Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Csatlakoznék a vasárnapi bringázással fenyegetõ pedalomán egyedekhez.

Sõt, pénteken is mennék, sõt, ha tényleg ugrabugráltok kedden a ligetben, oda is lenézek, 5-tõl ráérek. (rímel!  :D)

Tegnap azt álmodtam, hogy 20ezer forintért vettem egy Z1-es Bombert az újpesti Pedalomán üzletben. Fehér volt. Ez már beteges nem?

OFF: Nem tud valaki egy pár eladó használt XT vagy LX féket? Mennék az össztelós géppel, de hibádzik a fék, az meg úgy nem az igazi.
ON.

AsztA

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
lensver:  hûûû, láttalak én is téged a képeken,  hááát.... ;)

volt sok ügyes fótó. hadd tájékozódjak:  milyen gép, milyen film?

lcs

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Thommey:
Örülök, hogy tetszett a kirándulás! Nekem nem volt a legjobb napom, de a Kõ hegytõl már nem volt energiám a megírásra váró esszékre gondolni :-) Kicsit le is betegedtem mára, Torok Gyula látogatásának elõszelei jönnek, na meg minden izmom sajog. Vasárnapra remélem felépülök, és akkor a Börzsönyben újra versenyt mászhatunk + viszek CD-ket is!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Findli:Bocsi,bocsi,bocsi :-[Véletlen volt!!
Lensver:Köszi az infót.Ott leszek,majd nézek vonatot.
Üdv:Thommey

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hol van, ki?  ;D

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Lensver: Miss Térkép itt van! ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Börzsönyi útvonalunk a köv. lesz: Kismarosig vonattal. Onnan betonon föl Királyrét, onnan föl a kellemesen kacskaringózó úton Nagy-Hidegre, és onnan a Csóványosra. Tehát nem lesz combizom pihentetés, sem túl sok ücsörgés, mert sürgetni fog az idõ. Utána ugyanis irány Szokolya irányába Foltánkereszten át, Verõce irányába. Ha még lesz idõnk, akkor tovább Katalinpuszta, Naszály alja, és le Vácra. Az utóbbi kb. 50-60km, az elõzõ kb. 35 lenne Királyrétrõl számolva.
Indulás a Nyugatiból 9:30-as szobi vonattal.

Thommey, ha jól tudom, a fehérvári vonat a délibe ér be? Onnan kb. fél óra a nyugati nyugis tempóban. Ha jössz, azért pihend ki magad, mert a Börzsöny szereti elszivni az ember energiáját.

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
thommey: MY NAME IS FINDLI! de nem baj, egyébként Lensver is jön ;). egyenlõre 10 körül inulnánk Bp-rõl vonattal, nem tudom hol tudsz csatlakozni!?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Lensver:A vasárnap tutti jó,mert akkor szabadnapos vagyok.Pontosabban merre?Meg úgy kellene indulni,hogy nekem fehérvárról fel kell érnem:(

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
thommey: vasárnap valszeg Börzsöny, jössz?

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
hali mindenki!

akkor pénteken 4-kor találka a..nemtom hol, de majd pontositunk, ok?

Trifo: még szerencse, hogy füttyentett a fickó a kutyájának és így észrevettél minket!! ;D

Lensver: Csaba istenien néz ki az új cuccában...a másik Csabának csak köszöntem ma :-/( a parton)

Charon: sajna én a napközbeni chat-ekrõl lemaradok. de azért szia!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Sziasztok!
AsztA:Köszi az elismerést:)De aki veletek lefelé tudja tartani a tempót,az vagy DH Monster,vagy õrült ;D ;D ;D
Karen:Télleg feleslages fogynod!!!!!Csatlakozom a Charon által leírtakhoz:)
Akkor hát vasárnapi tekerés az én szemszögembõl:
Mivel szombaton éjszakás voltam,a reggeli vonatozás Székesfehérvárról az alvás jegyében telt...volna,ha 2 nemnaponbarnult nem rakta volna az enyém mellé a bicikliét.Így hát maradt a merev pupilla:)
Budapest:Itthon tök jól megnéztem a térképen,hogyan is találok oda a Déli pu-ról a HÉV megállóba.El is tévedtem.Mint késõbb kiderült,a Moszkva térnél egyenesen mentem a jobbra helyett,így jött a hûvösvölgyi útról egy kis hegymászás,de nem baj,úgy is hideg volt:)A tekerés nagyon tetszett,bár szt.endréig kicsit uncsi.Visszafelé már nem volt az,de ezt késõbb:)Tetszenek ezek a hegyek,mert közel állnak a Bükkben nevelkedett szívemhez.A Kõhegyi letörések nagyon jók voltak,meg elég technikásak is csak rrrrrráááááázzzznnnaaaaaakkkk!!!!!:)Kár,hogy Karentõl,és RaveAce-tõl el kellett válnunk a túra vége elõtt:(A brazil negyed érdekes volt:)A Kvélyre való mászást,fõleg hegymászóknak ajánlanám (jégcsákány,hágóvas,kötél beülõ ajánlott),na de a lefeléje,az isten volt csak vennem kellene egy Stab Primot:)Leérve aztán AsztA,és Pix el kajálni,én meg irány a Déli...Kisebb nagyobb eltévedésekkel,de azért nagy nehezen meglett a rakparti kerékpárút.18:50es vonattal haza.A 31óra nemalvás itt már megtette a hatását.Filmszakadás,a kalauz költött Fehérváron:)
Hát ennyi lett volna "röviden"
Mikor megyünk legközelebb?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Lensver: talán holnap délután kimegyek. Egyszer voltam még csak ott, de akkor sikerült eléggé elfáradni. Ugye az izgalom :))

Kellene vegyek egy kis zsírt. Lehet ilyen kis kiszerelést kapni? Szétszedtem a csicseri váltómat, és akkor jöttem rá, hogy csak Anyuéknál van zsír, és az is valami õsöreg gépzsír. Olajoztam, de az meg úgyis kijön belõle :(

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Trifó, azt a dombot ismerem, egyszer egy hatalmasat zakóztam annál az ugratónál. Könyökömön azóta is ott van a jele.  ;D De azért majd jövök ugrálni én is. Mikor mész?
Egyébként mi pénteken du. fél4 körül megyünk föl a HHH-ra. Eddig négyen vagyunk (veled együtt).

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Azt a "letörést" én is ismerem, néha megszivatom a velem tartókat. De az tényleg nincs fél méter. Ám ilyet az ember könnyen hisz, mikor hirtelen cangája elemelkedik a földrõl, és szárnyalni kezd vele!

Charon: hát van benne valami, hogy átmászott a többi race-re, de jobban közrejátszott a kiszáradásban az, hogy felszivott magába egy csomó port meg koszt. Szombat reggel lett bekenve ezzel a sűrű olajszerűséggel (valami OMx2 ha jól emlékszem), és ma kentem újra. Ez nagyon jó teljesitmény, ahhoz képest, mennyire poros terepeken mentem vele! Majd szólok, ha megtudom a nevét. De egyelőre még nem kapható, tesztelés alatt van.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Köszi Trifó, ez jól esett nekünk, bringás lányoknak!  :-*

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Joe: Csak nézz körül itt a sötét szemüveged nélkül. Csak úgy hemzseg a sok bringás leány. Kész élmény csak rájuk nézni is :)

--Trifo

Biromarton

Biromarton

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Hát persze, hogy vannak bringás lányok!
Csak az a baj, hogy amilyen szerencsétlen vagyok, sötét üvegû bicós szemüveget vettem 8). Így meg már hiába néz a lány, nem lát belõlem semmit.
Meg az is baj, hogy kevesen vannak.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
...már azt hittem, hogy durvább arcok vagytok, mint amit gondoltam...

Mellesleg van kedvetek valamikor kijönni a Városligetbe ugrálni? A Király domb aljában van egy kellemes kis ugrató, pont olyan kezdõ-gyakorló méretû, de azért lehet rajta nagyot is repülni. ...gondolom esni is :)

--Trifo

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
AsztA: ja, azt a kétlépcsõst ismerem, de az nincs több 30 centinél. Én is le szoktam ott ugrani. Sõt, egyszer egy barátnõm is utánam ugrott, ugyanúgy, ahogy utánad Charon. Mire megijedt, már rég biztonságban volt :) pedig az a leány aztán még egy járdaszegélyre se nagyon tudott felmenni.

Charon: forditanál? ("töröd magad"). A homokboszorkány az különben sandwi(t)ch.

--Trifo