Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
öhümmme, igen-igen, volt szó bizony a lillafüredi nyaralásról.

...na akkor a dátumot a fejembe véstem, szívesen mennék, de még nemtom hogy hogy alakul a jövõm ::)

nektek mindenesetre jó idõt, kellemes hátszelet, sok lejtõt! :)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Turmix: már jó régóta szervezzük, de a lényeg 20-27 között lent leszünk a szokásos bázissal.

Hát eddig mindig feltekertünk cuccostól, más megoldás nem lévén, a kisvasúton nem lehet lovat vinni. De idén kényelmesek leszünk ;D

Thommeyék végülnem adtak semmi cuccot (pedig kérdeztem), szóval jöhet még csomag nyugodtan.

Skiri: laptop nagyon király lenne, akkor is ha lesz kazi. Ha tusz mindenképpen hozzál!
Elvileg még egy ember is beférne, de 5en már elég szüken lennénk, szóval ha jön Ági is, akkor inkább csomagot visszük, Ti meg gyertek vonattal. (visszafelé viszont valószínüleg lesz helyed az autóban, szóval csak oda vegyél jegyet, ha pénteken jönnél vissza Te is)
Merrõl jösz? Küldj egy telefonszámot, és megbeszéljük, mikor kapom fel a cuccodat.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Szederturmix gyorsan olvass vissza 1-2 oldalt!

Lehet, hogy jön a hétvégére Ági barátnõm is! Skiri, talán veled jönne, mert vonattal jön. Talán próbáljátok meg Mellont lekenyerezni, hátha bevállal egy kis csomagot. ::) :-X (Bocsi Mellon, hogy a nevedben...)

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

Miskolcrol kitekerni Lillafüredre nem gond, de hátizsákkal, sátorral kicsit kellemetlen.

Nem fér be valakinek a kocsijába egy + hátizsák?
Vagy esetleg még én és a bringám is? ::)
Kerge? Mellon? Valaki?

Ha beférek, vihetek Kergének laptopot. Ha még nem vett kazit. De vonaton nem szeretném szállítani...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Azt hiszem nagy igazság van abban a mondásban, hogy nem nagyon van olyan ember, aki egyszer volt Norvégiában.

Aláírom!!! ;D

...és harmadjára bringával kéne menni :)

EDITKE! HOPPÁCSKA!

most idecsöppentem a mély vízbe, és ha jól látom, csak úszóknak? egy lillafüredi biciklizõdés szervezõdik? mikor hol mettõl meddig?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
szia Era! :D :D :D :D :D
láttam hogy nem volt teljes a kép ki is kiabált Rád... ::) :-*

TÉMÍNUSZ2NAP

tegnap este beszéltzem Kergével, és vacilálokmilegyendemennékésmégisCsubeeval...
eredmény:
Kergéné
Kerge + kamera :D :D jeeeee
és Csubee mint sofõr a rönó21el gyönnnek fel pénteken... érkezésük 12 és 1 óra közt várható...

:D szép számban leszünk hétvégén...!

ó-jeee

már nagyon várom

igen

most megyek

asszem jó lenne egy kis alvás...

ó-jeee

banzááááááj

8)

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

És hogy jutok el Miskolcról Lillafüredre? Ha jol látom, vonattal tuti nem.

Hááát igen, max. kisvasúttal....
Azonban ha a vonatút nem merít nagyon ki, akkor kitekerni a legegyszerûbb szerintem, mert ezen kívül csak városibusszal tudsz kijutni - vagy a már említett kisvonattal, amin azonban nem tudom, lehet-e biciklit szállítani...
Ha a kibicajozás mellett döntesz, akkor egyszerûen csak kövesd a villamossínt, egyetlen egyszer ágazik ketté a villamos útja, akkor NE fordulj el balra, hanem menj tovább, amikor pedig majd jó sokára elfogy a villamossín, akkor pedig tovább egyenesen, a fõúton, ne térj le sehol és akkor egyszer csak ki lesz írva, hogy Lillafüred ;D A városhatártól szerintem max. 5-7 km, csak maga Miskolc kutyahosszú! 8)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
SZIA PARAAAA!!!

Bocsi, reggel még elég lassúak a reflexeim. :)

(Nagyon tetszik, tegnap reggel Lensver és Zed, ma Para. Jól kezdõdik a nap. :D)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
aaaa látom te sem szereted a vakufényt ;o) klassz képek lettek gratu hozzá!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Akkor az éjszakai fotók éjszaka felkerültek:)
http://kep.tar.hu/th...ml?aid=27667191
Üdv:Thy
Ez az elsõ próbálkozás ilyen téren:)
Na elhúztunk lillára...

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

Jön valaki vonattal is? Vagy egyedül kell utaznom?
És hogy jutok el Miskolcról Lillafüredre? Ha jol látom, vonattal tuti nem.

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
Így van Mellon pontosan, ahogy mondod vagyishogy mi megyünk Csubeeval mert õ a sofõr de ez a lényegen nem változtat.

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Öööö, akkor most Csubee Kergéékkel megy? Vagy mi lesz. Eredetileg feljött volna Parához, és onnan mentünk volna autóval. De mivel jön Györgyi, így is megleszünk az autóban elegen, szóval nem gond, ha nem velünk jön.
Thy+Ors: jó utat, pénteken csatlakozunk mi is. Hagyjatok a hegyekbõl valamit nekünk is!!! 8)

Era: szerintem lehet menni télen is, csak azért érdemes figyelembe venni, hogy ott néha nem csak jég van, hanem 1m hó is... Bár az utóbbi idõkben decemberben max 20cm hó szokott lenni :-\

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

Era: köszi, már kinéztem, csak el kellene menni érte.

Trifo: én azt hittem, hogy az a masik lába, amit felrakott a kõre. De naív vagyok... ::)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
nah Parabá , tudtam szerezni a dv kamerához 2db aksit is olcsó pénzért mármint aránylag olcsón és így lesz aksinként olyan másfél-másfél óra felvételi idõ. az meg szerintem bõven elég per nap. már csak az kell ,hogy jó legyen a kamerához ;o) holnap érkezik.
a legeslegjobb pedig az lenne ha valakinél lenne egy laptop firewire csatlakozóval és nagynagy vinyóval mert csak 1db 60 perces kazettám van üres és most nem nagyon akarok vásárolgatni :(

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Muci: Megnéztem én is az albumot és... nem rossz, nem rossz! :) A fenét! gyönyörû! Érezzétek magatokat irigyelve!

Megjegyzés egy képhez: Kis ember nagy bottal jár... De ez azért egy igazán illetlen darab :)

--Trifo

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ezen a jeges folyón télen is járnak a túristák, vagy lezárják a Szuha patak völgyét?

Példát vehetnének a magyarok is a turizmus fejlesztésében a szlovákoktól.

Skiri, ha nem tudsz szerezni sátrat, majd csak beférsz valamelyik sátorba...

Lensver, lelkesen várjuk a következõ beszámolót! :D

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Lefelé vagy felfelé? ;D És mikor lesz ez az idõfutam? Gondolom outisoknak szervezik.

Bocs az angol szövegért. A lényeg, hogy építenek bicikli utat, ami összeköti a paradicsom két nagy túristaközpontját (Podlesok, Èingov), csak elõbb a szvegben nem részletezett okokból kitelepítik a Roma colony-t. (Hacsak nem élnek ókori rómaiak arrafelé, akkor ezek romák lesznek). Mert hogy most tök nehézkes a közlekedés a két hely között.
Csak azt nem értem, hogy mi közük van a romáknak ehez ??? De legalább nem fognak kéregetni túristautakon...

Aztán terveznek viziparkot, mert van hozzá termál vizük, és úgy gondolják, hogy ez tök jót tenne a túrizmusnak, az egész nemzeti parkban.
Aztûán még sí központot is akarnak (hová??), hogy olyan királyak legyenek mint a magas tátra.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Szeretjük ezt a sok angol szöveget.
Ha minden igaz, akkor a bringabanda topikban írták, hogy lesz hegyi idõfutam ómassa-szentlélek között:)))
Úgyhogy kalandra fel:)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Jah Muci képei nem gyengék, de ezért nem kell elmenni oda, mert mindig vissza akarsz majd menni, pedig nagyon messze van... :o

Nézzünk közelebbi célpontokat! :D
Szlovák Paradicsom maraton ingyen lesz, ha jók Balázs infói. Nézzetek be a topicba!!!

téli paradicsom A karácsonyi Rám szakadék túra alapján ez igazán érdekes lehet, és persze igen csúszós ::)

Amúgy SR honlapot megnéztem, van egy két érdekes része, pl.: "planed relocation of Roma colony", valamint ráfekszenek a túrizmus fejlesztésére

Biking routes from Podlesok to Èingov: After planed relocation of Roma colony from the locality Letanovsky Mlyn to another locality, the majors of local municipalities plan to build up a biking route which will connect Cingov and Podlesok tourist centres. New houses for the Romas from Letanovsky mlyn shoul be prepored for their new inhabitants untill end of the year 2006. It is the project of regional importance, because connection from Cingov to Podlesok or back is irregular and takes min. half an hour by public transport. The route should lead around in the present already closed peat bog near Hrabusice.

Aquapark Arnutovce: Municipality Arnutovce is working on preparing the project of aquapark, which should be created on existing water supplies from the existing thermal drill hole (temperature around 31 grade Celzius). Realization of this project could have positive impact on tourism development in whole region of Slovensky raj national park.

The goal of region development is to build up new attractions (water park, new ski centres, other attractions) to support attendance af this region and bring it closer to attendance af more developed regions as High Tatra or Liptov.