 02:18

Sziasztok!
Vasárnap merre mentek,mert lehet,hogy veletek tartanék,ha nem megyek tokodra.
Jó idõ rulez:)
Üdv:Thommey
Vasárnap merre mentek,mert lehet,hogy veletek tartanék,ha nem megyek tokodra.
Jó idõ rulez:)
Üdv:Thommey
Posted 2002. April 05. - 23:04

Lensver: kört még nem, csak egyenest. Haza a boltból, farmerban, pulóverban. Szóval az igazi test még hátra van, holnap.
Különben volt azért szivás a köbön. Kap most a Kerékvár pár feketepontot. Elég rossz szájízzel sikerült távozni tõlük.
Pl a hátsó féket úgy rakták össze, hogy NEM FOG. Tiszta gáz! Szerintem összefogdosták zsíros kézzel a felnit.
Na meg persze egy merõ zsír volt az egész gép. Tiszta retkes lettem, ahogy megfogtam, itthon meg egy csomót kellett törölgetni. Régen azért ez nem így volt náluk.
Na meg elfelejtették feltenni a megbeszélt új láncot és fogsort. Aztán feltették, de kiderült, hogy a hajtókaron is döglött a középsõ tányér.
Nem is tudom, vagy 5-ször vittem a bringát ki-be a boltból, mire olyan állapotban lett, hogy úgy éreztem, el lehet vele jönni. Ja, és mindez a móka három papírcetlitõl szabadított meg. 2-re 20000 volt írva, egyre meg 10000. Szóval kerékpársport hajrá. És még csak nem is olyan szép a váz... barátkozni kell vele.
Na mindegy. Holnap megmutogatom. Nyugodalmas jó éjszakát!
--Trifo
Különben volt azért szivás a köbön. Kap most a Kerékvár pár feketepontot. Elég rossz szájízzel sikerült távozni tõlük.
Pl a hátsó féket úgy rakták össze, hogy NEM FOG. Tiszta gáz! Szerintem összefogdosták zsíros kézzel a felnit.
Na meg persze egy merõ zsír volt az egész gép. Tiszta retkes lettem, ahogy megfogtam, itthon meg egy csomót kellett törölgetni. Régen azért ez nem így volt náluk.
Na meg elfelejtették feltenni a megbeszélt új láncot és fogsort. Aztán feltették, de kiderült, hogy a hajtókaron is döglött a középsõ tányér.
Nem is tudom, vagy 5-ször vittem a bringát ki-be a boltból, mire olyan állapotban lett, hogy úgy éreztem, el lehet vele jönni. Ja, és mindez a móka három papírcetlitõl szabadított meg. 2-re 20000 volt írva, egyre meg 10000. Szóval kerékpársport hajrá. És még csak nem is olyan szép a váz... barátkozni kell vele.
Na mindegy. Holnap megmutogatom. Nyugodalmas jó éjszakát!
--Trifo
Posted 2002. April 05. - 22:36

Posted 2002. April 05. - 22:19

Posted 2002. April 05. - 22:15

ruff:
én is tudom!!
Most már kezdek hozzászokni, meg rájöttem, hogy a fogyigatya nagyon jól jön bringázáshoz, "kipárnáz"...
Pusza!
én is tudom!!

Pusza!
Posted 2002. April 05. - 21:52

Karen ! Kérdezted ,hogy mi nõi nyerget használunk - e. Hát én nem , mivel fiú vagyok
de ha jól vettem észre hosszú ( ha nem így van javíts ki ! ) idõ után ez volt az elsõ tekerésed ,vagy legalábbis az elsõk között volt , Nahát nekem egy ffi nyergem van, és ffi létemre fél év utána mikor újra felpattantam paripámra, és hátán elhelyezdekdõ fotelemre , egy két napig én is mérges voltam az út mellett levõ prosztata betegségek elleni kenõcs reklámra ;D ;D ;D

Posted 2002. April 05. - 16:53

Sziasztok!
Boszee: :-*
Trifo:
én is megyek vasárnap, mert remélem lesz mire rádolgozni, veletek tarthatok? Én is kezdõ leányzó vagyok.
Beszervezem addig Zöldet is, bár nem tudom, van-e már útiterve.
Lensver, findli:
2-re haza kell érnem és bár még minden fánál megállok, azért ugye van értelme mennem? :
Ma voltam tekerni vmelyik hegyen, Svábhegyi megállóig bírtam bringán, onnan fogasoztam 2 megállót, meg áttekertem a János-hegyre, végül legurultam a Budakeszi útig egy szerpentinszerûségen is, amin megtörtént az elsõ esés is ;D, de csak amolyan pici, csak hogy azt lehessen rá mondani, hogy estem.
Az öcsém fel volt háborodva, hogy nélküle elmentem bringázni, így holnap reggel 7-kor kell kelnem, hogy kiengeszteljem... Fel akar vinni megint a János-hegyre. :-/
Na csók! :-*
Karen
Boszee: :-*
Trifo:
én is megyek vasárnap, mert remélem lesz mire rádolgozni, veletek tarthatok? Én is kezdõ leányzó vagyok.

Lensver, findli:
2-re haza kell érnem és bár még minden fánál megállok, azért ugye van értelme mennem? :

Ma voltam tekerni vmelyik hegyen, Svábhegyi megállóig bírtam bringán, onnan fogasoztam 2 megállót, meg áttekertem a János-hegyre, végül legurultam a Budakeszi útig egy szerpentinszerûségen is, amin megtörtént az elsõ esés is ;D, de csak amolyan pici, csak hogy azt lehessen rá mondani, hogy estem.

Az öcsém fel volt háborodva, hogy nélküle elmentem bringázni, így holnap reggel 7-kor kell kelnem, hogy kiengeszteljem... Fel akar vinni megint a János-hegyre. :-/
Na csók! :-*
Karen
Posted 2002. April 05. - 15:09

Miért Charon, te idõsök otthonában laksz? HOgy ennyi idõs van melletted?
Ó, láttad a bringámat? Most akartam kicserélni a linket.
Örülök, hogy tetszik!
Ó, láttad a bringámat? Most akartam kicserélni a linket.

Örülök, hogy tetszik!
vendég_Charon_*
Posted 2002. April 05. - 15:01

Lensver:
Ááááá! Csak van mellettem egy 3xennyi idõs személy, aki még el is énekelte, hogy tudjam mirõl
van szó!
Végre láttam a bringádat! Tényleg gyönyörû!
Ááááá! Csak van mellettem egy 3xennyi idõs személy, aki még el is énekelte, hogy tudjam mirõl
van szó!
Végre láttam a bringádat! Tényleg gyönyörû!

Posted 2002. April 05. - 15:00

Adamm, és akkor azt a nagyon aranyos bringás lányt hozod magaddal, akivel találkoztatok az úton? Nem azt mondtad, hogy szembejött veletek? Vagy mikor találkoztatok, meggondoltátok magatokat, és inkább vele tartottatok? 
Már nagyon kiváncsi vagyok a Konára, mert tudod, hogy rajongója vagyok.
Aszta, akkor holnap. És nem eszem meg a te adagodat, csak az egészségedre egy önálló adagot.

Már nagyon kiváncsi vagyok a Konára, mert tudod, hogy rajongója vagyok.
Aszta, akkor holnap. És nem eszem meg a te adagodat, csak az egészségedre egy önálló adagot.