Sziasztok!
AsztA:Köszi az elismerést:)De aki veletek lefelé tudja tartani a tempót,az vagy DH Monster,vagy õrült ;D ;D ;D
Karen:Télleg feleslages fogynod!!!!!Csatlakozom a Charon által leírtakhoz:)
Akkor hát vasárnapi tekerés az én szemszögembõl:
Mivel szombaton éjszakás voltam,a reggeli vonatozás Székesfehérvárról az alvás jegyében telt...volna,ha 2 nemnaponbarnult nem rakta volna az enyém mellé a bicikliét.Így hát maradt a merev pupilla:)
Budapest:Itthon tök jól megnéztem a térképen,hogyan is találok oda a Déli pu-ról a HÉV megállóba.El is tévedtem.Mint késõbb kiderült,a Moszkva térnél egyenesen mentem a jobbra helyett,így jött a hûvösvölgyi útról egy kis hegymászás,de nem baj,úgy is hideg volt:)A tekerés nagyon tetszett,bár szt.endréig kicsit uncsi.Visszafelé már nem volt az,de ezt késõbb:)Tetszenek ezek a hegyek,mert közel állnak a Bükkben nevelkedett szívemhez.A Kõhegyi letörések nagyon jók voltak,meg elég technikásak is csak rrrrrráááááázzzznnnaaaaaakkkk!!!!!:)Kár,hogy Karentõl,és RaveAce-tõl el kellett válnunk a túra vége elõtt:(A brazil negyed érdekes volt:)A Kvélyre való mászást,fõleg hegymászóknak ajánlanám (jégcsákány,hágóvas,kötél beülõ ajánlott),na de a lefeléje,az isten volt csak vennem kellene egy Stab Primot:)Leérve aztán AsztA,és Pix el kajálni,én meg irány a Déli...Kisebb nagyobb eltévedésekkel,de azért nagy nehezen meglett a rakparti kerékpárút.18:50es vonattal haza.A 31óra nemalvás itt már megtette a hatását.Filmszakadás,a kalauz költött Fehérváron:)
Hát ennyi lett volna "röviden"
Mikor megyünk legközelebb?
Üdv:Thommey