Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
thx!

hétvégén kiderül hogy ez a minõség(nem a mûvészi részére, hanem az informatikai részére gondolok ;) ) mire elég a lapon...

volt vki, aki vmilyen hernyós képet emlegetett... esetleg ha azt is.... ::) :-*

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
para check your emailbox on freemail ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
cheesy: légyszi tõsd'le a legnagyobb változatot, és dobd át nekem, ha megkérhetnélek, mert Én iylenre nem emléxem.............köff

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Hi,

Bors: a török cimet egy erdélyi biciklis leánytól kaptam. Nagyon vonzó. Mármint a török maraton...

Para: Én az Aszta képekbõl azt szeretem, ahol le van kapva egy "Kerékpározni Tilos" tábla és a háttérben egyik társunk van bicivel.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
a "zenge3" albumokból utólagos engedelemmel kimentettem két(lensver-es, pixel-es) képet felhasználásra...

(a végén még bõségzavarban leszek 8) )

naptár várható érkezése november vége!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
MI(cég) egy nyomda felett vagyunk, csak az árat nem tudom... majd rákérdezek... mondjuk akkor már, ha printed version-ról bezsélünk, hogy ócsóbbó' gyüjjön ki, nem pár darabos tételrõl beszélünk!

mrc: megköszönném, ha Te is utánna járnál...

lens: a 2002es naptáramhoz képest(amin csakis kizárólag webshotsos foók voltak) ezen szinte nem, illetve nem is lesz rajta ;)

Hétvégén átfutok a képtáramon, illetve a zenge fotókat is megszemlélem...

Természetesen azon leszek, hogy minél több fórumos fotó legyen fenn, de nem akarom nagyon személyesre se venni...

Na most ennyi...

Csõváz és hátszél...
Joghurtos kiskanál... ;D

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 posts
En is, en is akarok naptarat !!!
Para: nyomtatas ugyben lehet, hogy tudok segiteni (ismerek egy-ket embert nyomdaipar-kozelben).

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
azért mert lett néhány sticky táma lens... azért vannak fent...
nézd a kis ikont a topik mellett... egy rajzszög jelzi ha sticky a téma...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Para: csak webshotsot ne! Azt már halálrauntam, és mind a 4 vagy 5 bicajos fotógyüjtemény képei végigjárták a computerem hátterét.
Persze tudom, hogy ezt a naptárat te csinálod, tehát a tied a választás. Mondjuk, ha max. 3 webshots-os kép lenne benne, és azok közül is a legjobb, mert bizony vannak szuperek, akkor fogok kérni. Én azonban inkább egy fórumos albumot szeretnék, ahol nézhetem a fórumtagok pózolásait.
Milyen képekre gondolsz? Átnézted már Aszta albumjait (zengei3) a tar-on? Aszta fantasztikus fotókat csinál idônként, némely bizony újságba illô. Nekem a kedvenceim közé tartozik pl. az a kép, amikor semmit se látsz, csak makróban egy hernyót, amint föléje tornyosul egy hatalmas biciklikerék. Szerintem egy ilyen jelleg? kép megdobná a naptár hangulatát, mert ha csak egyfajta képek vannak rajta, az nem annyira élénk.

Légyszi mondjátok meg azt is, hogy a Szabadonfutóban mért nem kerül le sosem a "dijazás" topik? :-*

Utólag beirkálva: Hát ezt nem értem, két napja, hogy folyamatosan fönt van a topik, de most, hogy ide ezt beirtam, hirtelen leugrott egyel! Most akkor ez csak egy hiba volt, és nem egy rögzitett topik? Tehát olyan, mint ami a tech-ben van.

Más: lehet, hogy máglyahalál vár, de tegnap nyálaztam át az új Bringát ( ;D), és olvastam el a Mecsek Mt-rôl irt cikket. Érdekes, hogy a rövidtávról azt irja az illetô, hogy teljesen jó volt a kijelölés! Mintha mást hallottam volna tôletek.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
afkorsz gyöhet.. ha fenn vannak cólj ;)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
Para én képeimbõl nem kell? létrás pl... ;)
de vannak a soproni túráról is...
majd feltolom a tar.hu-ra ha tudom...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
lens: már elkezdtem válogatni fotókat... több a saját képarchívumomból kerül ki, de lesz (ha pixel is áldását adja rá) pixeltõl, webshotsról...
ha esetleg van egy nagyon jól sikerült fotód, JÓ(azaz min 300, de a legjobb 600dpi lenne) minõségben, akkor áttolhatod Nékem, legalább annál kevesebbet szedek le a webshotsról...

Amúgy elméletileg 7, vagy 13fotó lesz a naptáron... még nem döntöttem milyen design-ú lesz... Alapok elkezdõdtek...

Printed verzióról sem tudok még nyilatkozni... :(

PéeF

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Para, naptáradba szerkesztett bringás képek kerülnek?

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Cheesy: Hogy találtad ezt a török oldalt? Szerintem nagyon jó lehet ez a verseny: Cappadokkia gyönyörû és a törökök is fantasztikusan kedvesek (szerintem). Csak a meleggel kell valahogy megbirkózni.

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 posts
Engem is érdekelne a naptár 8)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Nekem is !!! ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts

para ez kérdés? ;D

;D végeredményben így-is-úgy-is elkészül... legfeljebb csak Én rakom ki falra... ;)

a 2002es is olyan széééép A2esben az albi falán... 8)

az idei, azaz a jövõévit "csak" A3as méretre tervezem...

Tsõváz

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
para ez kérdés? ;D

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Én!!!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
ahoy!

vasárnapi túrha még kétséges részemrõl... pedig az idõ (elméletileg) nagyon meleg lesz...

OFF:
pixel: engedélyed kérném a Kékesi-túrhás fotók felhasználásra... (készül egy 2003as naptár... 8) )

még OFFabb:
ki lenne vevõ ismételten egy naaaaaagy naptárra a jövõ évre?
ON

PéeF