Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Para mindenkinek van még mit tanulnia ;)

thy: sok sikert! 8)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Na én is itt vagyok:)
Igen haza értem,a 6:55-ös vonattal mentem.Hát otthon nem kellett altatni az biztos:)Megtette a 3 hónap a magáét.
Ras:Köszi az infót,már badtam a pályázatomat oda is.
ÚTÁLOM A SARAT!!!!!!!!!!!!
De azzé nagy jó buli vót ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
wazz... már itt is félISTEN? ;D
átírjam Én is az aláírásom "Officional halfGOD of the BMFT"-re? ;)

hogy mit csináltam?
mit nem...
nem állítottam a csillapítást a lovon, és leugrottam 1,70-1,75rõl... vízszintestalajra(betony) érkezés után azonnal a ló katapultált engem és önönmagát is...

eredmény?
jobb alsólábszár, jobb térd, jobb könyök, jobb csukló, bal hüvelykujj, jobb félpár cipõ, gatya jobb oldala, mez jobb kézelõje, kesztyû jobb félpárja... és az Énem... :(

De elegalább a lovat nem engedtem tova fricskázni... bár így meg Én lettem az áldozata a betonnak...

de mind1...

tanultam...

most meg gyógyulgatok...(csak tus alá ne kéne beállni.... grrrrrr)

Üdv, PéeF

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
micsináltál már para félisten???

ja és lens mi van azokkal akik nem voltak (de mentek volna...), õk nem kapnak élménybeszámolót???

thy remélem épségben hazaértél bajtárs, várjuk jelentkezésed :)

amõgy én is most jöttem meg egy Vp-Bfüred-Balmádi aszfaltos körbõl... isteni idõ van és a Balcsi nekem ilyenkor tetszik a leginkább :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy, sziasztok...
Hát nagyon sajnálom, hogy nem tartottam Veletek(még a sár ellenére is), de sajna szombaton elszenvedtem eddigi életem legnagyobb sérülését burolásból............... :-X

Tény, hogy saját hülyeségem, pontosabban tudatlanságomból ered a bukás...
Egyszerûen még ismerkedek olyan fogalommal, mint csillapítás állítás...

Ha lesz vmi újabb aktivizáció, írjatok...

addig is kukk be a ::naptár2003:: topicba, és hja van sárosfotód, send...

tsõváz és hátszél...
Joghurtos szép napot...

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 584 hozzászólás
lens:Ti tértetek le a sárga jelzésrõl,és gyorsabbak lettünk volna,ha nem várunk tanácstalanul...Na mindegy!
Utána megtaláltuk a nyilat a Tölgyikreknél(BMFT felirattal ;D),el is indultunk veszett tempóban utánatok,csak meg kellett állni defektet szerelni :(
lementünk az aszfaltra,kicsit mentünk vmi hidas árokban,utána végig aszfalton Aquincumig.
A táv így is 52km lett.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Természetesen név nélkül rólam van szó! :D

Szerencsém volt (ezek szerint)! ;)

Azok kedvéért, akik nem jöttek velünk Dobogókôn túl, leirom, mi történt AZUTÁN.
...
Miután kereszteztük a Kakashegyi utat mentünk tovább a Sárgán, ami hamarosan dzsuvatengerré változott. Egy idô után már nem is tudtuk kikerülni a sarat, és néhol 30-40cm magas sárnyomokban egyensúlyozva próbáltuk kerekeinket egyenesben tartani. Micsoda gyakorlat!
...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Azok kedvéért, akik nem jöttek velünk Dobogókôn túl, leirom, mi történt AZUTÁN.
Miután nagy szenvedések árán (a P ilyenkor már nehezen tekerhetô=nagyon sziklás és ezt levéltakaró fedi) a Matyi büfében találkoztunk Kogáékkal, akik Klastrompuszta felôl jöttek. Megegyeztünk, hogy onnan akkor velünk jönnek kis darabon.
Ahogy felmentünk, azon az úton le is mentünk. Közben Zed 15km/h-s sebességgel nekiment egy sziklának, és a többiek ámulatára produkált egy kormányon át való elegáns leszállást: lábra érkezve, nem ám négykézláb vagy hasonló.
A sziklák közt én sajna nem mertem elengedni a gépet, mert már igy is össze-vissza ugrált az elsô kerék. Miután kereszteztük a Kakashegyi utat mentünk tovább a Sárgán, ami hamarosan dzsuvatengerré változott. Egy idô után már nem is tudtuk kikerülni a sarat, és néhol 30-40cm magas sárnyomokban egyensúlyozva próbáltuk kerekeinket egyenesben tartani. Micsoda gyakorlat! Azt hiszem, ezekután már megpróbálkozok a North-Shore-ral is!

A nagy sár kb. 2 km-en tartott, majd jött egy kis pihenô és végre tudtunk gyorsan haladni. Egyik helyen Kogáék, Thy és Zaki leváltak rólunk és egy vékony ösvényen folytatták útjukat. A mienk volt a gyorsabb út igy - még egy utolsó dagonyázás után - elértük a Tölgyikreket. Itt tiz percet vártunk Kogáékra, akik sehogyse jöttek. Végül faágakból csináltunk nekik jelet az út közepére, és elindultunk. Közben azonban Kogáék megjelentek a távolban, és hallottuk, amint kiabálni kezdenek nekünk. Mi azonban iszkoltunk el, hogy ne lássák merre tüntünk el. Engem azonban az uccsó pillanatban megállitott valami, és ott maradtam a kanyarban, hogy Kogáék elsô embere azért lássa, merre tüntünk el. Ahogy megláttam az élen haladót, elindultam a többiek felé. Úgy száguldottam, mint még soha és egy idô után be is értem társaim végét. A Dömörkapuin aztán megálltunk, és elkezdtük bevárni Kogáékat, akik csak nem jöttek. Hivni se tudtuk ôket, igy egy idô után elindultunk.
Hogy hogyan néztünk ki a sok sarazás után, azt inkább nem részletezem.

A Rómain 5-en még beültünk a Bibicbe falatozni, mert kezdtünk farkaséhesek lenni. Eleredt az esô is.
Isteni volt a túra, bár nem sütött a nap. Közben figyeltük a bringautat, hátha felbukkan rajta a vonat felé igyekvô Thy,és elmeséli nekünk, mi is történt velük. De csak idegenek tekertek el arra.

Ma azonban igen, és ki is használom az alkalmat, hogy lehet még tekerni egy jót ebben a melegben.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Valóban vannak bringás lányok! Na és hogy nyomják! :D

Eddig 4 csajt ismertem meg, akik nagyon jól tekernek:
1., Panni (az Orczán klánból),
2., AnnaMari (a Kivi klánból),
3., Nati (a Kovács klánból),
4., Orsi (a .. klánból).

Csak a feleségem nem tudom sehogysem rávenni a tekerésre! :D

Vagy lehet, hogy addig jó nekem? Esetleg elkommunizálná akkor a gépemet? ;D

Na ez a veszély egyelõre nem fenyeget!
:) :) :)

Ime néhány fotó tôlem is, bár ezek nem lettek túl jók, és keveset is fotóztam.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
01010082.jpg Ennek a képnek nem a Kevély tetõ címet adnám, hanem a "Magányos farkas"-t! ;)

http://kep.tar.hu/ko...ml?aid=27540437

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

http://kep.tar.hu/ko...ml?aid=27540437

Zak McKracken

Zak McKracken

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Egyefene, ide is. :)
http://kep.tar.hu/zakbringa
legalul. Nem lettek rosszak, kommentek lesznek, javasolni lehet :)
Joestet amugy, tura rulezett, majd a gepemet is megkerdem hogy mit szolt hozza, de egyenlore ha 1 meternel kozelebb megyek, begurul a sarokba es duzzog. Majd lemosom es talan kiengesztelodik. :)

na megyek aludni, holnap work.
Zaki

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
lens: nem
legalábbis 5 perccel a vonat indulása eláõtt még nem láttam a kerékpárosvagonnak kinevezett kocsiban a vonat végén...

Thy, azért remélem hazaérsz/hazaértél egészségben! :)
ja és ha érdekel a Jabil Tiszaújvárosban munkaerõt keres ;)

várom a beszámolókat/képeket minden mennyiségben :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Na gyerekek, fantasztikusan klassz volt a mai túra! Annyi izgis rész volt benne! És a hangulat is szupi. Köszi, hogy eljöttetek!
:-* :-*

ja igen, Thy, hogy találtál aztán haza? Mi próbáltunk titeket hivni a Dömörkapui útról, de nem volt térerô, ti meg nem jöttetek sehogy, igy elindultunk Szentendre felé. Sikerült Ras-sal egy vonaton utazni végül?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
thommey sajna nem megyek, mert itthon vagyok és azért kell ez a hétvége a haverokra... de a vonaton talákszunk :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Jó tekerést mindenkinek, én ismét nem megyek.

Látod AsztA, ez van velem is. Kövezzetek meg, de ez a nap a 28. és ma sem fogok bringára ülni. Az elvonási tünetek révén tegnap este már stoplit akartam csavarozni a talpamba törölközés közben. ;)

Lensver: A poén az, hogy a csavar bele is menne! ;-) (bocsi a horrorért... ;D) 1ébként járni már tudok.

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Jó tekerést mindenkinek, én ismét nem megyek. Tulajdonképp nem is tudom, mi a francnak írom mindezt be... ??? Ennek nincs hírértéke.

A képekbõl mindenki csemegézzen nyugodtan.

Jó idõt, szép napot,
AsztA

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Ott leszek 9-kor ahogy ígértem és ne aggódjatok én is mindig leghátul kullogok a nagymenõk ;D után, de napról napra fejlõdök. Néha kicsit visszafelé ;D Akkor holnap halihó......

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ras:Akkor te nem is jössz holnap tekerni?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Thommey:
úgy néz ki hogy a 18-10es vonattal megyek veszprémbe :)

lehet találkszunk a vonaton :D