Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Kedves Ruff,

mivel az "idézetek a gyépébõl" topikban olyan realisztikusan átlátod a helyzetet és megengeded, hogy kivesézzék a "hülye megjegyzéseidet" (ezt tõled idéztem), akkor hát szeretnék reagálni az elõzõ oldalon elhangzottakra.

1. Az egész topic üzengetésbõl áll. Miért, a többi topic mibõl áll szerinted? Valami marha intelligens okfejtésbõl? Mert szerintem nem. Elég példának az idézett topic, vagy akár a rendkivül hosszú és unalmas BMFT topic, a linkelõ, nem is beszélve a többirõl! (szerintem vannak nagyon értelmes topicok is ezen a fórumon, de az "értelmes", mindenkinek mást jelent.)
2. Ha unalmas, nem muszáj végigolvasnod. Mindenkinek totális szabadsága, hogy azt olvasson, amit akar ezen a fórumon.
3. Minek helyeznénk át a topicot, amikor ez a szabadonfutóba való? Ez a topic nem csak az utazgatásainkról szól, mint ahogyan te azt olyan okosan megállapitottad. Ha nem hiszed, akkor olvasd el még egyszer, ezúttal figyelmesebben! ;D
4. És ha különvesszük, akkor legyen az új topic neve "Bringás lányok és barátaik túrái"? És mit irjunk a régi topicba? Mert kritizálni azt tudsz barátom, de ésszerû megoldással nem álltál elõ! Még ha van is némi igazság szavaidban, megoldás nélkül szólni sem érdemes.
5. Ebbe a topicba igy irsz, egy másikba máshogy. Ugyanis a gyépébe a következõket irod: "nem kell belekötni, mindannyian megbotlunk,  beszélünk hülyeségeket, és azokon együtt kel röhögni, nem pedig haragudni, azért mert a másik röhög rajta". (most akkor viccelsz, vagy kétszinűsködsz?)

Látod, ezért -most az egyszer- megbocsájtunk neked ezért a nyelvbotlásért.  ;) És közösen egy jót nevetünk rajta.
;D ;D

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
ja, de ma biztos elmaradt a vetkõzés! ;D ;D ;D ;D ;D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Igenis volt rajtam rövid gatya,  a hosszú fölött...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
És ezt most mire irtad, Sony?
Nem értettem pontosan. ;)

sony

sony

újonc

• fórumtag
  • 2 posts

Na esztmá szeretem. Én tényleg rövidgatyában jövök.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Szia Zed, nem, én se mentem tekerni. Megengedtem magamnak az egész napos itthon döglés luxusát. Az új gépemmel foglalkoztam. Van itt egy játék, ami szerintem nagyon tetszene  neked.

Kicsit irigykedek, hogy ma voltál tekerni. A bringamosást viszont nem irigyelem.
;D

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
;D ;D, csak mostanában többet fürdik a gép, mint én! ;D ;D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Nekem most is sikerült... ..bringát mosni ;D

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
hali Zed!

én nem indultam el, a reggeli sms-ek után visszaaludtam délig. De becsülöm, hogy te neki vágtál, én is a napsugarasabb percekben kétségek közt voltam.

na majd máskor sikerül

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
"üt a nap, meg jutotok" - evvel a tehetséggel magyartanárnak is mehettem volna ;D!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Neeeem hiszem eeel! Reggel Lensver küldi a zesemest, hogy találka törölve a gyalázatos idõjárás miatt. Kimegyek a konyhába, kinézek, ömlik az esõ, hát nyugtázom. Visszahunyás, ébredés hajnali 11:00-kor wooowww, be szépen üt a nap. Mégiscsak el kéne menni tekerni. Kaja, defektjavítás, és go, még esõkabátot sem viszek, hisz' Szilárd megmonta, délután már csak északon csöpöghet valami.  Alig érek el a zárpád hídig, el kezd ömleni - ááááá, tíz perc és eláll. Hát nem, a virágos nyeregig jutotok, addigra szarrá ázott minden tagom, így lemegyek az ösvényen, meg a zaszfalton, ahol patakokban folyik a víz. Mire leérek eláll a lé. Árpádhídon szembemííting Szabózével, röhögünk egy jót, aztán ki-ki hajózik tovább a maga útján. Szilárdot megölöm. Tudjátok, hogy a rómain az Evezõsben szokott idõzni asszonnyal a Hábónával?
Lensver, findli, ti is jártatok valamerre?

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Legyen már május, mert akkor papírforma szerint is véget ér ez a <klisé> bolondos áprilisi idõjárás </klisé>.  >:(

Ma felsétáltunk a HHH-ra, és megnéztük a dagonyázó versenyzõket.

...interrupt. Késõbb folytatom...

AsztA

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
:'( :'( :'( ennyit a mai tekerésrõl :(

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Na esztmá szeretem. Én tényleg rövidgatyában jövök.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Na akkor holnap reggel!
Én léptem haza:)
Ha változás lenne:06204179348
Üdv:Thommey

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Na jól van, akkor napsütés és rövidnaci holnap, de: mindenkinek kötelezõ abban jönnie!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Dear Findli,
már megint negatív hullámokkal bombázol minket! Nem tudnál szépen gondolni a holnapi idõre? Mond, hogy sütni fog a nap és 20 fok lesz!

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
ahogy elnézem, holnap trutyizás lesz!

a tokodi buli is jó lehet ;D ;D

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 posts
trifo, AsztA:
Marad a csokiból!!   ;) Már eldugtam egyet direkt Nektek, mert a 17 táblából már alig van 3-4...  Ennyit  az anorexiáról...  ;D Meg hát van egy öcsém.

Ha holnap az  esõ miatt mégse mentek nagyon messzire, szóval Pest környéke csörögjön rám valaki légyszi még ma!!!

Puszi!   :-* :-*

Karen

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hali!
Útálom az esõt:(Ma elindultam melóba,és képzeljétek...SÜTÖTT A NAP.Persze mire beértem,már ömlött az esõ >:(
Remélem holnap csak napsütés lesz.
Üdv:Thommey