Lensver:Remélem megtalálom:)
Üdv:Thy
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2002. november 13. - 23:29

Írta 2002. november 13. - 20:29

vérbeli freeride váz 13cm rugóúttal a képen már 15cm mert új himbakar van benne), és az ára sacc 500e HUF
Köszi a segitséget srácok!! Ez az 500e kicsit sok! Majdnem duplája a Kona Bear DeeLux-nak! Én végülis lájtos DH-ra használnám(János hegy+ilyesmik)
A lényeg az, hogy van egy polarx-em és a vázat cserélném ki egy kicsi össztelós vázra. Ne keljen már új duplavállas telót venni egy ténylegesen DH vázba, de inkább ez lesz mert ez olcsóbb:(
Köszi a segitséget srácok!! Ez az 500e kicsit sok! Majdnem duplája a Kona Bear DeeLux-nak! Én végülis lájtos DH-ra használnám(János hegy+ilyesmik)
A lényeg az, hogy van egy polarx-em és a vázat cserélném ki egy kicsi össztelós vázra. Ne keljen már új duplavállas telót venni egy ténylegesen DH vázba, de inkább ez lesz mert ez olcsóbb:(
Írta 2002. november 13. - 18:38

Hmmm:A Mátrai túrán ki alatt volt az az Shermanos zöld mongúz??Hihetetlen szép az a gép,és sztem üti a legjobb Konákat is...A képeken anhogy nézem,rendesen beleestem....Ennél már csak a Scott jobb,nem?
Írta 2002. november 13. - 18:29

Írta 2002. november 13. - 13:36

Ha semmi sem jön közbe vasárnapig én is ott leszek a nagyhíd alatt kishídnál. Ennyi híd apám. ;D Csak el ne tévesszem. Bár a rómairól még négykézláb részegen is hazatalálok ;)Hukk! Volt már rá precedens egy-két fülledt nyári este és most nem a Le Roy discós feelingjére gondolok.
Bibic - Nyárfás kettõs kiütéssel gyõzött.
Bocsss az off-ért.
Bibic - Nyárfás kettõs kiütéssel gyõzött.
Bocsss az off-ért.
Írta 2002. november 13. - 11:29

left: ha a mongúz bébire gondolsz, akkor a válasz NEM CCs!
ez egy vérbeli freeride gép... fõleg most...
elöl egy SHERMAN BREAKOUT (150mm, onepointfive, átütõtengely...), hátul egy házituningolt lengõkarral egy ORKAN (160mm így az út hátul)
Szvsz Én SZERELMES lettem... :-[
ez egy vérbeli freeride gép... fõleg most...
elöl egy SHERMAN BREAKOUT (150mm, onepointfive, átütõtengely...), hátul egy házituningolt lengõkarral egy ORKAN (160mm így az út hátul)
Szvsz Én SZERELMES lettem... :-[

Írta 2002. november 13. - 10:35

Egyébként ez cc váz ugye?
vérbeli freeride váz 13cm rugóúttal a képen már 15cm mert új himbakar van benne), és az ára sacc 500e HUF
Írta 2002. november 13. - 10:29

Ras!
Köszi a segitséget! Egyébként ez cc váz ugye? Az árát véletlenül nem tudod??
Köszi a segitséget! Egyébként ez cc váz ugye? Az árát véletlenül nem tudod??
Írta 2002. november 13. - 09:53

Írta 2002. november 13. - 08:27

Thy: ahogy Ras irta, igen. Remélem van térképed neked is, aszongya, hogy: Óbudán a Pók utca és Nánási út keresztezôdésénél van a hid. Ha a keresztezôdésnél elindulsz egyenesen a Duna felé, látsz egy pici hidat, csapatunk ott fog gyülekezni.
Írta 2002. november 13. - 01:51

Írta 2002. november 13. - 00:54

Írta 2002. november 13. - 00:40

Lensver:Ha az idõ,meg Isten is úgy akarja ott leszek,de mi a fene az az UVH??? Ultra Viola Hegy?Utó Vizsga Hegy?
Üdv:Thy:)
Üdv:Thy:)
Írta 2002. november 12. - 23:38

Örülök, hogy egyre többen kapnak kedvet a vasárnapi tekeréshez. Jobb is mint dolgozni. Az indulást szerintem a dunántúli (budai) oldalról kellene megejteni. Gondolom így szoktátok. Irány a Pilisi Hegység!!!!
Lens! Legrosszabb esetben is vasárnap viszem a szemüvegedet!
Lens! Legrosszabb esetben is vasárnap viszem a szemüvegedet!
Írta 2002. november 12. - 23:19

izé... miért kell "mindig" olyan messze csinálni ezeket a tekeréseket?
budai oldal... az már dunántúl!! :-[ ;D tiszta gáz... :
miért nem jöttök debrecenbe??
GYERTEK DEBRECENBE!! ;D ;D
igaz, erre nincs hegy... na és??
8)
biztos azért nem jöttök erre, mert rám kell várni... :-[ :-[
de ígérem, gyúrok majd sokat, és akkor én leszek a legjobb
budai oldal... az már dunántúl!! :-[ ;D tiszta gáz... :

miért nem jöttök debrecenbe??
GYERTEK DEBRECENBE!! ;D ;D
igaz, erre nincs hegy... na és??

biztos azért nem jöttök erre, mert rám kell várni... :-[ :-[
de ígérem, gyúrok majd sokat, és akkor én leszek a legjobb

Írta 2002. november 12. - 23:07

En valszeg nem tudok menni a 7vegi turhara munkatultengesbol kifolyolag :'( De azert jo mulatast kivanok Nektek !
Írta 2002. november 12. - 22:59

Hori, az enyém a szemüveg, már akartam is szólni! Ismertetô jele, hogy az üvegek a széleiknél hegyesednek, és hogy bordó müanyagba van foglalva az üveg.
Akkor tali UVH budai oldala, reggel 9kor.
Charon: nem, olyat nem játszottunk!
;D
Para, Thy, ha tudtok, gyertek. És akkor Para oda tudom adni a kesztüdet!
Szögödiek! Rátok is lehet számitani?
findli: Hosszú túrát tervezünk, 80-100kilcsi megfelel!?
Akkor tali UVH budai oldala, reggel 9kor.
Charon: nem, olyat nem játszottunk!

Para, Thy, ha tudtok, gyertek. És akkor Para oda tudom adni a kesztüdet!
Szögödiek! Rátok is lehet számitani?
findli: Hosszú túrát tervezünk, 80-100kilcsi megfelel!?
Írta 2002. november 12. - 21:14

Írta 2002. november 12. - 20:55

Para!
Milyen váz az a havavas+letöréses képen??
Én is ilyet szeretnék ócsóér;)
Milyen váz az a havavas+letöréses képen??
Én is ilyet szeretnék ócsóér;)
Írta 2002. november 12. - 20:29

Ha már Hori -Szia HOri!- felvetette az útvonalat akkor megyünk?
Vasárnap 9 óra az UVH pesti vagy budai oldala. Gondolom a budai mert ott szoktatok talizni csakhát jobb tisztázni.
Mellonak igaza van oltári jó idõt mondanak hétvégére. Kár lenne kihagyni. Upszi, én dumálok ??? ;D
Pixel: Bevallom orrvul megnéztem a képeket és csak néztem és néztem és ámultam. Ez igen!!
Vasárnap 9 óra az UVH pesti vagy budai oldala. Gondolom a budai mert ott szoktatok talizni csakhát jobb tisztázni.
Mellonak igaza van oltári jó idõt mondanak hétvégére. Kár lenne kihagyni. Upszi, én dumálok ??? ;D
Pixel: Bevallom orrvul megnéztem a képeket és csak néztem és néztem és ámultam. Ez igen!!