mivel az "idézetek a gyépébõl" topikban olyan realisztikusan átlátod a helyzetet és megengeded, hogy kivesézzék a "hülye megjegyzéseidet" (ezt tõled idéztem), akkor hát szeretnék reagálni az elõzõ oldalon elhangzottakra.
1. Az egész topic üzengetésbõl áll. Miért, a többi topic mibõl áll szerinted? Valami marha intelligens okfejtésbõl? Mert szerintem nem. Elég példának az idézett topic, vagy akár a rendkivül hosszú és unalmas BMFT topic, a linkelõ, nem is beszélve a többirõl! (szerintem vannak nagyon értelmes topicok is ezen a fórumon, de az "értelmes", mindenkinek mást jelent.)
2. Ha unalmas, nem muszáj végigolvasnod. Mindenkinek totális szabadsága, hogy azt olvasson, amit akar ezen a fórumon.
3. Minek helyeznénk át a topicot, amikor ez a szabadonfutóba való? Ez a topic nem csak az utazgatásainkról szól, mint ahogyan te azt olyan okosan megállapitottad. Ha nem hiszed, akkor olvasd el még egyszer, ezúttal figyelmesebben! ;D
4. És ha különvesszük, akkor legyen az új topic neve "Bringás lányok és barátaik túrái"? És mit irjunk a régi topicba? Mert kritizálni azt tudsz barátom, de ésszerû megoldással nem álltál elõ! Még ha van is némi igazság szavaidban, megoldás nélkül szólni sem érdemes.
5. Ebbe a topicba igy irsz, egy másikba máshogy. Ugyanis a gyépébe a következõket irod: "nem kell belekötni, mindannyian megbotlunk, beszélünk hülyeségeket, és azokon együtt kel röhögni, nem pedig haragudni, azért mert a másik röhög rajta". (most akkor viccelsz, vagy kétszinűsködsz?)
Látod, ezért -most az egyszer- megbocsájtunk neked ezért a nyelvbotlásért.

;D ;D