Para: csak webshotsot ne! Azt már halálrauntam, és mind a 4 vagy 5 bicajos fotógyüjtemény képei végigjárták a computerem hátterét.
Persze tudom, hogy ezt a naptárat te csinálod, tehát a tied a választás. Mondjuk, ha max. 3 webshots-os kép lenne benne, és azok közül is a legjobb, mert bizony vannak szuperek, akkor fogok kérni. Én azonban inkább egy fórumos albumot szeretnék, ahol nézhetem a fórumtagok pózolásait.
Milyen képekre gondolsz? Átnézted már Aszta albumjait (zengei3) a tar-on? Aszta fantasztikus fotókat csinál idônként, némely bizony újságba illô. Nekem a kedvenceim közé tartozik pl. az a kép, amikor semmit se látsz, csak makróban egy hernyót, amint föléje tornyosul egy hatalmas biciklikerék. Szerintem egy ilyen jelleg? kép megdobná a naptár hangulatát, mert ha csak egyfajta képek vannak rajta, az nem annyira élénk.
Légyszi mondjátok meg azt is, hogy a Szabadonfutóban mért nem kerül le sosem a "dijazás" topik? :-*
Utólag beirkálva: Hát ezt nem értem, két napja, hogy folyamatosan fönt van a topik, de most, hogy ide ezt beirtam, hirtelen leugrott egyel! Most akkor ez csak egy hiba volt, és nem egy rögzitett topik? Tehát olyan, mint ami a tech-ben van.
Más: lehet, hogy máglyahalál vár, de tegnap nyálaztam át az új Bringát ( ;D), és olvastam el a Mecsek Mt-rôl irt cikket. Érdekes, hogy a rövidtávról azt irja az illetô, hogy teljesen jó volt a kijelölés! Mintha mást hallottam volna tôletek.