Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás

A hétvége mely napján lenne kedvetek tekerni egyet?

En valoszinuleg megyek a 7vgn tekerni, ha addig sikerul kicserlnem a torott elso valtomat! (Es ha nem esik eso vagy mas hasonlo folyekony csapadek :))

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
visszatérve az eredeti témára ( jo rég volt) ez egy csaj, aki épp egy null lábat ugrik http://www.pinkbike....view&image=2454

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Ez a gyaloglás nem egy eccerû dolog: azóta is alig tudok felállni, olyan izomlázam van :)

A kismarosi vendéglõ pedig nagyon rendben van, és olcsó, érdemes majd nyáron szervezni néhány túrát kismarosi végállomással :)

Ma reggel érdekes felfedezést tettem: a víz bizony ráfagy a felnire. Benzinkútnál lemostam a múlt heti trutyit a lóról, aztán majdnem belerohantam egy kocsiba, mert fékhatásom az nem volt. A váltóbpvden is pillanatok alatt lefagyott. Fagyálló folyadékkal kellene ilyenkor mosni :)

Brutál hideg van, holnap veszek valami maszkot, mert fáznak a fogaim.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Távolból int az Úrnõ hangja:
Gyere tekerni te balga! Mert ha nem, tavasszal én tekerlek meg, 's akkor neked lészen rettenetes bike-os röffenet!
;D ;D ;D

Emberek! A hétvége mely napján lenne kedvetek tekerni egyet? Én már nem leszek ugyan, de szivesen szervezek egy túrát. Ugyanis vannak olyanok, akik szeretnének tekerni másokkal, csak nincs netük. Igy felvállaltam, hogy nekik elkezdem a szervezést.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Sziasztok!

Na, nekem se jutott tekerés a hétvégén, csak némi virtuális bringázás. Pixellel jártunk egy kört a Börzsönyben gyalog, de azért közben idõrõl idõre azon kaptuk magunkat, hogy azt nézegetjük, hogy kellene belemenni a következõ kanyarba, vagy át tudnánk-e ugrálni a a kereszbe heverõ fát. Felmentünk Kóspallagról Nagyhodeghegyre, majd kerülõvel vissza kb 20km terjedelemben. Utána hazafelé Kismaroson bementünk a kisvasúthoz kajálni, és összetalálkoztunk Roobival és többekkel, akik bringával jártak épp ugyanott.

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Emberek! A hétvége mely napján lenne kedvetek tekerni egyet? Én már nem leszek ugyan, de szivesen szervezek egy túrát. Ugyanis vannak olyanok, akik szeretnének tekerni másokkal, csak nincs netük. Igy felvállaltam, hogy nekik elkezdem a szervezést.

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Thommey: akkor már mindkét bringámak lesz fórumos tesója! Jippí!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Na az én hétvégém is szépen telt.
Szombat reggel gyönyörû napsütésre ébredtem, de amikor rövidujjúban kimentem felszerszámozni lovamat, arcomra fagyott a mosoly. Aztán felöltöztem tisztességesen, és egy óra alatt akkora tüdõgyuszit szedtem össze (+bónusz lefagyott fülcimpák), hogy most is csak gépelni tudok, beszélni nem. :P
Vasárnap pedig vendégségbe mentünk, és kicsit kábán, de agresszíven vezettem a városban. Mindenkitõl elnézést kérek ezúton akinek felb@**tam az agyát.... ;D

Na ennyit tekerõmanók. Nálunk megfagyott a sár, jövõ héten vasárnap mindenki jön hozzánk! Értem? ;) 8)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát, mi egész nap egy bezárt teremben ültünk egy elôadássorozaton, és néha vágyakozva gondoltam a kinti mozgásra. Elképzeltem, hogy most biztos rengeteg bringás rója a hegyi utakat, köztük a barátaim is valahol.
Na azért nem bántam meg, hogy elmentem, meg meg is fáztam és kissé gyenge voltam.
Azt hiszem, egy ideig csak irogatni fogok a cangázásról.

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Nem tudom ki hogy volt vele, de mi ma nem birtuk ki, hogy ne tekerjünk egyet. Ebben a gyönyörû idõben nem maradhattunk itthon. Bár a kéz- és lábujjaink épsége még kérdéses, de egy jót bringáztunk a 3-ashatárhegyen. Közben megcsodáltuk a siklóernyõsök és sárkányosok csapatát és a gyönyörû kilátást a tiszta levegõben. Egy forró tea elfogyasztása után "zúdúltunk" le. Reméljük ti is kihasználtátok ezt a jó idõt és nem fagyott be a..

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
Ha reggel valakinek van kedve egyet tekerni, az írjon ide, vagy mailt is szívesen veszek. Az útvonalat megbeszéljük! 1/2 9 -9 órai indulást gondoltam. Én tuti, hogy megyek.

Üdv: HORI

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nekem már nagyon kezd hiányozni a tekerés, de nagyszüleim házassági évfordulója miatt nem tudtam mozogni. Képzeljétek el, ma ünnepelték az 50. évüket, hogy férj és feleség lettek. Megkérdeztem a nagypapát, hogy birta ki ennyi ideig nagymama mellett, mert én tiz évig se birtam volna. Erre azt felelte, hogy "hát kitartással".
Nos, én úgy érzem, hogy ez a kitartás bennem is megvan, csak más dolgok irányában. Igy például kitartóan hiszem, hogy egyszer majd megint nyeregben fogok ülni, és veletek tekerek nevetéstôl fulladozva a Pilis valamely kacskaringós ösvényén fölfele.
Sajnos idén már nem hiszem, hogy ez összejön, mert a jövô héten utazom el több hétre, és idén már nem látlak benneteket.
Netem lesz azonban, igy néha bekukkantok majd ide is.

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Na, azert en is elmentem ma delelott tekerni egy kicsiket, ossze is jott aszfalton 50 km, pedig csak Solymarig mentem :) Viszont igy is olyan saros lettem, mintha terepen jartam volna... Ja, es lattam 1 Bringas Lanyt a Varosligetben :)

Udv,
mrc

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Én is nagyon sajnálom, hogy mostanában már nincs tekerõs idõ, legalábbis nehéz kiszámolni, mikor nem esik az esõ. De szerencsére futni minden idõben lehet, úgyhogy mi ma kis futással vigasztalódtunk a betervezett túra helyett. Azért remélem, még összejön idén egy-két fórumos tekerés.

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
Sajnos kezdem megszokni, de én nem hiszek az idõjósoknak. Ma is egy jót tekertem, csak megszoktam közöttetek a jó társaságot, és egyedül már nem olyan a túra. Csak egy kis kört mentem a HHH-n és környékén. Az ösvények igaz, hogy sarasak, de az idõjárással nem volt probléma. Csak mostanában kezdett esni.

Üdv: HORI

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Uraim és hölgyeim!

Mint az már megszokott mostanában, szerintem elmarad a holnapi túra, a mostoha körülmények miatt.
Cheesy, majd szólj, ha jössz Pestre, hogy el tudjuk intézni a pénzügyeket!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
hmmm... jómagam a barlangos túráért úúúúúútállak >:(

;)

na majd Én is... (igaz nyáron...)

PéeF

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Höhöhöhö!
Na szép jó napot:)
Bár nem szép,mert itten éppen esik(Bükk),de azzé a hétvégén beizzítunk egy barlangban alvós,túrás kiruccanást.
Ja és nem kell útálni,de lehet hogy lesz egy Cannondale versenybringám 8)
Addig is mindenkinek jó tekerést:)
Üdv:Thy ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
és ismét itt vagyok... egy hétig örülhettetek csak... ;)

sajna a közeljövõben nem hiszem hogy nagyobb útra elmegyek tekerni, mert megdöglött a hátsó agyam... :(
csubee-effekt... aki volt a kékes-túrhán tudja... a deore egy nagy rakás f.......................!!! az acerám 4évig húzta!!! 4évig!!! ez a tehénlepény meg 1éve van fenn, és annnyi bajom volt vele........ :-X na mind1... manapság más szelek fújnak... ez van...

na csõváz

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Te cheesy nagyon gyorsak ezek a szegedi kutyák ;D ;D ;D

Az autónak jobbulást :o 8)